2009 Kasm Anneleri

kızlarr kkyı nasıl keşfettiniz merak etmekteyim?ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman bana kese var bebek yok dediler onu araştırırken keşfettim

:))))bende hamileykenn diyarbakırda eşimin devresii nin eşi çok sevdiğim bi insann varr üst katımda oturuyorduu canım kardeşim mürvett o tavsiye ettii iyikide etmişşş:)))tabi bu kadar kapsamlı olduğunu bimiyordumm bu siteninn...özelikle bir derdim var köşesinin müptelasıyımm milletin derdini okuyup bunalıma giriyorum neyime gereksee:KK1::KK1::KK1:

:))))bende hamileykenn diyarbakırda eşimin devresii nin eşi çok sevdiğim bi insann varr üst katımda oturuyorduu canım kardeşim mürvett o tavsiye ettii iyikide etmişşş:)))tabi bu kadar kapsamlı olduğunu bimiyordumm bu siteninn...özelikle bir derdim var köşesinin müptelasıyımm milletin derdini okuyup bunalıma giriyorum neyime gereksee:KK1::KK1::KK1:

bende hamileyken takipteydim eymen olduktan sonra üye oldum ,bende bir derdim varın müptelasıyım okuyup yorum yapmayanlardanım :KK1:

ilahi mine ben pek girmiyorum oraya moralim bozuluyo okudukça:KK50:

slm kızlar moralim çok bozuk dün akşam eşimin gelmesine yakın mutfakta yemek hazırlıyodum o sırada çağanda yanımda atına biniyodu müzik istedi açtım birden attan düştü ağzı kan içinde kaldı kanı durduramadım hemen eşimi aradım geldi acile götürdük röntgen çektiler dilinin altında ve üstünde kesikler vardı dikiş atılcak dediler 6 tane dikiş atıldı 4 üste 4 alta hiçbişey yiyemiyo ağlıyo sürekli 2 haftada ancak iyileşir demişler o sırada ben baygınlık geçirdim dikiş atılırken çok kötü oldum ben kollarını ve bacaklarını eşimde kafasını tuttu o dikiş atılırken ağladı bende orda fenalaştım gözümün önünde yavrum eriyo ne yapıcaz biz nasıl iyileşecek yavrum sadece az az su içebiliyo ilaçlarını bile içemiyo dikişleri var bayağı neyse kızlar eşim tavır yapıyo bi süre gelemem kib

slm kızlar moralim çok bozuk dün akşam eşimin gelmesine yakın mutfakta yemek hazırlıyodum o sırada çağanda yanımda atına biniyodu müzik istedi açtım birden attan düştü ağzı kan içinde kaldı kanı durduramadım hemen eşimi aradım geldi acile götürdük röntgen çektiler dilinin altında ve üstünde kesikler vardı dikiş atılcak dediler 6 tane dikiş atıldı 4 üste 4 alta hiçbişey yiyemiyo ağlıyo sürekli 2 haftada ancak iyileşir demişler o sırada ben baygınlık geçirdim dikiş atılırken çok kötü oldum ben kollarını ve bacaklarını eşimde kafasını tuttu o dikiş atılırken ağladı bende orda fenalaştım gözümün önünde yavrum eriyo ne yapıcaz biz nasıl iyileşecek yavrum sadece az az su içebiliyo ilaçlarını bile içemiyo dikişleri var bayağı neyse kızlar eşim tavır yapıyo bi süre gelemem kib

ahh cnm ya nasıl o kadar düşmüş ki yavrum benim Allah kolaylık versin hemencecik iyileşsin :KK43:
eşin neye tripli be sanki sen mi itip düşürdün :KK31:

geçmiş olsun deyrya canımm yaa bizide haberdar et merak ederizz:KK43:(

ay derya ya çok geçmiş olsun bu kuzular insanın ömrünü yiyo işte böle iyileşir inşallah hemencicik...

deryacım bu 2 hafta çağan ne isterse onu pişir tuzsuz pişir ki yarayı acıtmasın makarna yoğurt süt pilav falan dene ayy cnm ya aklım kaldı yavrum ne çok ağlamıştır tabi sende kahrolmuşsun üzülme ya düşe kalka büyüyecek :KK50:

çok çok geçmiş olsun deryacım içim gitti okurken inşallah çabucak iyileşir benim eşimde aynı denize bişey olunca hemen benden bilir halbuki anneler daha hassas boşver oda üzüntüsünü çıkaracak yer arıyor

günaydın hanımlarrr derya çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzuma süt içsin bu hafta haftaya toparlar dikişler başlar yemeye ay içim gitti okuyunca onlara bişey olmasın ya bizlere olsun vallhi onlara gelicek kötülükler sende kendini topla cnm kolay değil ama açlıktan ölmez sütüne cicibebe falan koy tok tutar yavaştan ince çorbalar içer o dertlenme

kızlar siz nasılsınız ya 2 gündür pc bozuldu hiçbir siteye giremiyorduk bu sbh kendi kendine nolduysa girdi inş. bidaha bozulmaz eşim format attırıcaktıki gerek kalmadı

iyi akşamlar kızlarr hepinize tek tek çok teşekkür ederim fırsat bulmuşken yazayım dedim..biraz önce acilden geldik çağan hiç bişey yemiyo sadece su içiyo bizde şırıngayla besliyoruz zorla bugün 3 defa kustu eşimde drunu aramış oda serum takılması gerekir demiş izin alıp gelmiş o hastane dolu olduğu için başka bi hastaneye gittik oda gerek görmedi bizim vereceğimiz serumda su dedi çocuk gayet iyi gözüküyo gerek yok diye gönderdi ordan dişe gittik acile eşim sürekli dişinde var bişey diyodu çok tatlı bi bayan dra denk geldik üst dişinin birisi oynamış üst dudağının iç kısmı morarmış tamamen dr dua edinki daha kötüsü olmamış ALLAH korumuş dedi nazar değmiş bu çocuğa dedi hastanede milletin hep gözü düştü yavruma..:nazar::nazar::nazar:çağan elimde şırıngayı görünce benden kaçıyo itekliyo beni çocuk soğudu benden iyice beslenemiyo yavrum herşeye gözü düşüyo istiyo ki çağan maşallah boğazlı bi çocuktu ağzım hiç boş durmasın diyen bi çocuktu ama şimdi çok zor bi dönemdeyiz dikişleri çok kötü yerlerde biz sanırım 1 ay çekeriz böyle ve ben bu olaydan dolayıda kursu bıraktım yavrum böyleyken kursta ne işim var benim akşama kadar elimde şırınga bi çorba,bi süt,bi mama, bi ilaç derken akşam oluyo dua edin ne olur çabuk iyileşsin yavrum...kızlarr çocuklarınıza çok ama çok dikkat edin o öyle ağladıkça benim ömrümden ömür gidiyo hele dikişler atılırken fenalık geçirdim düşündükçe eşim bi yanda ben bi yanda ağlıyoruz çok zor kızlarr ne olur yavrularınıza iyi bakın onların saçlarının bi teline bile zarar gelmesinn ..annem bende ikimiz bakıyoruz yoksa tek başıma bakmam imkansız o yüzden nete giremiyorum kib hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanet olun kızlarr iyi akşamlarrr

iyi akşamlar kızlarr hepinize tek tek çok teşekkür ederim fırsat bulmuşken yazayım dedim..biraz önce acilden geldik çağan hiç bişey yemiyo sadece su içiyo bizde şırıngayla besliyoruz zorla bugün 3 defa kustu eşimde drunu aramış oda serum takılması gerekir demiş izin alıp gelmiş o hastane dolu olduğu için başka bi hastaneye gittik oda gerek görmedi bizim vereceğimiz serumda su dedi çocuk gayet iyi gözüküyo gerek yok diye gönderdi ordan dişe gittik acile eşim sürekli dişinde var bişey diyodu çok tatlı bi bayan dra denk geldik üst dişinin birisi oynamış üst dudağının iç kısmı morarmış tamamen dr dua edinki daha kötüsü olmamış ALLAH korumuş dedi nazar değmiş bu çocuğa dedi hastanede milletin hep gözü düştü yavruma..:nazar::nazar::nazar:çağan elimde şırıngayı görünce benden kaçıyo itekliyo beni çocuk soğudu benden iyice beslenemiyo yavrum herşeye gözü düşüyo istiyo ki çağan maşallah boğazlı bi çocuktu ağzım hiç boş durmasın diyen bi çocuktu ama şimdi çok zor bi dönemdeyiz dikişleri çok kötü yerlerde biz sanırım 1 ay çekeriz böyle ve ben bu olaydan dolayıda kursu bıraktım yavrum böyleyken kursta ne işim var benim akşama kadar elimde şırınga bi çorba,bi süt,bi mama, bi ilaç derken akşam oluyo dua edin ne olur çabuk iyileşsin yavrum...kızlarr çocuklarınıza çok ama çok dikkat edin o öyle ağladıkça benim ömrümden ömür gidiyo hele dikişler atılırken fenalık geçirdim düşündükçe eşim bi yanda ben bi yanda ağlıyoruz çok zor kızlarr ne olur yavrularınıza iyi bakın onların saçlarının bi teline bile zarar gelmesinn ..annem bende ikimiz bakıyoruz yoksa tek başıma bakmam imkansız o yüzden nete giremiyorum kib hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanet olun kızlarr iyi akşamlarrr

canım okurken benm burda gözlerim doldu. allah yardımcınız olsun arkadaşım.
allah beterinden korumuş. olacağı varmış.... tez zamanda iyileşsin kuzum inşallahh...

geçmiş olsun deryacom ya alah beterinden korusun tum kuzularımızı.tuylerım diken diken oldu okurken:KK43:((pipet kullanmasını biliyorsa çorbayı pipetle içirsen nasıl olur.bende salıncaktan duşmuştum 6 yaş civarında dudağıma dikiş atılmıştı hayal meyal hatırlıyorum nasıl bir acı olduğunu:KK43:(o gunlerde herseyı pipetle içmiştimaz da olsa..sabır canım bu gunlerde geçecek...

günaydın hanımlarr vallhi derya yazdıklarını okudukça içimden bişeyler koptu maşallah kuzuma yinede dirençliler ya nasıl dayanıyorlar çok fecidir acısı pipet bak çok güsel bir fikir annemde anjuo ve stentten sonra kalkmamsı gereken zamnda çorbayı yatakta bende pipetle içirmiştim hafifi başını kalkdırtıp sizdede inş. işe yararda çağanım güzelce içer çorbasını sütünü

kızlar bizde hava çok güsel yarın annem gelicek kontrolleri var bizde mutluyuz beklemedeyiz sbhtanda banyo dolabı birde ayakkabılık yaptırdık onlar takıldı şimdi temizlik beni bekliyorr tuğkan babanesine indi bende şimdi temizliğe gidiyorum öptüm kuzuları

slm kızlarr nasılsınız?biz daha iyiye gidiyoruz çok şükür bişeyler yemeye başladı ama sütü ve çorbayı asla istemiyor bende yemeye başladığı için zorlamıyorum süt ve çorba konusunda.pipet demişsiniz kabul etmiyo kızlar çağan biberonla sütünü istiyo ama acıdığı için içemiyo ve bardakla asla kabul etmiyo içemediği içinde elimizden alıyo fırlatıyo döküyo.çorbayıda zaten bu aralar içmiyodu çağan çok zorlandık ama şimdi meyveli yoğurt ve kavanoz mamasını yemek istedi,pekmez içmek istedi birazcık yumurta istedi pişmiş yumurta yedi.
gamzecim annen geliyomuş canım hadi gözün aydın canım benim annemde perşembeden bu yana burdaydı bugün işleri varmış çağanı uyutup gitti ama geri gelecek akşam geri gidecek çağan anneme çok alıştığı için uyanır uyanmaz anane diye ağlamaya başladı ve yeni susturdum bu aralar çok nazlı bide..güle güle kullanın canım dolaplarınızı.

kızlarr sizlerde ne var ne yok?kimse uğramamış topige bir sürü kişi online gözüküyo ama kimse yazmamış ..eski topigimizi geri istiyorummmmmmmmmmmmmm

kızlarr sizlerde ne var ne yok?kimse uğramamış topige bir sürü kişi online gözüküyo ama kimse yazmamış ..eski topigimizi geri istiyorummmmmmmmmmmmmm

canım bende ara ara gelip bakıyorum. kimse bişey yazmamış olunca bende çıkıyorum napim. biz iyiyiz. denizde iyi çok şükür. cumartesi sahile götürdüm. yavrum ipi çözülmüş dana gibi koşturup durdu :)) sonra akşam 7 de bir uyudu sabaha kadar. nasıl koşturdu düşnün artık. havalar güzelleşti. haftasonları gideriz artık....
işte bööööyle. öpüyorum hepiciğinizi...

X