minee gördün mü beniii
canım ne çok bebek görmeye gidiyosunuz maşallah diyelim çevren geniş bayağı sanırım..[/QUOTE
çevrem genişte hep arkadaş vs bu insanlar bana geldi mecburen hediye götürmem gerekiyo birikti bebekler 5-6 aylık oldular
ne isterdim biliyomusun şöyle ailemle aynı şehirde olsak bişeylere kızınca yada bunalınca oğlumuda alıp birkaç gün kafa dinlicek kadar yakınım da olsalardı keşke
canım öyle olmuyo iştee en azından bizde öyle olmuyo ama sizi bilmiyorum gurbetlik zordur eminim benim ailem yakın olduğu için ne kadar anlıyorum desemde zordur eminim
kızlarr eşim birazdan işten çıkıp fizik tedavisine gidecek ordanda gelip bizi alıp annemlere balık yemeye gideceğiz evde çok sıkıldım artık
hımmm afiyet olsun bayılırım balığa..
slmm kızlarr niye kimse bişey yazmıyor gelen bakıp gidiyor sanırım..nasılsınız?çocuklar nasıl?çağan dünden bu yana yine ateşli 40 a çıkıyo bıktım artık antibiyotiğide yeni bitmişti ne yapıcam ya yutkunamıyo boğazları dolmuş iyice gece 3 te kalktık sabah yattık eşimi kaldırmadım dinlensin diyee zaten kaldırsamda bağırıp çağırıyo çağanı ben ateşlendiriyomuş sebebi benmişim ..biraz öncede aramış ateşi var demeye korkuyorum artık vallahi tartıştık biraz o sert davrandı sesini yükseltti bende kapattık tlf iki loka bişey yedim şimdi çağan uyansın sağlık ocağı götüreceğim yine yazsın bi antibiyotik dahada babaı rahat etsin ben bakmıyomuşum yaa ..
tünaydın hanımlarrr nasılsınız çağanıma geçmiş olsun ya deryacım benden sana tavsiye seneye eylül gibi mutlaka çağana grip aşısı yaptır çok fazla grip oluyor cnm çok rahat edersin bak biz geçen yıl 15 günde bir drumuzdaydık 1 ay gitmessek eşimle seviniyorduk bu kış maşallah diyeyim henüz antibiyotik kullanmadık dilimi ısırarak söylüyorum ,tahtalara vuruyorum vallhi mutlaka yaptır cnm çok ama çok faydasım oluyor söylerdi drumuz inanmazdım
bizde bugün tuğkan 9 gibi uyandı benim kafam kalkmadı yanımda oynadı yatağına girdi çıktı ben bitürlü kalkamadım 10 gibi yanımda uyuya kaldı tekrardan bu seferde vicdan yaptım çocuk aç uyudu şimdi sen uyan diye kendine kızdım kalktım hazırladım kahvaltıyı ve uyandırdım 45 dk falan uyudu tabi 11i buldu kahvaltımız
senin eşinde ayrı bir alem zaten çocuk hasta olunca üzülüyoruz bide seni suçlaması çok saçmabenim eşim bana böyle bir yaklaşımda bulunsa kesin kavga çıkarırım sanki onlar dikkat ediyoda biz etmiyoruz
çağanın bademcik sorunu var cnm yainş seneye kalmaz bişeyciği
maşallah tuğkana da kız 9da kalkıyoda daha ne istiyosun eymen haftaiçi 7:30 haftasonu 8de pırtlıyo ve uyanır uyanmaz anne kahvaltı hazırlayalım yumurta pişirelim tost yapalım diyo bide istediği gibi yese gam yemembu haftasonu istanbula gidicez annemleri alıp gelicez dün telefonda dayısına yengesine büyükbabasıyla sırayla sordu size gelirken ye getireyim kurabey getireyim mi
tuğkanda durum nasıl epey konuşuyo mu artık
vallaha canım kavga çıkarsam ne olacakki olan yine bana olacak oturup hüngür hüngür ağlayacağım oda mideme vuracak..ben sabahtan bu yana ağlıyorum annelik daha başka ben istermiyim yavrum gözümün önünde acı çeksinn yaa
bizim uyku sorunumuz olmadı şükür cnm ama bu sbh nedense benim kafa kalkmadı çok şükür annesini hiç üzmedi kuzum uyku mevzusuda baya aştık cnm konuşma mevzusunu eymenin bize geldiği kadar konuşuyor diyeyim ben sana daha o aşamadayız 3-4 kelime birleştirebiiyor henüz ama baya bir kelimemiz var herşeyi anlatabiliyor bu sbh bana dedi mesela
-anne kalk mama yiycem ben babanneme gitcem ben
-bende yat annecim uyuyalım biraz daha
-tutan uyudu anne kalk
diye diye uyudu yanımda kuzum eymen maşallah kuzuma kurabiye götürücekmiş büyükanne büyük babaya o artık aştı olayı cvp vericek duruma geldi herkese siz bize geldiğinizde nasıl konuşuyordu hani daha kısa kısa cümleler ama herşey hakkında bir fikri var bende okula gitcem falan demişti hatırlarsan şimdi tuğkanda teyzesine bende okula gitcem bende atatürke gidicem o vaziyetteyiz anneaneye gidip gelince mesela inanılmaz değişti 2,5 gibi söker bu konuşma olayını bu hızla giderse
oluyor cnm ya çocuklrın sağı solu belli olmuyor bizimde 6 yaşında kerem abimiz var haftanın bikaç günü beraberler bizimki oyuncakları vermek istemiyor o almak istiyor hop bir kapışıyorlar nezman öyrenicekler bilmiyorum ya şu paylaşamama mevzusu canımı sıkıyormaşallah paşama
bundan sonrası çabuk söküyo zaten aman aman dertlerini anlatsınlar yeter en azından bir yeri acıyınca söylüyolar önceden daha zordu ağlıyo ama neden bilmiyosun
haftasonu komşuma gittik diğer oda da 3 yaşında bir kızla oynuyodu eymenden bir feryat koptu bir koştuk elini ısırmış kız bişeyde diyemedim anne nisa ısırdı manyak nisa diye diye ağladı (manyakta babannesinden yadigar çocuğa deden manyak oğlum senin diye diye aklına kazıdı) üzüldüm ama bişey diyemedim oda çocuk yazık yavrum boncuk boncuk döküldü yaşlar
oluyor cnm ya çocuklrın sağı solu belli olmuyor bizimde 6 yaşında kerem abimiz var haftanın bikaç günü beraberler bizimki oyuncakları vermek istemiyor o almak istiyor hop bir kapışıyorlar nezman öyrenicekler bilmiyorum ya şu paylaşamama mevzusu canımı sıkıyor
babanesine inmişti mesela geldi şimdi açtım kapıyı anne bizimi değiştir diyor dedimki değiştirmiycem sen tuvalete yapana kadar bezini anne değiştir diye sinirlendi ben kaçar halledeyim şunu
tünaydın hanımlarrr nasılsınız çağanıma geçmiş olsun ya deryacım benden sana tavsiye seneye eylül gibi mutlaka çağana grip aşısı yaptır çok fazla grip oluyor cnm çok rahat edersin bak biz geçen yıl 15 günde bir drumuzdaydık 1 ay gitmessek eşimle seviniyorduk bu kış maşallah diyeyim henüz antibiyotik kullanmadık dilimi ısırarak söylüyorum ,tahtalara vuruyorum vallhi mutlaka yaptır cnm çok ama çok faydasım oluyor söylerdi drumuz inanmazdım
bizde bugün tuğkan 9 gibi uyandı benim kafam kalkmadı yanımda oynadı yatağına girdi çıktı ben bitürlü kalkamadım 10 gibi yanımda uyuya kaldı tekrardan bu seferde vicdan yaptım çocuk aç uyudu şimdi sen uyan diye kendine kızdım kalktım hazırladım kahvaltıyı ve uyandırdım 45 dk falan uyudu tabi 11i buldu kahvaltımız
çağanın bademcik sorunu var cnm yainş seneye kalmaz bişeyciği
maşallah tuğkana da kız 9da kalkıyoda daha ne istiyosun eymen haftaiçi 7:30 haftasonu 8de pırtlıyo ve uyanır uyanmaz anne kahvaltı hazırlayalım yumurta pişirelim tost yapalım diyo bide istediği gibi yese gam yemembu haftasonu istanbula gidicez annemleri alıp gelicez dün telefonda dayısına yengesine büyükbabasıyla sırayla sordu size gelirken ye getireyim kurabey getireyim mi
tuğkanda durum nasıl epey konuşuyo mu artık
senin ne suçun var deryacım ya çocuklar hertürlü herşeyden hastaolabiliyor belkide hastalığı dışardan baba getiriyor size elini yıkamadan gelip çağanı kucağına alması bile buna sebep geçenlerde bir sporcu kız konuşuyordu tvde rekoru olan bir dalgıç mutlaka görmüşsünüzdür benimde dikkatimi çekti alerjik bronşiti varmış çocukluğunda tuğkandada aynı durum olunca ilgimi çekti diyorki öyle zor günler yaşadımki diyordu evde herşeyden hasta olabiliyormu dışarı bir dönem hiç çıkamamış evde sadece nebül ile açılabiliyormuş ilaçlara bağımlıydım 1 gün atlasam yatak döşek oluyordum diye anlattı ev tozuna alerjisi varmış annem çok dikkat ederdi kendi oturup kalktığım tozdan tıkanırdım dedi şok oldum sonra zmanla tedavi birde spora kendini vermiş yüzmüş önce sonra dalmış ve zamanla hastalığı geçmiş ve milli dalgıç rekorları var evde kendi oturup kalktıüğı tozdan hasta oluyormuş düşün bunda annesinin ne suçu varki artık ben bu erkeklerin düşüncesizliklerinden nefret ediyorum bağışıklığı zayıf belki alerjisi var belki geniz eti ne bileyim seninle hiç bir alakası yok bu durumun bunu anlayabiliyorsa anlat lütfen
işte bende bunu demek istiyorum çocuklara bişey oldumu canımızdan can kopuyo bide üstüne eşinin söyledikleri yangına körükten başka işe yaramıyo daha iyisini yapabiliyosa çok değil 1gün sabahtan akşama o baksın bakalım nasıl oluyo
sıkma canını sende istemezsin elbet hasta olsun ama oluyolar işte böyle böyle büyüyecekler