2009 Kasm Anneleri

slm kızlar 2 gün tatili ardından daha iyiyim ama sabah eymeni dövecektim az daha 6:45te uyandı mız mız mız yetmedi su istedi buz gibi su istiyomuş neden içine sıcak su koymuşuz neyse giydirdim aşağı indirdim kv duşa girmiş delirdim ya işe geç kalıyorum kadın duşta geceleri çuvala koydu zaar aldım eymeni çıktım yukarı ona tv açtım o arada giyindim bunlar sıkıntılı durumlar
gelelim süprize saçlarımı ateş kızılına boyadım bekarlık günlerime döndüm acaba bide uzun küt gibi kestirsem mi :44:

bu arada kar görmedik arkadaşlar (meral,mine ) :KK9::KK9: burda da kar var ama felaket soğuk bide eymen 2 gündür öğlen uykusuna kendi sızıp kalıyo bide akşamları kotarsa :KK52:
gamze hoşgeldin vee çok geçmiş olsun

bu arada kar görmedik arkadaşlar (meral,mine ) :KK9::KK9: burda da kar var ama felaket soğuk bide eymen 2 gündür öğlen uykusuna kendi sızıp kalıyo bide akşamları kotarsa :KK52:

valla görmediydimkiii bu kadarınıı bi çocukluğumda görmüşüm onada dışarda şeker yağıyo koşun diye tepki vermişimm:KK1::KK1:haa anlatır gülerler bana bide bu gün gördümm:KK1::KK1:ama çok mutlandım vallaaa:KK1::KK1:çocukar gibi eşim aradı sabah 9 da uyuyorum tabi dışarı baksana bi dedi kaktım ne olmuşki dedim baktımki bende ki tepki anamm anaaam anaaaammmm karrr diyee:KK1::KK1::KK1: nesli de sızıp kalsa keşkee bu gün portakal ve ördeği anlat diye tutturdu bizim birsürü böyle hikayemiz varr sizlerde uyduruyomusunuzzz

günaydın hanımlar naber??
derya kursa yazılacakmışsın çok iyi olmuş arkadaşım kafan dağılır. hep evde hep evde insan sıkılıyor...

minecim tayin mi var bu sene ? hakkınızda hayırlısı canım. ama gönlün diyarbakırdan yanaysa inş. öyle olur canım...

nagişcim geçmiş olsun canım... aferin eymen uzusunada annesini iyleştirecek hemen...:nazar:

meralcim karabiber- bal iyi geldi diyosun yani. denizinde 1 hafta oldu geçmedi hırıltı. üstelik bide antibiyotik dayayıp duruyoruz. bende yapayım bakalım karabiber-bal inş. ifa olur yavruşlara...

evet canımm yazılacaktımmm veee bugün yazıldım eşimle gittim 14 şubatta başlıyor kurs evde çok sıkılıyordum çok iyi olacak

kızlar dün iki tane kreşle görüştüm. bakıcının artık yeterli olmadığını düşünüyorum. deniz de sevdi ortamı. gerçi gittiğimizde butün yavrular uyuyordu, arkadaşlarını göremedi ama genel itibariyle sevdi orayı....
kreş işyerimle evim arasında. servise beraber bineceğim, oğlumu kreşe koyup oradan işyerine geçeceğim.. 400 kreş ücreti 100 de servis. parası uygun yani, çünkü zaten bakıcımıza 450 veriyorum.
sizce napayım vereyimmi kreşe. çok hasta olur,yemeklerini iyi yedirirler mi, alışamazsa diye korkuyorum. e ozaman bakııcımızıda kaybederiz.bakıcımız apartman komşumuz. her derdime koşuyolar. işim olunca haftasonuda, akşamda bırakırım denizi onlara.iyi insandır ama çok sessiz bu yüzden oğlumun geç konuşmasına çok büyük etkendir...
ama önümüzde yaz. sık sık dışarı çıkarır, arkadaş, çocuk ihtiyacını öyle gideririz diyorum.
napayım kızlar nolur bir akıl verin... siz olsanız hangisini seçerdiniz???

canım kreş iyiymiş ama bakıcınızın komşunuz olmasıda iyiymiş arada işiniz olduğunda acil durumlarda filan vallaha iyi düşün o zaman canım ..

derya ne zaman düzene gircek bunlar bilmiyorumm iknciyi mayısa planlıyoruz ama çok korkuyorumm :18::18:

vallaha canım biliyosunuz benim cesaretim yok hemde artık çalışmayı düşündüğüm için erteledim senin içinde hayırlısı oldun canım

slm kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim daha iyi gibiyim ama kafamı kaldıramıyorum ilaçlar yan etkimi yaptı acaba hep uykuluyum :KK43:( dünden beri bir Allah'ın kulu gelipte nasılsın demedi anladınız siz onu :KK43: eymene bezelye yemeği yaptın gelin yiyelim :KK56:
darksea ben senin yerinde olsam hiç düşünmem veririm zaten yaza en geç seneye okul dönemi başında gicecek bende gezdim gördüm merak etme yemeğinide yer uykusunuda uyur telaşlanma sosyalleşmesi açısından balıcıyla kalması uygun değil artık bide okul demeyecekmişiz oyun evi vs gibi uydurma isimler şimdeden okuldan soğumamaları için miş :KK34:
mine bende haziran temmuz gibi planlıyorum ama eşim pek sıcak bakmıyo eymen biraz daha büyüsün diyoda ben onu ikna edeceğimi düşünüyorum inş yanılmam :KK52:

ohaa ya bu kadarda düşüncesiz olurmu insan ayıp yanii.ohh afiyet olsun eymenciğe ben sevmem bezelyeyi canım sağolasınn..nasıl oldun nagişcim umarım daha iyisindir..

slm hanımlar nagihan geçmiş oslun cnm insanda felaket bir uyku hali oluyor ben yıllardır böyle grip olmamıştım iyiki annemde oldum kalkıp tuğkanı doyurucak uyutucak gücüm bile yoktu annemler kardeşlerim halletti ben paso yattım çok feci önce 200 lük bir antibiyotik yazmıştı dr bana sonra 1000 lik le değiştirdi iyi olmayınca kullandım ama beni feci bozdu felaket kaşıntım var yarın kadın doğuma gidicem biryeri düzeltiyoruz diğer tarafı bozuyoruz bu ilaçlarla
ya bu nesli tam yemelik hayal güçleri maşallah ya bizimkide o külahlardan dedesine alıdrdı ordayken bitek onu istedi marketten bu reklamlar çok etkşliyor bizimki bu aralar ne görse istiyor akşamda babsıaradı ne lazım die yumurta sipariş ettik bideo küllahlardan yemeğinide güsel yiyince babsı çıkardı süpriz dedi aa diyor dedem almış eşimde diyor ne yapsak yaranamıyoruz
vallhi ben bugün bütüngün mutfakta geçirdim diyebilirim tarçınlı havuçlu cevzli kekten yaptım tuğkana bikaç gün ikindi öğünü olur sonra pizza yaptım sildim spürdüm belim ağrıyor ama hazıra alıştık anneanede

geçmiş olsun gamzecim havalar yapıyo canım benimm.oo hasta hasta pekte hamaratsın canım kekler,pizzalar tam benlikmiş bi tabakta bana hazırla canım bende geliyorumm ..afiyet olsun tuğkanığımada seninde ellerine sağlıkk

veee izmire yıllar yılar sonra kar yağdı...pek bir eğlencelıymış ya,sokağa çıkmadık ama kar topu oynayanları izlemek bile çoşturdu beni...gormemişin karı olmuş modundayız tum izmir halkı olarak:KK52::KK52::KK52:

aa hadi gözünüz aydın canımm biz yaz gelsin diyoruz sizde kar yağdı diye seviniyosunuz canımm burda bugün kar yağışlı ve -15 dereceymiş yandık vallahi

slm kızlar 2 gün tatili ardından daha iyiyim ama sabah eymeni dövecektim az daha 6:45te uyandı mız mız mız yetmedi su istedi buz gibi su istiyomuş neden içine sıcak su koymuşuz neyse giydirdim aşağı indirdim kv duşa girmiş delirdim ya işe geç kalıyorum kadın duşta geceleri çuvala koydu zaar aldım eymeni çıktım yukarı ona tv açtım o arada giyindim bunlar sıkıntılı durumlar
gelelim süprize saçlarımı ateş kızılına boyadım bekarlık günlerime döndüm acaba bide uzun küt gibi kestirsem mi :44:

slm nagişcim iyi olmana sevindim canımm..sakin ol canım kv yaptığıda iş sanki rahat canım çok rahat bencee..
aayyy bi fotonu koysanda diycem ama artık bıktın benim bu lafımı duymaktan sanırım:KK1::KK1::KK1:neyse eminim sana çok yakışmıştır güle güle kullan saçlarını canım

off vallhi ben böyle soğuk görmedim kızlar ya gittim dra sbhtan donduk resmen ya ankara berbat hanımlar valhi allahım yardımcısı olsun dışarda olanların izmirin kar görmemiş hanımları gözünüz aydın vallhi çok ayrı bir güzellik ama uzayınca birde soğuğu olunca büyük şehirlerde hayatı mahfediyor bugün pazarda çok pahalıydı ve donmuştu meyve sebzler yarından ihtibaren bizde hava yumuşuyormuş haftasonu 12-13 lerdeymiş kuzuları fırsatten istifade yıkamalı, gezdirmeli :)

nagihan cnm saçlar değişti kilolar verildi vallhi maşallahın var bende derya gibin merak ettim havalar iyileşsede görüşsek artık

geçmiş olsun gamzecim havalar yapıyo canım benimm.oo hasta hasta pekte hamaratsın canım kekler,pizzalar tam benlikmiş bi tabakta bana hazırla canım bende geliyorumm ..afiyet olsun tuğkanığımada seninde ellerine sağlıkk
sağolasın cnm vallhi buyurgel tuğkan olmasa hiç bişey yapasım yokta çocuklar için herşey

deryacım senin için 2 foto ekledim zor bela yeni saç rengimle ekleyemedim ama çokta değişik değilim zaten :)) yarın akşama silicem ok öpüyorum gidem bir nikotin alammm :KK14::KK14:

deryacım senin için 2 foto ekledim zor bela yeni saç rengimle ekleyemedim ama çokta değişik değilim zaten :)) yarın akşama silicem ok öpüyorum gidem bir nikotin alammm :KK14::KK14:

günaydın nagişcim sağolsun canım ilk önce fotolar için ikinizde muhteşem çıkmışsınız bayıldım eymende sarışınmış ben hep esmer hayal etmiştim eymenide..sende maşallah pek güzel hatunsun kızılda çok yakışmıştır zaten ikinizede tekrardan maşallah diyorum rabbim nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tşk ederim deryacımm o senin güzelliğin :)) eymen sarı değilde beyaz tenli babası tarafına çekmiş ama yüz göz aynı dayısı ve ben :KK52::KK52:demi ama şimdi çıkıyorum gelince devam edicem :)

tşk ederim deryacımm o senin güzelliğin :)) eymen sarı değilde beyaz tenli babası tarafına çekmiş ama yüz göz aynı dayısı ve ben :KK52::KK52:demi ama şimdi çıkıyorum gelince devam edicem :)

evet canım sana benziyo dayısını bilmem ama:KK1::KK1:tamam canım bende eşimi işe gönderdikten sonra geleceğim

tum izmir halkı olarak buldumcuk olduk valla kolay mı 21 yıl sonra yağmış,ama tadında bıraktı gitti.gunlerce surse haklısınız sıkar ve çekılmez...
yeni saçlarını gule gule kullan nagihancım,zaten guzel hatunsun daha da hoş olmuşsundur.kaşlarını çok beğendim fotoda maşallah diyeyım:nazar::nazar:
valla görmediydimkiii bu kadarınıı bi çocukluğumda görmüşüm onada dışarda şeker yağıyo koşun diye tepki vermişimm:KK1::KK1:haa anlatır gülerler bana bide bu gün gördümm:KK1::KK1:ama çok mutlandım vallaaa:KK1::KK1:çocukar gibi eşim aradı sabah 9 da uyuyorum tabi dışarı baksana bi dedi kaktım ne olmuşki dedim baktımki bende ki tepki anamm anaaam anaaaammmm karrr diyee:KK1::KK1::KK1: nesli de sızıp kalsa keşkee bu gün portakal ve ördeği anlat diye tutturdu bizim birsürü böyle hikayemiz varr sizlerde uyduruyomusunuzzz
bizdede var yarı uyduruk yarı kıtaplarda aklımda kalan hikayeler..bazen tıkanıyorum uydurmakta kıtaplardan anlatıyorum..bu gunlerde mini mini bir kuşla,mini minnacık orumcek şarkılarına taktı devamlı onları soyletıyor sıpa bana:KK53:
evet canımm yazılacaktımmm veee bugün yazıldım eşimle gittim 14 şubatta başlıyor kurs evde çok sıkılıyordum çok iyi olacak
bendce de çok ıyı olacak deryacım tekrardan hayırlı olsun..
off vallhi ben böyle soğuk görmedim kızlar ya gittim dra sbhtan donduk resmen ya ankara berbat hanımlar valhi allahım yardımcısı olsun dışarda olanların izmirin kar görmemiş hanımları gözünüz aydın vallhi çok ayrı bir güzellik ama uzayınca birde soğuğu olunca büyük şehirlerde hayatı mahfediyor bugün pazarda çok pahalıydı ve donmuştu meyve sebzler yarından ihtibaren bizde hava yumuşuyormuş haftasonu 12-13 lerdeymiş kuzuları fırsatten istifade yıkamalı, gezdirmeli :)
ben dun yıkadım şaçlar keçe gıbı olmuştu zıra.hafta sonu burda super hava çok şukur çıkalımda guneşlenelım biraz..

X