iyi akşamlar kızlarr hepinize tek tek çok teşekkür ederim fırsat bulmuşken yazayım dedim..biraz önce acilden geldik çağan hiç bişey yemiyo sadece su içiyo bizde şırıngayla besliyoruz zorla bugün 3 defa kustu eşimde drunu aramış oda serum takılması gerekir demiş izin alıp gelmiş o hastane dolu olduğu için başka bi hastaneye gittik oda gerek görmedi bizim vereceğimiz serumda su dedi çocuk gayet iyi gözüküyo gerek yok diye gönderdi ordan dişe gittik acile eşim sürekli dişinde var bişey diyodu çok tatlı bi bayan dra denk geldik üst dişinin birisi oynamış üst dudağının iç kısmı morarmış tamamen dr dua edinki daha kötüsü olmamış ALLAH korumuş dedi nazar değmiş bu çocuğa dedi hastanede milletin hep gözü düştü yavruma..
çağan elimde şırıngayı görünce benden kaçıyo itekliyo beni çocuk soğudu benden iyice beslenemiyo yavrum herşeye gözü düşüyo istiyo ki çağan maşallah boğazlı bi çocuktu ağzım hiç boş durmasın diyen bi çocuktu ama şimdi çok zor bi dönemdeyiz dikişleri çok kötü yerlerde biz sanırım 1 ay çekeriz böyle ve ben bu olaydan dolayıda kursu bıraktım yavrum böyleyken kursta ne işim var benim akşama kadar elimde şırınga bi çorba,bi süt,bi mama, bi ilaç derken akşam oluyo dua edin ne olur çabuk iyileşsin yavrum...kızlarr çocuklarınıza çok ama çok dikkat edin o öyle ağladıkça benim ömrümden ömür gidiyo hele dikişler atılırken fenalık geçirdim düşündükçe eşim bi yanda ben bi yanda ağlıyoruz çok zor kızlarr ne olur yavrularınıza iyi bakın onların saçlarının bi teline bile zarar gelmesinn ..annem bende ikimiz bakıyoruz yoksa tek başıma bakmam imkansız o yüzden nete giremiyorum kib hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanet olun kızlarr iyi akşamlarrr