2009 Kasm Anneleri

slm gamzecim tuğkanada,babaannenede çok çok geçmiş olsun canım .tuğkancım hava değişikliğinden hasta olmuştur sanırım ama çabuk atlatır inş.tabi canım tuğkan hazır uyumuşken kardeşinde yanındayken fırsatın varken çık bi dolaş hava al bende çok bunaldım ama evden dışarı çıkamıyorum malesef anneme bırakıyodum önceleri annemde dün kıl dönmesinden ameliyat oldu dün hastanede olduğumuz için yanına gidemedim bugünde gidecektim ama hava çok kötü benim midemde çok kötü olunca kaldım yine ama yarın eşim izinli yarın gideceğiz.hem çağan anneme rahat vermiyo elinden tutuyo kaldırıyo 2 dkka rahat vermiyo kadına ee annemi görünce beni hiç saymıyo bile annemin arkasından ağlıyo saatlerce ama ben gittiğim zaman umursamıyo çocuk anneminde dinlenmesi gerektiği için eşim çağan annene rahat vermez napacaksın akşama kadar dedi burnundan getirir deyince hak verdim gitmedim

Son düzenleme:
mrb hamileyken süreklı takıp edıyordum yazıyordumda ama sonra yazamadım tekrar gruba katılmak istıyorum facedende gruba istek gönderdım gülsen sevim çiçek adına kabul edersenız sevınırım

mrb hamileyken süreklı takıp edıyordum yazıyordumda ama sonra yazamadım tekrar gruba katılmak istıyorum facedende gruba istek gönderdım gülsen sevim çiçek adına kabul edersenız sevınırım

merhaba canım hoşgeldin aramıza ben hatırlayamadım seni sanırım bayağı önce takip ediyormuşsun
biraz kendinden bahsedersen tanılmış oluruz..benim face yok o yüzden diğer arkadaslar ekler sanırım seni

slm hanımlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür..
dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnn

slm deryacım bizde iyiyiz şükür tuğkanın griibi geçti çok şükür havada güsel park bahçe gezdik nagihan nerelerdesin cumartesi sana gelmek istiyorum uygunmusun

slm deryacım bizde iyiyiz şükür tuğkanın griibi geçti çok şükür havada güsel park bahçe gezdik nagihan nerelerdesin cumartesi sana gelmek istiyorum uygunmusun

gözün aydın canım daha iyiymiş tuğkancım.gez vallahi benim yerimede gez canım ben hep evdeyimm

günaydınnn bu hafta çok yoğundum arada gelsemde bakamadım bile gamzecim bu haftasonu eşimin köyden akrabaları gelecekmiş cumartesi bizde oturacaklar pazarda bir yakınlarının bebek mevlütüne gideceklermiş onun için önümüzdeki haftasonunu kaldı bizim iş kusura bakma olur mu cnm ((
deryacım sen nasılsın çağan nasıl

günaydın hanımlarrrr

sorun değil cnm ya haftaya olur bir aksilik olmassa
nasılsınız kızlar kuzular nasıl bizim iştahszıık kaldı üzstümüzde sbh değişik olsun dedim kaşarlı tost yaptım marullu domatesli normalde çok severdi anne ben doydum yemiycem anne çok doydum diyor 1 lokma tatmadan yumurta pişirdik onu yedi tam düzeldi derken sil baştan yaptık

günyadın bizde de var iştahsızlık azıcık yedimi doydum anne doydum diyo
dün eymene immuzing vitamin aldım 35 tl tamamen bitkisel ekinezya vs var bağışıklığı güçlendiriyomuş grip olacağı zaman falan veriliyo bide bu geçiş mevsiminde epeydir vitamin vermiyodum komşum önerdi

bende iyiyim canım çağanda iyi ama hala çok huysuz burnumdan getiriyo çok zorlanıyorum bu aralarr.sen nasılsın canım?eymen nasıl?

slm canım düzelir inş canım iştahı yerine gelir annesi ananeden geldiniz ya bi kaç güne kadar eski iştahına kavuşacaktır tuğkancık..sen nasılsın gamzecim?

canım ben immuzinci 1 yadan fazladır kullanıyorum ama faydası oldumu anlamadım.bizde 35 tlye aldık bitince 1 ya ara ver dedi dr sonra 1 şişe daha al ve bitir dedi uyguluycam bu sefer mutlaka bırakmıycam kullananlar çok faydasını görmüşler

günaydın hanımlar nasılsınız?
bizde çok iyi haberler yok dün akşam üzeriydi saat 5 gibi annem bendeydi oturuyorduk çağan birden halsizleşmeye başladı hafif ateşi vardı hemen ateş düşürücü verdim ama gittikçe kötüye gitmeye başladı durumu sancısı vardı ıhhh ıhh diye sanki kakasını yapmaya çalışır gibi sesler çıkarmaya başladı geldi kucağımda yattı ve birden ağlama krizine girdi susturmanın mümkünü yok dudaklarına kadar morardı annemle panik olduk evde parada yoktu eşimi aradım haber verdim hemen dolmuşa bindik hastaneye götürdük dolmuşta gidene kadar ağzını acıyo diye gösterip ağladı biran acaba bişeymi yuttu diye korktuk acile girdik hiç kimseyi beklemeden hemen röntgen çekildi ama hala yavrum kucağımda morarana kadar ağlıyodu çok gaz birikmişti lağma yaptılar hafif rahatladı diye arkadaslar bizi almaya gelmişti evleri hastaneye yakındı bişey olursa burdan götürürüz dediler arabalarıda vardı oraya gittik bi yarım saat rahatladı yine aynı kriz hemen acile gittik tekrar kan aldılar idrarı veremedik uyudu eve gittik eşim geldi yine ağlama krizi ve biz bi kez daha acile gittik bi lağma daha yapıldı yine kucağımızda uyudu eve geldik gece 12 ydi sabaha kadar sancıdan uyumadı ve hiç bişey yiyip içmedi bile hala çiş torbası bağladım onu bekliyorum eşim götürecek işe gitmeden kan değerleri çok yüksek çıkmış enfeksiyon çok fazlaymış o yüzden mecbur idrarı verecekmişiz sabah biraz gaz yaprı şimdi pepeyi izliyo bakalım

günaydın çok geçmiş olsun cnm ya nedir bu çektiğiniz bu kış size hiç yaramadı ama bak yine söylüyorum adam akıllı bir profa falan gösterin bu iş acillerde falan çözülmicek neyse sıkıntısı kesin teşhisine bakmalı çok üzüldüm ya ben yaşamışım gibi hissettim gözümün önünde canlandıda senin içinde dayanması çok zor Allah çağanıma şifa sanada bol dayanma gücü versin

ay canım benim ya. çok geçmiş olsun. üstünüzdeki bu kara bulutlar dağılsın inş. bir an önce.
çağan kuzusuda birdaha hiç hasta olmasın inş. iyi bir tedavi ve iyi bir antibiyotikle kurutmak lazım vucudundaki mikropları.

benim de dün misafirlerim vardı. deniz hiç durmadan mızıldadı durdu. arkadaşın çocuğunu kıskandı. oyuncaklarını paylaşmak istemedi ( ne yapmak istediğini bir türlü anlamadım.
konuşamadağından derdinide anlatamıyor. çok sıkıntı çekyoruz o yüzden... bir an önce konuşsun artık benim oğlumda. yoksa oynatmaya az kaldı yani.
gelen misafirler benim durumuma nasıl üzzüldüyseler bugün hepsi denizi soruyo ((

deryaaaa çok geçmiş olsun canımm yaaa kabızmıydıkii acaba gaz sıkıntısı var diyince ayklarını sıcak tutmak lazım neslim hala sıkıntı çekiyor yaparkan çocuk titriyor ağlıyorr((( inş cabuk atlatır o kadar dikkat ediyoruz ama yinede hastalar(

günaydın hanımlarr çağanım yine üzülmüş vallhi okurken bende tuğkanla yaşar gibi oldum cnm kabızlıkmıydı demiş mine nezaman yapıştı kaksını lavmana gerek gördüler yani ıkınıyormuyduda öyle fena oldu cnm soruyoruz ama birbirimize fikir oluyoruz aynı durumla karşılaşınca ne yapcağımızı biliriz die sen cnm ünv. hastanessinden güsel bir hocaya randevu al zaten 1 aydan önceye rabdevu vermezler ozamna kadarda havalar daha iyi olur çağanda toparlanır mutlaka güsel bir hoca görsün cnm şu bademcik olayını oraya gidince zaten şikayetine göre seni hep yönlendirirler biz okurken üzülüyoruz siz anne bab bu ateş hastalık durmunu sürekli yaşamak sizi mahfediyordur

deniz de annesini üzmüş ama cnm kıskançlıktan yapıyorlar geçende yazmıştımya şu oyuncak mevzusu bizede kim gelse yaşanıyor kendi oyuncaklarını hiç paylaşasaları yok birde biraz keyifsizliği varsa üzerine tutz biber olmuştur insanda ne oturduğundan ne konuştuğun hiç birşey anlamıyor yapma etme noldu neyinvar demekten denizin kelimeleri çoalmıştır cnm tuğkanda öyle akıcı konuşamıyor henüz bikaç kelimeli cümleleri var 2 yaşına kadar çok az kelimesi vrdı bikaç ayda değişti cnm sık dişini bence eğer kelimeleri çoğalıyorsa hiç dert etme

günaydın canım sağolasın tabiki götürcez canım ama çocuğum bi iyileşmediki bide dr araştırmasındayım şu anda kan filan aldıkları için çocuğuma her götüreceğim yerde eziyet çektirmek istemiyorum adam akıllı bi dr bulmam lazım.bu kışı hep hastanede geçirdik canım bende çok zorlandım çok yıprandım ama herşey oğlumun sağlığı için o iyi olsunda yeterki ben başka bişey istemiyorum

çok sağolsun canım benim yarın ne diyecekler bilmiyorum ama dr idrar yolu enfeksiyonu olabilir büyük ihtimalle demiş .antibiyotik yazacaktır tahminim ama artık çağana antibiyotikte fayda etmiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…