geçmiş oslun diğer denizede vallhi yaz gelsede rahatlasakslm kızlar
öncelikle eymen tv seyrediyo artık pepeyi bile sevmiyo yumurcaktaki bay becerikli favorisi ben konuşmasında bile etkili olduğunu düşünüyorum olumlu yönde yani
darksea senin yerinde olsam kreşe gönderirim daha etkili olduğunu düşünüyorum her açıdan en azından benim gibi bu sene okul döneminde gönder eylülde yani bende mecbur değilim babannemiz var ama 1 yıl gitsin diyorum yani 3,5 u bekleme derim
gamzecim hoşgeldin cnm cumartesi iyiki grşmemişiz hava buz gibiydi bide bizde sular yoktuve bahar geldi derken yine kar yağdı ne zaman gelcek bu yaz ya inş bu cumartesi azıcık ılınır havada gelebilirsiniz bizdede bir aksilik çıkmaz inş
hadi ya çok hoşmuş :))) erken doğan geç konuşur tezimi çürttün bir çırpıda
deryacım çok geçmiş olsun umarım bidaha olmaz gaz o kadar yaparmıya bizde cumadan beri hastayız bademcikleri şişmiş burun akıyor öksürüyor dru antibiyotik verdi 2 gün içti sonra içmedi mecbur iğneye çevirdik akşam son iğnemiz var yarın kontrolümüz ama hala öksürüyor bakalım yarın ne diyecek dr 3 gün dışarı çıktık hasta oldu çocuk milletin çocuğu karda gezer bişey olmaz
kızlar kabızlık için kuru incir iyi geliyor deniz bi gün yapmazsa ben hemen 1 tane kuru incir yediriyorum iyi geliyor
darksea sadece oyun grubuna göndersen 1-2 saat haftada 1-2 gün bakıcısıda yanında gider alışana kadar
kızlarr meral nerlerde ya merak ettim face geliyomu gelmiyosa bi arayayım merak ettim çoktandır gelmiyo
geldim canım,sesini duydum mutlu oldum deryacım.sağolasın.çağana tekrar tekrar geçmiş olsun dıyorum.bak az kaldı bahar gelecek,tum hastalıklar geride kalacak inşallah..sende rahat edeceksin kuzuda:))
herkese slm
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler 2 gecedir uyku nedir bilmiyoruz hele dün gece uykusundan öksürerek uyandı oğluşum iki kezde kustu dün drumuz boğazı iyi dedi öksürük için 1 şurup daha verdi bitkisel o iyi geldi galiba bugün maşallah öksürüğümüz baya azalldı çocuk parçalanıyordu öksürürken iştahımızda daha yeni düzeliyor gibi bi kaç güne toparlanır inşallah
herkese slm
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler 2 gecedir uyku nedir bilmiyoruz hele dün gece uykusundan öksürerek uyandı oğluşum iki kezde kustu dün drumuz boğazı iyi dedi öksürük için 1 şurup daha verdi bitkisel o iyi geldi galiba bugün maşallah öksürüğümüz baya azalldı çocuk parçalanıyordu öksürürken iştahımızda daha yeni düzeliyor gibi bi kaç güne toparlanır inşallah
slm canım denizin iyi olmasına sevindim canım öksürüğüde azalmış tekrar çok geçmiş olsun canım
sağol daerseacım aman dikkat etgeçmiş olsun canım. toparlanma sürecine geçmiş deniz artık.
bizim denizde de bu sabah hapşuruyordu. bakıcısı ıhlamur kaynatacak inş etkisi olur...
yi geceler kızlar moralim çok bozuk eşim alyansını kaybetti 2 ay önce almıştık benim için çok önemliydi ağlamaktan gözlerim şişti.dün işten gelince ayakkabılığın üzerine çıkarmış akşamada misafirim vardı dün gördüm orda ama bugün sabah ordamıydı hatırlamıyorum sabha 11 gibi salonu değiştirmeye başladık eşimde koridora koydu fazla eşyaları akşam üzeri 5 gibide çöpleride yanımıza alarak evden çıktık annemlere gittik ordanda markete alışverişe gittik eşim yüzüğüm nerde acaba dedi eve geldiğimizden bu yana 7 de geldik yüzük yok evi alt üst ettik çöplere kadar neresi varsa baktık hiçbiyerde yok şimdide metal toplayan adamları aramaya gitti hem modelini çok beğenerek almıştım hemde 4 yıldan sonra zor şartlar altında almıştık hala borcunu ödüyorduk çok kötüyüm eşimde ben ağladıkça kötü oluyo ..eğer bulunmazsa bende takmayacağım yüzüğü satsın benim yüzüğümüde istemiyorum bu kaybolmada tek suçlu eşim daha önce bi kerede işyerinde kaybetmişti çöpleri aramıştı en sonunda bulmuştu bi kerede yine ayakkabılığın üzerine koymuş oda arkaya düşmüştü ama bu sefer çok farklı hiç biyerde yokkkk
sağol canım ama bulamadık gitti giden annemler geldi aradık taradık yok canım ağlamaktan helak oldum gözlerim şişti
canım lütfen üzülme bukadar. kaybolması iyi olmamış ama yerine konmayacak, tekrar alınmayacak birşey değil ki.. allah aşkınızı daim etsin. yüzük yine alınır. senin gözyaşların daha kıymetli....
günaydın hanımlarrrrr
deniz daha iyimiş sevindim
deryacım yüzüğüne üzüldüm cnm üzme kendini ne yapıcaksın giden gitmiş bidünya şeye üzüldün bide bunun için bukadar dert etme çok kıymetlidir alyansım eşim kaybetse daha fazla üzülürdüm ama yapacak bişey yok eliniz bollaşınca yine yaparsınız