bencede erken ama yok benimkinin inadı inat uyumuyo
12 saati bulmuyor bıraktım artık akşam erken uyuyo böyle olunca
allah kimin başında varsa sabır versin şifa versin
amin canım aminnnn başka diyecek bişey bulamıyorum
günaydınn hanımlarrr....
günaydın mı desem ne desembu ara işler yoğun yazamıyorum okuyorumda yazmaya fırsat kalmıyo sabahtanda dışardaydım görevde nasılsın derya çağan nasıl
slm
bizde oğlumla daha yeni uturduk kahvaltıdan kalktık başladık evi toplamaya oyuncaklarını düzenledik çamaşır yıkadık astık topladık katladık öğle yemeğimizi yedik kırılacak cevizler vardı onları kırdık beraber şimdi uturdu tv izliyor bende nete bakayım dedim herkesin keyifleri iyidir inşallah
cnm eymende 5 e kadar sorunsuz duruyo 5i geçince kadıncağız sokaklara çıkarıyo annem gelcek diye kapının önüne çıkıp bekletiyomuşhaftada bir kez mi yapıcaksınız aktivite hangi gün yayınlıyosunuz söylede cnm takip edeyim bizede eğlence olur bu arada eymene mum boya aldım şiddetle tavsiye ederim süper araştır istersen
mert paşamada aferin diyorum akıllı bıdık bunlar,eymenin babasını sormamasının nedeni evde kalabalıktı arada kaynadı sanırım yoksa babası benden çok oyun oynatır boğuşur vs vs ilgili bir babadır yani hani ilgilenmese falan anlarımda ne bileyim kafam karıştı işte :44:
ilk defa geçen hafta yaptık nagihancım.belgelere bakarsan,açıklama var oldu.serap,ben,mine yaptık..diğer kızlar yan çizdilersen olsaydın sende yaprdın,eminimki:)))pazartesi resimleri eklıyoruz..bu haf a için konu belırlemedik.bebelerin çogu hasta bir toplansınlar yıne yaparız sanırım sana haber verırım yapacağımızda...
mum boya tamam eymen sevdiyse mertınde hoşuna gıder..alayım çıkınca...
ilk defa geçen hafta yaptık nagihancım.belgelere bakarsan,açıklama var oldu.serap,ben,mine yaptık..diğer kızlar yan çizdilersen olsaydın sende yaprdın,eminimki:)))pazartesi resimleri eklıyoruz..bu haf a için konu belırlemedik.bebelerin çogu hasta bir toplansınlar yıne yaparız sanırım sana haber verırım yapacağımızda...
mum boya tamam eymen sevdiyse mertınde hoşuna gıder..alayım çıkınca...
meral yakaladım seni sobeee..demek sen mine ve seraptan başka kimse yapmadı biz yan çizdik.
bu arada merhaba buradaki arkadaşlara ben sevin buranın eskilerindenim ama sizinle tanışmamıştık..meral sizi davet etmiş birde ben edeyim..facede oldukça kalabalığız ve güzel sohbetler yapıyoruz..sizleride bekleriz..eşler le sorun yaşanıyormuş sanırım.oranında burdan hiç bir farkı yok..yani ha buraya yazmışsınız ha oraya...sevgiler.....
meral yakaladım seni sobeee..demek sen mine ve seraptan başka kimse yapmadı biz yan çizdik.
bu arada merhaba buradaki arkadaşlara ben sevin buranın eskilerindenim ama sizinle tanışmamıştık..meral sizi davet etmiş birde ben edeyim..facede oldukça kalabalığız ve güzel sohbetler yapıyoruz..sizleride bekleriz..eşler le sorun yaşanıyormuş sanırım.oranında burdan hiç bir farkı yok..yani ha buraya yazmışsınız ha oraya...sevgiler.....
merhaba canım biz böyle iyiyiz canım bide onun için sorun yaşamak istemiyoruz siz keyfinize bakın orda...
slm hanımlar bende geldim vallhi okuyunca yazdıklarınızı sevindim face geldi yiğitlik bozuldu bizim buralar sessiz kaldı aslında ordaki muhabbetide merk etmiyor değilimya hadi neyseee
haftasonu herkes gezmelere gitmiş havaları güsel görünce bizde benim liseden arkadaşlarımla görüştük önce kahvaltı ettik sonra avm gezip açık ava biyerde oturduk tuğkan koşturdu oyuncaklara bindi teyzelerine şımardı gönlünce gezdi yani hem ona hem bize iyi geldi bizde sbhtandır evi derledik topladık 2 tur çamaşır yıkadık bidünya ütümüz var yapılacak geçen hafta ertelediğimiz için bu hafta gidicez anneanemize evimizi temiz bırakıcaz babmıza ve teyzemize
deryacım cnm herailede oluyor öyle sorunlar inş. gelip geçer kimsenin canı yanmadan
selam kızlar nasılsınız ya arkadaşlar gündüzleri burayada yazalım burasıda ayrı bi yer bizim için gece hep facedeyiz zaten
benimkide dağıtmayı seviyor ama oyunla toplatıyorumslm canım maşallah denizime ne güzel işler yapmışsınız bizimki ancak dağıtmayı seviyor canım toplamayı değil
bizler iyiyiz canım seni sormalı?
slm hanımlar bende geldim vallhi okuyunca yazdıklarınızı sevindim face geldi yiğitlik bozuldu bizim buralar sessiz kaldı aslında ordaki muhabbetide merk etmiyor değilimya hadi neyseee
haftasonu herkes gezmelere gitmiş havaları güsel görünce bizde benim liseden arkadaşlarımla görüştük önce kahvaltı ettik sonra avm gezip açık ava biyerde oturduk tuğkan koşturdu oyuncaklara bindi teyzelerine şımardı gönlünce gezdi yani hem ona hem bize iyi geldi bizde sbhtandır evi derledik topladık 2 tur çamaşır yıkadık bidünya ütümüz var yapılacak geçen hafta ertelediğimiz için bu hafta gidicez anneanemize evimizi temiz bırakıcaz babmıza ve teyzemize
deryacım cnm herailede oluyor öyle sorunlar inş. gelip geçer kimsenin canı yanmadan
slm gamzecim vallaha giden gitsin face herkes kendi bilir canım kimseyi zorla burda tutamayız..ben burdayım hep ama kendim yazıp kendim cvpladğım için kendimi mal gibi hissediyorum o yüzden bakıyorum yazdıklarıma cvp veren olduysa yazıyorum artık ayrıca ben faceye gıcık olmaya başladım burda çok konuşulsun istemiyorum artık yazmak isteyen buraya yazar zaten face takılmak isteyende orda sohbetini etsinn.
seninde tuğkanında günü güzel geçmiş canım sevindim maşallah tuğkanada..o çamaşır ütü hiç bitmiyor bizim evdede canım..ananeye gidilecekmiş gidin tabi özlemiştir ananede sizi şimdiden iyi gezmeler canım.
evet canım herailede oluyo olmasa iyi ama inş canım ben artık bişeyleri kulak arkası yapmaya çalışacağım canım çok yanıyor çünküü
evalla sizi tebrik mi etsem ne etsem bilmiyorum o kadar saat siz netteyken çocuklar ne yapıyo merak ediyorumsabahları işten giriyorum akşam eve gidince oğlumla oynamayı tercih ediyorum enerjinize hayranım zaten biliyosun bircancım çok sıkta gelemiyorum hatta gelmiyorum
gamzecim ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz bu haftada anneannede ohh yarasın
derya hıhhh şöle doğru yolu buluyosun kulak arkası yap tabi şu saatten sonra önceliğin oğlun ve eşin unutma
benimkide dağıtmayı seviyor ama oyunla toplatıyorum
değişiklik iyi geliyor cocuklara sıkılıyor hep aynı şeylerde tabi biz annelerde
katılıyorum deryacım face konusuna
dedimya deryacım bizdede aynı dert var ben olayların uzağında kalmayı tercih ediyorum yoksa benim psikolojim ve dolayısıyla eviminin huzuru bozuluyor herkesde bir yere kadar
e
bende merak ettim valla çünkü bende evdeyim ama hiç fırsat bulamıyorum
her türlü aktivitemizi çocukların bakımını yemeğini vitamini uyku saatini hiç eksik etmiyoruz kızlar hatta şuan yemeğim hazır evimide temizlemiş bulunmakta ve nesliyle oyun hamuru oynamaktayızz ...bizi merak edenler için yazıyorum..
sevin alemsin ha:)))
kızlar her 24 saat nette değiliz.oğlumun her ihtıyacını çok şukur karşılayabiliyorum ve mert çok şuklurkı kendi kendine oyun oynayabilen,zaman geçirebilen bir çocuk ben yanında yanı odada olayım ona yeter.boyle anlarda netteyım.2 yaşıyorum 10 onunla ilgileniyorm...