Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet seni hatırlıyorum ama ben bu tür sorulardan hoşlanmıyorum o yüzden kusura bakma cvp veremiycem diğer arkadasları bilemem ama..
kızlarrr kursa netten ön kayıt yaptırdım yarında kesin kayıt yaptıracağım
kızlarr ne yemek yapacaksınız bugünn benim aklıma hiç bişey gelmiyo hadi kopya çekeyim sizlerden yazında
ayy ne güzel evli mutlu çocuklusunuz hep.. ben yeni evliyim seneye düşünüoz da kafama takılanlar var daha öncede sormuştum burada ama pek yanıt alamadım sende tecrübelisin sonuçta gebe kalmışsın öncede, tükürük yada vazelin kayganlaştırma amacıyla kullanmak etkilermi hamile kalmayı, bir de mantar ? ilişki sonrası da bi sürü şey diyen var ayağa kalkma duş alma felan gibi.. bunlar mantıklımı sizce? püf noktaları nedir çok soru oldu ama
hadi hayırlısı olsun cnm elinde bir mesleğin olur
valla cnm evde karnıbahar ve brokoli var haşlanmış üzerine sarımsaklı zeytinyağı ve yoğurt eklerim bide sıcacık mercimek çorbası istiyo cnm yeterde artar zaten hastayım 11de drye çıkıcam kesin antibiyotik verecek akşamdan beri zencefilli bal yiyorum eymene uyguladıklarımı kendime uyguluyorum
deryaaa bilmiyorumki akşama bi tabak lahana sarması varr cnım bişi yapmak istemiyo şimdide nesliye çorba yaptımm bize bimiyorum...bu arada ne kursuna kayıt oldun ben anlamadım arkadaşımm
dün misafirlerim geldii herşey çok güzeldi ilk defa görmeme rağmen bayan baya hoştuu vana gidicekler önmüzdeki haftaa ama gidince nerede kalacağını oda bilmiyorr piskolojileri alt üstolmuş girer girermez eve ilk önce çatlak varmı diye baktılarr o derece yanii allah yardımcıları olsunn neslide oğularını sevdi annesini hiç üzmedii her seyini paylaştıı
mert soğanı çok seviyor aslında salatalarda soğanı ayıplayıp yıyor.elinede taze soğan falan veriyorum hatur hutur yıyor ama boyle suyunu veririm sevmez,diğer ballı karışımları da içmez bu sefer diye denemeyeceğim.şimdilik ıyı oksuruk olayı baktım kotuye gidiyor son çare veririm...sağol meralcim evet canım biz anneyiz akşam eşim diyoki dur sakın sen hasta olma bize lazımsınoldu dedim sanki hasta olmayı ben istiyorum..
soğan suyu acı olur canım ya içermiki yapsan bile mert?evet canım yaz gelsin artık yaa bu ne soğuklar böyle burası felaket geceleri -13 e kadar gidiyo soğukluk bıktık artık donmaktann..
kızlarr yarın indesgn ve sayfa tasarımı uygulamaları kursuna yazılcam ALLAH kısmet ederse grafikerlik yanii aradım şimdi kontejanları varmış 2 ay bi kurs gördükten sonra arkadasım iş bulcak bana hem masa başı hemde erken çıkıyosun akşamları
nagişcim bir gun sırtına bir gun gogsune suruyoruz bunu hatırlatayım oncelıkle,iki taraflı surme sakın.yok cildi kremlenmiş gibi oluyor sabah açınca,karabiber tozları oluyor ama onuda elinle sılkıtınce birsey kalmıyor.karışımı cilde surdukden sonra mertin mendilleri vardı tulbent gibi onu ısıtıp koyuyorum ustune,badiside batmıyor..surerken yanına ıslak mendil alama kendi elini silersin hemencecikoo senin ki iyiymiş benim eymeni yıkamadığım bazen 10 günü buluyo bide meral karabiberi sürünce üstüne yapış yapış oluyomu nasıl yaptın eymende de inatçı bir öksürük var
kızlarrr kursa netten ön kayıt yaptırdım yarında kesin kayıt yaptıracağım
ne güzel minecim ısınmışsın,sevmişsin misafirlerini ..ya zor vallaha sizin meslek yaa..
kızlar ya şimdi bi yandan sakız çiğniyorum bi yandan size yazıyorum çağanda yanıma oturmuş benim sakız çiğnememi taklit ediyo yaa
mert soğanı çok seviyor aslında salatalarda soğanı ayıplayıp yıyor.elinede taze soğan falan veriyorum hatur hutur yıyor ama boyle suyunu veririm sevmez,diğer ballı karışımları da içmez bu sefer diye denemeyeceğim.şimdilik ıyı oksuruk olayı baktım kotuye gidiyor son çare veririm...
nagişcim bir gun sırtına bir gun gogsune suruyoruz bunu hatırlatayım oncelıkle,iki taraflı surme sakın.yok cildi kremlenmiş gibi oluyor sabah açınca,karabiber tozları oluyor ama onuda elinle sılkıtınce birsey kalmıyor.karışımı cilde surdukden sonra mertin mendilleri vardı tulbent gibi onu ısıtıp koyuyorum ustune,badiside batmıyor..surerken yanına ıslak mendil alama kendi elini silersin hemencecik
hayırlısı olsun canım,birseylerle uğraşmak iyi gelir..
çok zor vallahi canım hemde çok seneye tainimiz vana çıkarsa eşimle gidemiyorum iki yıl ayrı kalıcazz dua ediyorum inş diyarbakır olurr
kız dur inş vana çıkmaz ayrılıkta çok ama çok zor bide 2 sene yaa az bi süre değil..ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
iki ihtimal var ya diyarbakır vann off şimdiden stresi sardıı vallaaa neyse hakkımızda hayırlısı
ben et çıkardım bifteklık,duduklude pişiriyorum domates soslu sarımsaklı çok pıratık ve guzel oluyor.yaninada pilav yapacağım.eşim et yemıyor o bugun geç gelecek o yuzden oğluşumla bana yapıyorum.yanınada marul salatası yaparım bugun çorba yapmayacağım..kızlarr ne yemek yapacaksınız bugünn benim aklıma hiç bişey gelmiyo hadi kopya çekeyim sizlerden yazında
ay haklılar valla,zor ya allah yardımcıları olsun.neslıyede arkadaş gelmiş ıyı olmuş kaynaşmışınız..dün misafirlerim geldii herşey çok güzeldi ilk defa görmeme rağmen bayan baya hoştuu vana gidicekler önmüzdeki haftaa ama gidince nerede kalacağını oda bilmiyorr piskolojileri alt üstolmuş girer girermez eve ilk önce çatlak varmı diye baktılarr o derece yanii allah yardımcıları olsunn neslide oğularını sevdi annesini hiç üzmedii her seyini paylaştıı
meralll msni açarsan camden konusuruz canım hem mertide görmüş olur çağan
çok zor vallahi canım hemde çok seneye tainimiz vana çıkarsa eşimle gidemiyorum iki yıl ayrı kalıcazz dua ediyorum inş diyarbakır olurr
iki ihtimal var ya diyarbakır vann off şimdiden stresi sardıı vallaaa neyse hakkımızda hayırlısı