2009 Kasm Anneleri

deryacım slm yine senden başka kimse yok nasılsınız
ben yine zorla uyuttum denizi bende uyudum 1 saat akşam çok fırtına vardı doğru düzgün uyuyamamıştım benden yarım saat sonra deniz kalktı ağlaya ağlaya tam bulaşıkları yıkarken mutfakta beraber iş yaptık yemek yedik uyumadan önce sütlaç sözüm vardı ona onuda yaptık şimdi tv izliyor bende nete gireyim dedim

nagide gelmiş hoşgeldin
paylaşma konusu zaten 4 yaşından önce olmazmış denizde paylaşmıyor hatta kipada aklü arabalardaki çocuklara sen in ben bincem diyo
ama başkasının evinden bişey almak bana görede ters ben annanesinin evindeki oyuncakları bile aldırmıyorum saklayalım annecim kimse bulmasın biz bidaha geldiğimizde oynarız diyorum tamam diyor

bende dikkat ediyorum bazı çocuklarda öyle huy oluyor almak istiyorlar giderken ama anneler müdahale edicek tabiki bir alışırsa ilerde önüne geçilmez vallhi kimin nesi klaırsa çekmeceye kaldırırm gelince veririz emanetini geçen gece gelirken getirmişler minik arabalrdan 1 tane yabancı araba var baktım çekeceye atım oynamasına bile izin vermem emanettir değilki gittiğimiz yerden bişey alıcak ne mümkünalırım kucağıma çatamdan bişey çıkarırım veririm bişekilde oyalarım çocuğumu

ahh kızlar ya dün gece yine sık görüştükleri kerem abimiz bizdeydi tüm gece yapma tuğkan ,ver abine tuğkanla geçti inş. 4 yaşı sabırsızlıkla bekliyorum

ben geliyorum cnm gün içinde bakıyorum kimse yok yazmıyorum denizde eymenden sütlaça bayılır geçen yaptık fırına attım üstünü kızartmak için eymen başladı söylenmeye o pişmişti neden attın fırınaaaaaaaaaaaa

ooo gamze ozaman biz yanyana gelince bişey anlamıcaz eymen aynı aynı tuğkan gibi benimde benim (

slm canım ben çıktım sen gelmişsin canım denk gelemedik .ben iyiyim ama çok yorgunum çağan beni çok yoruyo helede babasını görünce çok şımarıyo ağlama krizine giriyo uyku sorunumuz yok diyodum ama bugünden itibaren başladı uyumamak için çok direniyo hatta dövüyo beni..iyi yapmışsın canım sende denizle beraber uyuyarak ben uyuyamıyorum işlerden pek fırsat kalmıyo bana .afiyet olsun sütlaçınızda bizde yenmiyo .

kesinlikle cnm ya uyuturuz öylende rhat otururz köye gidip geliyim önümüzdeki cumartesi sana gelmek niyetim tabi hafta içi havanın durumu ve senin müsaitliğin olursa

benimki tatlı hiç sevmiyor yeni yeni pasta türü kendi yaptıklarımdan yediriyorum biraz kakolu ve içinde muhallebisi olursa yiyor

bisürü sıkıntı yaşadı cnm ya kolay değil huzursuzluğu olur dikişler kimbilirnasıl zor oluyordur sıkıntı yapıyor oda sana patlıyor sabır cnm hepsi geçicekde biz bizden geçmessek vurmalarına sakın karşılık verme cnm tuğkanda bir dönem cimcirdi bir dönem ısırdı ben hiç görmezden geliyordum kendime olunca öyle unuttu gitti

o zamana kadar havada epey yumuşar cnm konuşur ayarlarız zamanı beklerim

slm kızlar nabersiniz?
biz iyiyiz çok şükür.Dün çağanı hastaneye götürdük dikişlerini aldırmak için bayağı bi beklemenin ardından dr muayne etti ve dikişleri kendi düşecek gayet iyi ,güzel kaynamış bi sorun yok dedi.katı gıdalara geçebilirsiniz ağrı,sızı yapmaz dedi.çok şükür raahatladık..
kızlarr burda bi kar yağdı dün araba çalışmadı yollar felaketti çağanı sardım sarmaladım dolmuşla gittik.ordan annemlerde geldi hastaneye işimiz bitince çağanı annemlere bıraktık eşimle banka işlerimiz vardı onları hallettik ordanda annemlerde yemeğimizi yedik yine taksiyle eve geldik yollar felç olmuştu,hava çok soğuktu ama bugün daha iyi güneşliydi karlarda eridi araba çalıştı.yardında eşim izinli market alışverişine gideceğiz hava iyi olursa birazda çağanı gezdireceğiz.

slm deryacım çok sevindim çağanın daha iyi olmasına sende rahat edersin birazcık
darkseacimm biz iyiyiz eymenin her sabah anne işe gitme ne olur anne pijamalarını giy diye ağlaması dışında büyüdükçe alışmak bir yana aklı erdikçe zorlanıyoruz tam bir anne delisi gözünün önünden kaybolduğum an muslukları açıyo gözünden yaşlar nasıl süzülüyo anlatamam evim desen iş dolu camlar silinecek,perdeler,mutfak dolapları heryer pis bana göre eşime göre ve çok insanın evine görede pırıl pırıl ama ben biliyorum ya yetiyo :) normlade bir kalkışırdım temizliğe hepsini aynı gün yapardım ama artık sistemi değiştirmeliyim sanırım hergün mutfak dolabının bir parçasını sileyim yoksa zaman bulmayı beklersem nice olur halim bilmiyorum :) 4 gözle saatlerin ileri alınmasını ve havaların yumuşamasını bekliyorum oğlumla yürüyüşe parka gitmek bol bol gezmek için dün arkadaşa kahvaltıya gittik hiç üzmedi paşam beni büyüyo teyzeleri sizin çocuklar nasıl pepenin bu ay ki dergisinde konuşma sorunuyla ilgili yazı varmış almadım ama reklamlarını gördüm bakın isterseniz
bu arada akşama kadar face de muhabbet gırla olupta bize slm vermeyen kızlar lafım size acayip bozuluyorum ona göre akşam eymenle ilgilen yemek vs bakamıyorum baksamda hızınıza yetişemiyorum hani diyorum burayıda ihmal etmeseniz (meral,serap,mine,zeynep,nuran vs vs )

hımm bende diyorum kulaklarım kıpkırmızı çınlıyor demekki nagiş miş o:))yavv ne yapim eşim burdan ne yapıyorsam her haltı okuyorr iyice sinir oluyor bu durumaagerçi facedede öyledr kesin okuyodurr:))geçmişte yaptığım bir iki yorumu okumuş çok kırılmış bana neysee düzelttik yaa derya siizn niye faceniz yok yavvv sedese seninde mühendis haaaanım sizin niye yok gelin sizd eya sadece onun için aın facee eşinizin ismi ile bile açsanız olur alırlar gurubaa bi konuşunn eşlerinizlee yada çocuklarını adına alınn((((

bebemmm bende face varda ne oluyo akşama kadar hotmailime 200 bildirim geliyo maşallah jet hızıyla yazıyosunuz ben nasıl yetişeyim hızınıza hangi birine cvp vereyim kıskanıyorum ama bak tüm sitemim ondandır bilesiniz gelmem bak yaza aydına görürsün

iyi akşamlşar kızlarr nasılsınız?benim biraz canım sıkkın çağanın ateşi 3 gündür düşmüyodu bugün sabahta düşmeyince eşimle soluğu hastanede kbb de aldık.kulakları kirlenmiş ilk başta onu temizlediler sonra kulakta bi sorun varmı diye test yaptılar temiz çıktı ama daha sonra bademcik ameliyato olması gerektiği söylendi eşimle donduk kaldık ameliyat listesine adınızı yazdırın gün alın dendi ama biz yazdırmadık kaçtık diyebilirim biz bademciğini aldırmak istemiyoruz ama çok kararsız kaldık bi kaç dra daha göstereceğiz ona göre bi karar vereceğiz..
nagişim duygularıma tercüme olmuşsun (face konusunda)burayı tamamen unuttular siz böyle yaparsanız bu topik artık biter yani tek kişiyle olmaz ki..canım maşallah eymene annesini üzmemiş gezmede çağanda tam tersi canım..
minecim ben face alamam hiç bir şekilde canım eşime söylememe bile gerek yok bu aralar çağandan dolayı aramız limoni beni çok kırıyo bide onu söylersem dahada beter olur sanırımm

günaydınn hanmlarrr diyeceğim ama yine ve her zaman olduğu gibi kimsecikler yokk

günaydın
deryacım çağanın dikişlerinin iyi olmasına sevindim bademcik konusunda bencede bi kaç dra göstermeden aldırmayın
nağicim özlüyordum paşam annesini napsın 2,5-3 yaş anneye son bağlanma dönemiymiş benimkide yapışık bana hemen başlıyo anneeeeeeeee diye bi anaokulunun oyun grubu varmış haftada 2 gün 2 saat oraya göndersekmi diye düşünüyoruz oyun evine gitmek istermisin orda arkadaşlar var oynarsın dedim sen nereye gitcen diye soruyor oğlanlar daha mı düşkün oluyor ne
bizde haftasonu güzel havanın tadını çıkardık cumartesi deniz kenarına indik atlı karıncaya bindi deniz sonrada parka gittik pazar günüde sirk gelmiş annem haberverdi oraya gittik 1.5-2 saat kadar sürdü değişiklik oldu denizinde hoşuna gitti hayvanlar

deryaaa geçmiş olsun canımm...

nagiş bende yetişemiyorumm:))1 saat girmiyim uçuyolarr:)))

slm canım .
sağol hayatım bide dikişleri düşseydi daha memnun olacaktım ama daha duruyolar yavrum huylanıyo artık.vallaha canım çağan bana değilde babaya çok düşkün.hava güzelken değerlendirmek lazım gezin keyfini çıkarın vallahi.ayy ne güzel sirkede gitmişsiniz deniz paşamda beğenmiş maşallah denizede

slm hanımlarr vallhi nerden başlasam bilemedim bizde aneaneden pazar döndük hasta olarak döndük tuğkanda 2 gün ateşlendi ama 38,3 ü geçmedi ateşi son 2 dişimiz patlıyor ondandır dedi drumuz boğazlarımız kızarmış kışı hastalıksız atlatıcaz die sevinirken güsel havalara gelir ayak hastalandık ama diş sanırım tetikledi öksürüyoruz bol bol balgam söktürücüde öksrtüyor fazlasıyla keyfi yerine geldi gibi ama iştah gitti ne güsel çocuk yemeye başlamıştı tam bu hafta böyle gider sonra düzelir inş.
benimde keyfm kaçık babnnem hasta kendisi iyi gibi aslında dr çok iyi olmadıığını söyledi baya üzüldüm 88 yaşında yaşıda çok ama elinde büyüdüm hep bizimle kalıyor çok alışkınız oyüzden ağır geldi duymak
velasılı bize yaramadı pek tatil şimdi uyuttum teyzesine bırakıp az dolşaıcam bunaldım çok oturunca türlü şey düşünüyorum
çağanın iyi olmasına sevindim cnm tez zamanda iyileşir inş. eymende annesinin arkasından ağlıyormuş çalışan annelerin işi çok zor allahım kolalık versin her açıdan
deniz paşada gezmelere gitmiş vallh havalar güsel çocukların tam gezip dolaşcağı gibi ama tuğkan keyifsiz ben keyifsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…