2009 Kasm Anneleri

bak buda yazdığım msj hayranım demişim değil mi

saol nagiş bende imalı bir sekilde yazmadım
merak ediyorsunuz dye cevapladımm...

ee nagişcim akşama kadar eymeni özlüyosun eymencikte annesini özlüyo ancak bi kaç saat özlem gideriyosunuz sonrası uyku tabii o yüzden en iyisi oğlunla ilgilenmen .
evet canım artık böyle eşimle ve oğlumla ilgileniyodum ama artık daha çok ilgilencem vurdumduymaz olucammm

canım oyunla toplamıyo ne güzel deniz topluyormuş.bende sevdiği yiyecekleri gösteriyorum bazen topluyo öyle olduğu zamanlarda..
aynen canımöyle yapmak en güzeli.önümüze bakmamız lazım bi çocuğumuz olduğunu unutmamak lazım

kız nagiş eymen laf dinliyoki demekki bizde yok anacım hele boya hiç göstermiyorum kaldırdım bütün duvarlarımı boyamış çıkmıyo canım eline boya yada kalem geçtiği zaman ilk işi kitapları filan yırtıp duvarları boyamak baş edemiyorum bende bi süreliğine kaldırdım zaten düştükten sonra atınıda kaldırmıştım.ama senin uygulamanın deneyeceğim bidaha

günaydın hanımlarr nasılsınız?ben güne iyi başlayamadım çağanımın yine ateşi var sabah halsizdi ama ateşlenir diye düşünmedim erken kalktı oturma odasına geldik yanıma yattı bende gece uyuyamamıştım uyuyakalmışım oda benim yanımdaydı kalkmış gitmiş yere yatmış eşim kaldırdı bi baktım 39 ateşi var yine dün eşim mutfakta dolabın altını açmış orasıda tozluymuş çağanda oynamış tozlarla eşimde unutmuş yıkamamış banada söylememiş o elleriylede mısır patlattı yedi tabi bugünde ateşlendi eşim gelmiş bana eee hanım çağanın bademciklerinin şişmesinde ne senin nede benim suçum var bende ee yani yenimi anladın bunu dedim hep bana suç atıyordu çünkü şimdi biraz düştü ateşi uyuyo inş uyandığında ateşi çıkmaz geri yaa

ay canım ya çağancığın çektiği bu sene bu bademciklerden inşallah çıkmaz tekrar hasta oldumu çocuklar babalar zannediyo ki biz bakmıyoruz çocuk bu işte ne kadar gözetsende hasta olabiliyor bizde en son hasta olduğumuzda öncesinde dışarı çıkartmıştım demediği kalmamıştı eşimin bana hasta olmadan çocuk büyüteceklerini sanıyorlar allah büyük dertler vermesin
bizde bugün denizle sıkıldık markete gittik hava aldık biraz banyo yaptırdım yarım saat önce şimdi tv izlerken uyumuş kalmış kuşum zamansız uyudu neyse artık 1 saat uyusun sonra uyandırırım

sağol canım evet babalar bizden bekliyorlar hiç hasta olmadan büyütsünler diye ama acaba kendileri nasıl büyümüş?öğlen saat 3 gibi ateş iyice yükseldi 39,7olup düşüremeyince aldığım gibi sağlık ocağına götürdüm hemen müsade ettiler girdim içeri dr bi ölçtü ateşi 40.5 doktor şokta panikle hemen bağırdı bi kabın içinde su getirdiler bi kaç kişi birikti havale geçirmesin diye ellerine bezi,havluyu alıp ıslatan çağanın vücuduna koydu ateşini 36,7 e düşürdüler sağolsunlar bide antibiyotik yazdılar muayne ettikten sonra eve geldik bi ara düştüydü 6 gibi yine çıktı biraz daldı uyudu uyandı şimdi biraz düştü geziyo evin içinde ama ben tetikteyim çıkmasın diye 4 saatte 1 dönüşümlü ateş düşürücü veriyorum .
iyi yapmışsınız canım saatler olsun mis gibi olmuştur denizcik öp benim yerimede annesi.çağanda zamansız uyudu ama ateşten dolayı bu gece uyumacak zaten bende ellemedim bakalım neler olacak

kızlar ben tartışma konusu olsun istememiştim ilk burda tanıştığımız için burayada yazalım demiştim ama zaten gündüzleri bende pek giremiyorum evle ve kızımla uğraşmatan ki hele çalışsam herhalde hiç giremezdim ben genelde kızı öğlen uyuturken bakabiliyorum bide bu saatlerde kızım yanımda oynar sesini çıkarmaz yeterki tv açık olsun ama ben kıyamıyorum ona:)))

ay canım ya ucuz atlatmışsınız ben zaten en çok ateşten korkarım çok çok geçmiş olsun inşallah bugün iyidir
öperim teyzesi sende çağancığımı öp hasta kuşumu

ay canım ya ucuz atlatmışsınız ben zaten en çok ateşten korkarım çok çok geçmiş olsun inşallah bugün iyidir
öperim teyzesi sende çağancığımı öp hasta kuşumu

sağol canım ya çok korkuttu beni ama çok şükür şimdi daha iyi.sağol teyzesi öperim tabiki sende denizi öp benim içinn

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben pek yazamadım bu aralar. raporluydum. evde de pek vakit bulamadım yazmaya.
denizin konuşmasında maşallah ilerlemeler var. sevincimi paylaşayım dedim arkadaşlarımla...
dün mesela parka gittik. ağaca bakıp aaç dedi :)) yada bal kavanozunu görünce bal demeye filan başladı. inşallah yakında cümlelerde başlar :))))

merhaba darkseacım biz iyiyiz sen nasılsın?deniz nasıl?
bende artık yazmıyorum bilerek face geldi buranın tadı kalmadı bende yazan olursa yazıyorum yoksa artık buraya yazmıyorum .
maşallah denize canım bak boşuna kuruntu yapıyoruz konusacaklar ama biraz geç konuşacaklar işte.yakında başlar cümle kurmaya zatenn..

gözün aydın canım çok sevindim başlar başlar yakında cümlelerde
biz iyiyiz canım haftasonu baya gezdik deniz trenleri çok seviyor yakınlarda bi tren
müzesi vardı kocaman bahçeli oraya götürdük her gördüğü trene bindi bayıldı oğluşum ordan gözleme yemeğe gittik ordada horozlar tavuklar vardı denizin en çok sevdiği hayvanlardan dönüşte arabada uyumak üzereyken eve geldik uykusu dağıldı bende geç olucak diye uyutmadım pazar günüde önce kipa sonra koçtaş alışverişi yaptık dönüş yolunda nereye gidiyoruz eve gitmeyelim diyor paşam zor indirdim arabadan
bugünde ananemiz geldi temizlik yaptık

slm hanımlarrrr vallhi bizde annenedeydik çarşambadan beri çok keyifliydi dün akşam geldik tuğkan bahçede oynamanın keyfini çıkartıyor artık dedesiyle sbh akşam ineklere bakıyolar tavuk ve ördeklere yem verme görevi tuğkanın bahçede kumda deli gibi oynuyor ,dedesiyle traktörde3 yakın mesafelere gittiler bikaç kere ,bir tane horozun ayağı acımış yavaş yavaş yürüyor annemde onu salmamış bahçede takılıyor hayva yalnızca tuğkanda ona arkadaşlık yaptı sürekli hadi üü üüü (horoz) beraber yürüyelim ,hadi üü üü beraber oynuyalım diyor horozun peşindeydi sürekli vallhi sizinde haftasonları güzel geçmiş ne güzel denizde başlamış kelimelere vallhi gerisi çok çabuk geliyor

darkseaa canım gözün aydınn inş tamamen açılır konuşması sende rahat bir nefes alırsın canım...sen ne kadar relax olursan paşan o kadar rahat olur o herşeyi depoladı yarım yamalak konumıcak biizmkiler gibi birden kocaman adam gibi konuşacak allahın izniylee:)) birazdaha sabır ve kalabalık ortamlara sok arkadaş guruplarına ve tek bırak etkisi daha çok olurr emin ol....

slm kızlarr naber?nasılsınız?
kızlarr ne güzel gesmişsiniz çocuklarda güzel vakit geçirmişler hayvanat bahçesi burda açıldımı bilmiyorum ama bizde yarın götürmeyi düşünüyoruz çağanı çok seviyo hayvanları ne tepki gösterecek çok merak ediyorum kitaptan sorduğum zaman bi çok hayvanı öğrendi gösteriyo ama konusamıyo daha

canım malum biz küçük bir yerdeyiz. hayvnat bahçemiz yok. ama çocuklar tabi ki çok seviyor hayvanları. çağan da çok mutlu olur.
denizde daha konuşmuyo ama açılma var. dün arkadaşlarıyla oynarken haydiii diye bağırıyo :))) pak pak diye parka gitmek istediğini söylüyo. yada ay'ı görünce ayde (aydede) filan diyo.
gerisi tez zamanda gelir inş. bizim sitenin çocuğu çok. havalarda güzelleşti. akşam işten çıkınca 1- saat gözetimimde dışarda oynar çocuklarla daha çabuk söker diye düşünüyorum.

slm kızlar ya sayfamız resmen terkedildi vallhi nasılsınız kuzular nasıllar neler yapıyorsunuz biz bugün sebepsiz biraz ateşliyiz 3-4 gündür iştahsızlığımız vardı bugünde 37,2 kadar haifif sıcakız ama hiçbir hastalık belirtimizde yok şaşırdım bende nerden çıktı bu ateş die keyfimiz yerinde olsunda napalım gelip geçer bunlar belki şu son 2 dişimiz geliyordur
bu arada çok mutluyum kızlarrrr teyze oluyorum

slm gamzecim biz iyiyiz canım tuğkancığıma geçmiş olsun canım ateşi çok yokmuş şükür keyfinin olmamasıda dişinden dolayı olabilir..
hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsünn.
hiç kimse yazmazsa canım topik boş kalır tabi face geldi topik bitti o yüzden hiç sorma bende artık yazan olursa yazıyorum ama yinede sürekli takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…