hah şöle arada bir burayada uğrayın bak çökertirim face gurubunuzu
saatler alındı süper oldu ilk iş spor salonuna yazıldım bugün sporum var
ayrıca gözle görülür bir zayıflamada söz konusu herkes sen zayıfladın diyo ee banada inanılmaz özgüven oldu tabi
haftasonu bizde hayvanat bahçesine gittik eymen herşeyi sordu durdu bir ara dayısına 1 den sonra neden 2 gelir dedi ve kardeşim koptu abla ne çok soru soruyo dedi gelinimiz sınıf öğretmeni eymenin renkleri,şekilleri ve 20ye kadar saymasını süper buldu
ama pazar dayımız gidince bana ızdırap oldu uyuyana kadar mızladı durdu babamızda yoktu dün gece 11:30da geldi 2 gündür hasretler baba-oğul bugün vuslat zamanı
yanlız bişey fark ettim eymen çözemice olayları yok sayıyo 2 gün boyunca 1kez bile babasını sormadı o olayı yaşanmamış sayıyo daha öncede bir kaç olayda fark ettim bunu sizce iyi mi-kötü mü babası güçlü olacak demekki dedi ama ben biraz endişelendim yoksa endişelenmem için erken mi :44:
oh maşallah 6 kılo gıtmış zaten,sporada başladın mı tamamdır bu iş...azımlısın arkıdışım elinden ne kurtulur senin:)))
oh eymene bak sen yırmıye kadr sayıyor demek,biz onda kaldık fazlasını oğretmedik daha.renkler ve şekıller bizde de tamam.bu hafta facedekı grupda aktıvite yaptık sende uğrarsın,katulırsın dıye bekledik ama senin mısafırlerin varmış.dığer aktıvıteklerde bekleriz artık:)))
nagıhan,mert de babayı çok fazla goremıyor 8.30 cıvarı uyuyor zaten baba da 7 civarı gelıyor.haftada 1,2 de hıç gormuyor..ama mertde sormuyor..daha erken sanırım endişelenme.ama seni gormese bir kaç gun eminim sorar,ortalığı yıkar:))geçen hafta içi mert oğle uyukundayken çıktım dışarı annem baktı ona.akşam saatlerinde eve geldim.uyanınca aramış beni oda oda.annem nerde dıye mızlamış bıraz...anneye daha duşkunler bu donemde babaları olsada olur olmasa da...