ooo sen pek bi hamaratsın canım ben açamam tek başımaa..evet canım güzel oluyo benim aldığım markette 2 çeşit oluyo birisi makina mantısı birisi el mantısı ben el mantısı alıyorum bunda soya olmuyo o tadını bozuyo kıyma koymuyorlar onaa..tabiki evde yaptığımız kadar güzel olmuyo ama güzel oluyoo genelde..bi dene istersenn
ah cnm onlar kesinlikle ayıp olmaz ama günübirlik gidicekseniz eğer babanesine bırak annenleride çıkarın onlarada değişiklik olur gerçi onlara evde torunla vakit geçirmek daha iyi gelir ve siz gidin derler zatensıkma canını diğer kızları bilmiyorum ama benimde işlerim hiç bitmiyo gün 48 saat olsa bana yetmicekhaftaya annemle babam geliyo artık cnm annem gelince yaparım her işimi eşim bile plan yapıyo bu sene uludağa gidemedik annenler hazır burdayken gidelim diyo ee eymene anneannesi bakacak biz gezmeye banada biraz ayıp olur gibi geliyo ya gerçi ne annen ne babam asla öyle düşünmez ama ne bileyim çekiniyorum gittiğim yere onlarıda almalıyım gibi geliyo ama bu fikir eşimin ailesi için hiçç aklıma gelmiyo karın tadını çıkarmışsınız biz hiç çıkmadık eymenle ben işteyken balkonda oynamışlar zaten hemende hasta oldu
kim sevmez mantıyı yawww banada ayırın bir tabak hanginize geleyim unutmadan benim paşamda sarılır döner döner öper ahtapot gibi ben hiç sevmezdim bu paşa dayısına çekmiş ama güzel oluyo kokulu kokulu
saol cnm seninde kandilin mübarek olsun Allah tekrarına erdirsin
ah cnm onlar kesinlikle ayıp olmaz ama günübirlik gidicekseniz eğer babanesine bırak annenleride çıkarın onlarada değişiklik olur gerçi onlara evde torunla vakit geçirmek daha iyi gelir ve siz gidin derler zaten
ya sorma babanneside öyle diyo sorana edene ben bakıyom ben bakıyom der ama geçen hastaydım 2 gün evdeydim 1 saatcik alayımda kız dinlensin demedi 1 kap yemeğin var mı bile demedi demezde ahh ahh şu bakıcı adam gibi çıkaydı ben ona muhtaç olurmuydumeşimede kalsa mecbur bakacak boşver diyo (tabi mecbur değil kimse ) ben içten içe gıcık oluyom işte
slm kızlarr geçmişi okudum şükirki hepiniz iyisiniz:))
bizim burda elektirikler kesilde öğene doğru ama saat kaçta bilmiyorumm:))) neysee asansörde biri kaldı vuruyo acil zil yardımına basıyo basıyo bi allahın kulu bile kapıyı açıpta bakmıyo ne biçim bi apartman burası yaaa ölsek bağırsak kimse açmıcak kapıyııı bakmıcak ne oluyo diyee hayret bişi ben bağırdım bağırdım kimse çıkmadı yinee aşağı insem kapıcıya 7 kat in sonra 7 kat çık nesliyle bide çok karanlık düşeriz diye inmedim kapımı kapattım nesli asansörde birimi var anne kokrkmuş diyoo
babasını aradıkk kapıcının nosu varmı diyee durumu anlatsın diye sonra ne oldu bilemem nesliyle birbirmize asansördeki kadını anlatırken ikimizde uyuya klamışız yeni kalktık sayılırr kaç saat uyuduk bilmiyorummm
sıkma canını diğer kızları bilmiyorum ama benimde işlerim hiç bitmiyo gün 48 saat olsa bana yetmicekhaftaya annemle babam geliyo artık cnm annem gelince yaparım her işimi eşim bile plan yapıyo bu sene uludağa gidemedik annenler hazır burdayken gidelim diyo ee eymene anneannesi bakacak biz gezmeye banada biraz ayıp olur gibi geliyo ya gerçi ne annen ne babam asla öyle düşünmez ama ne bileyim çekiniyorum gittiğim yere onlarıda almalıyım gibi geliyo ama bu fikir eşimin ailesi için hiçç aklıma gelmiyo karın tadını çıkarmışsınız biz hiç çıkmadık eymenle ben işteyken balkonda oynamışlar zaten hemende hasta oldu
kim sevmez mantıyı yawww banada ayırın bir tabak hanginize geleyim unutmadan benim paşamda sarılır döner döner öper ahtapot gibi ben hiç sevmezdim bu paşa dayısına çekmiş ama güzel oluyo kokulu kokulu
saol cnm seninde kandilin mübarek olsun Allah tekrarına erdirsin
eşim yemezki ben açıyorum eşimle birlikte sıkıyoruz 5 dakkadaa büyük küçük irili ufaklıı ama içinde sevgi varrrçok güzel oluyrrr
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim başım cok agrıyo hiç gecmiyo sinirlerimde cok bozuk öfke kontrolüm hiç kalmadı karar verdim hafta içi bi piskolo ve norolojiye gidecem ...
tünaydın hanımlar iyii pazarlar vallhi bizde şimdilik evdeyiz tuğkanı uyuttum uyanmasını bekliyoruz hazırlandık çıkıcaz ikeaya gitmek niyetimiz orda bikaç daha avm var belki onlarada arkadaşlarla gidicez bizdede değişik bişey yok bugüsel havayı kaçırmamalı
slm esincim geçmiş olsun canım hayırdır neden başağrın var canım?neye bu kadar öfkelisin?
cok saogul canım migren var bende tutumu 1 hafta geçmiyor...bide neden bilmiyom ama piskolojim hiç degil bi dr gitmek istiyorum
gunaydınlarrr
esin geçmiş olsun canım ihmal etme ihtıyaç hissediyorsan git doktora.
derya acaba çok sıvı mı yıyor bu aralar.mertde hiç o kıvamda olmadı ama çorba ağırlıklı beslediğimde kaka cıvık oluyor epey..
nagişhancım arada hepimiz yaşıyoruz oyle tatsızlıklar,bozma moralını.oğluşunla ne guzel vakıt geçirmişiniz bak.
biz cumartesi mertle gezdik.dunde hep birlikte dolaştık hava harıkaydı,bol bol guneşin tadını çıkardık cumartesi kırtasıye,pazar falan uğradık.mert 18 ay civarında annesinin kucağında aplayan bir bebek gordu.tam yanlarından geçerken'bebek ağlama sen ben seni kurtarcam'dedi.bir gulme krizine girdimk hiç kullandığımız kelime değil,çok şekerdi ama.birde uzgun uzgun soyluyor.sonra babası geldi olayı kendi cumlelerıyle babasına anlattı...
dişim çurukdu ihmal ettım,apse yaptı sanırım yuzumun sol tarafı şiş.antıbiyotık kullanmam lazım ama dr gitcek vakıt yok daha doğrusu merti bırakcak kımse yok.ne yapacağım ya şaşırdım.eczaneden rastgele bir antıbiyotık aldırsam olurmu kı kızlar ya ne dersiniz??