günaydın hanımlar nasılsınız?
gunaydın kızlar
geçen salı mert pc'yı hallettı ondan giremedim.masadan duşurmuş,ekranı kırıldı,yanı açıldı.değiştirdik pcyı mecburen(
bir hafta girmeyınce okuyacak birsuru şey birikmiş,nereye saldıracağımı şaşırdım.
onun dışında ıyıyız çok şukur.herkesi opuyorummm..çağan nasıl oldu deryacım,dikişler ne kadr kalacak.kendi mi duşuyor dikişler yoksa alınacak mı?
çağan daha iyi canım yemeye başladı bişeyler kavanoz maması,meyveli yoğutlar filan veriyoruz biraz yumurta,reçel filan ilaçlarıda çok şükür artık kaşıkla veriyorum şırıngadan korkuyo .eşim yarın izinliydi ama sayım varmış izni iptal oldu cuma götürcez kontrole götürcez ne diyecekler bilmiyorum canım dikişler de alınacak sanırım ama ne zaman onuda bilmiyorum cuma söylerler sanırım.
çağanda aynı canım eline versem hallediyo hemen pcyi ben uzanamayacağı yere kaldırdım.iyi olmanıza sevindim canım herkesi çok öpüyorumm
slm cnm sevindim çağanın daha iyi olmasına inş hemencecik iyileşirbişeyler yiyebiliyo olması bile süper
bizde de durumlar süper annemler bizde olması sebebiyle eşimle deli gibi geziyoruz cuma akşamı pazar akşamı full gece 1e kadar dışardaydık eşim babama diyoki baba 1hafta daha kalın bu haftasonuda biz bir uludağ yapalımoda olur oğlum diyo zaten eymen olmasa çoktan gitmiştim diyo 8 yıldır burdayım babamın 7 günü 8 etmişliği yoktur 7.günün sabahı otobüse binilmiştir ilk defa 15 gün kalmış olacak bizede gün doğdu tabi ev boşalınca ne yaparız işte o konuda bir fikrim yok 2 gündür soğukta olsa içleri ısıtan bir güneş var biran evvel bahar gelsin en önemlisi saatler ileri alınsın istiyorum
çağan daha iyi canım yemeye başladı bişeyler kavanoz maması,meyveli yoğutlar filan veriyoruz biraz yumurta,reçel filan ilaçlarıda çok şükür artık kaşıkla veriyorum şırıngadan korkuyo .eşim yarın izinliydi ama sayım varmış izni iptal oldu cuma götürcez kontrole götürcez ne diyecekler bilmiyorum canım dikişler de alınacak sanırım ama ne zaman onuda bilmiyorum cuma söylerler sanırım.
çağanda aynı canım eline versem hallediyo hemen pcyi ben uzanamayacağı yere kaldırdım.iyi olmanıza sevindim canım herkesi çok öpüyorumm
slm cnm sevindim çağanın daha iyi olmasına inş hemencecik iyileşirbişeyler yiyebiliyo olması bile süper
bizde de durumlar süper annemler bizde olması sebebiyle eşimle deli gibi geziyoruz cuma akşamı pazar akşamı full gece 1e kadar dışardaydık eşim babama diyoki baba 1hafta daha kalın bu haftasonuda biz bir uludağ yapalımoda olur oğlum diyo zaten eymen olmasa çoktan gitmiştim diyo 8 yıldır burdayım babamın 7 günü 8 etmişliği yoktur 7.günün sabahı otobüse binilmiştir ilk defa 15 gün kalmış olacak bizede gün doğdu tabi ev boşalınca ne yaparız işte o konuda bir fikrim yok 2 gündür soğukta olsa içleri ısıtan bir güneş var biran evvel bahar gelsin en önemlisi saatler ileri alınsın istiyorum
aman yesinde az az yesin.çağancığın dikişi var hadi yıyemıyor merte ne oluyorsa gunde 2 ana,1 ara oğunle yaşıyor uç gundur onuda zorla yedirıyorum.
ahh deryacım elıne verirmiyım hiç.masanın ustune sandalye koydum,pcde s:andalyenin uzerindeydi.etrafda:da başka sandalye yada uzerine tırmanıp masaya çıkabileceği hiçbirsey yoktu.hatta bu anlattığım yer oturduğumuz odada değil salondaydı.mert salonun kapısını açık bulunca buyuk kamyonunu taşımış buraya.onda destek alıp masaya çıkmış hala aklım almıyor nasıl bacağını atmış,nasıl çıkmış sonrada olan oldu zaten(kendisine birsey olmamış ya tek tesellım bu..
ohh nagişcim çok iyi oldu annenlerin sizde kalması hem özlem gideriyosunuz,hemde eşinle başabaş vakit geçiriyosunuz bunada ihtiyacımız var hepimizin.güneş olsada çok soğuk canım ya ilk cemre dün düşmüş bakalım yavaş yavaş ısınacak havalar
aman yesinde az az yesin.çağancığın dikişi var hadi yıyemıyor merte ne oluyorsa gunde 2 ana,1 ara oğunle yaşıyor uç gundur onuda zorla yedirıyorum.
ahh deryacım elıne verirmiyım hiç.masanın ustune sandalye koydum,pcde s:andalyenin uzerindeydi.etrafda:da başka sandalye yada uzerine tırmanıp masaya çıkabileceği hiçbirsey yoktu.hatta bu anlattığım yer oturduğumuz odada değil salondaydı.mert salonun kapısını açık bulunca buyuk kamyonunu taşımış buraya.onda destek alıp masaya çıkmış hala aklım almıyor nasıl bacağını atmış,nasıl çıkmış sonrada olan oldu zaten(kendisine birsey olmamış ya tek tesellım bu..
facede yazdım nagişim gezin canım hakkın valla...uludağda dıkkat edin vallageçen hafta yollarda kalmıştı insanlar
anenm bende misafir bu gece.şimdi mertle parka gittiler,oh bee sesizlik ne guzelmışşş
çağan yemek istiyoda yiyemiyoda mert niye iştahsız acaba?ayy ALLAH korumuş meralcim çok dikkat edin ya ben işi gücü bıraktım vallahi dibimden ayırmıyorum çağanı sürekli gözümün önünde annemde burdaydı birimiz mutlaka peşinde geziyoruz bide dikişlerini ellememesi lazım işimiz zor yani.ben kapıları kilitli tutuyorum canım çağan açamıyo hoşş zaten kapılarımız çok dandik biz bile zor açıyoruz açık bulduğu dkka mert gibi hemen dalıveriyo odalara.
olmaz mı cnm ya hepimizin ihtiyacı var bende senin gibi düşünüyorum ilk cemre düştü gerisi gelir :)
aayyy evettt çok mutluyum bahar geliyorrrr
eymen sürekli bu şekilde bir gün çok güzel yiyor 2.gün yemiyor hele akşamları hiç yemiyor çocuğumun yemek yediğini görmeyi özledim eşimde bırak aç olsa yer diyo :)
aynı bizimde şekerim..
ahh ahh anneler olmasa ne yaparız :) dün hep beraber ikea ya gittik çocuk odası için bişeyler baktık eee martta toparlasak nisanda yatar odasında gerçi geçen dedim havalar ısınsın beşiği kaldırıcam doğru odana ne dese beğenirsiniz "mümkün değil " öldüm gülmekten :) nerden duydu bilmem sonra anneme çay aldım bende istiyorum dedi
annecim acıktın mı dedim
evet dedi
sonra şıkları saydım köfte alayım mı
ıhhh
çorba
ıhhh
peki hamburger
evet evet evet
yedi bir güzel şu oda işini halletsem süper olacak ama ikeada süper fikirler buldum orjinal perde seçeneği falan çok orda Allah'tan eşiminde eli marifetlidir birazdan eklerim beğendiğim ürünleri
ressam sehpası < MALA | IKEA Türkiye
bunu alabilirim
oyun halısı < LEKPLATS | IKEA Türkiye
oyun halısı < LILLABO | IKEA Türkiye
babamız bu tarzda bir halı istiyo
1 çift perde < BARNSLIG | IKEA Türkiye
1 çift perde < TORVA | IKEA Türkiye
bu tarz eğlenceli desenleri olan bir perde
saklama kombinasyonu < TROFAST | IKEA Türkiye
bu şekilde oyuncaklarımızı muhafaza için dolap bu dolabı babamız yapacak
gibi gibi siz ne dersiniz orjinal fikirlere açığım çünkü eymen için eğlenceli bir oda istiyorum odanın bir köşesinede köşe takım gibi bişey alıcam mecburen
olmaz mı cnm ya hepimizin ihtiyacı var bende senin gibi düşünüyorum ilk cemre düştü gerisi gelir :)
eymen sürekli bu şekilde bir gün çok güzel yiyor 2.gün yemiyor hele akşamları hiç yemiyor çocuğumun yemek yediğini görmeyi özledim eşimde bırak aç olsa yer diyo :)
ahh ahh anneler olmasa ne yaparız :) dün hep beraber ikea ya gittik çocuk odası için bişeyler baktık eee martta toparlasak nisanda yatar odasında gerçi geçen dedim havalar ısınsın beşiği kaldırıcam doğru odana ne dese beğenirsiniz "mümkün değil " öldüm gülmekten :) nerden duydu bilmem sonra anneme çay aldım bende istiyorum dedi
annecim acıktın mı dedim
evet dedi
sonra şıkları saydım köfte alayım mı
ıhhh
çorba
ıhhh
peki hamburger
evet evet evet
yedi bir güzel şu oda işini halletsem süper olacak ama ikeada süper fikirler buldum orjinal perde seçeneği falan çok orda Allah'tan eşiminde eli marifetlidir birazdan eklerim beğendiğim ürünleri
slm kızlar deryacım cagana çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda toparlar kendini canım sakın kendini suçlam gecen yılda mustafa kaşının üstünü yarmıştı marketen gelmiştik eşim arabadan malzemeleri getiriyo bende içeri alıyordum mustafada yanımdaydı babasın peşinden gidecegim diye aya takılıp yap tenekesinin kenarına kafasını çarpış kaşının üstü açıldı iz kalmasın diye dikiş atmadılar yapıştırdılar ama yinede izi var yani canım nekadar dikkat etsekte bi anlık bişey kurs işine çok hevslenmiştin yarım bırakmana üzüldüm .... nagihan negüzel havalar güzeleşti annenlerde yanında geziyon canım bai burda donuyoruz meral benim mustafaya oda yapmam lazım ama taşınmayı düşünüyom taşındıgım yere yaparım artık diger anneler sizler nasılsınız kuzularınız nasıl
slm hanımlarrr herkesin keyfi yerinde şükür çağan iyileşmiş biraz biraz yemelere başlamış ,eymen paşa anneane dedeyle keyifli gezmelerde bayıldım cicilerinize ilk halıyı hep bende beyeniyorum dolaplar süper toparlayıcı perdelerin ikiside cici yazı tahtası zaten hepimize lazım ,mert kuzusu evde yaramalık peşinde yeni pcniz hayırlı olsun meralcim yenilenmiş bahaneyle ,mustafada iyimiş yazamadıklarım nesli,iki denizler nartan ve aytesde iyidirler inş.
bizde iyiyiz aneanemizi geçirdik teyzmizde onunla gitti kaldık tuğkanla yapayalnız canımız sıkılmaya başladı bile kendimizi bu güzel havalarda gezmelere vericez yarından ihtibaren :)
ne zaman ne yapacakları belli olmuyor kaşla göz arasında hallediyorlaraman yesinde az az yesin.çağancığın dikişi var hadi yıyemıyor merte ne oluyorsa gunde 2 ana,1 ara oğunle yaşıyor uç gundur onuda zorla yedirıyorum.
ressam sehpası < MALA | IKEA Türkiye
bunu alabilirim
oyun halısı < LEKPLATS | IKEA Türkiye
oyun halısı < LILLABO | IKEA Türkiye
babamız bu tarzda bir halı istiyo
1 çift perde < BARNSLIG | IKEA Türkiye
1 çift perde < TORVA | IKEA Türkiye
bu tarz eğlenceli desenleri olan bir perde
saklama kombinasyonu < TROFAST | IKEA Türkiye
bu şekilde oyuncaklarımızı muhafaza için dolap bu dolabı babamız yapacak
gibi gibi siz ne dersiniz orjinal fikirlere açığım çünkü eymen için eğlenceli bir oda istiyorum odanın bir köşesinede köşe takım gibi bişey alıcam mecburen
günaydın hanımlarr nasılsınız?biz çok şükür iyiyiz sabahın 6sında ayaktaydık yine eşimi işe gönderdim oğlumla kaldık başbaşa çok bunaldım evde artık dışarı çıkmak,gezmek,alışveriş yapmak istiyorum
gözün aydın deryacım yavaş yavaş toparlayor paşa maşallah
ne zaman ne yapacakları belli olmuyor kaşla göz arasında hallediyorlar
ilk halı bizim halımızdan canım çok kullanışlı yıkaması süpürmeside kolay
günaydın biz gezicez bugün oğlumla güneşte var sıkıldık kıştan