Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım minişim nasılsın..gıttın faceden boynu bukuk bıraktın bizi...sabah sohbetlerimizn eskisi gıbı keyfi olmuyor sensiz..
face deme bana kapanmayan yarama tuz basma meralim yaa giremiyorum bende çok özledim sohbetlerimizi sizi kuzularımı
ne oldu tam olarak mine ya ben anlamadım..bizim grup kaynaklı mı bir sorundan mı eşin istemedi...
bende neslide şükür iyiyiz ne olsun sürekli didişiyoruz sonra birbirize sımsıkı sarılıp öpüyoruz birbirmizi...şimdide odasında uyumak istemedi koltuğa yastığını getirdi koydu uyucakmış
eşim istemiyo bizim gurupla alakalı diil yaa ikimizde girmiyoruz facelerimizee sürekli çok vakit harcıysun diye kızıyordu sonra patladı gittibende buradaki dertlerle dertleniyomm yapcak başka bişiyim yok
kızlar derya yazdıklarımızı okuyor cevap vermek istiyor faket yazamyor nette sorun varmış kızlar yanlış anlmasın sakın diyor
ne oluyor burdaa?? :)
kızlar nabersiniz ozledim,gelin bir opeyım
yetişemedik canım,çıkmış kızlar...kreşde supr olur ya,,arkidişleriyle daha eğlenceli.....bende yapacağım bu senede daha nasıl olacak vs bir planım yok...bayramdan sonrakı gun galıba hangi gun onu bile bilmiyorum daha...