- 17 Ağustos 2009
- 2.339
- 1
geçmiş olsun cnm ya bu vakitsizlik hepimizin derdi şimdi drye git desem onunda vereceği antibiyotik eczacıya sor o uygun bişey verir
bizde cumartesi bebek görmeye gittik 5 aylıktı ayy pek tatlıydı eymen ver anne kucağıma ver neyse verdim bebekte oğlumu sevdi babannemizde 1 tane daha olsa bakacaksınız siz diyo neyse eymen uyumadı öğlen ama hırçınlık yaptı bende aldım kalktım bizimkiler kalkmadı sinir oluyorum böyle oyun bozanlığa geldik eve saat 5 gibi başladı uyuklamaya tam 3,5 saat şebeklik yaptım uyumasın diye en son 8 buçukta uyuda babamızda uyudu bende biraz takıldım 11 gibi yattım 2 gündür soruyo eymen anne bebek neden konuşamıyo neden dişleri yok neden neden
bugünde bebek görmeye gidicem ve bu haftaiçi 2.bebek görmemizede gitmem lazım nedekki eymen bir süre daha soracakta soracak
sağol canım bende senin gibi duşundum eşimi arayımda hallediversin:))
nagihancım eymenın sorularına hastayım,maşallah paşaya.facede de okudum az once guneş ve ayla ılgılı soruları,akıllı bıdık vesselam neleri duşunuyorlar yavv,allah yardımcımız olsun ve bize cevaplayabilecek sabır versin