2009 Kasm Anneleri

minecim. çook tatlısın, çok güzelsin. saçlar hala uzunmu arkadaşım?...
kızlar gelin sizin içinde koyacağım resmiii..... çok dursun istemiyorum. anlık koyup kaldıracam. :18:

anaamm senin yaş kaç cnm ya ne küçük duruyosun maşallah ayrıca duru bir güzelliğin var :nazar: ayy bende zayıflamak istiyorum yaaa kıskandım şimdik :KK1:

eşin baya kızdırmış seni anl
aşılann:44::44:ben hala karar veremedim yaaa pöfff

kızmak değilde kırıldım cnm ya hemde çok kırıldım bu sefer sabredicem atmıcam ilk adımı :KK50: eminim boşluğuna geldi yoksa hayatta yapmaz böyle şaçma şeyler :KK50:

anaamm senin yaş kaç cnm ya ne küçük duruyosun maşallah ayrıca duru bir güzelliğin var :nazar: ayy bende zayıflamak istiyorum yaaa kıskandım şimdik :KK1:

kızmak değilde kırıldım cnm ya hemde çok kırıldım bu sefer sabredicem atmıcam ilk adımı :KK50: eminim boşluğuna geldi yoksa hayatta yapmaz böyle şaçma şeyler :KK50:

26 yaşındayım tatlım. genelde küçük göründüğümü söylerler. anne olduğumu öğrenince filan da çok şaşırırlar :KK1::KK1:

hemmen mine ve meral için saçları sarıya boyatıyosun :KK9:
açıkçası bende daha yaşlı hayal etmişim galiba :KK1:

aslında aklımdan geçirmiyo değilim. daha açık renk olsun istiyorum saçlarımı ama bir kez boyatınca hep boyatma derdi beni düşündürüyor. nasılsa ilerde hep boyatmak zorunda kalcağım. şimdilik dursun böyle. bide kuaföre zaman ve para ayırmayayım :KK1::KK1:

baktınız mı. kaldırayımmı kızlar. malum benimkinden ysaklıyım ben :18:

alla alla niye öyle bir izlenim uyandırdım ki acaba :26::26:
gizemlı olunca sarışın olnurmuş gibi geldi benım hayal gucume galıba:KK1::KK1:ama çok hoşsun kızların dediği gibi...
aslında aklımdan geçirmiyo değilim. daha açık renk olsun istiyorum saçlarımı ama bir kez boyatınca hep boyatma derdi beni düşündürüyor. nasılsa ilerde hep boyatmak zorunda kalcağım. şimdilik dursun böyle. bide kuaföre zaman ve para ayırmayayım :KK1::KK1:

bencede hiç bulaşma koyu saçı boyatınca hep boya ister,ne kadr geç o kadr ıyı...

3 gundur mertin tırnaklarını kesemıyordum daha doğrusu 4'unu kesebilmiştim diğerleri kalmıştım sonunda oldu başardımm:KK52::KK52::KK52:uyanıkken kestırmıyor,uyurkende elletmıyor kendini,off be hallettım...

3 gundur mertin tırnaklarını kesemıyordum daha doğrusu 4'unu kesebilmiştim diğerleri kalmıştım sonunda oldu başardımm:KK52::KK52::KK52:uyanıkken kestırmıyor,uyurkende elletmıyor kendini,off be hallettım...

bizimkide öyle ya. tırnakları bile çok kıymetli. ayyy ayy ay. uf uff uff hemen asssoliste bağlar :)))

nesli bu gün çok mızmız ağlaya ağlaya uyudu çoraplarını çıkartmak istedi hayır dedim ağladı ağladı sonunda uyudu ayy 1 ssat dinlenicem inşşalahh

anne sen küstüm barışmıcam sen git diye diye ağaya ağlaya uyudu portakal suyunuda içmedi:KK5::KK5:

nesli bu gün çok mızmız ağlaya ağlaya uyudu çoraplarını çıkartmak istedi hayır dedim ağladı ağladı sonunda uyudu ayy 1 ssat dinlenicem inşşalahh

anne sen küstüm barışmıcam sen git diye diye ağaya ağlaya uyudu portakal suyunuda içmedi:KK5::KK5:

canım sıkma kendini. geçici bir süre diye düşün. inş çabucak iyleşir. hastayken uyumaları iyi oluyo. daha çabuk toplanyorlar. o uyurken sende dinlen. bol bol enerjiye ihtiyacın olacak malum...

bizimkide öyle ya. tırnakları bile çok kıymetli. ayyy ayy ay. uf uff uff hemen asssoliste bağlar :)))
:))))tırnakları,saçları çok afedersiniz .okları çok kıymetlı oluyormuş bu sıpaların:KK52::KK52::KK52:saçları uzadı epey uçlardan aldıralım dıyoruz ikna edemiyoruz berbere girmiycem,kıt kıy istemiyorum dıyor:)

hastalık durumlarında olur o kadr naz,bir biz hastalandığımızda nazklanamıyoruz artıkın...

günaydın herkese çok sıkıcı bir haftasonundan sonra iş başı yaptım
oğlumla dolu dolu geçirdim öptüm öptüm oynadık yemekler tatlılar yaptık sıkıntıdan ana oğul oturduk yedik :KK9:
eşim mesaideydi dün 7 de geldi limoniyiz konuşmuyoruz,açıkçası konuşmayıda düşünmüyorum hatasını anlasın :KK47: neyse bide arkadaşı aramış 8de size gelicez diye bu moddaykende misafir zor oluyo Allah'tan çok yakınızda kıza mutfakta söyledim böyle böyle diye istemsiz yüzüm asıktı yanlış anlaşılmak istemedim :KK50:
eymen yine ara ara öksürüyo yine ara ara burnu tıkanık artık yaz gelsinnnn haftasonu annemleri almaya istanbula gidiyoruz oğlumu anneanneye bırakıp bolcaa gezicem inş hava iyi olur
esincim çok geşmiş olsun bu ara benim psikolojide yerlerde ama drye gitcek kadar değil git cnm etrafımdaki bütün arkadaşlarım gidiyo ve herkes memnun
deryacım bizde öyle bir kaka durumu yok hatta cumartesi hiç yapmadı bilmiyorum neden olabilir

günaydın nagişcim hem rejim yap hem yemekler,tatlılarr ohh afiyet olsun ...evet canım o modda hiç çekilmiyo misafir neyseki yakınmışsınızki durumu izah etmişsin yoksa yanlış anlaşılırdı....annenler gelince gez tabi canım seninde hakkın sonuçta ..bilmiyorum canım nedenini ama güzel yemek yiyor ona yormak istiyorum yedikleri yarıyor gibisindenn

gunaydınlarrr

esin geçmiş olsun canım ihmal etme ihtıyaç hissediyorsan git doktora.

derya acaba çok sıvı mı yıyor bu aralar.mertde hiç o kıvamda olmadı ama çorba ağırlıklı beslediğimde kaka cıvık oluyor epey..

nagişhancım arada hepimiz yaşıyoruz oyle tatsızlıklar,bozma moralını.oğluşunla ne guzel vakıt geçirmişiniz bak.

biz cumartesi mertle gezdik.dunde hep birlikte dolaştık hava harıkaydı,bol bol guneşin tadını çıkardık cumartesi kırtasıye,pazar falan uğradık.mert 18 ay civarında annesinin kucağında aplayan bir bebek gordu.tam yanlarından geçerken'bebek ağlama sen ben seni kurtarcam'dedi.bir gulme krizine girdimk hiç kullandığımız kelime değil,çok şekerdi ama.birde uzgun uzgun soyluyor.sonra babası geldi olayı kendi cumlelerıyle babasına anlattı...

dişim çurukdu ihmal ettım,apse yaptı sanırım yuzumun sol tarafı şiş.antıbiyotık kullanmam lazım ama dr gitcek vakıt yok daha doğrusu merti bırakcak kımse yok.ne yapacağım ya şaşırdım.eczaneden rastgele bir antıbiyotık aldırsam olurmu kı kızlar ya ne dersiniz??

yok canım kakası cıvık değil normall ama çok fazla yapıyo sadece..ilahi mert kendi büyümüşte çocuğu kurtaracakmış çok hoşlar vallahi çok bilmiş bu çocuklar..canım öncelikle geçmiş olsun bence dra gitmeden antibiyotik alma derim eşinle beraber bi acile gitseniz eşin merte bakarken sende muayneni olursun belki orda antibiyotik yazar

geçmiş olsun cnm ya bu vakitsizlik hepimizin derdi şimdi drye git desem onunda vereceği antibiyotik eczacıya sor o uygun bişey verir
bizde cumartesi bebek görmeye gittik 5 aylıktı ayy pek tatlıydı eymen ver anne kucağıma ver neyse verdim bebekte oğlumu sevdi babannemizde 1 tane daha olsa bakacaksınız siz diyo neyse eymen uyumadı öğlen ama hırçınlık yaptı bende aldım kalktım bizimkiler kalkmadı sinir oluyorum böyle oyun bozanlığa geldik eve saat 5 gibi başladı uyuklamaya tam 3,5 saat şebeklik yaptım uyumasın diye en son 8 buçukta uyuda babamızda uyudu bende biraz takıldım 11 gibi yattım 2 gündür soruyo eymen anne bebek neden konuşamıyo neden dişleri yok neden neden :KK52:
bugünde bebek görmeye gidicem ve bu haftaiçi 2.bebek görmemizede gitmem lazım nedekki eymen bir süre daha soracakta soracak

canım ne çok bebek görmeye gidiyosunuz maşallah diyelim çevren geniş bayağı sanırım..

amin cnm amin hepimize bol sabırlar bende şöyle bir durum varki eşime kızınca çocuğa bağırıyorum eteğini dövemeyen köteğini döver misali :KK50:

canım bende bazen yapıyorum ama içim öyle bir sızlıyorki defalarca çağandan af dileyip özür diliyorum uykularım kaçıyo

canım ne çok bebek görmeye gidiyosunuz maşallah diyelim çevren geniş bayağı sanırım..[/QUOTE

çevrem genişte hep arkadaş vs bu insanlar bana geldi mecburen hediye götürmem gerekiyo birikti bebekler 5-6 aylık oldular :KK1:
ne isterdim biliyomusun şöyle ailemle aynı şehirde olsak bişeylere kızınca yada bunalınca oğlumuda alıp birkaç gün kafa dinlicek kadar yakınım da olsalardı keşke :KK50:

slm kızlarr nesli biraz mızmız öksürüyo afedersiniz balgamlı bi şekilde bal zencefil limon karıştırıp yedrdim sonra üstüne ballı ıhlamur yaptımm içiridim şimdidiee ayran çorbası yaptım mecburiyetten bi tek onu redetmeden yiyor ki inş yer off hasta olmasınn dünn de parka falan götürdükk nesliyi baya yoruldu falan eve geldik yatırdık uyudu uyandı yemeğini yedirdik eşimin arkadaşı aradı foruma gelin görüşelim diye bi işimiz yoktu ama bu kaçıncı tekif hayır diyemdikk gittik bizden habersiz başka arkadaşlarıda çağırmışlar tabi ben tanımıyorum neyse işiniz falan yok dimi hayır dedik o zman kuşadasına yemeğe gidicez hep birlikte gidelim dedier bizde işimizin olmadığını söyledik artık herşey için çok geçtii ve akşam 6:30 da kuşadasına gittik deniz kenarı tabi nesli çıldırdıı çok sevindii babam bana deniz almış diyye koş oraya koş buraya üşüttü doğal olarakkk offf cold mix den sürdüm yakasınaa bidee sınomarıin sıktım burnunaa gerçi şimdilk akıntısı yokk sürekli sıvı bişiler içireyim dimiii ya hasta çocuk görsemm ben çok üzüüyorumm sizede öyle oluyormuu şimdi nesli hasta gbii yaa benim elim ayaım kalmıyo üzüntüdenn:KK50::KK50:dün keşke gitmeseydikk ama mecbur kaldıkk emrivaki gibi pöfff bide gittiğin yer kafa dengi olucak şen şakrak geçmeliii hepsi bu moddaa:KK49::KK49::KK49::KK1::KK1::KK1:

canım çok geçmiş olsun deniz havası çarpmış olabilir nesliyi sen önlemini alda inş hastalanmaz iyice..bende gidiyorum bazen senin gibi sonrada pişman oluyorum çağan hasta olunca.ama inş nesli hastalanmaz

öyle düşününce evet çok iyi oldu ama nesi bi ateşlenince 42 derece ye çıkıyor o zman ömrümden ömür gidiyor ayrıca dünki arkadaşlarınn çocuğunun yaş günü var sizce ne almalıyım erkek çocuğu ve nesliden 1 yaş büyükk ve yine hafta sonu belki kaynımlar gelebilirr:44::44:

canım şu anda sezon indirimleri var bi gömlek yada yelek alabilirsin yada bi oyuncak alabilirsin

X