2009 Kasm Anneleri

MİNE BEN DE ÇOK ÜZÜLÜYORDUM DENİZ HASTA OLUNCA AMA BİRAZ ARAŞTIRDIM ETTİM,hastalığın da aslında gerekli birşey olduğunu öğrendim. nasıl aşı yapıyorsak hastalıkta öyle.... böyle böyle bağışıklık kazanacaklar ve daha güçlü bireyler olacaklar. bebekken geçirilen hastalıklar çok önemliymiş. vücut drenç kazanıyomuş. yani gerekli arkadaşaım. panik yok... çokta ilaç verip bağışıklık mekanizmasını engellemmek lazımmış. öksürükde gerekliymiş. burun akıntısıda....

iyi gibi nesli şimdi karnı tok birazdab portakla suyu sıkıcamm ısınmasını bekliyorum portakalınrelax olmaya çalışıyorum ama ben normlade de gergin bi insanımm olmuyo bacımm

baktım baktım çok güzelsin arkadaşım ben niyeyse sarıı hayal ediyordum okadar gizemliydinkii

kısa sarı saçlıı havalı falann gibi ama neyseki cana yakın bi foto geldii çok güzelmişin arkadşaım allah sahibine bağışlasın bi tek ben gördümmm

merall bittimi işler benim bitti ama kaşam ne yemek yapacağımı bilmiyorumm yaaa canım hiç bişi yapmak istemiyooo

mineee avatarıma baaak
eee biz gormemiyecek mıyız??na çabuk kaldırdın yaww..

minecim sanada kolay gelsin cnm öp nesliyi merall sende merti öp
optum canım,afiyet olsun sana..

merall bittimi işler benim bitti ama kaşam ne yemek yapacağımı bilmiyorumm yaaa canım hiç bişi yapmak istemiyooo

minecim işler bitti,oğlen için kıymalı tarha na yaptım onu yedirip,uyutcam oğluşu.anne uyut beni dıyor..
akşam bende ne yapsam derdindeyım...

benim dünden azıcık makarnam ve sebzeli köftem var akşama yemek yapmıcam
gerçi bundan sonra sadece eymen için yapıcam akşamları bişey yememe kararı aldım eşimde baksın başının çaresine çok kızgınım hala

minecim. çook tatlısın, çok güzelsin. saçlar hala uzunmu arkadaşım?...
kızlar gelin sizin içinde koyacağım resmiii..... çok dursun istemiyorum. anlık koyup kaldıracam. :18:

Son düzenleme:

eşin baya kızdırmış seni anlaşılann:44::44:ben hala karar veremedim yaaa pöfff

kızlar gelin sizin içinde koyacağım resmiii..... çok dursun istemiyorum. anlık koyup kaldıracam. :18:

tesekürler canım hala uzun arkadaşımm saçlarımm kestiricem ama izmirde kuaförümm beklemedeyim beki abimin doğum gününe gittiğimde kestiricemm

oncekı gunden yemek olunca çok ıyı oluyor,bol bol yapıp 2 gunde tuketmelı,bu ne ya hergun ne pişirsem derdi..
eşin baya kızdırmış seni anlaşılann:44::44:ben hala karar veremedim yaaa pöfff
pazar gunu pazara gıttık sebzeler var dolapda zeytın yağlı pırasa yapayım barı...

geldimmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…