2009 Kasm Anneleri

geçmiş oslun diğer denizede vallhi yaz gelsede rahatlasak
cnm hoşbuldum ya varya zaten gelemiycekmişim cumartesi kalktım tuğkanla kahvaltı ettik haber geldi kardeşim gelicekmiş eşiyle ebnde hemen sil süpür yemek yap akşam oldu kaldılar o gece pazardaavmye gittik hiç bişey anlamadım şu 2 günden bugünde nasıl soğuk vallhi inş.güsel olur havalar artık yazın haftasonları dışardada görüşürüz parka falan gideriz

çok sağol canım yapıyomuş demekki canım bizde çok şaşırdık.kıyamam ya sizede çok geçmiş olsun canım iğne daha etkili bence ama canları çok acıyo ona kıyamıyorum..kuru inciri biliyorum canım eşimde alayımda kaynatta içir diyodu akşam ama unuttu sanırım..

kızlarr meral nerlerde ya merak ettim face geliyomu gelmiyosa bi arayayım merak ettim çoktandır gelmiyo

kızlarr meral nerlerde ya merak ettim face geliyomu gelmiyosa bi arayayım merak ettim çoktandır gelmiyo

geldim canım,sesini duydum mutlu oldum deryacım.sağolasın.çağana tekrar tekrar geçmiş olsun dıyorum.bak az kaldı bahar gelecek,tum hastalıklar geride kalacak inşallah..sende rahat edeceksin kuzuda:))

selam kızlar;

artık oğle uykusunu uyumayan bir minik adamım var tum gun rutın ev işleri,yemek,mertle oyun,mertle kıtap,mertle aktıvite derken geçip gidiyor..oğle uykusuna dıreniyor,uyuyuncaa saatlerce uyuyor.benkaldırınca sureklı mızmız ağlamakı oluyor.o yuzden uyutmuyorum artık.akşam 8.30 sabah 8 uyuyor..onun dışında bir değişiklik yok bizde..hava guzeldı geçen hafta hergun parkdaydık 2 gundur yıne eve tıkıldık kaldık...

nagıhan eymenin halayla dialoğuna çok guldum.maşallah ya turkçe bitmiş argoya geçmiş eymen.

sedese deniz hastalanmış geçmiş olsun canım salgın herhalde yıne hastalık her yerdeallah kolaylıklar versin bebişler hasta olunca fabrika ayarlarına geri donuyorlar,oturttuğun onca duzen sıfırlanıyor malesf(

darksea,bende konuşmanın tv ile ilgisi olduğunu pek duşunmuyorum.zıra mert tvden ozellıkle lulı tvden çok şey oğrendi,tabiki tum gun tv izlemiyor ama bellı şeyleri izlemesine izin veriyorum ben..

Son düzenleme:
geldim canım,sesini duydum mutlu oldum deryacım.sağolasın.çağana tekrar tekrar geçmiş olsun dıyorum.bak az kaldı bahar gelecek,tum hastalıklar geride kalacak inşallah..sende rahat edeceksin kuzuda:))

hoşgeldin canım bende mutlu oldum sanım sende sağolasın.çok sağol canım inş canım inş biran önce yaz gelsin havalar düzelsin istiyorum çünkü yazın daha rahatız hep kışın böyle oluyoruz

herkese slm
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler 2 gecedir uyku nedir bilmiyoruz hele dün gece uykusundan öksürerek uyandı oğluşum iki kezde kustu dün drumuz boğazı iyi dedi öksürük için 1 şurup daha verdi bitkisel o iyi geldi galiba bugün maşallah öksürüğümüz baya azalldı çocuk parçalanıyordu öksürürken iştahımızda daha yeni düzeliyor gibi bi kaç güne toparlanır inşallah

yi geceler kızlar moralim çok bozuk eşim alyansını kaybetti 2 ay önce almıştık benim için çok önemliydi ağlamaktan gözlerim şişti.dün işten gelince ayakkabılığın üzerine çıkarmış akşamada misafirim vardı dün gördüm orda ama bugün sabah ordamıydı hatırlamıyorum sabha 11 gibi salonu değiştirmeye başladık eşimde koridora koydu fazla eşyaları akşam üzeri 5 gibide çöpleride yanımıza alarak evden çıktık annemlere gittik ordanda markete alışverişe gittik eşim yüzüğüm nerde acaba dedi eve geldiğimizden bu yana 7 de geldik yüzük yok evi alt üst ettik çöplere kadar neresi varsa baktık hiçbiyerde yok şimdide metal toplayan adamları aramaya gitti hem modelini çok beğenerek almıştım hemde 4 yıldan sonra zor şartlar altında almıştık hala borcunu ödüyorduk çok kötüyüm eşimde ben ağladıkça kötü oluyo ..eğer bulunmazsa bende takmayacağım yüzüğü satsın benim yüzüğümüde istemiyorum bu kaybolmada tek suçlu eşim daha önce bi kerede işyerinde kaybetmişti çöpleri aramıştı en sonunda bulmuştu bi kerede yine ayakkabılığın üzerine koymuş oda arkaya düşmüştü ama bu sefer çok farklı hiç biyerde yokkkk

slm canım denizin iyi olmasına sevindim canım öksürüğüde azalmış tekrar çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım. toparlanma sürecine geçmiş deniz artık.
bizim denizde de bu sabah hapşuruyordu. bakıcısı ıhlamur kaynatacak inş etkisi olur...

slm canım denizin iyi olmasına sevindim canım öksürüğüde azalmış tekrar çok geçmiş olsun canım

sağol canım toparlanmaya çalışıyor

geçmiş olsun canım. toparlanma sürecine geçmiş deniz artık.
bizim denizde de bu sabah hapşuruyordu. bakıcısı ıhlamur kaynatacak inş etkisi olur...
sağol daerseacım aman dikkat et

üzüldüm deryacım inşallah bulursunuz bizim hiç çıkarma huyumuz yoktur ben bi doğuma az kala parmaklarım şişince çıkarmıştım onun yerine eşimin söz yüzüğünü takmıştım bide ameliyata girerken çıkarttım eşimde hiç çıkartmaz

sağol canım ama bulamadık gitti giden annemler geldi aradık taradık yok canım ağlamaktan helak oldum gözlerim şişti

sağol canım ama bulamadık gitti giden annemler geldi aradık taradık yok canım ağlamaktan helak oldum gözlerim şişti

canım lütfen üzülme bukadar. kaybolması iyi olmamış ama yerine konmayacak, tekrar alınmayacak birşey değil ki.. allah aşkınızı daim etsin. yüzük yine alınır. senin gözyaşların daha kıymetli....

günaydın hanımlarrrrr

deniz daha iyimiş sevindim
deryacım yüzüğüne üzüldüm cnm üzme kendini ne yapıcaksın giden gitmiş bidünya şeye üzüldün bide bunun için bukadar dert etme çok kıymetlidir alyansım eşim kaybetse daha fazla üzülürdüm ama yapacak bişey yok eliniz bollaşınca yine yaparsınız

ya tabiki yine alırız ama maddi durumlardan dolayı zaten 4 yıldır bekliyordum canım o yüzden bende değeri çoktu eşimde çok iyi biliyor bunu..ister istemez üzülüyor insan canım elimde değil

off canımm ya öyle tabide sorunlar hiç bitmiyoo artık bu üzüntüler bitsin istiyorum büyük ve zorlu bi sınavdan geçiriyorum

selam kızlar;
bahar geldi sonundadışardaydık,donuş yolunda mert uyudu,hala uyuyor.gece otururuz artık...
topiğimize bakayım dedim kımseler yok,buldunuz guzel havayı dolaşın bakalım...:))

deryacım son durum ne bilmiyorum yuzuk konusunda bulunmamış olsada çokda takma kafana,yerine konmayacak birsey değil canım ya.uzulunur elbette ama çokda sıkma kendini.siz ıyı olun,çağan ıyı olsun,gerisi hallonur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…