2009 Kasm Anneleri

slm canım ohh gezin bakalım..biz dün çıktık biraz ama çağan çıktığımıza pişma etti geri döndük eve evde sakinleşti..son durumlar çok karışık canım burdan yazamıyorum bu defa çok ciddi kızkardeşimle ilgili..çağan iyi teyzesi çok şükür dikişlerimizde düştü dün.
sizler nasılsınız kızlar?çocuklar nasıl?

bizde gezdik bizde eymeni öğlen uyutmadım parka gittik bisiklete bindi top oynadı sonrada komşumun terasında mangal keyfi eymen tam kirlenmek güzeldir modundaydı :) eve geldik banyo yaptım oğluşumu sütünü içti 8de uyudu sonunda bahar geldi şükürler olsun :))
deryacım yazamıyorum demişsin inş sorun çözülmüştür herşeyin hayırlısı

günaydın hanımlarr..
nagişcim ne özendim vallaha sizin yazdıklarınızı okuyunca burdada 3 gündür çok güzel hava var ama çağan hastalandı yine gece ateşlendi sabaha kadar yine uyumadık sabahta çok halsiz olunca eşimle sağlık ocağına götürdük hem soğuk algınlığı hemde bademcikmiş agumentin ve thylol verdi şimdi uyuyo bende o uyurken işlerimi yaptım geldim..canımm uğraşıyoruz işte halletmek için ama diyorumya çok karışık bi durumdayız hatta çıkmaza girdik diyebilirim dua edin bizim için ne olur...

günaydın hanımlarrrrr
nasılsınız fındıklar nasıl bizde iyi sayılırız öye ayaktan hasta gibiyiz köh köh öksürüyoruz keyfimiz yerinde ama bitkisel idare ediyoruz kötüye giderse dr gidicez bakalım havada güsel evdede durmuyoruz yada misafir ağırlıyoruz hergün parka birtur gidiyoruz tuğkanın deyimiyle salıncakta uçuyoruzzzz yarında anneanemize gidicez 2 günlüğüne inş. kötüye gitmeyizde burnumuzdan gelmez
sizlerde haberler nasıl derya seni merak ettim okudumda durumlar karışık falan yazmışsın merak ettim sizi çağan nasıl oldu

slm hanımlarr neden kimse gelmiyor artık yaa bende bırakıyorum o zaman bidaha yazmayayım hoş yazsamda kendim yazıp kendim cvp veriyorum

slm hanımlarr neden kimse gelmiyor artık yaa bende bırakıyorum o zaman bidaha yazmayayım hoş yazsamda kendim yazıp kendim cvp veriyorum

deryacım haklısın topik iyice kimsesiz kaldı bende bu aralar giremedim çünkü deniz öğlen uyumuyor akşamları erken yatıyor tam bir inatlaşma dönemindeyiz ne söylesem tersini yapıyor uyku en başta akşamları bile uyku gözünden akıyor uyumamak için uğraşıyor dün parka götürdüm gelince banyo yaptırdık yok yine uyumadı öğlen dün akşam üstünü değiştirme bahanesiyle odasına getirdim yatağını görünce dayanamadı anne uykum geldi dedi başını yastığa koyar koymaz uyudu kaldı

siz neler yapıyorsunuz iyileştimi paşa

çağan iyi çok şükür canım ama bu aralar biraz ailevi sorunlar var kızkardeşimle ilgili çok zor bi dönemdeyiz hergün ağlamaktan gözlerim şişiyo akşamları acıdan duramıyorum.çağanın uykusunda bi sorun yok çok şükür akşam 9 da uyuyor sabah 6 yada 7 de uyanıyor öğlen uykusuna 11.30 12 arası yatıyor 1 yada 2 saat uyuyor inş bozulmaz..sizinki kötü olmuş ya öğlen uykusunu bırakmak için ben erken olduğunu düşünüyorum inş denizin öğlen uykusu düzene girer canım..sen napıyosun?nasılsın?

slm kızlar bende geldim nasılsınız bakalım çocuklar nasıl bende arada bakıyorum kimse yazmamış bende yazmıyorum
bizde haberler iyi baharın göz kırpması eymene yaradı her fırsatta dışardayız cumartesi-pazar öğlen uyumadı bende zorlamadım ama 6-7 gibi sızmaması için epey çaba sarf ettim en son 8 buçukta uyuttum haftasonu dayısı bizdeydi çok ağladı arkalarına gitmeyin diye anlamıyorum ki 40 yılda bir gördüğü halde dayısını acayip seviyo
deryacım inş tez zamanda düzelir durumlar hani merak etmedimde değil seni bu kadar üzen nedir :44:
sedese bırakırsa bıraksın öğle uykusunu dr derki gece 12 saat deliksiz uyuyosa öğle uykusunu bırakması sorun değil

Son düzenleme:

Son düzenleme:

slm nagişcim bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın canım?eymen nasıl?ohh ne güzel gezmeler başlamışş benim yerimede gezin canım..
canım beni üzen şeyi sana özelden yazarım yada tlf konusuruz şimdilik daha iyiyim ama inş herşey dahada iyi olacak ALLAH ın izniyle..

bencede erken ama yok benimkinin inadı inat uyumuyo

12 saati bulmuyor bıraktım artık akşam erken uyuyo böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…