2009 Kasm Anneleri

günaydın mı desem ne desem bu ara işler yoğun yazamıyorum okuyorumda yazmaya fırsat kalmıyo sabahtanda dışardaydım görevde nasılsın derya çağan nasıl

tünaydın demen lazım şekerimbende iyiyim canım sağol çağanda iyi çok şükür pepe başladı onu izliyo bende eşimm erken geelcekte o gelmeden bi bakayım dedim yarında izinli eşim gelemem diyee..sen napıyosun canım?bayağı yoğunsun sanırım..eymen nasıl ?

slm
bizde oğlumla daha yeni uturduk kahvaltıdan kalktık başladık evi toplamaya oyuncaklarını düzenledik çamaşır yıkadık astık topladık katladık öğle yemeğimizi yedik kırılacak cevizler vardı onları kırdık beraber şimdi uturdu tv izliyor bende nete bakayım dedim herkesin keyifleri iyidir inşallah

slm canım maşallah denizime ne güzel işler yapmışsınız bizimki ancak dağıtmayı seviyor canım toplamayı değil
bizler iyiyiz canım seni sormalı?

slm hanımlar bende geldim vallhi okuyunca yazdıklarınızı sevindim face geldi yiğitlik bozuldu bizim buralar sessiz kaldı aslında ordaki muhabbetide merk etmiyor değilimya hadi neyseee
haftasonu herkes gezmelere gitmiş havaları güsel görünce bizde benim liseden arkadaşlarımla görüştük önce kahvaltı ettik sonra avm gezip açık ava biyerde oturduk tuğkan koşturdu oyuncaklara bindi teyzelerine şımardı gönlünce gezdi yani hem ona hem bize iyi geldi bizde sbhtandır evi derledik topladık 2 tur çamaşır yıkadık bidünya ütümüz var yapılacak geçen hafta ertelediğimiz için bu hafta gidicez anneanemize evimizi temiz bırakıcaz babmıza ve teyzemize

deryacım cnm herailede oluyor öyle sorunlar inş. gelip geçer kimsenin canı yanmadan

slm hanımlar bende geldim vallhi okuyunca yazdıklarınızı sevindim face geldi yiğitlik bozuldu bizim buralar sessiz kaldı aslında ordaki muhabbetide merk etmiyor değilimya hadi neyseee
haftasonu herkes gezmelere gitmiş havaları güsel görünce bizde benim liseden arkadaşlarımla görüştük önce kahvaltı ettik sonra avm gezip açık ava biyerde oturduk tuğkan koşturdu oyuncaklara bindi teyzelerine şımardı gönlünce gezdi yani hem ona hem bize iyi geldi bizde sbhtandır evi derledik topladık 2 tur çamaşır yıkadık bidünya ütümüz var yapılacak geçen hafta ertelediğimiz için bu hafta gidicez anneanemize evimizi temiz bırakıcaz babmıza ve teyzemize

deryacım cnm herailede oluyor öyle sorunlar inş. gelip geçer kimsenin canı yanmadan

slm gamzecim vallaha giden gitsin face herkes kendi bilir canım kimseyi zorla burda tutamayız..ben burdayım hep ama kendim yazıp kendim cvpladğım için kendimi mal gibi hissediyorum o yüzden bakıyorum yazdıklarıma cvp veren olduysa yazıyorum artık ayrıca ben faceye gıcık olmaya başladım burda çok konuşulsun istemiyorum artık yazmak isteyen buraya yazar zaten face takılmak isteyende orda sohbetini etsinn.
seninde tuğkanında günü güzel geçmiş canım sevindim maşallah tuğkanada..o çamaşır ütü hiç bitmiyor bizim evdede canım..ananeye gidilecekmiş gidin tabi özlemiştir ananede sizi şimdiden iyi gezmeler canım.
evet canım herailede oluyo olmasa iyi ama inş canım ben artık bişeyleri kulak arkası yapmaya çalışacağım canım çok yanıyor çünküü

selam kızlar nasılsınız ya arkadaşlar gündüzleri burayada yazalım burasıda ayrı bi yer bizim için gece hep facedeyiz zaten

selam kızlar nasılsınız ya arkadaşlar gündüzleri burayada yazalım burasıda ayrı bi yer bizim için gece hep facedeyiz zaten

valla sizi tebrik mi etsem ne etsem bilmiyorum o kadar saat siz netteyken çocuklar ne yapıyo merak ediyorum sabahları işten giriyorum akşam eve gidince oğlumla oynamayı tercih ediyorum enerjinize hayranım zaten biliyosun bircancım çok sıkta gelemiyorum hatta gelmiyorum
gamzecim ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz bu haftada anneannede ohh yarasın
derya hıhhh şöle doğru yolu buluyosun kulak arkası yap tabi şu saatten sonra önceliğin oğlun ve eşin unutma

slm canım maşallah denizime ne güzel işler yapmışsınız bizimki ancak dağıtmayı seviyor canım toplamayı değil
bizler iyiyiz canım seni sormalı?
benimkide dağıtmayı seviyor ama oyunla toplatıyorum

değişiklik iyi geliyor cocuklara sıkılıyor hep aynı şeylerde tabi biz annelerde

katılıyorum deryacım face konusuna
dedimya deryacım bizdede aynı dert var ben olayların uzağında kalmayı tercih ediyorum yoksa benim psikolojim ve dolayısıyla eviminin huzuru bozuluyor herkesde bir yere kadar

e

bende merak ettim valla çünkü bende evdeyim ama hiç fırsat bulamıyorum

hımm derya ve sedese oyuncak toplamadan bahsedilmiş bizdeki durumu anlatayım 4 ayrı kutuda oyuncakları var birde konsolun en alt çekmecesini eymene ayırdım orda boyaları,boya yapmadan önce yere sermesi gereken örtü vs orda şöyle bir kurak koydum bir öncekileri toplamadan başka bir kutuyu dökemez yada boyama yapamaz topladıktan sonra izin veriyorum anne sen topla diye itirazlar geldiğinde ben dağıtmadım sen dağıttın senin toplaman lazım ama bende sana yardım ederim diyince itiraz sona eriyo ve paşa paşa topluyo deneyin derim

her türlü aktivitemizi çocukların bakımını yemeğini vitamini uyku saatini hiç eksik etmiyoruz kızlar hatta şuan yemeğim hazır evimide temizlemiş bulunmakta ve nesliyle oyun hamuru oynamaktayızz ...bizi merak edenler için yazıyorum..

günler sonra girip imalı bir msj yazdığın için tşk ederim minecim bizlerde iyiyiz
ben merak ediyorum derken herşeye nasıl yetişiyosunuz,nasıl vakit ayırıyosunuz anlamında hayranlık duyarak sordum ben yetişemiyorum yetişenide kutluyorum kimin nereye girdiği ne yaptığı beni bağlamıyo bilmem anlatabildim mi size bol muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…