inş tez zamanda atlatırsınız valla ne yalan söyleyeyim eşininde bir açık açık git demediği kalmışuzatmaları oynuyosunuz resmen 2 gün sonra yine gelir özür diler hiçç kafana takma
evettt çekilmiyo tecrübeyle sabit hiçbişeyin tadı kalmıyoöbüryarım o benim ne onla ne onsuz canımmmm kocammm
evett katılıyorum sükünet sükünet sus deryacım taş ağır ben sağır ne duy ne konuş en güzel yöntem
ya cnm uzun uzun anlatmayayım benim eşim her konuda iyidir anlayışlıdır,sever,sayar,içkisi yok,kumarı yok ,annemler hep gelsin ister, ben istediğim zaman otobüsle göndermez ama kendisi götürür 7 saatlik yolakısacası buldum da bunuyorum
arada ben gıcıklık yapıyorum ondan oluyo 24 yaşında evlendim yine başa dönsem yine aynı adamla evlenirdim kızınca söyleniyorum da Allah başımızdan eksik etmesin
niye kimsecikler yokki
günaydın güzel kasım anneleri vee bi o kadar tatlı çocuklarıı.nasılsınız bakalım?keyifler nasıl?ben dün regl oldum belim çok ağrıyoo .eşim bugün ful çaşıyo çağanda şimdilik uyuyo ama birazdan uyanır bende kahvaltı yaptım ,ütü yaptım çağan uyanıncada mutfağı topluycam birazda ev işim var ama hiç gözüm yemiyo sürekli yatmak istiyorum
gunaydın canım,oğlen oldu gerçi:)))ne kahvaltısı bu saatde derya ya,ben oğle yemeği yedim:))8'de uyanınca boyle oluyor erkenciyız biz..mert uyuyor 1,5 saat olmak uzere yarım saat daha uyusun uyandırcam biraz dışarı çıkalım.geçen pazardan beri evdeyım kafayı sıyırmaya az kaldı:))
sanada kolay gelsin,ben dun halletmıştım işleri,akşama doğruda yemeğimi yaparım.bugunde geçer gider..
slm hanımlarrrrr nasılsınızzz biz acayip yoğunluk 2 gündür dün gece eşim beni yemeğe çıkardı bir avmde gezdik dolaştık acayip iyi geldi bugünde kahvaltıya 2şer çocuklu 2 arkadaşım geldi curcunayı siz düşünün onlar 1 gibi gittiler bende hazır evim müsaitken ikramlıklarımda varken öyleden sonra misafir kabul ettim ama gelmediler beklemedeyiz 2 kişi gerçi ama kuzuları öptüm kendilerinize ii bakın
çok sağol cnm ya bu aralar yoğun geçti tuğkan çokk şükür iyi bu aralr iyiyz şükür yememiz olsun söz dinlemesi olsun iyi anlaşıyoruz çok şükür çağanımda daha iyi dimi ankara çok soğuk vallhi bizde bugün güneş yüzünü gösterdi içim içime sığmıyor misafir olmasa çıkıp bir dolaşırdık yarına artıkslm gamzecim ohh en güzel vakit geçiriyosun vallaha yemekte iyi olmuş canım tuğkan nasıl?
çok sağol cnm ya bu aralar yoğun geçti tuğkan çokk şükür iyi bu aralr iyiyz şükür yememiz olsun söz dinlemesi olsun iyi anlaşıyoruz çok şükür çağanımda daha iyi dimi ankara çok soğuk vallhi bizde bugün güneş yüzünü gösterdi içim içime sığmıyor misafir olmasa çıkıp bir dolaşırdık yarına artık
birgünleri birgünlerini tutmuyor cnm bigün keyifliler diğer gün burnundan getiriyorlar insanın hele hasta oldularmı naz naz üstüne bu yaz evde oturduklarını telafi ederler hergün parkta bahçede işimiz var vallhimaşallah tuğkana canım nazar değmesin..çağanda iyi teyzesi hasta filan değil ama oda evde çok sıkılıyo yanına bi arkadas arıyo devamlı dışarı çıkmak istiyo havalar evet çok soğuk ankarada o yüzden çıkaramıyoruz ama çarşamba günü çıkardık oyuncaklara filan bindirdik ama çok huysuzdu burnumuzdan getirdi kendi stresini attı ama eşimle beni strese soktu
birgünleri birgünlerini tutmuyor cnm bigün keyifliler diğer gün burnundan getiriyorlar insanın hele hasta oldularmı naz naz üstüne bu yaz evde oturduklarını telafi ederler hergün parkta bahçede işimiz var vallhi
günaydınnn yoğun bir haftasonundan sonra geldim sonunda evime cuma akşamı çıktığımız istanbul gezimiz dün akşam 5 te evimize dönmemizle sonlandı yok yok ben istanbul falan almayım gözünü seveyim bursanın :)))
eymen çıldırdı tam bir dayı hastası anlam veremiyorum o kadar az görmesine rağmen cumartesi akşamı eminönü,kapalı çarşı,mısır çarşısı,galata,karaköy,üsküdar gezimizden sonra eve döndüğümüzde ilk sorusu anne dayım nerde normalde anne sen nereeee gittin demesi lazımdıherşey güzeldi ama cumartesi annemin bel fıtığı tuttu annem geliyo rahat edicem derken herşey tepe taklak oldu yüküm 2 misline çıktı sabah eymenle kavga ettik giyinmicem,anne işe gitme diye tutturdu büyüdükçe akıllanacak dedikçe zıvanadan çıkıyo babanneye bıraktım annemler bende çok yorucu bir hafta beni bekliyo inş annem iyileşir ev yatakhane gibi eymene oda yapacağız diye küçük oda boş olunca annemlere salona yer yaptım vs vs anlatacak çok şey varda neyse uzun lafın kısası bu hafta ayvayı yedim
kızlarr yarın sevgililer günü ne plan yaptınız bakalım?