slm hanımlarr vallhi nerden başlasam bilemedim bizde aneaneden pazar döndük hasta olarak döndük tuğkanda 2 gün ateşlendi ama 38,3 ü geçmedi ateşi son 2 dişimiz patlıyor ondandır dedi drumuz boğazlarımız kızarmış kışı hastalıksız atlatıcaz die sevinirken güsel havalara gelir ayak hastalandık ama diş sanırım tetikledi öksürüyoruz bol bol balgam söktürücüde öksrtüyor fazlasıyla keyfi yerine geldi gibi ama iştah gitti ne güsel çocuk yemeye başlamıştı tam bu hafta böyle gider sonra düzelir inş.
benimde keyfm kaçık babnnem hasta kendisi iyi gibi aslında dr çok iyi olmadıığını söyledi baya üzüldüm 88 yaşında yaşıda çok ama elinde büyüdüm hep bizimle kalıyor çok alışkınız oyüzden ağır geldi duymak
velasılı bize yaramadı pek tatil şimdi uyuttum teyzesine bırakıp az dolşaıcam bunaldım çok oturunca türlü şey düşünüyorum
çağanın iyi olmasına sevindim cnm tez zamanda iyileşir inş. eymende annesinin arkasından ağlıyormuş çalışan annelerin işi çok zor allahım kolalık versin her açıdan
deniz paşada gezmelere gitmiş vallh havalar güsel çocukların tam gezip dolaşcağı gibi ama tuğkan keyifsiz ben keyifsiz
mrb hamileyken süreklı takıp edıyordum yazıyordumda ama sonra yazamadım tekrar gruba katılmak istıyorum facedende gruba istek gönderdım gülsen sevim çiçek adına kabul edersenız sevınırım
slm deryacım bizde iyiyiz şükür tuğkanın griibi geçti çok şükür havada güsel park bahçe gezdik nagihan nerelerdesin cumartesi sana gelmek istiyorum uygunmusun
slm deryacım bizde iyiyiz şükür tuğkanın griibi geçti çok şükür havada güsel park bahçe gezdik nagihan nerelerdesin cumartesi sana gelmek istiyorum uygunmusun
günaydınnn bu hafta çok yoğundum arada gelsemde bakamadım bile gamzecim bu haftasonu eşimin köyden akrabaları gelecekmiş cumartesi bizde oturacaklar pazarda bir yakınlarının bebek mevlütüne gideceklermiş onun için önümüzdeki haftasonunu kaldı bizim iş kusura bakma olur mu cnm((
deryacım sen nasılsın çağan nasıl
günaydın hanımlarrrr
sorun değil cnm ya haftaya olur bir aksilik olmassa
nasılsınız kızlar kuzular nasıl bizim iştahszıık kaldı üzstümüzde sbh değişik olsun dedim kaşarlı tost yaptım marullu domatesli normalde çok severdi anne ben doydum yemiycem anne çok doydum diyor 1 lokma tatmadan yumurta pişirdik onu yedi tam düzeldi derken sil baştan yaptık
günaydınnn bu hafta çok yoğundum arada gelsemde bakamadım bile gamzecim bu haftasonu eşimin köyden akrabaları gelecekmiş cumartesi bizde oturacaklar pazarda bir yakınlarının bebek mevlütüne gideceklermiş onun için önümüzdeki haftasonunu kaldı bizim iş kusura bakma olur mu cnm((
deryacım sen nasılsın çağan nasıl
günaydın hanımlarrrr
sorun değil cnm ya haftaya olur bir aksilik olmassa
nasılsınız kızlar kuzular nasıl bizim iştahszıık kaldı üzstümüzde sbh değişik olsun dedim kaşarlı tost yaptım marullu domatesli normalde çok severdi anne ben doydum yemiycem anne çok doydum diyor 1 lokma tatmadan yumurta pişirdik onu yedi tam düzeldi derken sil baştan yaptık
günyadın bizde de var iştahsızlık azıcık yedimi doydum anne doydum diyo
dün eymene immuzing vitamin aldım 35 tl tamamen bitkisel ekinezya vs var bağışıklığı güçlendiriyomuş grip olacağı zaman falan veriliyo bide bu geçiş mevsiminde epeydir vitamin vermiyodum komşum önerdi
günaydın hanımlar nasılsınız?
bizde çok iyi haberler yok dün akşam üzeriydi saat 5 gibi annem bendeydi oturuyorduk çağan birden halsizleşmeye başladı hafif ateşi vardı hemen ateş düşürücü verdim ama gittikçe kötüye gitmeye başladı durumu sancısı vardı ıhhh ıhh diye sanki kakasını yapmaya çalışır gibi sesler çıkarmaya başladı geldi kucağımda yattı ve birden ağlama krizine girdi susturmanın mümkünü yok dudaklarına kadar morardı annemle panik olduk evde parada yoktu eşimi aradım haber verdim hemen dolmuşa bindik hastaneye götürdük dolmuşta gidene kadar ağzını acıyo diye gösterip ağladı biran acaba bişeymi yuttu diye korktuk acile girdik hiç kimseyi beklemeden hemen röntgen çekildi ama hala yavrum kucağımda morarana kadar ağlıyodu çok gaz birikmişti lağma yaptılar hafif rahatladı diye arkadaslar bizi almaya gelmişti evleri hastaneye yakındı bişey olursa burdan götürürüz dediler arabalarıda vardı oraya gittik bi yarım saat rahatladı yine aynı kriz hemen acile gittik tekrar kan aldılar idrarı veremedik uyudu eve gittik eşim geldi yine ağlama krizi ve biz bi kez daha acile gittik bi lağma daha yapıldı yine kucağımızda uyudu eve geldik gece 12 ydi sabaha kadar sancıdan uyumadı ve hiç bişey yiyip içmedi bile hala çiş torbası bağladım onu bekliyorum eşim götürecek işe gitmeden kan değerleri çok yüksek çıkmış enfeksiyon çok fazlaymış o yüzden mecbur idrarı verecekmişiz sabah biraz gaz yaprı şimdi pepeyi izliyo bakalım
günaydın hanımlar nasılsınız?
bizde çok iyi haberler yok dün akşam üzeriydi saat 5 gibi annem bendeydi oturuyorduk çağan birden halsizleşmeye başladı hafif ateşi vardı hemen ateş düşürücü verdim ama gittikçe kötüye gitmeye başladı durumu sancısı vardı ıhhh ıhh diye sanki kakasını yapmaya çalışır gibi sesler çıkarmaya başladı geldi kucağımda yattı ve birden ağlama krizine girdi susturmanın mümkünü yok dudaklarına kadar morardı annemle panik olduk evde parada yoktu eşimi aradım haber verdim hemen dolmuşa bindik hastaneye götürdük dolmuşta gidene kadar ağzını acıyo diye gösterip ağladı biran acaba bişeymi yuttu diye korktuk acile girdik hiç kimseyi beklemeden hemen röntgen çekildi ama hala yavrum kucağımda morarana kadar ağlıyodu çok gaz birikmişti lağma yaptılar hafif rahatladı diye arkadaslar bizi almaya gelmişti evleri hastaneye yakındı bişey olursa burdan götürürüz dediler arabalarıda vardı oraya gittik bi yarım saat rahatladı yine aynı kriz hemen acile gittik tekrar kan aldılar idrarı veremedik uyudu eve gittik eşim geldi yine ağlama krizi ve biz bi kez daha acile gittik bi lağma daha yapıldı yine kucağımızda uyudu eve geldik gece 12 ydi sabaha kadar sancıdan uyumadı ve hiç bişey yiyip içmedi bile hala çiş torbası bağladım onu bekliyorum eşim götürecek işe gitmeden kan değerleri çok yüksek çıkmış enfeksiyon çok fazlaymış o yüzden mecbur idrarı verecekmişiz sabah biraz gaz yaprı şimdi pepeyi izliyo bakalım
günaydın çok geçmiş olsun cnm ya nedir bu çektiğiniz bu kış size hiç yaramadı ama bak yine söylüyorum adam akıllı bir profa falan gösterin bu iş acillerde falan çözülmicek neyse sıkıntısı kesin teşhisine bakmalıçok üzüldüm ya ben yaşamışım gibi hissettim gözümün önünde canlandıda senin içinde dayanması çok zor Allah çağanıma şifa sanada bol dayanma gücü versin
ay canım benim ya. çok geçmiş olsun. üstünüzdeki bu kara bulutlar dağılsın inş. bir an önce.
çağan kuzusuda birdaha hiç hasta olmasın inş. iyi bir tedavi ve iyi bir antibiyotikle kurutmak lazım vucudundaki mikropları.