2009 Kasm Anneleri

meralcim senşnkide bi et obur olarakatn güzelmiş canım beğendim afiyet olsun herkese şimdiden çok acıktım yaa sabah çok az yedim canım çok istemiyordu çağanı uyutmam lazım uyusunda bende bişeyler atıştırayım
tabiki meralcim banada öğlenden sonra uyar

hayırlısı olsun mınecim inş istediğiniz gibi olur.ne kadr çok tahin oluyor,tam bir yeere alıştın derken hop başka bir yere taşınıyorsun..van olursa sen neden gidemiyorsun onu anlamadım..

depremden dolayı aile götürelemez oldu ordaki aileler çalışan bayanlar ahric hep ev hanımlarını memleketleirne gönderdierr bbu arkadaşta depremden sonra ilk defa gidicwk kendi anaokul öğretmeni devlete bağlıı çağırmışlarr

slm kızlar evdeyim dr 2 gün rapor verdi oğlum bakıyo bana sarılıp öpüyo annemede telefonda ben anneme iyi bakıyorum diyo
bide hotwels istiyo her geçen gün oğlumun oyuncak isteği pahalanıyo (not:yan komşumun 5yaşındaki oğlu bizim rol modelimiz )

geçmiş olsun canım yaa ama sevindim rapor almanada paşamın yanındasınn ne güzell oğlunda sana güzel bakar kimseye ihtiyacın yok hayat sana güzel vallahi:)))

rol modeli dedinde neslinin rol modelide benn ben ne yaparsam taklit ediyoo gerçi benden başka kimseyide görmüyoo dünki misafirn çocuğu sürekli annesinin gözüne parmağını sokuyodu onlar gittikten sonra eşime dedim manyakmı ya çocuk yaptığına bak sabha ta neslihan diyoki anne efe mannak annesinin gözüne böyle böyle yapıyo diyo bide cık cık diyişi varr görsen şokk:)))

geçmiş olsun nagihancım ..ee ne görseler istiyolar canım artık büyüdüler istekler hiççççç bitmeyecek..
ee annesi hep senmi bakacaksın ona azcıkta eymen bakacak annesine.

günaydın hanımlar nasılsınız?biz çok şükür iyiyiz ama çok uykum var akşam benim eşek sıpasını 10 buçuğu geçerken uyuttum bizde çay filan içtik yattık tam o ağlayarak uyandıı haydaaa öylede bi uykum vardıki uyumadı bizide uyutmadı gece 4.30 a kadar arabalarıyla oynadı artık ben sinirlenince yere yastığını koymuş yine yok uyumuyo götürdüm yatağına koydum uyumaya çalıştım bende tam uyumuşum sabah 8 uyanmış geldi bende 10 a 11 e kadar uyuruz diyordum ki yanılmışım neyse eşim kalktı rapor parası için sgkya gitti bende çağanla evdeyim eşim gelince kahvaltı yapıp dışarı çıkacağız bugün havada çok soğuk -13 dereceymiş bugünn donuyoruz vallahi

günaydın hanımlar naber??
derya kursa yazılacakmışsın çok iyi olmuş arkadaşım kafan dağılır. hep evde hep evde insan sıkılıyor...

minecim tayin mi var bu sene ? hakkınızda hayırlısı canım. ama gönlün diyarbakırdan yanaysa inş. öyle olur canım...

nagişcim geçmiş olsun canım... aferin eymen uzusunada annesini iyleştirecek hemen...

meralcim karabiber- bal iyi geldi diyosun yani. denizinde 1 hafta oldu geçmedi hırıltı. üstelik bide antibiyotik dayayıp duruyoruz. bende yapayım bakalım karabiber-bal inş. ifa olur yavruşlara...

kızlar dün iki tane kreşle görüştüm. bakıcının artık yeterli olmadığını düşünüyorum. deniz de sevdi ortamı. gerçi gittiğimizde butün yavrular uyuyordu, arkadaşlarını göremedi ama genel itibariyle sevdi orayı....
kreş işyerimle evim arasında. servise beraber bineceğim, oğlumu kreşe koyup oradan işyerine geçeceğim.. 400 kreş ücreti 100 de servis. parası uygun yani, çünkü zaten bakıcımıza 450 veriyorum.
sizce napayım vereyimmi kreşe. çok hasta olur,yemeklerini iyi yedirirler mi, alışamazsa diye korkuyorum. e ozaman bakııcımızıda kaybederiz.bakıcımız apartman komşumuz. her derdime koşuyolar. işim olunca haftasonuda, akşamda bırakırım denizi onlara.iyi insandır ama çok sessiz bu yüzden oğlumun geç konuşmasına çok büyük etkendir...
ama önümüzde yaz. sık sık dışarı çıkarır, arkadaş, çocuk ihtiyacını öyle gideririz diyorum.
napayım kızlar nolur bir akıl verin... siz olsanız hangisini seçerdiniz???

Son düzenleme:

slm canımm ilk öncelikle tainimiz seneye ağustostosta gidicezz....

kreş meselesi demişinn ben snein yerinde olsam yani çalışan bir bayan olsam mecbur verirdimm en azından çocuğun arkadaş ortamı olur konuşması açısından zaten çok yararlı olur ki zaten bir sürü öyle tanıdığım var kreşe başlar başlamaz konuşmaya başlayann iyi olur diye düşünüyorum bakıcınızla konuşursunn eğer alışmmassa sen yine bakarmısın diye de açık açık konuş belliki anyışlı insanlarmış her derdine koştuğunu göree

neslinin burda hiç arkadaşı yok yarın yine eşimin başka bi devresi gelecekmiş hastayım belim tutmuyo ama nesli için kabul ettim çocuk biraz açılsın istiyorumm ki gelecek bayana da bir türlü ısınamadım her şeyden 250 grm anlayan cinsten eğer nesli anlaşırsa çocukla gelip gidicem mecbur çocuğum içinn onlarında burda kimsesi yokk kadın kaç kere teklif etti aradı falan ama ben burun kıvırdımm kreşede gönderemem şu şartlardaa ancak diyarbakırda olur benimde kafam çok karışıkk neslinin düzenli bi arkadaşlığı hiç olmıcak hep kopuk kopukk :44::44:biine alışıcak sonra hop başka yer

derya ne zaman düzene gircek bunlar bilmiyorumm iknciyi mayısa planlıyoruz ama çok korkuyorumm :18::18:

geçmiş olsun nagihancım ..ee ne görseler istiyolar canım artık büyüdüler istekler hiççççç bitmeyecek..
ee annesi hep senmi bakacaksın ona azcıkta eymen bakacak annesine.

derya ne zaman düzene gircek bunlar bilmiyorumm iknciyi mayısa planlıyoruz ama çok korkuyorumm :18::18:

slm kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim daha iyi gibiyim ama kafamı kaldıramıyorum ilaçlar yan etkimi yaptı acaba hep uykuluyum ( dünden beri bir Allah'ın kulu gelipte nasılsın demedi anladınız siz onu eymene bezelye yemeği yaptın gelin yiyelim
darksea ben senin yerinde olsam hiç düşünmem veririm zaten yaza en geç seneye okul dönemi başında gicecek bende gezdim gördüm merak etme yemeğinide yer uykusunuda uyur telaşlanma sosyalleşmesi açısından balıcıyla kalması uygun değil artık bide okul demeyecekmişiz oyun evi vs gibi uydurma isimler şimdeden okuldan soğumamaları için miş
mine bende haziran temmuz gibi planlıyorum ama eşim pek sıcak bakmıyo eymen biraz daha büyüsün diyoda ben onu ikna edeceğimi düşünüyorum inş yanılmam

aman ne elip ne sorsunlar sen kafa dinlee işte ne güzel... ben de eşin gibi pek sıcak bakmıyorum birazdaha büyüsün istiyorumm ama eşimm çok istiyoo

demin reklamlarda ozmonun külahta çikolata diye bi reklamı varya anne babam bundan alcak bana diyoo bende dedim bana almıcakmışş annee bunu al bunu al bunul dee banane banane de ııııııııı ıııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııı dee alıy babam diyo sıpa bizi evet böye kandırıyoo bu çok fena bi kız biz verir kurtuluruzda alana allah yardım etsin bacımmm

slm hanımlar nagihan geçmiş oslun cnm insanda felaket bir uyku hali oluyor ben yıllardır böyle grip olmamıştım iyiki annemde oldum kalkıp tuğkanı doyurucak uyutucak gücüm bile yoktu annemler kardeşlerim halletti ben paso yattım çok feci önce 200 lük bir antibiyotik yazmıştı dr bana sonra 1000 lik le değiştirdi iyi olmayınca kullandım ama beni feci bozdu felaket kaşıntım var yarın kadın doğuma gidicem biryeri düzeltiyoruz diğer tarafı bozuyoruz bu ilaçlarla
ya bu nesli tam yemelik hayal güçleri maşallah ya bizimkide o külahlardan dedesine alıdrdı ordayken bitek onu istedi marketten bu reklamlar çok etkşliyor bizimki bu aralar ne görse istiyor akşamda babsıaradı ne lazım die yumurta sipariş ettik bideo küllahlardan yemeğinide güsel yiyince babsı çıkardı süpriz dedi aa diyor dedem almış eşimde diyor ne yapsak yaranamıyoruz
vallhi ben bugün bütüngün mutfakta geçirdim diyebilirim tarçınlı havuçlu cevzli kekten yaptım tuğkana bikaç gün ikindi öğünü olur sonra pizza yaptım sildim spürdüm belim ağrıyor ama hazıra alıştık anneanede

darksee valla bize çok iyi geldi bu bal karabiber.ilkilk pazar akşamı surdum o gece çok az oksurdu,pazarteside surdum hiç oksurmedi.salı surmedim artık geçtı diye sabaha karşı yıne gıcık olmuş gibi oksurdu.dun gece surdum oksurmedi.tesaduf değil herhalde.surduğumde oksuruk olmuyor.ne zamana kadr surmelıyım onu bilemiyorum yalnız.
ya nuran hiç uğramıyor artık buralaraa
evett ya ozledim.dun face bir gonderimi beğenmiş.nasıl mutlu oldum.inş.gelir artık...
yandık valla her gorduklerini isterse bunlar işimiz iş.baksana eymende komşuda gorduğu araba pistini istemiş..nagiş kız onlar çok guzel ama bizimkiler için erken sankı.yı-oksa benimde aklımda alacağım oğluşuma..

anneler alıştırıyore rahatlığa sonra yanlız kalınca pek bir zor geliyor.sende fene uşutmuşsun geçmiş olsun..

veee izmire yıllar yılar sonra kar yağdı...pek bir eğlencelıymış ya,sokağa çıkmadık ama kar topu oynayanları izlemek bile çoşturdu beni...gormemişin karı olmuş modundayız tum izmir halkı olarak

burdada yağıyor meral ya tabiki dışarı çıkmadık ama millet dışarda kahkahaarı bile yetiyor insanı mutlu etmeyee:)) nesli arada bi öksürmeye başladıı((ilgi çekmek istiyo bilmiyorum ama canımı baya sıktıı öksürüğü
bal zencefi yedircem şimdiii ıhlamurda içirdim bide bitki çay var zencefil limon onu içireceğim sonradaaa uyku inşallah akşama da misafirim varr eşimde yarın nöbetçi pöffff :44::44::44:

evet kesinlikle çok eğlencelı bu kar olayı.hava yumuşak aslında dune gore falan uyunınca merti çıkarayım dıyorum.ben soğukdan değilde duşer dıye korkuyorum aslında...birisi daha olsa yanımda çıkacamda şimdi tereddutte kaldım..
bal zencefilin içine 5,6 damlada lımon sık mineciğim daha içilebilir oluyor..zencefil limin çok guzel ya bende bir haftadır elımde bardakla geciyorum ayva ıhlamur,zencefil limon.beşi bir yerde falan devamlı içiyorum soğukda iyi geliyor.mertte de hazırlıyorum yarım fincan kadr bazen içiyor bazen içimiyor

karnını douyurup sürekli sıvı şeyler veriyorum portakal suyu ıhlamur ne gecerse elimee zencefilie balı yedirdim zor oldu bayaaa valla yaa bide limonu deniyeyim inş rahat içerr...ben cesarete demedim ya bunlar ev kuşu direk hasta oluyolarr bu gün nesiye ayakabı giydiremdim bir türlü şimdide yatağa götürcem ama nasıl uyuucak bilmiyorum o uyusada biraz evi toplasamm şimdi zencefile limonlu çayını içiriyeim yatağa götüreyimm dua edin banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…