bizde plan falan yok şekerim çok tarih takıntılı değilimdir doğum günlerimiz de falan bir minik pasta alır çekirdek aile kutlarız çok yıl dönümü ay dönümü bilmeyiz yani tarih özürlüyümdür ben Allah'tan face hatırlatıyo arkadaşlarımın doğum gününü yoksa hayatta hatırlamamseninde kurs bugün dimi hadi hayırlısı
bu arada sitede sorun mu var ben aboneliklerimi göremiyorum ana sayfadan takılıyorum
günaydınn canım evet bayağı yoğun geçmiş hafta sonunn.geçmiş olsun annene canım bel fıtığı zor gerçekten inş çok çabuk iyileşir.vallaha canım çağanda 2 gündür çok huysuz bende büyüdükçe rahat edicem diye düşünüyodumki çağan beni hep yanıltıyo büyüdükçe dertleride artıyo ama bizim en büyük sorunumuz konuşamaması kendi derdini anlatamaması sürekli ağlıyo ne istediğini anlatamıyo bide evde tek başına çok sıkılıyo yanına bi arkadas arıyo devamlı evde yalnızken daha sessiz olan çocuk eve birisi geldiği dkka başlıyo huysuzlanmaya off aklıma geldikçe çıldırıyorumm
nagişcim anneciğine geçmiş olsun.....
derya bizimkide konuşamıyo... hep mız mız hep ağlamaklı.... hepside konuşamamsından. kendini ifade edememesinden. ve pek ilerleme yok bizde.... bu süreç hiç geçmicek gibi yaa
merhaba kızlar naber?
deryacım kursun hayırlı olsun canım... iyi gelecekti sana . ben haftasonları bile çok sıkılıyorum. işe gelmek rahatlatıyo beni. hele bu hafta sonu eşimde yoktu evde çok sıkıldııım çoook....[/QUOTE
merhaba canım iyiyiz biz sen nasılsın?sağol canım evet bana çok iyi gelecek en azından dışarı çıkmış hava almış değişik ortama girmiş olacağım.evde insan çok sıkılıyo ben nerdeyse 1 aydır doğru düzgün biryere gitmedim bakalım bizde yarın biraz çıkalım diyoruz ama şansa bakki yarın ve çarşamba günü hava kötüymüşş
derya bizimkide konuşamıyo... hep mız mız hep ağlamaklı.... hepside konuşamamsından. kendini ifade edememesinden. ve pek ilerleme yok bizde.... bu süreç hiç geçmicek gibi yaa
vallaha canım artık sıkılmaya başladım bu konudan dün bi arkadasımla netten konustum bu aralar gidip gelemiyoruz pek oda 1 ay küçük bizimkilerden 2 haftadır görmüyodum nasıl konusmaya başlamış bi görsen onu gördükçe sinir oldum çağana konusmuyo diyee.ben sanki hiç konuşmayacakmış gibi hissediyorum artıkk ümidimi kaybetmeye başladım
tşk ederim cnm inş geçer yoksa halim harap bide şimdi kayınvalide falan dermi ki annesi geldi ama yinede ben baktım falan diye çekiniyorum
geçecek cnm elbetteki geçecek ama sizleri epeyce yorarak
yok canım ümdimizi kaybetmeyelim.... bir kaç kelime söylüyor ve kendini işaretlerlede olsa ifade ediyorsa elbet konuşacak... ama nezaman( gerçi gittiğimiz psikayatrist bunun 5 yaşına kadar yolu var dedi... bide ben bu konuyu gördüğüm herkese soruyorum ve vardığım kanı zeki çocuklar daha geç konuşuyor... ilgisi filan hep başka yerlerde olduğundan. bizimkinde sebep-sonuç ilişkisi çok iyi...
bilmediği şey yok maşalllah. geçen bi yere gittik ayağıma galoş geçirmek zorunda kaldım. ertesi sabah bir baktım buzdolabı poşetlerini almış galoş niyetine ayağına geçiriyor. öldüm gülmekten...
ordamısın koyuyorum canım..
hadi bakalım deryacım,değişiklik ıyı gelecek valla.7/24 çocuklarla zor oluyor insan kendi için birseyler yapmak istiyor o yondende ıyı olacak....günaydın güzel kasım anneleri nasılsınız bakalım?ben iyiyim çok şükür bugün kursum başlıyo heyecan var biraz bayağıdır evde olduğum için ..sabah erken kalktık her zamanki gibi eşim sınavı varmış ona gitti bende yemeklerimi yapıyorum akşam 10 gibi ancak gelirim eve hazır olsun dedim akşama doğruda annem gelecek çağana burda bakacak eşim akşam geç geldiği için bugün böyle oldu..
nagihancım hafta sonunuz yoğunmuş,şansınıza havada ıyıydı..annene çok geçmiş olsungünaydınnn yoğun bir haftasonundan sonra geldim sonunda evime cuma akşamı çıktığımız istanbul gezimiz dün akşam 5 te evimize dönmemizle sonlandı yok yok ben istanbul falan almayım gözünü seveyim bursanın :)))
eymen çıldırdı tam bir dayı hastası anlam veremiyorum o kadar az görmesine rağmen cumartesi akşamı eminönü,kapalı çarşı,mısır çarşısı,galata,karaköy,üsküdar gezimizden sonra eve döndüğümüzde ilk sorusu anne dayım nerde normalde anne sen nereeee gittin demesi lazımdıherşey güzeldi ama cumartesi annemin bel fıtığı tuttu annem geliyo rahat edicem derken herşey tepe taklak oldu yüküm 2 misline çıktı sabah eymenle kavga ettik giyinmicem,anne işe gitme diye tutturdu büyüdükçe akıllanacak dedikçe zıvanadan çıkıyo babanneye bıraktım annemler bende çok yorucu bir hafta beni bekliyo inş annem iyileşir ev yatakhane gibi eymene oda yapacağız diye küçük oda boş olunca annemlere salona yer yaptım vs vs anlatacak çok şey varda neyse uzun lafın kısası bu hafta ayvayı yedim
o ne ya,yarınmıymış sevgililer gunu:))))şekerim bıze hergun sevgililer gunu o yuzden biz mertden sonra ozel bir seyler yapmıyoruzkızlarr yarın sevgililer günü ne plan yaptınız bakalım?
hadi bakalım deryacım,değişiklik ıyı gelecek valla.7/24 çocuklarla zor oluyor insan kendi için birseyler yapmak istiyor o yondende ıyı olacak....
nagihancım hafta sonunuz yoğunmuş,şansınıza havada ıyıydı..annene çok geçmiş olsun(
o ne ya,yarınmıymış sevgililer gunu:))))şekerim bıze hergun sevgililer gunu o yuzden biz mertden sonra ozel bir seyler yapmıyoruz
valla kızlar bu veletlerin buyudukçe işimizin kolaylaşacağına dair benim hiç inancım yok.moralınızı bızmayım ama bunlar buyudukçe daha da yaramazlaşacaklar
slm hanımlarrr
nagihan gözün aydı cnm annecin gelmiş hastalanmışta çok geçmiş olsun iyi olur inş. eymenle güsel vakit geçirirler
derya kursun hayırlı olsun bakalım değişiklik herzamn iyidir hepimize lazım aslında
derksea cnm nasılsın denizde iyidir umarım kızlar bizimki baya açıldı konuşması anlatabildiği için sanırım eskisi kadar huzursuzluğu yok ama konuşmaya çalıştığı ve başaramadığı dönemlerde bir ara çok huzursuzdu hatırlarsınızki hep yazıyordum
geleiyim sevgililer gününe bende geçen hafta tuğkan ve babsına bir örnek gömlek aldımdı lacivert sevgililer günü hesiyesi diyip verdimgiydi bile eşim cuma akşamıda çıktık işte yemek yedik dolaştık değişiklik oldu sevgililer günüsünü niyetine odlu meralinde dediği gibi tuğkn doğduğundan beri değişti alışkanlıklar
slm hanımlarrr
nagihan gözün aydı cnm annecin gelmiş hastalanmışta çok geçmiş olsun iyi olur inş. eymenle güsel vakit geçirirler
derya kursun hayırlı olsun bakalım değişiklik herzamn iyidir hepimize lazım aslında
derksea cnm nasılsın denizde iyidir umarım kızlar bizimki baya açıldı konuşması anlatabildiği için sanırım eskisi kadar huzursuzluğu yok ama konuşmaya çalıştığı ve başaramadığı dönemlerde bir ara çok huzursuzdu hatırlarsınızki hep yazıyordum
geleiyim sevgililer gününe bende geçen hafta tuğkan ve babsına bir örnek gömlek aldımdı lacivert sevgililer günü hesiyesi diyip verdimgiydi bile eşim cuma akşamıda çıktık işte yemek yedik dolaştık değişiklik oldu sevgililer günüsünü niyetine odlu meralinde dediği gibi tuğkn doğduğundan beri değişti alışkanlıklar
allah kavuştursun canım en kısa zamanda,uzme kendide oğluşında etkılenmesin...kızlar benim eşim şehir dışında. yarın da yok. sevgililer gününü oğluşumla kutlucam sadec. zaten benim sevgilim o. öteki kocam :)))))
eşim gidince ruhum çok sıkılıyor ya. şuan sanki biri kalbimi eline almış, sıkıp sıkıp bırakıyor... tez zamanda gelir inş evimize(
gamze nbr şekerim valla anlattım ya ben beterlerdeyim dudağım falan uçukladı acayip sızlıyo sızlamak bir yana paşamı öpemicem yawww((
havalar böyle güzel gitsede sık sık grşsek yawwgerçi en geç mart 15 te yaz gelir bursaya tuğkanında çözülmüş dilleri maşallah ben artık yaz gelsin en azından saatler ileri alınsın istiyorum hiçbişeye vaktim kalmıyoooo
kızlar benim eşim şehir dışında. yarın da yok. sevgililer gününü oğluşumla kutlucam sadec. zaten benim sevgilim o. öteki kocam :)))))
eşim gidince ruhum çok sıkılıyor ya. şuan sanki biri kalbimi eline almış, sıkıp sıkıp bırakıyor... tez zamanda gelir inş evimize(
allah kavuştursun canım en kısa zamanda,uzme kendide oğluşında etkılenmesin...
hay allah uçuk nerden çıktı nagiş..geçmiş olsun aman uzak dur eymenden..
bende sevgililer gununu kutlamayız derken eşim aradı yarın ne yapalım çıkalım mı dıye.ben istemedim merti akşamları biz zor uyutuyoruz.annem nasıl uyuyacak.bu gunlerde dızınde sorun var zaten intıhaplanmış o yuzden ağrısı var kadıncağızın fizik tedavıye başladı..
akşam menusune bir ıkı ozel şeyler hazırlayacağım birde şarabımız olur.birazda mum tamamdır al sana romantık bir gece:)))