2009 Kasm Anneleri

eşim yemezki ben açıyorum eşimle birlikte sıkıyoruz 5 dakkadaa büyük küçük irili ufaklıı ama içinde sevgi varrr çok güzel oluyrrr

ah cnm onlar kesinlikle ayıp olmaz ama günübirlik gidicekseniz eğer babanesine bırak annenleride çıkarın onlarada değişiklik olur gerçi onlara evde torunla vakit geçirmek daha iyi gelir ve siz gidin derler zaten

Son düzenleme:
ah cnm onlar kesinlikle ayıp olmaz ama günübirlik gidicekseniz eğer babanesine bırak annenleride çıkarın onlarada değişiklik olur gerçi onlara evde torunla vakit geçirmek daha iyi gelir ve siz gidin derler zaten

ya sorma babanneside öyle diyo sorana edene ben bakıyom ben bakıyom der ama geçen hastaydım 2 gün evdeydim 1 saatcik alayımda kız dinlensin demedi 1 kap yemeğin var mı bile demedi demezde ahh ahh şu bakıcı adam gibi çıkaydı ben ona muhtaç olurmuydum eşimede kalsa mecbur bakacak boşver diyo (tabi mecbur değil kimse ) ben içten içe gıcık oluyom işte

nagişş boşver canını sıkmaaa hiiiç eymeni seneye kreşe ver seneyede ikici bebiş oldumu ver kayınvalideye baksın eşinin dediği gibi mecbur bakcak işinee söylesin dursun ben bakıyom diyee zaten çocuk gün içinde uyuyoo baktığı iki üç saat bişi babane olmak kolay diil atıp tutmaklada olmuyoo bakcak iştee hiiiiç takmaa tabi iyi bakarmı bilmiyorummen azından bakıcıdan iyidirr canının bi parcasıı şakayla karışıkk birincide memnun kaldık ikinciyede sen bakcan anne deee küt diye birden gitsinn

haa bu arada benim kayınvalidem çocuğa bakarmı hayır bakmazzz ki çok şükürde mecbur diilizz

insanlık olmuş vesselam hep beraber bir fatıha okuyalım...

el açması %100 daana etı olan mantılar var marketlerde diğerlerine gore epey pahalı oluyor ama deyiyor doğrusu..

nagihan benim iki arkadaşım var birinin oğlu merten 1 yaş buyuk,diğerinin 2 ay kuçuk ikisinede kendi anneleri bakıyordu.onlar bile mırın kırın ettıler,her ikiside çocukları kreşe verdiler.diğeceğim o kı bellı bir yaştan zsonra zor çocuğa bakmak,onlarda haklılar kendilerince..

yok canım ayıp olmaz gidin değişiklik olur bende senin gibi düşünüyorum annemlere ayıp olur diğerlerini salla gitsin düşünmüyorum bile..

eşim yemezki ben açıyorum eşimle birlikte sıkıyoruz 5 dakkadaa büyük küçük irili ufaklıı ama içinde sevgi varrr çok güzel oluyrrr

hadi yaa çok iyiymiş vallahi..bizde eşimle raporluykan yaşpasta yaptı eşim,köfte filan yaptı sıkıntıdan adam kendini mutfağa adamıştı yavv güzelde oluyodu hani ben burda nette takılırken yemek tatlı hazırlanmış oluyoduu

günaydın hanımlarr biz herzamanki gibi erkenciyiz 6.20 dekalktık bakalım yine çok uykum varr eşim hasta ve çok nazlı soğuk alğınlığı ne desem alınıyo halbuki bişey demiyorum ama ona göre diyorum işte off yandım vallahi o iyileşene kadar

slm kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür..dün akşam kardeşimle eşi geldi yemeğe neyse yedik içtik biraz sohbet muhabbet derken saat 1 olmuş yattık çağan sabahın 6 sında kalktı geldi kardeşimleride oturma odasına yatırmıştık salon soğuk diye altını bi doldurmuş anlatamam paçalarından aşağıya doğru hemen kalktım değiştirdim biraz daha yatayım dedim ama sağolsun çağan yatırmadı 7 ye kadar eşim bana laf saydı al şu çocuğu git diye uykum kaçıyo diye çağan bi taraftan bağırıyo ağlıyo en sonunda kızkardeşim 7 de geldi çağanı aldı siz yatın dedi onlar oynadı biraz sıpa durmamış 8 de kardeşim geri geldi süt içir dedim biraz daha yattım kalktım sonra kahvaltı filan derken bu saat oldu eşimle gitti kardeşimlerde bende çağanla kaldım başbaşa yine anneme gidecektim ama hiç gözüm yemedi doğrusu ..sizlerde ne var ne yok?

tünaydın hanımlar iyii pazarlar vallhi bizde şimdilik evdeyiz tuğkanı uyuttum uyanmasını bekliyoruz hazırlandık çıkıcaz ikeaya gitmek niyetimiz orda bikaç daha avm var belki onlarada arkadaşlarla gidicez bizdede değişik bişey yok bugüsel havayı kaçırmamalı

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim başım cok agrıyo hiç gecmiyo sinirlerimde cok bozuk öfke kontrolüm hiç kalmadı karar verdim hafta içi bi piskolo ve norolojiye gidecem ...

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim başım cok agrıyo hiç gecmiyo sinirlerimde cok bozuk öfke kontrolüm hiç kalmadı karar verdim hafta içi bi piskolo ve norolojiye gidecem ...

slm esincim geçmiş olsun canım hayırdır neden başağrın var canım?neye bu kadar öfkelisin?

sağol canım sanada iyi pazarlarrr ohh gezin bakalım biz hem havalar hemde maddi durumdan dolayı bu aralar evden dışarı pek çıkamıyoruz bugün hava evet fena değildi annemlere gideyim dedim ama eşim akşam geç geliyo ee çağanında uyku saati geçmiş oluyo düzeni bozulmasın diye ben gitmedim annemler geldi buraya canım kuru biber kızartması istiyordu annem sağolsun yaptı yedik..size iyi gezmeler canım

cok saogul canım migren var bende tutumu 1 hafta geçmiyor...bide neden bilmiyom ama piskolojim hiç degil bi dr gitmek istiyorum

canım ya tabi bi git dra migren zor başağrısı çok zorr.kafanı takma hiçbişeye canım sıkma canını boşver gitsin yaa

günaydın hanımlarr açılışı ben yapayımm yine her zamanki gibi 6.30 da ayaktaydım hatta bi ara gece 12 de ağlayarak bi geldi yanımızda yatmadı sıpa yastığınıda almış gelmiş ve yere yatmış uymuş gece 1.30 a kadar ..
ya kızlarr çağan çok fazla kaka yapıyo bu ara hemen hemen her sabah afedersiniz ama paçalarından aşağıya doğru batmış oluyo ve sürekli tulumunu filan hergün yıkamaktan bıktım artık sizlerdede varmı böyle bi olay?

günaydın herkese çok sıkıcı bir haftasonundan sonra iş başı yaptım
oğlumla dolu dolu geçirdim öptüm öptüm oynadık yemekler tatlılar yaptık sıkıntıdan ana oğul oturduk yedik
eşim mesaideydi dün 7 de geldi limoniyiz konuşmuyoruz,açıkçası konuşmayıda düşünmüyorum hatasını anlasın neyse bide arkadaşı aramış 8de size gelicez diye bu moddaykende misafir zor oluyo Allah'tan çok yakınızda kıza mutfakta söyledim böyle böyle diye istemsiz yüzüm asıktı yanlış anlaşılmak istemedim
eymen yine ara ara öksürüyo yine ara ara burnu tıkanık artık yaz gelsinnnn haftasonu annemleri almaya istanbula gidiyoruz oğlumu anneanneye bırakıp bolcaa gezicem inş hava iyi olur
esincim çok geşmiş olsun bu ara benim psikolojide yerlerde ama drye gitcek kadar değil git cnm etrafımdaki bütün arkadaşlarım gidiyo ve herkes memnun
deryacım bizde öyle bir kaka durumu yok hatta cumartesi hiç yapmadı bilmiyorum neden olabilir

gunaydınlarrr

esin geçmiş olsun canım ihmal etme ihtıyaç hissediyorsan git doktora.

derya acaba çok sıvı mı yıyor bu aralar.mertde hiç o kıvamda olmadı ama çorba ağırlıklı beslediğimde kaka cıvık oluyor epey..

nagişhancım arada hepimiz yaşıyoruz oyle tatsızlıklar,bozma moralını.oğluşunla ne guzel vakıt geçirmişiniz bak.

biz cumartesi mertle gezdik.dunde hep birlikte dolaştık hava harıkaydı,bol bol guneşin tadını çıkardık cumartesi kırtasıye,pazar falan uğradık.mert 18 ay civarında annesinin kucağında aplayan bir bebek gordu.tam yanlarından geçerken'bebek ağlama sen ben seni kurtarcam'dedi.bir gulme krizine girdimk hiç kullandığımız kelime değil,çok şekerdi ama.birde uzgun uzgun soyluyor.sonra babası geldi olayı kendi cumlelerıyle babasına anlattı...

dişim çurukdu ihmal ettım,apse yaptı sanırım yuzumun sol tarafı şiş.antıbiyotık kullanmam lazım ama dr gitcek vakıt yok daha doğrusu merti bırakcak kımse yok.ne yapacağım ya şaşırdım.eczaneden rastgele bir antıbiyotık aldırsam olurmu kı kızlar ya ne dersiniz??

geçmiş olsun cnm ya bu vakitsizlik hepimizin derdi şimdi drye git desem onunda vereceği antibiyotik eczacıya sor o uygun bişey verir
bizde cumartesi bebek görmeye gittik 5 aylıktı ayy pek tatlıydı eymen ver anne kucağıma ver neyse verdim bebekte oğlumu sevdi babannemizde 1 tane daha olsa bakacaksınız siz diyo neyse eymen uyumadı öğlen ama hırçınlık yaptı bende aldım kalktım bizimkiler kalkmadı sinir oluyorum böyle oyun bozanlığa geldik eve saat 5 gibi başladı uyuklamaya tam 3,5 saat şebeklik yaptım uyumasın diye en son 8 buçukta uyuda babamızda uyudu bende biraz takıldım 11 gibi yattım 2 gündür soruyo eymen anne bebek neden konuşamıyo neden dişleri yok neden neden
bugünde bebek görmeye gidicem ve bu haftaiçi 2.bebek görmemizede gitmem lazım nedekki eymen bir süre daha soracakta soracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…