2009 Kasm Anneleri

evet canım benim kurs bugün başlıyo işte bende yemek filan yapıyorum işlerimi halletmeye çalışıyorum annem gelecek o gelene kadar halledeyim dedim ..bizde bişey yapmıycaz kızz evdeyiz sadece bi markete gidip gelicez yarın erken çıkıyomuşta eşim..vallaha bilmiyorum canım sitede sorun varmı bakmadım hiç bende bişey yok şimdilikk

merhaba kızlar naber?
deryacım kursun hayırlı olsun canım... iyi gelecekti sana . ben haftasonları bile çok sıkılıyorum. işe gelmek rahatlatıyo beni. hele bu hafta sonu eşimde yoktu evde çok sıkıldııım çoook....

derya bizimkide konuşamıyo... hep mız mız hep ağlamaklı.... hepside konuşamamsından. kendini ifade edememesinden. ve pek ilerleme yok bizde.... bu süreç hiç geçmicek gibi yaa

nagişcim anneciğine geçmiş olsun.....

tşk ederim cnm inş geçer yoksa halim harap bide şimdi kayınvalide falan dermi ki annesi geldi ama yinede ben baktım falan diye çekiniyorum

derya bizimkide konuşamıyo... hep mız mız hep ağlamaklı.... hepside konuşamamsından. kendini ifade edememesinden. ve pek ilerleme yok bizde.... bu süreç hiç geçmicek gibi yaa

geçecek cnm elbetteki geçecek ama sizleri epeyce yorarak

vallaha canım artık sıkılmaya başladım bu konudan dün bi arkadasımla netten konustum bu aralar gidip gelemiyoruz pek oda 1 ay küçük bizimkilerden 2 haftadır görmüyodum nasıl konusmaya başlamış bi görsen onu gördükçe sinir oldum çağana konusmuyo diyee.ben sanki hiç konuşmayacakmış gibi hissediyorum artıkk ümidimi kaybetmeye başladım

yok canım ümdimizi kaybetmeyelim.... bir kaç kelime söylüyor ve kendini işaretlerlede olsa ifade ediyorsa elbet konuşacak... ama nezaman ( gerçi gittiğimiz psikayatrist bunun 5 yaşına kadar yolu var dedi... bide ben bu konuyu gördüğüm herkese soruyorum ve vardığım kanı zeki çocuklar daha geç konuşuyor... ilgisi filan hep başka yerlerde olduğundan. bizimkinde sebep-sonuç ilişkisi çok iyi...
bilmediği şey yok maşalllah. geçen bi yere gittik ayağıma galoş geçirmek zorunda kaldım. ertesi sabah bir baktım buzdolabı poşetlerini almış galoş niyetine ayağına geçiriyor. öldüm gülmekten...

Son düzenleme:
tşk ederim cnm inş geçer yoksa halim harap bide şimdi kayınvalide falan dermi ki annesi geldi ama yinede ben baktım falan diye çekiniyorum

geçecek cnm elbetteki geçecek ama sizleri epeyce yorarak

evet canım. çok yorucu.... sizinkilerin konuşarak istediği birşeyi bizimki ağlayarak,ve biz anlamayınca kendini yere atarak filan söylemeye çalışıyo.... bakalım ne zaman izin verecek rabbim dilinin çözülmesine

ya orası öylede canım ne zaman o zaman artık bana çok uzak geliyor .maşallah denize canım ..kız avatara fotonu koyda bende bakayım bi ben görmedim senii.

hadi bakalım deryacım,değişiklik ıyı gelecek valla.7/24 çocuklarla zor oluyor insan kendi için birseyler yapmak istiyor o yondende ıyı olacak....
nagihancım hafta sonunuz yoğunmuş,şansınıza havada ıyıydı..annene çok geçmiş olsun(
kızlarr yarın sevgililer günü ne plan yaptınız bakalım?
o ne ya,yarınmıymış sevgililer gunu:))))şekerim bıze hergun sevgililer gunu o yuzden biz mertden sonra ozel bir seyler yapmıyoruz

valla kızlar bu veletlerin buyudukçe işimizin kolaylaşacağına dair benim hiç inancım yok.moralınızı bızmayım ama bunlar buyudukçe daha da yaramazlaşacaklar

vallaha meralcim artık bende kendimle ilgili bişeyler yapmak istiyorum ev,çağan yordu beni bu benim için bi başlangıç iyi değerlendirmem gerekiyoo.canım çocuk olunca zaten bişey yapılmıyo artık ama arada kaçamak yapıyoruz ya bakalım yarın kaçamak yapan olacakmı diye düşündüm.

slm hanımlarrr
nagihan gözün aydı cnm annecin gelmiş hastalanmışta çok geçmiş olsun iyi olur inş. eymenle güsel vakit geçirirler
derya kursun hayırlı olsun bakalım değişiklik herzamn iyidir hepimize lazım aslında
derksea cnm nasılsın denizde iyidir umarım kızlar bizimki baya açıldı konuşması anlatabildiği için sanırım eskisi kadar huzursuzluğu yok ama konuşmaya çalıştığı ve başaramadığı dönemlerde bir ara çok huzursuzdu hatırlarsınızki hep yazıyordum
geleiyim sevgililer gününe bende geçen hafta tuğkan ve babsına bir örnek gömlek aldımdı lacivert sevgililer günü hesiyesi diyip verdimgiydi bile eşim cuma akşamıda çıktık işte yemek yedik dolaştık değişiklik oldu sevgililer günüsünü niyetine odlu meralinde dediği gibi tuğkn doğduğundan beri değişti alışkanlıklar

gamze nbr şekerim valla anlattım ya ben beterlerdeyim dudağım falan uçukladı acayip sızlıyo sızlamak bir yana paşamı öpemicem yawww ((
havalar böyle güzel gitsede sık sık grşsek yaww gerçi en geç mart 15 te yaz gelir bursaya tuğkanında çözülmüş dilleri maşallah ben artık yaz gelsin en azından saatler ileri alınsın istiyorum hiçbişeye vaktim kalmıyoooo

kızlar benim eşim şehir dışında. yarın da yok. sevgililer gününü oğluşumla kutlucam sadec. zaten benim sevgilim o. öteki kocam :)))))
eşim gidince ruhum çok sıkılıyor ya. şuan sanki biri kalbimi eline almış, sıkıp sıkıp bırakıyor... tez zamanda gelir inş evimize (

canım bizde sevgililer gününü önceden kutladık. kutladık dediysem bir yemek yedik işte... onda da denizin çok uykusu geldi. mızmızlanınca kalkmak zorunda kaldık....

maşallah tuğkana ne güzel açılmış dili. ya bana denizin konuşması okadar uzak ki, hiç hayal edemiyorum konuşmasını. ne konuşacak ne diyecek acaba... ay çok ütopik bi yandan da komiğime gidiyo

allah kavuştursun canım en kısa zamanda,uzme kendide oğluşında etkılenmesin...

hay allah uçuk nerden çıktı nagiş..geçmiş olsun aman uzak dur eymenden..

bende sevgililer gununu kutlamayız derken eşim aradı yarın ne yapalım çıkalım mı dıye.ben istemedim merti akşamları biz zor uyutuyoruz.annem nasıl uyuyacak.bu gunlerde dızınde sorun var zaten intıhaplanmış o yuzden ağrısı var kadıncağızın fizik tedavıye başladı..

akşam menusune bir ıkı ozel şeyler hazırlayacağım birde şarabımız olur.birazda mum tamamdır al sana romantık bir gece:)))

ayy Allah kavuştursun zor be ayrılık bende dayanamıyorum meğer hayatımızın merkezi yapmışız kocalarımızı

ohh daha ne olsun gecenin sonu hayırlara vesile bizim ev kalabalık bişicik yapamayız bari mert paşayı gönderde eymenle sarılıp uyuturum onları siz rahat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…