2009 Kasm Anneleri

iyi geceler kızlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür ama çağan grip olmuş sanırım boğazlarıda ağrıyo ateşi de vardı..Yazamadım kusura bakmayın nette sorun vardı ..topik yeniden eski halini alıyor ne güzell.Doğumgünü menüleride yazılıyor ben daha düşünmedim ne yapacağımı bakalım ..Gelişmeleri bende yazayım wc olayını hallettik 2 ay oldu çok şükür rahat atlattık beklediğim gibi olmadı geceyide bıraktık ilk başlarda gece kaldırıyodum 2 kez ama şimdi hiç kaldırmıyorum yatmadan yaptırıyorum sabaha kadar kupkuru kalıyor..Konuşma olayına gelince gittikçe daha fazla kelimeler öğreniyor ama daha akıcı konuşmaya başlamadık.Şimdilik aklıma gelen bunlar eşim kokoreç almaya gitti onu beklerken bi bakayım dedim acelece..

iyi geceler kızlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür ama çağan grip olmuş sanırım boğazlarıda ağrıyo ateşi de vardı..Yazamadım kusura bakmayın nette sorun vardı ..topik yeniden eski halini alıyor ne güzell.Doğumgünü menüleride yazılıyor ben daha düşünmedim ne yapacağımı bakalım ..Gelişmeleri bende yazayım wc olayını hallettik 2 ay oldu çok şükür rahat atlattık beklediğim gibi olmadı geceyide bıraktık ilk başlarda gece kaldırıyodum 2 kez ama şimdi hiç kaldırmıyorum yatmadan yaptırıyorum sabaha kadar kupkuru kalıyor..Konuşma olayına gelince gittikçe daha fazla kelimeler öğreniyor ama daha akıcı konuşmaya başlamadık.Şimdilik aklıma gelen bunlar eşim kokoreç almaya gitti onu beklerken bi bakayım dedim acelece..

aferim ve maşallah çağan'a annesini uzmeden oğrenivermiş..ve maşallah hiç kalkmıyormuş oh ne rahat edersin canım ozellıkle kışın....biz gece 1 yada 2 mutlaka kalkıyoruz...kelımeler oğrenildiyse konuşmaya da az kalmış deryacım hadi gozunuz aydın...

kımseler yok yıne herkes bayram temizliğinde mi:KK51:

nagiş geldim ama kimsecikler yok :) sizi yakalamakta zor be.. anlatın bebeler nasıl? biz heyecanla bayramı bekliyoruz :) oğuz el öpüp para toplayacakmış topladığı paralarlada araba alacakmış :) hee birde uzaya gideceğiz bayramda oğuz paşa heyecanla bekliyor..

aferim ve maşallah çağan'a annesini uzmeden oğrenivermiş..ve maşallah hiç kalkmıyormuş oh ne rahat edersin canım ozellıkle kışın....biz gece 1 yada 2 mutlaka kalkıyoruz...kelımeler oğrenildiyse konuşmaya da az kalmış deryacım hadi gozunuz aydın...

kımseler yok yıne herkes bayram temizliğinde mi:KK51:

Evet canım rahat ederim diye düşünüyorum ama bu sene tulum giydiremiycem bu yüzden çağan tulumu çıkaramayınca çıldırcak bu sene külotlu çorabı bile giymek istemiyo giyememek için ağlıyo tulumu giymeyi hiç istemeyecek istesede sabah kalkıp çişini yapmak istediğinde tulumu çıkaramayacak ve hep altına yapacak şaştım kaldım ne yapsam geceleri hala üstü açık yatıyo çok deli uyuyo sabaha karşıda çok soğuk oluyo o yüzden gribimiz hiç eksik olmuyo işte.
Bayağı kelimeleri artırdı hatta bunlardan şarkı bile söylüyo inş dahada ilerletecek teyzesi..

günaydın nagişim napıyosun?

günaydın cnm iyi diyelim iyi olalım yorucu bir tatilden sonra iş başı yaptım anneme gittim eee bayram telaşı eve döndükten sonra komşumun sünneti vardı çamaşır ütü vs vs çok yoruldum çok bide eşim demezmi sen ne yapıyosun mahallenin çamaşırını sen mi yıkayıp ütülüyosun :KK1: ee dedim oğlunla sana ancak yetişiyorum :KK50:
oğlum bildiğin yapışık ana kuzusu çok zorluyo beni ben bu yılda uyku tulumu giydiriyorum gece bile ayağına giydirdiğim çorabı çıkarıp uykuya devam ediyo o kadar deli yatıyo :KK50: hasta olmasından korkuyorum çağan nasıl sen nasılsın

günaydın cnm iyi diyelim iyi olalım yorucu bir tatilden sonra iş başı yaptım anneme gittim eee bayram telaşı eve döndükten sonra komşumun sünneti vardı çamaşır ütü vs vs çok yoruldum çok bide eşim demezmi sen ne yapıyosun mahallenin çamaşırını sen mi yıkayıp ütülüyosun :KK1: ee dedim oğlunla sana ancak yetişiyorum :KK50:
oğlum bildiğin yapışık ana kuzusu çok zorluyo beni ben bu yılda uyku tulumu giydiriyorum gece bile ayağına giydirdiğim çorabı çıkarıp uykuya devam ediyo o kadar deli yatıyo :KK50: hasta olmasından korkuyorum çağan nasıl sen nasılsın

Bayağı yoğun geçmiş senin canım zaten ütü yetmiş:KK1::KK1:inan benimde hemen hemen hergün ütüm çıkıyor .Off ya bu çocuklarla işimiz var çağanda çok deli yatıyo canım ama ben wc olayından dolayı tulum giydirmiyorum yarından itibaren gaz alıp kombiyi çalıştırcam ev soğudu artık ısıtıcı yakıyorum.Bide çağan külotlu çorapta bile ağlıyo giymemek için tulumu hiç istemeyecektir.
Bende iyiyim canım çağanı yatırdım bende acıkmıştım bişeyler yedim biraz bakayım dedim nete işleri yapıcam akşam misafirliğe gideceğiz yemek derdim yok bugün yarında çağanı hastaneye götürcez ayak tırnağı için ,çağanda iyi sayılır grip değil ama burun akıntısı var sadece başka bi sıkıntımız yok çok şükür.

slm hanımlarrr ay sizi tesadüfen gördümnasıl sevindim bilemessiniz özlemişim vallhi muhabbetleri hiç bakmıyordum siz yoksunuz diye nasıl gidiyor çocuklar büyümüşlerdir son sayfayı okudum sadece uygun zmanda okuycam geçmişi
vallhi hepinizin kurban ve cumhuriyet bayramınız kuttu olsun nice güzel bayramlarınız olsun...
bizden haberler tuğkanda wc eğitimine yaz başında başladım çiş olayını yaz başında öğrendik ama diğeri için benimle 2 ay inatlaştı ne denediysem olmadı umudumu yitirmek üzereyken birden öğreniverdi geceyi gündüzü hallettik velasılı gece yatmadan yapıyoruz bidaha sbh çok şükür derdimiz bitti nagihannn eymen paşa napıyorr bir buluşma ayarlasakya sana çok mahçubum :KK17:

Günaydın kızlar nasılsınız?Yine hiç kimse uğramamış ceee deyip kaçtınız:KK50::KK50::KK50:
Ben biraz rahatsızım çarşamba günü aç karnına acılı çiğköfte yemiştim mideyi bozmuşum hem ishal hem kusma mide bulantısı hepsi bi arada çok kötüyüm..
Kızlar benim doğumgünü menüm şöyle sizce nasıl;
zeytinyağlı yaprak sarması
peynirli poğaça
patatesli börek
krem şantili kurabiye
elmalı pasta
bide yapabilirsem patates çanağı yapayım diyorum.
Kızlar dün akşam sebnemle konustum 4 aylık hamileymiş...

3 sene önce iyiki doğurmuşum seni canımın içi seni çok seviyorum doğumgünün kutlu olsun çağanım...

cagan efe nesli nice mutlu yıllar dünde mustafanın dogum günüydü bu ay kuzuların dogum günü iyiki varlar

Son düzenleme:
cagan efe nesli nice mutlu yıllar dünde mustafanın dogum günüydü bu ay kuzuların dogum günü iyiki varlar

Sağol esincim teşekkür ederiz..
Mustafamında doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllara olsun inş..naptın yaptın doğumgününü?

günaydın hanımlarrr kuzularımın doğum günleri kutlu olsun anne babalarıyla nice güsel yılları olsun inş. mustafanın çağanın neslinin ve tüm kasım bebelerinin diycem ama dilim varmıyor kocaman oldular hepsi 3 yıloldu zaman su gibi geçti dertleri bitti beyndiklerini yiyip beyendiklerini giyiyolar tuvalet dertleri bitti birçoğunun ay bizden mutlusu yok dertlerini anlatıyolar artık yaramazlıkları bile bilinçli ,okula bile gidenleri var düşününce vallhi içim içime sığmıyor hayatımızdakşi en büyük sermayelerimiz onlar ve büyüdüklerini görmek negüzel inş. hep güzel telaşları yorar bizi ömürleri boyunca .

bizimde ayın 17 si cumartesi d.günümüz 10 kişi falan olucaz tahminim menüm hakkında hiç fikrim yok banada bir fikir verin lütfen

oğlum gibi bu ay doğum günü olan tüm çocuklara nice güzel yarınlar diliyorum, annelerine babalarına sevenlerine de o yarınları görmek, o yarınlarda yanında olabilmek nasip olsun inşallah...:emir_bebek:

X