2009 Kasm Anneleri

ayy Allah kavuştursun zor be ayrılık bende dayanamıyorum meğer hayatımızın merkezi yapmışız kocalarımızı :KK14:

he valla haklısın..

ohh daha ne olsun gecenin sonu hayırlara vesile bizim ev kalabalık bişicik yapamayız bari mert paşayı gönderde eymenle sarılıp uyuturum onları siz rahat edin :KK52:

:))))kalabalıkda o iş zor tabi:))yok yav bizimki sarılıp uyumazkı.illa sallayacaksın sıpayı salıncağında..ah aha nagihan ya ne zaman kendi kendine uyuyacak bu çocuk.:KK14:

günaydın hanımlarr karlı bi günden merhaba hepinizee
darkseacım ALLAH kavuştursun canım benim eşimde bu aralar istanbula müdürlük sınavı için gidecek bende bekliycem ama tam zamanı belli değil annem gelecek burda kalacakk
meralcimm ohh daha ne olsun canımm biz dışarı çıkmayı düşündük ama hava müsade etmeyecek sanırım kar yağıyo yoksa eşim bugün 3 te çıkıyomuş iştenn çok iyi olacaktı yarında izinli zaten
nagişcim geçmiş olsun canım iyileşince öpersin eymenciği zor olacak öpmeden durmak insanın içi gidiyo ama herşey onlar için

gelelim kurste ilk günüme biraz erken gitmişim bekledim bayağı neyse içeri herkes bi pcye oturdu ben tam 3 pc değiştirmek zorunda kaldım birinci pcde program yüklü değilmiş ikincisinde klavye bozuktu üçüncüsünde mouse bozuktu program açmadı derken tabi ben bunlarla uğraşırken hoca derse başlamış bile başını kaçırdım ama sonradan yetiştim tabi fena geçmedi ama kaçırmayayım diye konuları bi hocaya bi pcye baktım durdum pcye bakacağım diye başım ağrıdı hocaya bakacağım diyede boynum ağrıdı biraz kafa yormak lazım öğrenmek için sürekli pratik yapman lazım eve geldim eşimede açtım pcde gösterdim öğrendiklerimi eşim benden sana tam destek sen bu işi yapabilirsin diyerek kendime biraz daha güvenmemi sağladı

:))))kalabalıkda o iş zor tabi:))yok yav bizimki sarılıp uyumazkı.illa sallayacaksın sıpayı salıncağında..ah aha nagihan ya ne zaman kendi kendine uyuyacak bu çocuk.:KK14:

uyucak uyucak bizimki yanına yatıyosun sarılıyo öpüyo derken uyuyo bazen zor oluyo bazen kolay nisan gelse odasını yapsak kendi başına gidip uyuması için uğraşıcam :44: olursa tabi akşam yemek vs derken 22:30 da uyudu bende yatakları açtım falan derken yatma saati geldi sabahları 7de uyanıyo uyku gözünden akıyo sırf ben gidiyorum diye uyanıyo feryet figan delirtiyo beni 2 gündür babanneye indiriyorum uyu işte ne kalkıyosun :KK31:

günaydın hanımlarr karlı bi günden merhaba hepinizee
darkseacım ALLAH kavuştursun canım benim eşimde bu aralar istanbula müdürlük sınavı için gidecek bende bekliycem ama tam zamanı belli değil annem gelecek burda kalacakk
meralcimm ohh daha ne olsun canımm biz dışarı çıkmayı düşündük ama hava müsade etmeyecek sanırım kar yağıyo yoksa eşim bugün 3 te çıkıyomuş iştenn çok iyi olacaktı yarında izinli zaten
nagişcim geçmiş olsun canım iyileşince öpersin eymenciği zor olacak öpmeden durmak insanın içi gidiyo ama herşey onlar için

günaydınnn yine mi kar şubatta bitsin bize bahar gelir artık ama ankaraya gelmez eşin inş sınavı kazanır cnm sonuçta maddi olarakta iyi olur evet deryacım ya öpmeden durmak zor :KK31:

gelelim kurste ilk günüme biraz erken gitmişim bekledim bayağı neyse içeri herkes bi pcye oturdu ben tam 3 pc değiştirmek zorunda kaldım birinci pcde program yüklü değilmiş ikincisinde klavye bozuktu üçüncüsünde mouse bozuktu program açmadı derken tabi ben bunlarla uğraşırken hoca derse başlamış bile başını kaçırdım ama sonradan yetiştim tabi fena geçmedi ama kaçırmayayım diye konuları bi hocaya bi pcye baktım durdum pcye bakacağım diye başım ağrıdı hocaya bakacağım diyede boynum ağrıdı biraz kafa yormak lazım öğrenmek için sürekli pratik yapman lazım eve geldim eşimede açtım pcde gösterdim öğrendiklerimi eşim benden sana tam destek sen bu işi yapabilirsin diyerek kendime biraz daha güvenmemi sağladı

benden de tam destek kimler neleri yapıyo sen mi yapamıcaksın cnm ya :KK34:

uyucak uyucak bizimki yanına yatıyosun sarılıyo öpüyo derken uyuyo bazen zor oluyo bazen kolay nisan gelse odasını yapsak kendi başına gidip uyuması için uğraşıcam :44: olursa tabi akşam yemek vs derken 22:30 da uyudu bende yatakları açtım falan derken yatma saati geldi sabahları 7de uyanıyo uyku gözünden akıyo sırf ben gidiyorum diye uyanıyo feryet figan delirtiyo beni 2 gündür babanneye indiriyorum uyu işte ne kalkıyosun :KK31:

günaydınnn yine mi kar şubatta bitsin bize bahar gelir artık ama ankaraya gelmez eşin inş sınavı kazanır cnm sonuçta maddi olarakta iyi olur evet deryacım ya öpmeden durmak zor :KK31:

günaydın canımm çağanda birisi varsa evde illaki ayağında sallayacaksın yoksa ben pcde uğraşırken oda yatıp kendi uyuyo banada kolaylık oluyo..evet canım hemde nasıl yağıyoo eşim belki eve gelirken arabayla bile gelemez o kadar dolmaya başladı bilee buraya kolay kolay yaz gelmez canım havaalr öyle gösteriyo akşam otobüs beklerken dondum vallahi çok ama çok soğuktuu...inş canım maddi yönden pek katkısı olmayacak ama mevkiisi yükselecek şimdi satış danışmanıyken kazanırsa müdür olacaak inş kazanır canım .

benden de tam destek kimler neleri yapıyo sen mi yapamıcaksın cnm ya :KK34:

sağol canım benim bide hırs yaptım artık arkadasımın eşi matbaacı benim gittiğim kursta matbaa ile ilgili derya yapamaz zor iki ayda öğrenilmez bu filan demiş eşimde o yapara ben ona güveniyorum demiş ben daha 1 sene öncesine kadar klavyede o kadar yavaştımki anlatamam bi kelimeyi 2 dkkada yazıyodum nerdeyse ama şimdi dün eşim söyledi ben yazdım eşim hayretler içinde kaldı sen ne kadar hızlanmısşın böyle beni geçmişsin ben senin kadar hızlı yazamam dedi sadece on parmak öğrenmem lazım

gunaydın kızlar:))sevgililer gununuz kutlu ve mutlu olsun:KK52::KK52::KK52:

aa deryacım ilk gun aksılıkler olmuş onlarda nazar boncuğu olsun işin ben de sana guvenıyorum yaparsın sen..eee kolaymı klavyede hızlandık tabi,kk da az mesaı yapmıyoruz deme ama:))

nagihancım mertde 10,30 da uyudu , sabahda 7.15 de kalktı.oğlen uyumayıp 8.30 da sızıp kaldığı zamanlarda 9 a kadr uyur bugun geç yattı erken kalktı yavv.benimde daha yatasım vardı oysakı:KK36::KK36:

ah derya ya kocanı face gelme konusunda kocanı ikna etmenın yolu yokmu ya kımseyle arkadaş olmazsın,ayarlarınıda kapatırsın kımse senin face olduğunu gormez bilmez sadece bizim gruba uye olursun..kocana soyle bir bakalım belkı onaylar.darksee senin içinde geçerlı dediklerim orda nuran,şebo,zeynepde var hem...nagişde akşamları.vakıt buldukça gırecek zaten..burayı ihmöal etmeyız yıne gelırız ama ordada kızlar var ya hepbirlikte oluruz ...:KK16::KK16:

Son düzenleme:

o deryacım ilk gun aksılıkler olmuş onlarda nazar boncuğu olsun işin ben de sana guvenıyorum yaparsın sen..eee kolaymı klavyede hızlandık tabi,kk da az mesaı yapmıyoruz deme ama:))

nagihancım mertde 10,30 da uyudu dun sabahda 7.15 de kalktı.oğlen uyumayıp 8.30 da sızıp kaldığı zamanlarda 9 a kadr uyur bugun geç yattı erken kalktı yavv.benimde daha yatasım vardı oysakı:KK36::KK36:

ah derya ya kocanı face gelme konusunda kocanı ikna etmenın yolu yokmu ya kımseyle arkadaş olmazsın,ayarlarınıda kapatırsın kımse senin face olduğunu gormez bilmez sadece bizim gruba uye olursun..kocana soyle bir bakalım belkı onaylar.darksee senin içinde geçerlı dediklerim orda nuran,şebo,zeynepde var hem...nagişde akşamları.vakıt buldukça gırecek zaten..burayı ihmöal etmeyız yıne gelırız ama ordada kızlar var ya hepbirlikte oluruz ...:KK16::KK16:[/QUOTE

Dün azıcık bakabildim cnm ama jet hızıyla ilerliyodunuz yakalayamadım inanki :KK31:
mine nerelerde anlaşılan nesli sultan çok üzüyo onu :KK31:

aa deryacım ilk gun aksılıkler olmuş onlarda nazar boncuğu olsun işin ben de sana guvenıyorum yaparsın sen..eee kolaymı klavyede hızlandık tabi,kk da az mesaı yapmıyoruz deme ama:))

nagihancım mertde 10,30 da uyudu , sabahda 7.15 de kalktı.oğlen uyumayıp 8.30 da sızıp kaldığı zamanlarda 9 a kadr uyur bugun geç yattı erken kalktı yavv.benimde daha yatasım vardı oysakı:KK36::KK36:

ah derya ya kocanı face gelme konusunda kocanı ikna etmenın yolu yokmu ya kımseyle arkadaş olmazsın,ayarlarınıda kapatırsın kımse senin face olduğunu gormez bilmez sadece bizim gruba uye olursun..kocana soyle bir bakalım belkı onaylar.darksee senin içinde geçerlı dediklerim orda nuran,şebo,zeynepde var hem...nagişde akşamları.vakıt buldukça gırecek zaten..burayı ihmöal etmeyız yıne gelırız ama ordada kızlar var ya hepbirlikte oluruz ...:KK16::KK16:

günaydın meralcim sağol şekerim seninde sevgililer günün kutlu olsun.
evet canım biraz aksilik oldu ama bundan sonra olmaz inş.kesinlikle canım bu kk sayesinde hızlandım zaten bana bu konuda gerçekten çok katkısı oldu.
canım ya bi sorayım ama pek sanmıyorum canım bende isterim ama huzurum kaçmasın diye face hiç kullanmadım eşimde öyle gerçi onunda faceyi yok.eğerr olmaz dersede sakın burayıda ihmal etmeyin haa zaten çok boş kalıyo burasıı ben eski mesaime döndüm topik bekçisi oldum yinee

derya yinemi ateş cnm ya şu kış geçsede rahatlasan hasta oluncada hiç çekilmiyolar belkide sürekli keyifsizliği bundan çağanın allahım kolaylık versin sana sürekli ateş çok zor
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun hanımlar vallhi bizede nişanlı arkadaşlar gelicek bende biraz hazırlık yaptım bugün hiç yazamadım sizlere herkes iyi inş.

deryacım neden böyle sık sık ateşi çıkıyo ki ya çağanın :26:
var mı bir fikrin

canım çağanın bademciği kızarıyo oda yüksek ateş yapıyo haftaya çarçamba kbb ye götürcez aslında bugün götürcektik ama dr iyileşmeden belli olmaz dedi 1 hafta geçsin öyle götürün dedi

iyi geceler kızlarr dün eşim erken geldi çağanında ateşi düştü keyfi yerindeydi eşimde rapor parasını almıştı hadi çağanı annene bırakalım hem biraz dolaşırız hemde alışveriş yaparız dedi tam gittik bişeyler yiyip öyle devam edelim dedik yemek yerken annem aradı çağanın ateş çok yükselmiş yavrum ateşten dolayı üşüdüğü içinde montunu bile çıkarttırmamış hemen yarım yamalak yedik gittik eve 40,5 hemen acile götürdük işte boğazları dolmuş yine eğer bu yılda 7-8 i geçiyosa ve bademcik ise alınması gerekebilir dedi ayrıntılı haftaya götürcez bakalım ne diyecekler ..
kurstan hiç biz zevk alamadım kızlar bugün 2nci gündü eşimle tartışıp gittik çağanda hasta olunca hiç keyfi almadım..dün hastaneye gittiğimiz için alışverişi yapamadık mecbur gitmem gerekiyodu çağanı öğle uykusuna yatırdım eşim dediki o zaman annemi arayayım gelip baksın dedi ii tamam dedim neyse görümcemle ikisi geldiler bizde gittik tam alışverişi bitirdik çıkıyoruz görümcem aradı çağan durmuyo diye 5 dkka sonra evdeydik eve bi girdim çağanı kucağıma aldım baktım ateşine yok bi baktım çocuk altına kakasını yapmış ve ben gelene kadarda öylece durmuş değiştirmemişler bi sinir oldum hiçbişey demedim kaynanam ve görümcem aaa onun içinmi durmuyomuş yoksa duruyodu oynuyodu hep bizde dediler ben sesimi çıkarmadım eşim anne niye değiştirmediniz dedi durmuyodu oğlum dedi daha doğrusu aklımıza altını değiştirmek gelmedi deyince ben çok sinir oldum ama sustum yine..birazda bişeyler yedirdim çağana o oynamaya başlayınca bende poşetleri yerleştireyim dedim o sırada tansiyonum düştü işim bitince duramadım eşim noldu dedi dedim kötü oldum gittim yatak odasına uzandım beyefendi ablasının tlfda oyun oynuyo ben umrunda bile değilim yine bişey demedim gelmiş montunu aldı ben dedi annemleri yollayıp gelicem dedim çocuk hasta bende kötü oldum navigasyona bakacakmışta ona sonra baksan olmazmı bizden önemlimi dedim neyse benim söylediklerimi aynen annesigile söyledi gitmedi bişeyler yedik onlar gidince dedim acaba gitmesemmmi kursa çağan böyleyken sen tek başına hem aklım burda kalır dedim niye tek başımaymışım dedi annem var ablam var dedi sen git geri kalma dedi neyse tartıştık onların yanındada hiçbişey yokken gerizakalı diye söylenmişti ben yine susmuştum ama tam evden çıkacakken başladım konuşmaya artık çok dolmuştum dedim içme suyu bitmiş gitmesemmi acaba yok yok dedi sen git ben çağanı alır çıkarım olmazsa dedim nereye çocuğu banyo yaptırdık hasta zaten o zaman annemi çağırırım demezmi bi sinir oldum haaa tamam dedim senin derdin anlaşıldı ben evden çıkıcam hemen annesini çağıracak tamam dedim sırf anneni çağır diye gidiyorum dedim çıktım ama ağlıyorum sinirden.gerisini yarın yazarım kızlar

ama aklımda hep evdeydi zaten geç kalmıştım otobüs gelmedi yarım saat bekledim durakta aradım ilaç saatlerini söyledim napıosunuz dedim oturuyoruz dedi meğerse annesini çağırmış bilede daha gelmemiş anası neyse kurs bitti çıkınca aradım çağanı ateşi varmı diye biraz var annem ayağında sallıyo demezmi şok oldum sinirden çatlıyorum ama o sırada servisten inerken durkta bi düştüm dizlerimin üstüne eve gelene kadar ağladım eve bi geldim evin her tarafı şurup olmuş koltuklar,halı,çağanın kıyafetleri...ama anası ben gelene kadar gitmişti hani su alacaktı ya anasını çağırıp oda yalan suyuda almamış hatta biz arabayı kilitliyoruz geceleri arabayıda kilitlememiş anasıyla ne kadar ilgilendiyse evle ilgili herşeyi unutmuş ..ya sinir oluyorum sanki dünya sadece onların üstüne kurulu onlar gelince hiçbişey yapamıyoruz kocam yüzünden onları görünce herşeyi unutuyo o kadar vurdumduymaz oluyoki olan bana benim mideme oluyo şu anda bile sinirden çatlıyorum .

ama aklımda hep evdeydi zaten geç kalmıştım otobüs gelmedi yarım saat bekledim durakta aradım ilaç saatlerini söyledim napıosunuz dedim oturuyoruz dedi meğerse annesini çağırmış bilede daha gelmemiş anası neyse kurs bitti çıkınca aradım çağanı ateşi varmı diye biraz var annem ayağında sallıyo demezmi şok oldum sinirden çatlıyorum ama o sırada servisten inerken durkta bi düştüm dizlerimin üstüne eve gelene kadar ağladım eve bi geldim evin her tarafı şurup olmuş koltuklar,halı,çağanın kıyafetleri...ama anası ben gelene kadar gitmişti hani su alacaktı ya anasını çağırıp oda yalan suyuda almamış hatta biz arabayı kilitliyoruz geceleri arabayıda kilitlememiş anasıyla ne kadar ilgilendiyse evle ilgili herşeyi unutmuş ..ya sinir oluyorum sanki dünya sadece onların üstüne kurulu onlar gelince hiçbişey yapamıyoruz kocam yüzünden onları görünce herşeyi unutuyo o kadar vurdumduymaz oluyoki olan bana benim mideme oluyo şu anda bile sinirden çatlıyorum .

deme bişey sesini çıkarma kendisi bişeylerin farkına varana kadar söyleme gün gelecek anlayacak sonra sen zararlı çıkıyosun kötü olan sen oluyosun bırak baksın babanneside sende kafa dinle biraz kurs bitince işe girincede baksın madem kocan memnun bu durumdan sende çıkarına kullan :KK34: didiştin olmadı sevişmeyi dene :KK34: en iyi silah onları kendi silahlarıyla vur :KK52: ay ne kötüyüm ben :KK52:

deme bişey sesini çıkarma kendisi bişeylerin farkına varana kadar söyleme gün gelecek anlayacak sonra sen zararlı çıkıyosun kötü olan sen oluyosun bırak baksın babanneside sende kafa dinle biraz kurs bitince işe girincede baksın madem kocan memnun bu durumdan sende çıkarına kullan :KK34: didiştin olmadı sevişmeyi dene :KK34: en iyi silah onları kendi silahlarıyla vur :KK52: ay ne kötüyüm ben :KK52:

nagişcim iyi güzel diyosunda canım benim ben gelene kadar çocuk kakasıyla durmuş ağlamış durmuyomuş değiştirmemişler bile beni bekliyolar ee ben işe girsem yada ben kurstayken baksam yapamam duramam dışarıda aynı durum yine olsa ben gelene kadar o çocuk öylemi duracak canım.annemi aradım şimdi annem gelip bakacak burda yoksa kursu bırakacaktım.çarşamba günleri eşim bakacak oda belliki anasını çağıracak hemen ben evden çıkıyorum hemen onları arıyo bu kadarda olmaz ki

nagişcim iyi güzel diyosunda canım benim ben gelene kadar çocuk kakasıyla durmuş ağlamış durmuyomuş değiştirmemişler bile beni bekliyolar ee ben işe girsem yada ben kurstayken baksam yapamam duramam dışarıda aynı durum yine olsa ben gelene kadar o çocuk öylemi duracak canım.annemi aradım şimdi annem gelip bakacak burda yoksa kursu bırakacaktım.çarşamba günleri eşim bakacak oda belliki anasını çağıracak hemen ben evden çıkıyorum hemen onları arıyo bu kadarda olmaz ki

CNM SEN HAKLISIN SANA HAKSIZSIN DEMİYORUM insanın canından can gidiyo
ama o kocan görmüyomu çocuğun altında kakasıyla durduğunu bırak o tepki versin en azından bir süre sık dişini kendinin görmesini sağla yumuşak yumuşak anlat sesini yükseltme cnmlı cicimli gir kanına bide bunu dene bak bu kurs zarfında çarşambaları rahat bırak kendini belkide eşine yetecek bu süre ne dersin denemekten bişey olmaz baba oğul anlasınlar kıymetini :KK34:

X