Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kızlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür ama çağan grip olmuş sanırım boğazlarıda ağrıyo ateşi de vardı..Yazamadım kusura bakmayın nette sorun vardı ..topik yeniden eski halini alıyor ne güzell.Doğumgünü menüleride yazılıyor ben daha düşünmedim ne yapacağımı bakalım ..Gelişmeleri bende yazayım wc olayını hallettik 2 ay oldu çok şükür rahat atlattık beklediğim gibi olmadı geceyide bıraktık ilk başlarda gece kaldırıyodum 2 kez ama şimdi hiç kaldırmıyorum yatmadan yaptırıyorum sabaha kadar kupkuru kalıyor..Konuşma olayına gelince gittikçe daha fazla kelimeler öğreniyor ama daha akıcı konuşmaya başlamadık.Şimdilik aklıma gelen bunlar eşim kokoreç almaya gitti onu beklerken bi bakayım dedim acelece..
aferim ve maşallah çağan'a annesini uzmeden oğrenivermiş..ve maşallah hiç kalkmıyormuş oh ne rahat edersin canım ozellıkle kışın....biz gece 1 yada 2 mutlaka kalkıyoruz...kelımeler oğrenildiyse konuşmaya da az kalmış deryacım hadi gozunuz aydın...
kımseler yok yıne herkes bayram temizliğinde mi
günaydın arkadaşlar...
geçmiş kurban ve cumhuriyet bayramınızı kutlarım...
günaydın bende kutluyorum hepinizin geçmiş bayramını :)
günaydın nagişim napıyosun?
günaydın cnm iyi diyelim iyi olalım yorucu bir tatilden sonra iş başı yaptım anneme gittim eee bayram telaşı eve döndükten sonra komşumun sünneti vardı çamaşır ütü vs vs çok yoruldum çok bide eşim demezmi sen ne yapıyosun mahallenin çamaşırını sen mi yıkayıp ütülüyosun ee dedim oğlunla sana ancak yetişiyorum
oğlum bildiğin yapışık ana kuzusu çok zorluyo beni ben bu yılda uyku tulumu giydiriyorum gece bile ayağına giydirdiğim çorabı çıkarıp uykuya devam ediyo o kadar deli yatıyo hasta olmasından korkuyorum çağan nasıl sen nasılsın
cagan efe nesli nice mutlu yıllar dünde mustafanın dogum günüydü bu ay kuzuların dogum günü iyiki varlar