2009 Kasm Anneleri

inş tez zamanda atlatırsınız valla ne yalan söyleyeyim eşininde bir açık açık git demediği kalmış :KK47:uzatmaları oynuyosunuz resmen 2 gün sonra yine gelir özür diler hiçç kafana takma :KK34:

evettt çekilmiyo tecrübeyle sabit hiçbişeyin tadı kalmıyo :KK9: öbüryarım o benim ne onla ne onsuz canımmmm kocammm :KK16:

evett katılıyorum sükünet sükünet sus deryacım taş ağır ben sağır ne duy ne konuş en güzel yöntem :KK34:

git demedi ama bayağı tartıştık bu defa bende ses çıkardım susmadım hata bendede vardı o yüzden karşılıklı özür diledik ve barıştık canım ama bundan sonraki kavgalarda sessizliğe devam canım bugün sessiz kalmayla ilgili o kadar çok okudumki bende onu istiyorum sükünet kızlarr huzurlu olmak..
bu arada nagişcim eşinle düzelmiş aranız canım çiçeğinide almış sevindim canım zor oluyo aynı evde küs kalmak olmuyo yanii .

ya cnm uzun uzun anlatmayayım benim eşim her konuda iyidir anlayışlıdır,sever,sayar,içkisi yok,kumarı yok ,annemler hep gelsin ister, ben istediğim zaman otobüsle göndermez ama kendisi götürür 7 saatlik yola :nazar::nazar: kısacası buldum da bunuyorum :KK52:
arada ben gıcıklık yapıyorum ondan oluyo 24 yaşında evlendim yine başa dönsem yine aynı adamla evlenirdim kızınca söyleniyorum da Allah başımızdan eksik etmesin

rabbim hiç ayırmasın canım daima mutlu olursunuz inşş yüzünüz hep gülsünn canım sizlerin güzel haberlerinizi alınca bende sizlerle mutlu oluyorum aminn canım amin ne kadar kızsamda bende eşimi çok seviyorum ALLAH sevdiklerimizi bize bağışlasın

minecim yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu bu tür haberleri o kadar çok duyuyoruzki insan yinede bi hayretle bakıyo ..kıza çok acıdım hayatını söndürmüş keşke kaçabilseydi o evede bidaha dönmezdi şimdi biri mezara biri cezaevinee:KK50::KK50:

günaydın hanımlarr bugünde uyuyamadım uyku tutmadı niyeyse sabahta erkenden kalktık çağan sağolsun eşimde erken gitti bende regl olmuşumm off havalar zaten kötü hiç çekilmiyor hepsi bi arada..kızlar kurs günlerim değişti kısmetse pazartesi başlıyorum ama işin kötüsü çarşamba günüde var akşam 6 dan 9 a kadar eşim izinliya hiç istememiştim gerçi havalar soğuk dışarı pek çıkamıyoruz evde oluyoduk genelde ama yinede çarşamba istemezdim ama başka şansım yoktu..

günaydın güzel kasım anneleri vee bi o kadar tatlı çocuklarıı.nasılsınız bakalım?keyifler nasıl?ben dün regl oldum belim çok ağrıyoo .eşim bugün ful çaşıyo çağanda şimdilik uyuyo ama birazdan uyanır bende kahvaltı yaptım ,ütü yaptım çağan uyanıncada mutfağı topluycam birazda ev işim var ama hiç gözüm yemiyo sürekli yatmak istiyorum

günaydın güzel kasım anneleri vee bi o kadar tatlı çocuklarıı.nasılsınız bakalım?keyifler nasıl?ben dün regl oldum belim çok ağrıyoo .eşim bugün ful çaşıyo çağanda şimdilik uyuyo ama birazdan uyanır bende kahvaltı yaptım ,ütü yaptım çağan uyanıncada mutfağı topluycam birazda ev işim var ama hiç gözüm yemiyo sürekli yatmak istiyorum

gunaydın canım,oğlen oldu gerçi:)))ne kahvaltısı bu saatde derya ya,ben oğle yemeği yedim:))8'de uyanınca boyle oluyor erkenciyız biz..mert uyuyor 1,5 saat olmak uzere yarım saat daha uyusun uyandırcam biraz dışarı çıkalım.geçen pazardan beri evdeyım kafayı sıyırmaya az kaldı:))

sanada kolay gelsin,ben dun halletmıştım işleri,akşama doğruda yemeğimi yaparım.bugunde geçer gider..

gunaydın canım,oğlen oldu gerçi:)))ne kahvaltısı bu saatde derya ya,ben oğle yemeği yedim:))8'de uyanınca boyle oluyor erkenciyız biz..mert uyuyor 1,5 saat olmak uzere yarım saat daha uyusun uyandırcam biraz dışarı çıkalım.geçen pazardan beri evdeyım kafayı sıyırmaya az kaldı:))

sanada kolay gelsin,ben dun halletmıştım işleri,akşama doğruda yemeğimi yaparım.bugunde geçer gider..

sabah eşim erken gitti kahvaltı yapmadık bu aralar eşim çok erken gittiği için beraber kahvaltı yapamıyoruz bende çağanın kahvaltısını yaptırıyorum kendimde o uyuyunca rahatça yapıyorum yoksa yediğimden pek bişey anlamıyorum .ohh çık bakalım bende çoktandır evdeyim istesemde çıkamam hem hava soğuk hemde hastayım keyfim yok .pazartesi kursum başlıyo zaten salıda sevgililer günü çağanı annem bırakıp yemeğe gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım kısmet .sağol canım hallettim bayağı bi yemeğim kaldı benimde eşim geç geleceği için acele etmiyorum yemeği.iyi gezmeler size ikinizde öpüyorum

slm hanımlarrrrr nasılsınızzz biz acayip yoğunluk 2 gündür dün gece eşim beni yemeğe çıkardı bir avmde gezdik dolaştık acayip iyi geldi bugünde kahvaltıya 2şer çocuklu 2 arkadaşım geldi curcunayı siz düşünün onlar 1 gibi gittiler bende hazır evim müsaitken ikramlıklarımda varken öyleden sonra misafir kabul ettim ama gelmediler beklemedeyiz 2 kişi gerçi ama kuzuları öptüm kendilerinize ii bakın

slm hanımlarrrrr nasılsınızzz biz acayip yoğunluk 2 gündür dün gece eşim beni yemeğe çıkardı bir avmde gezdik dolaştık acayip iyi geldi bugünde kahvaltıya 2şer çocuklu 2 arkadaşım geldi curcunayı siz düşünün onlar 1 gibi gittiler bende hazır evim müsaitken ikramlıklarımda varken öyleden sonra misafir kabul ettim ama gelmediler beklemedeyiz 2 kişi gerçi ama kuzuları öptüm kendilerinize ii bakın

slm gamzecim ohh en güzel vakit geçiriyosun vallaha yemekte iyi olmuş canım tuğkan nasıl?

slm gamzecim ohh en güzel vakit geçiriyosun vallaha yemekte iyi olmuş canım tuğkan nasıl?
çok sağol cnm ya bu aralar yoğun geçti tuğkan çokk şükür iyi bu aralr iyiyz şükür yememiz olsun söz dinlemesi olsun iyi anlaşıyoruz çok şükür çağanımda daha iyi dimi ankara çok soğuk vallhi bizde bugün güneş yüzünü gösterdi içim içime sığmıyor misafir olmasa çıkıp bir dolaşırdık yarına artık

çok sağol cnm ya bu aralar yoğun geçti tuğkan çokk şükür iyi bu aralr iyiyz şükür yememiz olsun söz dinlemesi olsun iyi anlaşıyoruz çok şükür çağanımda daha iyi dimi ankara çok soğuk vallhi bizde bugün güneş yüzünü gösterdi içim içime sığmıyor misafir olmasa çıkıp bir dolaşırdık yarına artık

maşallah tuğkana canım nazar değmesin..çağanda iyi teyzesi hasta filan değil ama oda evde çok sıkılıyo yanına bi arkadas arıyo devamlı dışarı çıkmak istiyo havalar evet çok soğuk ankarada o yüzden çıkaramıyoruz ama çarşamba günü çıkardık oyuncaklara filan bindirdik ama çok huysuzdu burnumuzdan getirdi kendi stresini attı ama eşimle beni strese soktu

maşallah tuğkana canım nazar değmesin..çağanda iyi teyzesi hasta filan değil ama oda evde çok sıkılıyo yanına bi arkadas arıyo devamlı dışarı çıkmak istiyo havalar evet çok soğuk ankarada o yüzden çıkaramıyoruz ama çarşamba günü çıkardık oyuncaklara filan bindirdik ama çok huysuzdu burnumuzdan getirdi kendi stresini attı ama eşimle beni strese soktu
birgünleri birgünlerini tutmuyor cnm bigün keyifliler diğer gün burnundan getiriyorlar insanın hele hasta oldularmı naz naz üstüne bu yaz evde oturduklarını telafi ederler hergün parkta bahçede işimiz var vallhi

birgünleri birgünlerini tutmuyor cnm bigün keyifliler diğer gün burnundan getiriyorlar insanın hele hasta oldularmı naz naz üstüne bu yaz evde oturduklarını telafi ederler hergün parkta bahçede işimiz var vallhi

aynen öyle canım bu sene dahada büyümüş olacaklar yaza daha akıllı olurlar sanırım çünkü çağan geçen sene yazı burnumuzdan getirmişti huysuzluğuyla bu sene tatilde düşünüyoruz çağanla nasıl yaparız bilmiyorum ama

günaydın güzel kasım anneleri nasılsınız bakalım?ben iyiyim çok şükür bugün kursum başlıyo heyecan var biraz bayağıdır evde olduğum için ..sabah erken kalktık her zamanki gibi eşim sınavı varmış ona gitti bende yemeklerimi yapıyorum akşam 10 gibi ancak gelirim eve hazır olsun dedim akşama doğruda annem gelecek çağana burda bakacak eşim akşam geç geldiği için bugün böyle oldu..

günaydınnn yoğun bir haftasonundan sonra geldim sonunda evime cuma akşamı çıktığımız istanbul gezimiz dün akşam 5 te evimize dönmemizle sonlandı yok yok ben istanbul falan almayım gözünü seveyim bursanın :)))
eymen çıldırdı tam bir dayı hastası anlam veremiyorum o kadar az görmesine rağmen cumartesi akşamı eminönü,kapalı çarşı,mısır çarşısı,galata,karaköy,üsküdar gezimizden sonra eve döndüğümüzde ilk sorusu anne dayım nerde normalde anne sen nereeee gittin demesi lazımdı :KK52:herşey güzeldi ama cumartesi annemin bel fıtığı tuttu annem geliyo rahat edicem derken herşey tepe taklak oldu yüküm 2 misline çıktı sabah eymenle kavga ettik giyinmicem,anne işe gitme diye tutturdu büyüdükçe akıllanacak dedikçe zıvanadan çıkıyo :KK50: babanneye bıraktım annemler bende çok yorucu bir hafta beni bekliyo inş annem iyileşir ev yatakhane gibi eymene oda yapacağız diye küçük oda boş olunca annemlere salona yer yaptım vs vs anlatacak çok şey varda neyse uzun lafın kısası bu hafta ayvayı yedim :KK31:

günaydınnn yoğun bir haftasonundan sonra geldim sonunda evime cuma akşamı çıktığımız istanbul gezimiz dün akşam 5 te evimize dönmemizle sonlandı yok yok ben istanbul falan almayım gözünü seveyim bursanın :)))
eymen çıldırdı tam bir dayı hastası anlam veremiyorum o kadar az görmesine rağmen cumartesi akşamı eminönü,kapalı çarşı,mısır çarşısı,galata,karaköy,üsküdar gezimizden sonra eve döndüğümüzde ilk sorusu anne dayım nerde normalde anne sen nereeee gittin demesi lazımdı :KK52:herşey güzeldi ama cumartesi annemin bel fıtığı tuttu annem geliyo rahat edicem derken herşey tepe taklak oldu yüküm 2 misline çıktı sabah eymenle kavga ettik giyinmicem,anne işe gitme diye tutturdu büyüdükçe akıllanacak dedikçe zıvanadan çıkıyo :KK50: babanneye bıraktım annemler bende çok yorucu bir hafta beni bekliyo inş annem iyileşir ev yatakhane gibi eymene oda yapacağız diye küçük oda boş olunca annemlere salona yer yaptım vs vs anlatacak çok şey varda neyse uzun lafın kısası bu hafta ayvayı yedim :KK31:

günaydınn canım evet bayağı yoğun geçmiş hafta sonunn.geçmiş olsun annene canım bel fıtığı zor gerçekten inş çok çabuk iyileşir.vallaha canım çağanda 2 gündür çok huysuz bende büyüdükçe rahat edicem diye düşünüyodumki çağan beni hep yanıltıyo büyüdükçe dertleride artıyo ama bizim en büyük sorunumuz konuşamaması kendi derdini anlatamaması sürekli ağlıyo ne istediğini anlatamıyo bide evde tek başına çok sıkılıyo yanına bi arkadas arıyo devamlı evde yalnızken daha sessiz olan çocuk eve birisi geldiği dkka başlıyo huysuzlanmaya off aklıma geldikçe çıldırıyorumm

kızlarr yarın sevgililer günü ne plan yaptınız bakalım?

bizde plan falan yok şekerim çok tarih takıntılı değilimdir doğum günlerimiz de falan bir minik pasta alır çekirdek aile kutlarız çok yıl dönümü ay dönümü bilmeyiz yani tarih özürlüyümdür ben Allah'tan face hatırlatıyo arkadaşlarımın doğum gününü yoksa hayatta hatırlamam :KK1: seninde kurs bugün dimi hadi hayırlısı
bu arada sitede sorun mu var ben aboneliklerimi göremiyorum ana sayfadan takılıyorum

X