- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
slm hanımlarr vallhi nerden başlasam bilemedim bizde aneaneden pazar döndük hasta olarak döndük tuğkanda 2 gün ateşlendi ama 38,3 ü geçmedi ateşi son 2 dişimiz patlıyor ondandır dedi drumuz boğazlarımız kızarmış kışı hastalıksız atlatıcaz die sevinirken güsel havalara gelir ayak hastalandık ama diş sanırım tetikledi öksürüyoruz bol bol balgam söktürücüde öksrtüyor fazlasıyla keyfi yerine geldi gibi ama iştah gitti ne güsel çocuk yemeye başlamıştı tam bu hafta böyle gider sonra düzelir inş.
benimde keyfm kaçık babnnem hasta kendisi iyi gibi aslında dr çok iyi olmadıığını söyledi baya üzüldüm 88 yaşında yaşıda çok ama elinde büyüdüm hep bizimle kalıyor çok alışkınız oyüzden ağır geldi duymak
velasılı bize yaramadı pek tatil şimdi uyuttum teyzesine bırakıp az dolşaıcam bunaldım çok oturunca türlü şey düşünüyorum
çağanın iyi olmasına sevindim cnm tez zamanda iyileşir inş. eymende annesinin arkasından ağlıyormuş çalışan annelerin işi çok zor allahım kolalık versin her açıdan
deniz paşada gezmelere gitmiş vallh havalar güsel çocukların tam gezip dolaşcağı gibi ama tuğkan keyifsiz ben keyifsiz
slm gamzecim tuğkanada,babaannenede çok çok geçmiş olsun canım .tuğkancım hava değişikliğinden hasta olmuştur sanırım ama çabuk atlatır inş.tabi canım tuğkan hazır uyumuşken kardeşinde yanındayken fırsatın varken çık bi dolaş hava al bende çok bunaldım ama evden dışarı çıkamıyorum malesef anneme bırakıyodum önceleri annemde dün kıl dönmesinden ameliyat oldu dün hastanede olduğumuz için yanına gidemedim bugünde gidecektim ama hava çok kötü benim midemde çok kötü olunca kaldım yine ama yarın eşim izinli yarın gideceğiz.hem çağan anneme rahat vermiyo elinden tutuyo kaldırıyo 2 dkka rahat vermiyo kadına ee annemi görünce beni hiç saymıyo bile annemin arkasından ağlıyo saatlerce ama ben gittiğim zaman umursamıyo çocuk anneminde dinlenmesi gerektiği için eşim çağan annene rahat vermez napacaksın akşama kadar dedi burnundan getirir deyince hak verdim gitmedim
Son düzenleme: