2009 Kasm Anneleri

kaçak miniş tekrardan burada:))tilkinin dönüp dolaşacağı yer burasıydı yerimi buldum:)))))))))))

nagiş ne yapıosun eymen nasıl???kreşe devam ediyormu??

darkseaa ilerlettiyse konuşmasını sorun yok demektir ne kadar çok ortama girerse o kadar konuşması ilerlerr....

nesli bildiğiniz gibi teyzeleri kreşe gitmiyor ama ortamı iyi gündüzleri bir iki arkadaşı var akşmada birinci sınıfa giden ablası var onunla oynuyor keyfi yerinde çok şükür bi sıkıntısı yok kabızlığı arada bir tutsada çok şükür diyorumm iyi genel olarak....vc alışkanlığı gündüz kaçırma olmuyor tatasını vc yede yapıyo eğer canı acıcak gibiyse bezini takmamı istiyor bende zorlmıyorum...ama gece çişe kalkmak istemiyor bende malum bez bağlıyorum sabah kadar dolduruyor onun içinde zorlamıyorum çok badireler atlattı ters tepki verip yine korkmasın dan korkuyorum....:KK17::KK17:

çok özledim sizlerii inş yeniden bir sohbet ortamı kuruluurr bende tek kalmam:KK14::KK14:facedeki kızları çok çok özledimmm
zatiii:KK5::KK5:

ve hepinizi öpüyorumm...

derya ve esinnn sizlerle msnden de olsa konuşuyom sizlerde seviyorum...helee esinn ne kadar tatlı bir ses tonun vardı sankim yıllardır konuyormuşuz gibiii kıkır kıkır:KK16::KK16::KK16:

kaçak miniş tekrardan burada:))tilkinin dönüp dolaşacağı yer burasıydı yerimi buldum:)))))))))))

darkseaa ilerlettiyse konuşmasını sorun yok demektir ne kadar çok ortama girerse o kadar konuşması ilerlerr....

nesli bildiğiniz gibi teyzeleri kreşe gitmiyor ama ortamı iyi gündüzleri bir iki arkadaşı var akşmada birinci sınıfa giden ablası var onunla oynuyor keyfi yerinde çok şükür bi sıkıntısı yok kabızlığı arada bir tutsada çok şükür diyorumm iyi genel olarak....vc alışkanlığı gündüz kaçırma olmuyor tatasını vc yede yapıyo eğer canı acıcak gibiyse bezini takmamı istiyor bende zorlmıyorum...ama gece çişe kalkmak istemiyor bende malum bez bağlıyorum sabah kadar dolduruyor onun içinde zorlamıyorum çok badireler atlattı ters tepki verip yine korkmasın dan korkuyorum....:KK17::KK17:

çok özledim sizlerii inş yeniden bir sohbet ortamı kuruluurr bende tek kalmam:KK14::KK14:facedeki kızları çok çok özledimmm

ve hepinizi öpüyorumm...

derya ve esinnn sizlerle msnden de olsa konuşuyom sizlerde seviyorum...helee esinn ne kadar tatlı bir ses tonun vardı sankim yıllardır konuyormuşuz gibiii kıkır kıkır:KK16::KK16::KK16:

canım facdeki kızlarda seni özlüyorlar nesli sultan maşallah pek bi diliydi kabızlık sorununu aşmanıza sevindim ben facden de kopmadım ama orda olmayan arkadşlardanda uzak olmak istemedim canım seninle konuşmak banada cok iyi geldi cok tatlı bi sesin var beni cok mutlu ettin iyiki 2009 kasım annelrini tanımışım hepinizle yıllardır tanışıyor gibi rahatım

canım facdeki kızlarda seni özlüyorlar nesli sultan maşallah pek bi diliydi kabızlık sorununu aşmanıza sevindim ben facden de kopmadım ama orda olmayan arkadşlardanda uzak olmak istemedim canım seninle konuşmak banada cok iyi geldi cok tatlı bi sesin var beni cok mutlu ettin iyiki 2009 kasım annelrini tanımışım hepinizle yıllardır tanışıyor gibi rahatım

canım benimmm yaa bende rahatım sizlerle konuşurken birlikte büyüttük çocuklarımızı:KK16::KK16:

slm kızlar nasılsınız nagişde gelmiş hoş gelmiş canım bura bizim ilk göz agrımız

hoşbuldum cnm face pek vaktim kalmıyo benim arada baksamda hızınıza yetişemiyorum :KK1:

vermedim canım. bir çok kreş gezdim, sonunda kıyamadım çocuğuma ve vermemeye karar verdim. seneye belki :KK31:

iyi yapmışsın boşver :KK34:

ve hepinizi öpüyorumm...

valla miniş sen evdesin kreşe gidipte ne olcak eymen her sabah zırlıyo anne gitmicem sende gitme uyucamm benn vs vs
gerçi bu sıra herşeyi ağlayarak yaotırmaya çalışıyo bende izin vermeyince kıyamet kopuyo çok zor günler geçiriyorum son bir aydır :KK50:çiş meselesini hallettik biz geceleri eymende wcye gitmekten çok rahatsız bende lazımlığın kabını götürüp oda da yaptırıyorum e malum erkek olunca kaba yapmak daha kolay :KK17: zaten lazımlık kullanmıyo wc adaptörü aldım kakamızı vs direk wcye yapıyoruz bazen anne acıcak karnımı tut diyo elimi karnına koyuyorum dünde tutturdu sen gelme ben kendim yaparım soyunmuş dökünmüş seslendi anne gel beni klozete oturttur diye :)

bende ki değişiklikleri yazayım hemen görüşmeyeli uzun zaman oldu :KK1: iş yerim değişti bayram sonrası eve yakın ama ulaşımı çok ters 4 vasıta yapmam gerekince bende özel ders aldım şimdi arabayla gidip geliyorum alkışlayın beni sonunda şeytanın bacağını kırdım :KK52: burda tek bayanım ve mahrumiyet gibi bir yer bakkal market hiçbişey yok ama rahatım iyi :KK1:
bayramda annemlere gidicez oğlum şimdiden sabırsız bekliyo,doğum günü için hediye listesini bile hazırladı benden hutwels köpüklü yıkama seti anneannesinden playdoh şeker fabrikası istiyo
durun istekleri bitmedi kardeş istiyo ikiz olucakmış
ikiside kız
birinin saçı sarı
birininki siyah olacakmış
birinin adı nisan
birininki niran olacakmış
Ey büyük Allah'ım çocuğumun duası kabul olursa benim halim nice olur sen bilirsin rabbim :KK1: anlıcanız bizde çene çok herşeyi soruyo bu ne bu ne bu ne offf keyifli yorgunluk işte

unutmadan doğum günü fikirlerine açığım çünkü bilinçli olarak geçirdiği ilk doğum günleri olacak
tam 14ünde kreşte kutlanacak pasta yaptırıcam, evdeki kutlamayı şimdiye kadar hep aile büyükleri ile yaptık ama bu yıl oğlumun arkadaşlarını çağırayım diyorum dayımız anneannemiz hepsi gelecek tabi ikram listeside yapmak lazım fikir verin bacılar acab geçen yıl özdileğin bir parti org vardı 12 çocuk hamburger menü+pasta palyaça falan filan 12 veliyede birer içecek 120 tl idi eve yaptırdığım pasta bile 70-80 tl tutuyo aslında mantıklı gibi ama bilemedim ki

Son düzenleme:
unutmadan doğum günü fikirlerine açığım çünkü bilinçli olarak geçirdiği ilk doğum günleri olacak
tam 14ünde kreşte kutlanacak pasta yaptırıcam, evdeki kutlamayı şimdiye kadar hep aile büyükleri ile yaptık ama bu yıl oğlumun arkadaşlarını çağırayım diyorum dayımız anneannemiz hepsi gelecek tabi ikram listeside yapmak lazım fikir verin bacılar acab geçen yıl özdileğin bir parti org vardı 12 çocuk hamburger menü+pasta palyaça falan filan 12 veliyede birer içecek 120 tl idi eve yaptırdığım pasta bile 70-80 tl tutuyo aslında mantıklı gibi ama bilemedim ki

NAGİŞ organizasyon bence süpermiş ya hem uygunda inan evde masrafı geç zahmeti çokkk yaa artı çalışan bayansın temizliğide sorun en iyisi dışarda kutlamak...

bizimki kasım 6 da
babaneneler ananeler dayısı amcası falan gelir ben mecbur evde yapıcam şimdiden düşünüyom 12 13 kişi ee izmirden 1 saatlik yoldan gelicekler artı yemekte yapmam lazım düşün halimi:KK52::KK52: şetan diyoki al nesliyi pastanı git izmire:KK1::KK1:

arkadaşlarlarını çağırıyım dicem 2 tane 3 tanee eeee görüştüğüm ailelerde çağırsam ayıp olcak gibi geliyoro mecbur hediye alcaklar elleri boş gelmemek için onuda ben istemiyorumm en iyisi biizm şimdilik aile içinde kutlamak...yanlış anlama senin demiyorum senin durum farklı haa bizim çevre böyle doğum günü için çağırılıyo dicekler arkamızdan
ama kreşte olsaydı bende isterdim eğlenceli bi doğum günü süper olurdu heveslendim şimcik pastayı alıp en yakın kreşemi gitsem:KK9::KK9::KK9:

patatesli mayalı poğaça

sarma

elmalı turta

çiğ köfte

kurabiyee

yine pastanın yanına ıslak kek

vs
,
vss kızlarla yakın olaydık hepimiz birer tepsi yapıp getirirdik:KK1::KK1:

arkadaşlarlarını çağırıyım dicem 2 tane 3 tanee eeee görüştüğüm ailelerde çağırsam ayıp olcak gibi geliyoro mecbur hediye alcaklar elleri boş gelmemek için onuda ben istemiyorumm en iyisi biizm şimdilik aile içinde kutlamak...yanlış anlama senin demiyorum senin durum farklı haa bizim çevre böyle doğum günü için çağırılıyo dicekler arkamızdan
ama kreşte olsaydı bende isterdim eğlenceli bi doğum günü süper olurdu heveslendim şimcik pastayı alıp en yakın kreşemi gitsem:KK9::KK9::KK9:

pastayı alıp en yakın kreşe gitmede pastayı alıp izmire git cicim :KK52: (ne kötüyüm ya iş çıkmasın diye bak neler düşündüm )

patatesli mayalı poğaça

sarma

elmalı turta

çiğ köfte

kurabiyee

yine pastanın yanına ıslak kek

vs
,
vss kızlarla yakın olaydık hepimiz birer tepsi yapıp getirirdik:KK1::KK1:

yapardık inanki bir araya gelebilsek keşke bebelere bir tencere makarna bile yeterdi biz bişey yemesekte olur :KK1:
elmalı yada çıkalatalı turta yapabilirim daha önceki menülerimde yoktu lahana ve yaprak sarmada okdir :KK34:

ya ben hiç arkadaşları çağırmadım aynen senin gibi hediye için çağırıyolar denmesin diye ama 3 senedir biz her çağırana hediyemizle gidiyoruz :KK34: anladın sen onu :KK34:

pastayı alıp en yakın kreşe gitmede pastayı alıp izmire git cicim :KK52: (ne kötüyüm ya iş çıkmasın diye bak neler düşündüm )

yapardık inanki bir araya gelebilsek keşke bebelere bir tencere makarna bile yeterdi biz bişey yemesekte olur :KK1:
elmalı yada çıkalatalı turta yapabilirim daha önceki menülerimde yoktu lahana ve yaprak sarmada okdir :KK34:

lahana sarma zor iş kızım yaa yap yapragı geç...

keşke yakın olasydı süper olurdu...

ya ben hiç arkadaşları çağırmadım aynen senin gibi hediye için çağırıyolar denmesin diye ama 3 senedir biz her çağırana hediyemizle gidiyoruz :KK34: anladın sen onu :KK34:

küçük çocuğu olan yok çevrede bir iki tane onlara giitk ana ben çağırmıcam gerçi çağırsam hem biizmkiler hem onlar karman çorman olur...ama sen gittiyse çağırr bizim çevrede pek doğum günü kutlayan yok yanii:KK1::KK1: varsa yoksa gün yaparlar onuda ben sevmiyom hepsi şıkır şıkır kokanalar:KK1::KK1:

nagihan bence dogum gününü kreşte kutlamak cok iyi fikir hem senin için de daha rahat olur teyzemin kızı cocuklarınkini krşte kutlamıştı ailelerde gidbiliyordu ona gitmişdim cok güzeldi hem yaşıtlarıyla da bi arada oh mine bizde gecen yıl arefeye gelmişti 5 kasım aile içi kutladık daha dogrusu babanesigil biz oraya gidince pasta alıp bize süprüz yaptılar ben buyıl komşu cocuklarıylamı yapsam diyom ama kararsızım

nagihan bence dogum gününü kreşte kutlamak cok iyi fikir hem senin için de daha rahat olur teyzemin kızı cocuklarınkini krşte kutlamıştı ailelerde gidbiliyordu ona gitmişdim cok güzeldi hem yaşıtlarıyla da bi arada oh mine bizde gecen yıl arefeye gelmişti 5 kasım aile içi kutladık daha dogrusu babanesigil biz oraya gidince pasta alıp bize süprüz yaptılar ben buyıl komşu cocuklarıylamı yapsam diyom ama kararsızım

bizde geçen yıl kutlamıcaktıkk bayramın 1 günüydü kurban kesildi falan saat 4 e geliyordu geldik dolaba yerleitiryoruxz bi yandna parçalıyoruz akşam saat 9 kadar hala yapıyorduk sonra zil çaldı baktık kaynımlar pasta alıp gelmiş izmirden süpriz diye ev dağınık her yer her yerde ama yinede güzeldi

anaa biz geldik kızlar gitti hakkaten ne oluyor yaa? :) meralcim öpücüğünü yakaladım kimseciklere vermem :))
bizimde doğum günümüze 20 gün kaldı bende kreşte yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olur inş.

yetişemedik canım,çıkmış kızlar...kreşde supr olur ya,,arkidişleriyle daha eğlenceli.....bende yapacağım bu senede daha nasıl olacak vs bir planım yok...bayramdan sonrakı gun galıba hangi gun onu bile bilmiyorum daha...:KK24:

X