baktınız mı. kaldırayımmı kızlar. malum benimkinden ysaklıyım ben :18:
minecim. çook tatlısın, çok güzelsin. saçlar hala uzunmu arkadaşım?...
kızlar gelin sizin içinde koyacağım resmiii..... çok dursun istemiyorum. anlık koyup kaldıracam. :18:
eşin baya kızdırmış seni anl
aşılann:44::44:ben hala karar veremedim yaaa pöfff
baktım canım.esmer guzelıymışsın sende...bende hepseni meçlı falan hayal etmiştim nıyeyse
anaamm senin yaş kaç cnm ya ne küçük duruyosun maşallah ayrıca duru bir güzelliğin varayy bende zayıflamak istiyorum yaaa kıskandım şimdik
kızmak değilde kırıldım cnm ya hemde çok kırıldım bu sefer sabredicem atmıcam ilk adımıeminim boşluğuna geldi yoksa hayatta yapmaz böyle şaçma şeyler
alla alla niye öyle bir izlenim uyandırdım ki acaba :26::26:
hemmen mine ve meral için saçları sarıya boyatıyosun
açıkçası bende daha yaşlı hayal etmişim galiba
baktınız mı. kaldırayımmı kızlar. malum benimkinden ysaklıyım ben :18:
gizemlı olunca sarışın olnurmuş gibi geldi benım hayal gucume galıbaalla alla niye öyle bir izlenim uyandırdım ki acaba :26::26:
aslında aklımdan geçirmiyo değilim. daha açık renk olsun istiyorum saçlarımı ama bir kez boyatınca hep boyatma derdi beni düşündürüyor. nasılsa ilerde hep boyatmak zorunda kalcağım. şimdilik dursun böyle. bide kuaföre zaman ve para ayırmayayım
gizemlı olunca sarışın olnurmuş gibi geldi benım hayal gucume galıbaama çok hoşsun kızların dediği gibi...
bencede hiç bulaşma koyu saçı boyatınca hep boya ister,ne kadr geç o kadr ıyı...
3 gundur mertin tırnaklarını kesemıyordum daha doğrusu 4'unu kesebilmiştim diğerleri kalmıştım sonunda oldu başardımmuyanıkken kestırmıyor,uyurkende elletmıyor kendini,off be hallettım...
nesli bu gün çok mızmız ağlaya ağlaya uyudu çoraplarını çıkartmak istedi hayır dedim ağladı ağladı sonunda uyudu ayy 1 ssat dinlenicem inşşalahh
anne sen küstüm barışmıcam sen git diye diye ağaya ağlaya uyudu portakal suyunuda içmedi
:))))tırnakları,saçları çok afedersiniz .okları çok kıymetlı oluyormuş bu sıpalarınbizimkide öyle ya. tırnakları bile çok kıymetli. ayyy ayy ay. uf uff uff hemen asssoliste bağlar :)))
hastalık durumlarında olur o kadr naz,bir biz hastalandığımızda nazklanamıyoruz artıkın...nesli bu gün çok mızmız ağlaya ağlaya uyudu çoraplarını çıkartmak istedi hayır dedim ağladı ağladı sonunda uyudu ayy 1 ssat dinlenicem inşşalahh
anne sen küstüm barışmıcam sen git diye diye ağaya ağlaya uyudu portakal suyunuda içmedi
günaydın herkese çok sıkıcı bir haftasonundan sonra iş başı yaptım
oğlumla dolu dolu geçirdim öptüm öptüm oynadık yemekler tatlılar yaptık sıkıntıdan ana oğul oturduk yedik
eşim mesaideydi dün 7 de geldi limoniyiz konuşmuyoruz,açıkçası konuşmayıda düşünmüyorum hatasını anlasınneyse bide arkadaşı aramış 8de size gelicez diye bu moddaykende misafir zor oluyo Allah'tan çok yakınızda kıza mutfakta söyledim böyle böyle diye istemsiz yüzüm asıktı yanlış anlaşılmak istemedim
eymen yine ara ara öksürüyo yine ara ara burnu tıkanık artık yaz gelsinnnn haftasonu annemleri almaya istanbula gidiyoruz oğlumu anneanneye bırakıp bolcaa gezicem inş hava iyi olur
esincim çok geşmiş olsun bu ara benim psikolojide yerlerde ama drye gitcek kadar değil git cnm etrafımdaki bütün arkadaşlarım gidiyo ve herkes memnun
deryacım bizde öyle bir kaka durumu yok hatta cumartesi hiç yapmadı bilmiyorum neden olabilir
gunaydınlarrr
esin geçmiş olsun canım ihmal etme ihtıyaç hissediyorsan git doktora.
derya acaba çok sıvı mı yıyor bu aralar.mertde hiç o kıvamda olmadı ama çorba ağırlıklı beslediğimde kaka cıvık oluyor epey..
nagişhancım arada hepimiz yaşıyoruz oyle tatsızlıklar,bozma moralını.oğluşunla ne guzel vakıt geçirmişiniz bak.
biz cumartesi mertle gezdik.dunde hep birlikte dolaştık hava harıkaydı,bol bol guneşin tadını çıkardık cumartesi kırtasıye,pazar falan uğradık.mert 18 ay civarında annesinin kucağında aplayan bir bebek gordu.tam yanlarından geçerken'bebek ağlama sen ben seni kurtarcam'dedi.bir gulme krizine girdimk hiç kullandığımız kelime değil,çok şekerdi ama.birde uzgun uzgun soyluyor.sonra babası geldi olayı kendi cumlelerıyle babasına anlattı...
dişim çurukdu ihmal ettım,apse yaptı sanırım yuzumun sol tarafı şiş.antıbiyotık kullanmam lazım ama dr gitcek vakıt yok daha doğrusu merti bırakcak kımse yok.ne yapacağım ya şaşırdım.eczaneden rastgele bir antıbiyotık aldırsam olurmu kı kızlar ya ne dersiniz??
geçmiş olsun cnm ya bu vakitsizlik hepimizin derdi şimdi drye git desem onunda vereceği antibiyotik eczacıya sor o uygun bişey verir
bizde cumartesi bebek görmeye gittik 5 aylıktı ayy pek tatlıydı eymen ver anne kucağıma ver neyse verdim bebekte oğlumu sevdi babannemizde 1 tane daha olsa bakacaksınız siz diyo neyse eymen uyumadı öğlen ama hırçınlık yaptı bende aldım kalktım bizimkiler kalkmadı sinir oluyorum böyle oyun bozanlığa geldik eve saat 5 gibi başladı uyuklamaya tam 3,5 saat şebeklik yaptım uyumasın diye en son 8 buçukta uyuda babamızda uyudu bende biraz takıldım 11 gibi yattım 2 gündür soruyo eymen anne bebek neden konuşamıyo neden dişleri yok neden neden
bugünde bebek görmeye gidicem ve bu haftaiçi 2.bebek görmemizede gitmem lazım nedekki eymen bir süre daha soracakta soracak
amin cnm amin hepimize bol sabırlar bende şöyle bir durum varki eşime kızınca çocuğa bağırıyorum eteğini dövemeyen köteğini döver misali
canım ne çok bebek görmeye gidiyosunuz maşallah diyelim çevren geniş bayağı sanırım..[/QUOTE
çevrem genişte hep arkadaş vs bu insanlar bana geldi mecburen hediye götürmem gerekiyo birikti bebekler 5-6 aylık oldular
ne isterdim biliyomusun şöyle ailemle aynı şehirde olsak bişeylere kızınca yada bunalınca oğlumuda alıp birkaç gün kafa dinlicek kadar yakınım da olsalardı keşke
slm kızlarr nesli biraz mızmız öksürüyo afedersiniz balgamlı bi şekilde bal zencefil limon karıştırıp yedrdim sonra üstüne ballı ıhlamur yaptımm içiridim şimdidiee ayran çorbası yaptım mecburiyetten bi tek onu redetmeden yiyor ki inş yer off hasta olmasınn dünn de parka falan götürdükk nesliyi baya yoruldu falan eve geldik yatırdık uyudu uyandı yemeğini yedirdik eşimin arkadaşı aradı foruma gelin görüşelim diye bi işimiz yoktu ama bu kaçıncı tekif hayır diyemdikk gittik bizden habersiz başka arkadaşlarıda çağırmışlar tabi ben tanımıyorum neyse işiniz falan yok dimi hayır dedik o zman kuşadasına yemeğe gidicez hep birlikte gidelim dedier bizde işimizin olmadığını söyledik artık herşey için çok geçtii ve akşam 6:30 da kuşadasına gittik deniz kenarı tabi nesli çıldırdıı çok sevindii babam bana deniz almış diyye koş oraya koş buraya üşüttü doğal olarakkk offf cold mix den sürdüm yakasınaa bidee sınomarıin sıktım burnunaa gerçi şimdilk akıntısı yokk sürekli sıvı bişiler içireyim dimiii ya hasta çocuk görsemm ben çok üzüüyorumm sizede öyle oluyormuu şimdi nesli hasta gbii yaa benim elim ayaım kalmıyo üzüntüdenndün keşke gitmeseydikk ama mecbur kaldıkk emrivaki gibi pöfff bide gittiğin yer kafa dengi olucak şen şakrak geçmeliii hepsi bu moddaa
öyle düşününce evet çok iyi oldu ama nesi bi ateşlenince 42 derece ye çıkıyor o zman ömrümden ömür gidiyor ayrıca dünki arkadaşlarınn çocuğunun yaş günü var sizce ne almalıyım erkek çocuğu ve nesliden 1 yaş büyükk ve yine hafta sonu belki kaynımlar gelebilirr:44::44: