CNM SEN HAKLISIN SANA HAKSIZSIN DEMİYORUM insanın canından can gidiyo
ama o kocan görmüyomu çocuğun altında kakasıyla durduğunu bırak o tepki versin en azından bir süre sık dişini kendinin görmesini sağla yumuşak yumuşak anlat sesini yükseltme cnmlı cicimli gir kanına bide bunu dene bak bu kurs zarfında çarşambaları rahat bırak kendini belkide eşine yetecek bu süre ne dersin denemekten bişey olmaz baba oğul anlasınlar kıymetini
denedim canım yumuşak davranmayıda denedim ama benim koca o kadar bağlanmışki onlara hiç ama hiç sesini çıkaramıyo dün ben hiç bişey demedim aldım hemen kendi üstümü değiştirmeden çağanın altını değiştirdim eşim gördü anne neden böyle bıraktınız değiştirmediniz dedi o kadar eğer ben deseydim bu lafı kıyamet koptuydu canım bak hiç suçum yokken bile öyle dedim anasına diye dayak bile atardı bana onların yanında o çocuk öyle dururmu sonuçta ben desem bile haklı derdim ama sustum yinede..çarşamba günleri ve eşimin sabahçı olduğu günler içim içimi yiyerek gideceğim kursa ALLAH sonumuzu hayır getire..
çok zor biliyorum ama sabır dile hemde çok sabır yanmış yıkılmış takma hiçç takma sen karlı çıkacaksın ,bir sorun olsa bile cnm annene ben söylemeyeyim kırılır sen söyle de
öyle yapıcam nagişcim başka çarem yok zaten sabır dileyip sabretcem yaa bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim ..
sen napıyosun canım?eymen nasıl?
iyiyiz cnm anneanne var babanne var akşama kadar aşağı yukarı geziyo ama çoğunluk babannede
acayip kar yağıyo kocaman kocaman
hemen oğlumu aradım eymen camdan bak dedim tamam annecim dedi telefonu atıp koşmuş annem dedi
niyee ananede durmuyo özlememişmi ananesini tosuncuk?
deryaaa bırak takmaaa bu kadar arkadaşım yaa....anneside gelsin ablasıda gelsinn oğlunun evii canımm yaa yanlış anlama tamam seni çok üzüyo olabilirler amaa sen biraz alttan all bi sorunun varsa eşine tatlı dile söylee...zamanlaa yola girer eşindee...tatlı dil yılanı bile deiğinden çıkarırmış...bir gün yemeğe al yada çaya barış imzala bi kaç kare eşinin gözünü boyaa eğer insan değilllerse kıymet bimiyolarsa eşindee saf diilse anlar heralde amaçlarınısende biraz susmayı dene haklıyken haksız durumu düşme arkadaşımm
özlemişte kurtlu benim paşa (anası gibi) ee bide aşağıda yasak yok benim babam kuralcıdır yapma etme der aşağıda evi yaksa dedesi karşısına geçip güler o derece yani yazık olan kvye oluyo zamanında eskileri hatırlayıp kızıyodum ama gün geçtikçe seviyorum kv yi iyi bakınca iyi görüyo insan
bunlar yorumun için
mine nbr bebemmm,nesli sultanla arayı düzelttin mi
iyi canım ne olsun uğras durr iyi şükür aramızz sorunumuzyokkannengil gelmiş gözün aydınn olsunn eviniz şen olsunnn... eymen pasanın keyfine dicek yoktur
saolasın cnm eymenin keyfi yerinde bide yaz gelse daha iyi olacaktı
ya bende bir tutukluk oluyo annemler gelince biraz temizlik takıntımla alakalı galiba çok yoruluyorum çok :) havada soğuk dışarıda çıkamıyoruz
deryaaa bırak takmaaa bu kadar arkadaşım yaa....anneside gelsin ablasıda gelsinn oğlunun evii canımm yaa yanlış anlama tamam seni çok üzüyo olabilirler amaa sen biraz alttan all bi sorunun varsa eşine tatlı dile söylee...zamanlaa yola girer eşindee...tatlı dil yılanı bile deiğinden çıkarırmış...bir gün yemeğe al yada çaya barış imzala bi kaç kare eşinin gözünü boyaa eğer insan değilllerse kıymet bimiyolarsa eşindee saf diilse anlar heralde amaçlarınısende biraz susmayı dene haklıyken haksız durumu düşme arkadaşımm
özlemişte kurtlu benim paşa (anası gibi) ee bide aşağıda yasak yok benim babam kuralcıdır yapma etme der aşağıda evi yaksa dedesi karşısına geçip güler o derece yani yazık olan kvye oluyo zamanında eskileri hatırlayıp kızıyodum ama gün geçtikçe seviyorum kv yi iyi bakınca iyi görüyo insan
bunlar yorumun için
mine nbr bebemmm,nesli sultanla arayı düzelttin mi
deryaaa geldin baktın kaçtın kızdın mı bana yorum için:44:kötü bi niyet yoktuu biraz daha relax ol madem onlar gelicek eşin cağırıcakk sen davet et gelin cağana bakın diyee
her şey dört dörtlük olsun istiyorsun dimiii ama kendin mafoluyosunn biraz relax ol gelenler yabancı diil:1annengil yemek olayını nasıl yapıyorsunn aney mi yapıyorr
aynı benim gibisin nagişşş bende çok yorulurum kendi ailemde gelse hiç oturmam sürekli evi topla yemek yap çay koy bilmem ne derken akşama hıncım çıkmış oluyo hemen uyuyup kalıyorum..
sen nasılsın minecim?nesli napıyo?
nesli hastaydı işte nadir burun akıntısı varr öksürük günde bir iki kere iyiyiz şükürr denemediğim yöntem kalmadı vallahi öksürük konusun da çok şükür hepsi iyi gelde şimdi nesli karşımda kahvaltı yaptık şimdi uzatmalara geçtikk bişiler bişiler istiyo veriyorumm bazısının yiyor bazıısını çıkarıyorr