deryacım slm yine senden başka kimse yok nasılsınız
ben yine zorla uyuttum denizi bende uyudum 1 saat akşam çok fırtına vardı doğru düzgün uyuyamamıştım benden yarım saat sonra deniz kalktı ağlaya ağlaya tam bulaşıkları yıkarken mutfakta beraber iş yaptık yemek yedik uyumadan önce sütlaç sözüm vardı ona onuda yaptık şimdi tv izliyor bende nete gireyim dedim
bende dikkat ediyorum bazı çocuklarda öyle huy oluyor almak istiyorlar giderken ama anneler müdahale edicek tabiki bir alışırsa ilerde önüne geçilmez vallhi kimin nesi klaırsa çekmeceye kaldırırm gelince veririz emanetini geçen gece gelirken getirmişler minik arabalrdan 1 tane yabancı araba var baktım çekeceye atım oynamasına bile izin vermem emanettir değilki gittiğimiz yerden bişey alıcak ne mümkünalırım kucağıma çatamdan bişey çıkarırım veririm bişekilde oyalarım çocuğumu
ahh kızlar ya dün gece yine sık görüştükleri kerem abimiz bizdeydi tüm gece yapma tuğkan ,ver abine tuğkanla geçti inş. 4 yaşı sabırsızlıkla bekliyorum
deryacım slm yine senden başka kimse yok nasılsınız
ben yine zorla uyuttum denizi bende uyudum 1 saat akşam çok fırtına vardı doğru düzgün uyuyamamıştım benden yarım saat sonra deniz kalktı ağlaya ağlaya tam bulaşıkları yıkarken mutfakta beraber iş yaptık yemek yedik uyumadan önce sütlaç sözüm vardı ona onuda yaptık şimdi tv izliyor bende nete gireyim dedim
ben geliyorum cnm gün içinde bakıyorum kimse yok yazmıyorumdenizde eymenden sütlaça bayılır geçen yaptık fırına attım üstünü kızartmak için eymen başladı söylenmeye o pişmişti neden attın fırınaaaaaaaaaaaa
ooo gamze ozaman biz yanyana gelince bişey anlamıcaz eymen aynı aynı tuğkan gibi benimde benim(
slm canım ben çıktım sen gelmişsin canım denk gelemedik .ben iyiyim ama çok yorgunum çağan beni çok yoruyo helede babasını görünce çok şımarıyo ağlama krizine giriyo uyku sorunumuz yok diyodum ama bugünden itibaren başladı uyumamak için çok direniyo hatta dövüyo beni..iyi yapmışsın canım sende denizle beraber uyuyarak ben uyuyamıyorum işlerden pek fırsat kalmıyo bana .afiyet olsun sütlaçınızda bizde yenmiyo .
kesinlikle cnm ya uyuturuz öylende rhat otururz köye gidip geliyim önümüzdeki cumartesi sana gelmek niyetim tabi hafta içi havanın durumu ve senin müsaitliğin olursa
benimki tatlı hiç sevmiyor yeni yeni pasta türü kendi yaptıklarımdan yediriyorum biraz kakolu ve içinde muhallebisi olursa yiyor
slm deryacım çok sevindim çağanın daha iyi olmasına sende rahat edersin birazcık
darkseacimm biz iyiyiz eymenin her sabah anne işe gitme ne olur anne pijamalarını giy diye ağlaması dışındabüyüdükçe alışmak bir yana aklı erdikçe zorlanıyoruz tam bir anne delisi gözünün önünden kaybolduğum an muslukları açıyo gözünden yaşlar nasıl süzülüyo anlatamam evim desen iş dolu camlar silinecek,perdeler,mutfak dolapları heryer pis bana göre eşime göre ve çok insanın evine görede pırıl pırıl ama ben biliyorum ya yetiyo :) normlade bir kalkışırdım temizliğe hepsini aynı gün yapardım ama artık sistemi değiştirmeliyim sanırım hergün mutfak dolabının bir parçasını sileyim yoksa zaman bulmayı beklersem nice olur halim bilmiyorum :) 4 gözle saatlerin ileri alınmasını ve havaların yumuşamasını bekliyorum oğlumla yürüyüşe parka gitmek bol bol gezmek için dün arkadaşa kahvaltıya gittik hiç üzmedi paşam beni büyüyo teyzeleri sizin çocuklar nasıl pepenin bu ay ki dergisinde konuşma sorunuyla ilgili yazı varmış almadım ama reklamlarını gördüm bakın isterseniz
bu arada akşama kadar face de muhabbet gırla olupta bize slm vermeyen kızlar lafım size acayip bozuluyorum ona göreakşam eymenle ilgilen yemek vs bakamıyorum baksamda hızınıza yetişemiyorum hani diyorum burayıda ihmal etmeseniz (meral,serap,mine,zeynep,nuran vs vs )
hımm bende diyorum kulaklarım kıpkırmızı çınlıyor demekki nagiş miş o:))yavv ne yapim eşim burdan ne yapıyorsam her haltı okuyorr iyice sinir oluyor bu durumaa gerçi facedede öyledr kesin okuyodurr:))geçmişte yaptığım bir iki yorumu okumuş çok kırılmış bana neysee düzelttik yaa derya siizn niye faceniz yok yavvv sedese seninde mühendis haaaanım sizin niye yok gelin sizd eya sadece onun için aın facee eşinizin ismi ile bile açsanız olur alırlar gurubaa bi konuşunn eşlerinizlee yada çocuklarını adına alınn ((((
deryaaa geçmiş olsun canımm...
nagiş bende yetişemiyorumm:))1 saat girmiyim uçuyolarr:)))
günaydın
deryacım çağanın dikişlerinin iyi olmasına sevindim bademcik konusunda bencede bi kaç dra göstermeden aldırmayın
nağicim özlüyordum paşam annesini napsın 2,5-3 yaş anneye son bağlanma dönemiymiş benimkide yapışık bana hemen başlıyo anneeeeeeeee diye bi anaokulunun oyun grubu varmış haftada 2 gün 2 saat oraya göndersekmi diye düşünüyoruz oyun evine gitmek istermisin orda arkadaşlar var oynarsın dedim sen nereye gitcen diye soruyor oğlanlar daha mı düşkün oluyor ne
bizde haftasonu güzel havanın tadını çıkardık cumartesi deniz kenarına indik atlı karıncaya bindi deniz sonrada parka gittik pazar günüde sirk gelmiş annem haberverdi oraya gittik 1.5-2 saat kadar sürdü değişiklik oldu denizinde hoşuna gitti hayvanlar