2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar hepinizin kandili kutlu olsun ....of başım catlıyo cok agrıyo kızlar 2 gündür şoktayım bizim sitenin kapıcsı degişmiş neden cıkardılar yazık iki tanede cocugu vardı kış günüydü dedim eşime 2 gün önce karşı blokdan arkadaşa kahve içmeye gitmişddim o dedi ki duydunmu bizim kapıcı karşı bloktaki (biraz saf bi komşunun kızı var eşide kendi gibi yenide bi bebekleri oldu ) kadına tecavüz etmiş duydugumdan beri cok kötü oldum baş agrım geçmiyor na biçim bi dünya oldu allah belanı versin

Son düzenleme:

tşk ederim cnmmm kaşlarım orjinal elletmiyorum bide onla uğraşamam merti mi yıkadın sıhhatler olsun paşama
eymenden yeni inci baba fiatı sat mersedes al tabi oğlum hemen babasının canına minnet yaza alırız oğlum diyo dedim hoppp ben 2. planlıyorum ne arabası

yuh diyorum ya ne günlere kaldık kimselere güvenmeyelim bu devirde erkek çocuk kız çocuk fark etmiyo ya

nahigancım tv duyuyoz böyle şeyleri ama yakında yanıbaşında tanıdıgın insanlardan duyuyunca şok oluyon

çok sağol meralcim evet canım çok iyi olacak benim içinn

günaydın canım sağolsun senin ve diğer arkadaslarında kandili mübarek olsun..off yaa yazının başını okurken beğenmemişlerdir çıkarmışlardır diye aklımdan geçirirken sonunu okuyunca tüylerim diken diken oldu .rabbim bizi kötü insanlardan korusunn..AMİNNN

ooo nagişcim baba oğul planlar yapıyorlarr senin onlara danışman lazım artıkın.koptum yaa

allah belasını versin boyle inşanların.bizim 5 yıllık kapıcıda tum bloğu dolandırdı gitti yazın,evimize girip çıkmışlıkları var,çok ıyı insanlar olarak bilirdik.bunlar aidatları topluyordu makbuzu bazen veriyorlar bazen arada kaynıyordu bizde guvendiğimizden takıpçisi olmuyorduk.bizeden 120 tl tum abartmandan 8bin tlye yakın para araklayıp yazın birden bire yok oldular..bende duyduğuma şok olmuştum(

bu arada iyi kandıller herkeseeee...

geçmiş olsun canıım sizede yazık yaa gerçekten ben böyle insanlara acıyorumm

Son düzenleme:

oğluşu uyuttum,size bakarken kahvemide içtim.şimdi gideyımde evi silip,supureyım.sonrasında rahatım yemeğim hazır sayılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…