slm gamzecim biz iyiyiz canım tuğkancığıma geçmiş olsun canım ateşi çok yokmuş şükür keyfinin olmamasıda dişinden dolayı olabilir..
hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsünn.
hiç kimse yazmazsa canım topik boş kalır tabi face geldi topik bitti o yüzden hiç sorma bende artık yazan olursa yazıyorum ama yinede sürekli takip ediyorum
çok sağol cnm ya vallhi teyze olma fikri bile güzel hele kucağımıza alınca kimbiir nasıldır bilmiyorum kendim hamileyim gibi heyecanlıyım
tuğkancımda uykuda terlemiş çok üstbaş değiştik sanki daha iyi kalktığından beri ateşi yok şükür inş. gecede çıkmaz öyle gider iştahımızda elbet gelir yerine
çağan nasıl burdada 3 gün yağmur varmış dışarıda hasret kaldık alıştı hergün parka gitmeye banyo yapmaya hep parka gidelim banyo yapalım lafı ağzında
günaydın hanımlarr.....
günaydın canım nehaber nasısın
geçmiş olsun canım. bu son gribi olsun inşallah...ben iyiyimde canım canım çağan grip olmuş burnu akıyo şarıl şarıl ..
sen napıyosun canım deniz nasıl?konusmasında varmı ilerleme?
sizede geçmiş olsun canım.slm kızlar
deryacım geçmiş olsun çağana ateş falan yapmaz inşallah denizinde üst azılar çıkıyr biraz mızmız bu aralar onun dışında iyiyiz bide büyük yatağa geçicez 1-2 güne kadar
slm kızlar
deryacım geçmiş olsun çağana ateş falan yapmaz inşallah denizinde üst azılar çıkıyr biraz mızmız bu aralar onun dışında iyiyiz bide büyük yatağa geçicez 1-2 güne kadar
geçmiş olsun canım. bu son gribi olsun inşallah...
yok canım ya, ben 10 gün izinliyken, evdeyken başlamıştı işte tek tük ben işe başlayınca oda kalakaldı olduğu yerde((
yine işine gelince konuşuyorda pek bir niyetimiz yok. napalım zamnı gelince şakırlar bülbül gibi. çağan'da durumlar nasıl?
slm
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar bugün yatağımız geliyor bakalım gecemiz nasıl geçecek sabahtan migrosa gittik oyuncaklarda %50 indirim var her yıl olduğu gibi bu yılda kayıtsız kalamadık 3 tane iş arbası itfaiye, çöp kamyonu,playdooh pizza makinası,korsan gemisi derken 100 lirayı harcadık geldik uzun süre oyuncak almayı düşünmüyorum sakladım hepsini 1-2 si dışında sizler nasılsınız
slm kızlar topik kimsesiz sesiz kalmış facden görüşüyoz ama oraya giremiyen arkadaşlar nasılsınız kuzular nasıl kaç zamandır aklımdasınız ama şifre kaybetmişdim tekrar aldım neyse cocuklar nasıl biz iyiyiz evi taşıdık yeni yere yeni cevreye alışmaya calışıyoz buarada 1 haftaoldu mustafa çişini ögrendi artık büyüdüler
slm kızlar topik kimsesiz sesiz kalmış facden görüşüyoz ama oraya giremiyen arkadaşlar nasılsınız kuzular nasıl kaç zamandır aklımdasınız ama şifre kaybetmişdim tekrar aldım neyse cocuklar nasıl biz iyiyiz evi taşıdık yeni yere yeni cevreye alışmaya calışıyoz buarada 1 haftaoldu mustafa çişini ögrendi artık büyüdüler
merhaba canım.. ben de face olmayanlardanım. bihaber kaldım ya sizden kuzulardan(
aferin mustafa ya maşallah.. denizin de anneanne ,teyze geldi. pek mutlu keyifli...bizden de böyle. diğer arkadaşlarında güzel haberlerini bekliyorum...
merhaba canım denizinde keyfine diyecek yok maşallah ne güzel vakit geçiriyorlardır özlem gideriyorlardır bol bol..sen nasılsın?işler nasıl gidiyor?denizin konuşmasında varmı bi gelişme?
canım bildiği kelimelerin üzerine 2-3 tane daha eklendi ama daha cümle yok. yada her kelimeyi tekrar etme gibi bir çabası yok. beklemedeyiz...
deniz de aynı çağan gibi sokaktan gelmez oldu. şuara evde bir oyun arkadaşı var da eskisi kadar ağlamıyo dışarı diye allahtan.... çağanın konuşması nasıl gidiyor?
aynı sayılırlar o zaman canım çağanda bi kaç kelime daha ekledi ama hala bi çok şeyi ağlayarak ve eliyle göstererek yaptırmaya çalışıyo ben buna çok kızıyorum anlıyo beni dediklerimi yapıyo ama konuşmaya gelince yok bi kaç gündür benim adımı söylüyo daha doğrusu annemler ve eşim söyleyince oda söylüyo ya işine gellince güzel kelimeler söylüyo ama işine gelmezse neee diye bastıra bastıra bize soruyo .