2009 Kasm Anneleri

minecim. çook tatlısın, çok güzelsin. saçlar hala uzunmu arkadaşım?...
kızlar gelin sizin içinde koyacağım resmiii..... çok dursun istemiyorum. anlık koyup kaldıracam. :18:

anaamm senin yaş kaç cnm ya ne küçük duruyosun maşallah ayrıca duru bir güzelliğin var ayy bende zayıflamak istiyorum yaaa kıskandım şimdik

eşin baya kızdırmış seni anl
aşılann:44::44:ben hala karar veremedim yaaa pöfff

kızmak değilde kırıldım cnm ya hemde çok kırıldım bu sefer sabredicem atmıcam ilk adımı eminim boşluğuna geldi yoksa hayatta yapmaz böyle şaçma şeyler

26 yaşındayım tatlım. genelde küçük göründüğümü söylerler. anne olduğumu öğrenince filan da çok şaşırırlar

hemmen mine ve meral için saçları sarıya boyatıyosun
açıkçası bende daha yaşlı hayal etmişim galiba

aslında aklımdan geçirmiyo değilim. daha açık renk olsun istiyorum saçlarımı ama bir kez boyatınca hep boyatma derdi beni düşündürüyor. nasılsa ilerde hep boyatmak zorunda kalcağım. şimdilik dursun böyle. bide kuaföre zaman ve para ayırmayayım

baktınız mı. kaldırayımmı kızlar. malum benimkinden ysaklıyım ben :18:

alla alla niye öyle bir izlenim uyandırdım ki acaba :26::26:
gizemlı olunca sarışın olnurmuş gibi geldi benım hayal gucume galıbaama çok hoşsun kızların dediği gibi...

bencede hiç bulaşma koyu saçı boyatınca hep boya ister,ne kadr geç o kadr ıyı...

3 gundur mertin tırnaklarını kesemıyordum daha doğrusu 4'unu kesebilmiştim diğerleri kalmıştım sonunda oldu başardımmuyanıkken kestırmıyor,uyurkende elletmıyor kendini,off be hallettım...

3 gundur mertin tırnaklarını kesemıyordum daha doğrusu 4'unu kesebilmiştim diğerleri kalmıştım sonunda oldu başardımmuyanıkken kestırmıyor,uyurkende elletmıyor kendini,off be hallettım...

bizimkide öyle ya. tırnakları bile çok kıymetli. ayyy ayy ay. uf uff uff hemen asssoliste bağlar :)))

nesli bu gün çok mızmız ağlaya ağlaya uyudu çoraplarını çıkartmak istedi hayır dedim ağladı ağladı sonunda uyudu ayy 1 ssat dinlenicem inşşalahh

anne sen küstüm barışmıcam sen git diye diye ağaya ağlaya uyudu portakal suyunuda içmedi

canım sıkma kendini. geçici bir süre diye düşün. inş çabucak iyleşir. hastayken uyumaları iyi oluyo. daha çabuk toplanyorlar. o uyurken sende dinlen. bol bol enerjiye ihtiyacın olacak malum...

bizimkide öyle ya. tırnakları bile çok kıymetli. ayyy ayy ay. uf uff uff hemen asssoliste bağlar :)))
:))))tırnakları,saçları çok afedersiniz .okları çok kıymetlı oluyormuş bu sıpalarınsaçları uzadı epey uçlardan aldıralım dıyoruz ikna edemiyoruz berbere girmiycem,kıt kıy istemiyorum dıyor:)
hastalık durumlarında olur o kadr naz,bir biz hastalandığımızda nazklanamıyoruz artıkın...

günaydın nagişcim hem rejim yap hem yemekler,tatlılarr ohh afiyet olsun ...evet canım o modda hiç çekilmiyo misafir neyseki yakınmışsınızki durumu izah etmişsin yoksa yanlış anlaşılırdı....annenler gelince gez tabi canım seninde hakkın sonuçta ..bilmiyorum canım nedenini ama güzel yemek yiyor ona yormak istiyorum yedikleri yarıyor gibisindenn

yok canım kakası cıvık değil normall ama çok fazla yapıyo sadece..ilahi mert kendi büyümüşte çocuğu kurtaracakmış çok hoşlar vallahi çok bilmiş bu çocuklar..canım öncelikle geçmiş olsun bence dra gitmeden antibiyotik alma derim eşinle beraber bi acile gitseniz eşin merte bakarken sende muayneni olursun belki orda antibiyotik yazar

canım ne çok bebek görmeye gidiyosunuz maşallah diyelim çevren geniş bayağı sanırım..

amin cnm amin hepimize bol sabırlar bende şöyle bir durum varki eşime kızınca çocuğa bağırıyorum eteğini dövemeyen köteğini döver misali

canım bende bazen yapıyorum ama içim öyle bir sızlıyorki defalarca çağandan af dileyip özür diliyorum uykularım kaçıyo

canım çok geçmiş olsun deniz havası çarpmış olabilir nesliyi sen önlemini alda inş hastalanmaz iyice..bende gidiyorum bazen senin gibi sonrada pişman oluyorum çağan hasta olunca.ama inş nesli hastalanmaz

canım şu anda sezon indirimleri var bi gömlek yada yelek alabilirsin yada bi oyuncak alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…