2009 Kasm Anneleri

denedim canım yumuşak davranmayıda denedim ama benim koca o kadar bağlanmışki onlara hiç ama hiç sesini çıkaramıyo dün ben hiç bişey demedim aldım hemen kendi üstümü değiştirmeden çağanın altını değiştirdim eşim gördü anne neden böyle bıraktınız değiştirmediniz dedi o kadar eğer ben deseydim bu lafı kıyamet koptuydu canım bak hiç suçum yokken bile öyle dedim anasına diye dayak bile atardı bana onların yanında o çocuk öyle dururmu sonuçta ben desem bile haklı derdim ama sustum yinede..çarşamba günleri ve eşimin sabahçı olduğu günler içim içimi yiyerek gideceğim kursa ALLAH sonumuzu hayır getire..

çok zor biliyorum ama sabır dile hemde çok sabır yanmış yıkılmış takma hiçç takma sen karlı çıkacaksın ,bir sorun olsa bile cnm annene ben söylemeyeyim kırılır sen söyle de

çok zor biliyorum ama sabır dile hemde çok sabır yanmış yıkılmış takma hiçç takma sen karlı çıkacaksın ,bir sorun olsa bile cnm annene ben söylemeyeyim kırılır sen söyle de

öyle yapıcam nagişcim başka çarem yok zaten sabır dileyip sabretcem yaa bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim ..
sen napıyosun canım?eymen nasıl?

acayip kar yağıyo kocaman kocaman
hemen oğlumu aradım eymen camdan bak dedim tamam annecim dedi telefonu atıp koşmuş annem dedi

acayip kar yağıyo kocaman kocaman
hemen oğlumu aradım eymen camdan bak dedim tamam annecim dedi telefonu atıp koşmuş annem dedi

bugün burdada kar yağışlı gösteriyo ama daha yok bişey sabah yağdı biraz ama durdu şimdi..ya yağmasın yaz gelsin artıkkk havalar ısınsınn soğuklar gitsinnn

deryaaa bırak takmaaa bu kadar arkadaşım yaa....anneside gelsin ablasıda gelsinn oğlunun evii canımm yaa yanlış anlama tamam seni çok üzüyo olabilirler amaa sen biraz alttan all bi sorunun varsa eşine tatlı dile söylee...zamanlaa yola girer eşindee...tatlı dil yılanı bile deiğinden çıkarırmış...bir gün yemeğe al yada çaya barış imzala bi kaç kare eşinin gözünü boyaa eğer insan değilllerse kıymet bimiyolarsa eşindee saf diilse anlar heralde amaçlarınısende biraz susmayı dene haklıyken haksız durumu düşme arkadaşımm

niyee ananede durmuyo özlememişmi ananesini tosuncuk?

özlemişte kurtlu benim paşa (anası gibi) ee bide aşağıda yasak yok benim babam kuralcıdır yapma etme der aşağıda evi yaksa dedesi karşısına geçip güler o derece yani yazık olan kvye oluyo zamanında eskileri hatırlayıp kızıyodum ama gün geçtikçe seviyorum kv yi iyi bakınca iyi görüyo insan

bunlar yorumun için
mine nbr bebemmm,nesli sultanla arayı düzelttin mi

iyi canım ne olsun uğras durr iyi şükür aramızz sorunumuzyokk annengil gelmiş gözün aydınn olsunn eviniz şen olsunnn...eymen pasanın keyfine dicek yoktur

iyi canım ne olsun uğras durr iyi şükür aramızz sorunumuzyokk annengil gelmiş gözün aydınn olsunn eviniz şen olsunnn...eymen pasanın keyfine dicek yoktur

saolasın cnm eymenin keyfi yerinde bide yaz gelse daha iyi olacaktı
ya bende bir tutukluk oluyo annemler gelince biraz temizlik takıntımla alakalı galiba çok yoruluyorum çok :) havada soğuk dışarıda çıkamıyoruz

her şey dört dörtlük olsun istiyorsun dimiii ama kendin mafoluyosunn biraz relax ol gelenler yabancı diil:1annengil yemek olayını nasıl yapıyorsunn aney mi yapıyorr

deryaaa geldin baktın kaçtın kızdın mı bana yorum için:44:kötü bi niyet yoktuu biraz daha relax ol madem onlar gelicek eşin cağırıcakk sen davet et gelin cağana bakın diyee

ahh minecim ahh bu dediklerinizi hala yapıyorum zaten sorunda ordaya işte eşimde saf değil canım işine gelmiyoo ben susa susa bu kadar dayağı yedim zaten..içim içimi yiyor şu anda benimde yapım bu kafama çok takarım pek boşveremem çoğu zamanda susup içime attığım için midem sorunlu hapla ayakta duruyorum işte

benim ailemde öyledir çağan evide yaksa ses çıkarmazlar ama başka bi çocuk yaptığı zaman susmazlar tabi gönülleri olmuyo.onlarda çok seviyo eymeni demekki torun baldan tatlı olurmuş canım

deryaaa geldin baktın kaçtın kızdın mı bana yorum için:44:kötü bi niyet yoktuu biraz daha relax ol madem onlar gelicek eşin cağırıcakk sen davet et gelin cağana bakın diyee

yok canım zil çaldı kv geldi diye kapattım ama herzamanki gibi yanılmışım postacıymış gelen niye kızayım canım yorumuna ..ben çağırmam canım çok kinciyim onlara karşı hırs yaptım çağırmayacağımda yeter artık üzüldüğüm onlar beni hiçe sayıyo sadece oğluyla görüşüyo bende onlar gelince iyi olucam o kadar yeter onlara hatta çok bile .

her şey dört dörtlük olsun istiyorsun dimiii ama kendin mafoluyosunn biraz relax ol gelenler yabancı diil:1annengil yemek olayını nasıl yapıyorsunn aney mi yapıyorr

aynı benim gibisin nagişşş bende çok yorulurum kendi ailemde gelse hiç oturmam sürekli evi topla yemek yap çay koy bilmem ne derken akşama hıncım çıkmış oluyo hemen uyuyup kalıyorum..
sen nasılsın minecim?nesli napıyo?

nesli hastaydı işte nadir burun akıntısı varr öksürük günde bir iki kere iyiyiz şükürr denemediğim yöntem kalmadı vallahi öksürük konusun da çok şükür hepsi iyi gelde şimdi nesli karşımda kahvaltı yaptık şimdi uzatmalara geçtikk bişiler bişiler istiyo veriyorumm bazısının yiyor bazıısını çıkarıyorr

geçmiş olsun canım ya biz bu sene grip olmadık hiç ama çok ateşlendik işte..afiyet olsun canımm ikinizede.ne yediniz bakalım?

kızlarr kkyı nasıl keşfettiniz merak etmekteyim?ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman bana kese var bebek yok dediler onu araştırırken keşfettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…