ayy Allah kavuştursun zor be ayrılık bende dayanamıyorum meğer hayatımızın merkezi yapmışız kocalarımızı
he valla haklısın..
ohh daha ne olsun gecenin sonu hayırlara vesile bizim ev kalabalık bişicik yapamayız bari mert paşayı gönderde eymenle sarılıp uyuturum onları siz rahat edin
:))))kalabalıkda o iş zor tabi:))yok yav bizimki sarılıp uyumazkı.illa sallayacaksın sıpayı salıncağında..ah aha nagihan ya ne zaman kendi kendine uyuyacak bu çocuk.
günaydın hanımlarr karlı bi günden merhaba hepinizee
darkseacım ALLAH kavuştursun canım benim eşimde bu aralar istanbula müdürlük sınavı için gidecek bende bekliycem ama tam zamanı belli değil annem gelecek burda kalacakk
meralcimm ohh daha ne olsun canımm biz dışarı çıkmayı düşündük ama hava müsade etmeyecek sanırım kar yağıyo yoksa eşim bugün 3 te çıkıyomuş iştenn çok iyi olacaktı yarında izinli zaten
nagişcim geçmiş olsun canım iyileşince öpersin eymenciği zor olacak öpmeden durmak insanın içi gidiyo ama herşey onlar için
gelelim kurste ilk günüme biraz erken gitmişim bekledim bayağı neyse içeri herkes bi pcye oturdu ben tam 3 pc değiştirmek zorunda kaldım birinci pcde program yüklü değilmiş ikincisinde klavye bozuktu üçüncüsünde mouse bozuktu program açmadı derken tabi ben bunlarla uğraşırken hoca derse başlamış bile başını kaçırdım ama sonradan yetiştim tabi fena geçmedi ama kaçırmayayım diye konuları bi hocaya bi pcye baktım durdum pcye bakacağım diye başım ağrıdı hocaya bakacağım diyede boynum ağrıdı biraz kafa yormak lazım öğrenmek için sürekli pratik yapman lazım eve geldim eşimede açtım pcde gösterdim öğrendiklerimi eşim benden sana tam destek sen bu işi yapabilirsin diyerek kendime biraz daha güvenmemi sağladı
uyucak uyucak bizimki yanına yatıyosun sarılıyo öpüyo derken uyuyo bazen zor oluyo bazen kolay nisan gelse odasını yapsak kendi başına gidip uyuması için uğraşıcam :44: olursa tabi akşam yemek vs derken 22:30 da uyudu bende yatakları açtım falan derken yatma saati geldi sabahları 7de uyanıyo uyku gözünden akıyo sırf ben gidiyorum diye uyanıyo feryet figan delirtiyo beni 2 gündür babanneye indiriyorum uyu işte ne kalkıyosun
günaydınnn yine mi kar şubatta bitsin bize bahar gelir artık ama ankaraya gelmez eşin inş sınavı kazanır cnm sonuçta maddi olarakta iyi olur evet deryacım ya öpmeden durmak zor
benden de tam destek kimler neleri yapıyo sen mi yapamıcaksın cnm ya
gunaydın kızlar:))sevgililer gununuz kutlu ve mutlu olsun
o deryacım ilk gun aksılıkler olmuş onlarda nazar boncuğu olsun işin ben de sana guvenıyorum yaparsın sen..eee kolaymı klavyede hızlandık tabi,kk da az mesaı yapmıyoruz deme ama:))
nagihancım mertde 10,30 da uyudu dun sabahda 7.15 de kalktı.oğlen uyumayıp 8.30 da sızıp kaldığı zamanlarda 9 a kadr uyur bugun geç yattı erken kalktı yavv.benimde daha yatasım vardı oysakı
ah derya ya kocanı face gelme konusunda kocanı ikna etmenın yolu yokmu ya kımseyle arkadaş olmazsın,ayarlarınıda kapatırsın kımse senin face olduğunu gormez bilmez sadece bizim gruba uye olursun..kocana soyle bir bakalım belkı onaylar.darksee senin içinde geçerlı dediklerim orda nuran,şebo,zeynepde var hem...nagişde akşamları.vakıt buldukça gırecek zaten..burayı ihmöal etmeyız yıne gelırız ama ordada kızlar var ya hepbirlikte oluruz ...[/QUOTE
Dün azıcık bakabildim cnm ama jet hızıyla ilerliyodunuz yakalayamadım inanki
mine nerelerde anlaşılan nesli sultan çok üzüyo onu
gunaydın kızlar:))sevgililer gununuz kutlu ve mutlu olsun
aa deryacım ilk gun aksılıkler olmuş onlarda nazar boncuğu olsun işin ben de sana guvenıyorum yaparsın sen..eee kolaymı klavyede hızlandık tabi,kk da az mesaı yapmıyoruz deme ama:))
nagihancım mertde 10,30 da uyudu , sabahda 7.15 de kalktı.oğlen uyumayıp 8.30 da sızıp kaldığı zamanlarda 9 a kadr uyur bugun geç yattı erken kalktı yavv.benimde daha yatasım vardı oysakı
ah derya ya kocanı face gelme konusunda kocanı ikna etmenın yolu yokmu ya kımseyle arkadaş olmazsın,ayarlarınıda kapatırsın kımse senin face olduğunu gormez bilmez sadece bizim gruba uye olursun..kocana soyle bir bakalım belkı onaylar.darksee senin içinde geçerlı dediklerim orda nuran,şebo,zeynepde var hem...nagişde akşamları.vakıt buldukça gırecek zaten..burayı ihmöal etmeyız yıne gelırız ama ordada kızlar var ya hepbirlikte oluruz ...
kızlarrr çağanın yine ateşi var 39,7 uyudu uyandı ateşi çıktıı
deryacım neden böyle sık sık ateşi çıkıyo ki ya çağanın :26:
var mı bir fikrin
ama aklımda hep evdeydi zaten geç kalmıştım otobüs gelmedi yarım saat bekledim durakta aradım ilaç saatlerini söyledim napıosunuz dedim oturuyoruz dedi meğerse annesini çağırmış bilede daha gelmemiş anası neyse kurs bitti çıkınca aradım çağanı ateşi varmı diye biraz var annem ayağında sallıyo demezmi şok oldum sinirden çatlıyorum ama o sırada servisten inerken durkta bi düştüm dizlerimin üstüne eve gelene kadar ağladım eve bi geldim evin her tarafı şurup olmuş koltuklar,halı,çağanın kıyafetleri...ama anası ben gelene kadar gitmişti hani su alacaktı ya anasını çağırıp oda yalan suyuda almamış hatta biz arabayı kilitliyoruz geceleri arabayıda kilitlememiş anasıyla ne kadar ilgilendiyse evle ilgili herşeyi unutmuş ..ya sinir oluyorum sanki dünya sadece onların üstüne kurulu onlar gelince hiçbişey yapamıyoruz kocam yüzünden onları görünce herşeyi unutuyo o kadar vurdumduymaz oluyoki olan bana benim mideme oluyo şu anda bile sinirden çatlıyorum .
deme bişey sesini çıkarma kendisi bişeylerin farkına varana kadar söyleme gün gelecek anlayacak sonra sen zararlı çıkıyosun kötü olan sen oluyosun bırak baksın babanneside sende kafa dinle biraz kurs bitince işe girincede baksın madem kocan memnun bu durumdan sende çıkarına kullandidiştin olmadı sevişmeyi dene en iyi silah onları kendi silahlarıyla vur ay ne kötüyüm ben
nagişcim iyi güzel diyosunda canım benim ben gelene kadar çocuk kakasıyla durmuş ağlamış durmuyomuş değiştirmemişler bile beni bekliyolar ee ben işe girsem yada ben kurstayken baksam yapamam duramam dışarıda aynı durum yine olsa ben gelene kadar o çocuk öylemi duracak canım.annemi aradım şimdi annem gelip bakacak burda yoksa kursu bırakacaktım.çarşamba günleri eşim bakacak oda belliki anasını çağıracak hemen ben evden çıkıyorum hemen onları arıyo bu kadarda olmaz ki