2009 Kasm Anneleri

tabiki canım herkesin bünyesi aynı değil ama çağan ne zaman ateşlense drlar bademcik diyorrr zaten onların ameliyat olduğun dr çok iyi bi drmuş araştırma hastanesinde özel muaynehanesi varmış gidip muayne ettircem bi bakalım o ne diyecek

neden 5 tane çocuk canım kim varkii?olabilir eşofman altı ama başka değişik bişeylerede bakabilirsin ..

sağol esincimm..mustafayada geçmiş olsun..büyümüşte annesini öpünce geçecekmiş bak sen çok bilmişe...maşallah canım darısı çağana..darısı çağana...

günaydın hanımlarrrr ben geldim geçmişi okuyamadım okuyunca yazıcam ayrıntıları ben çok feci grip oldum onun harici iyi geçti aneane maceramız hepinizi öptük gelirim yine valizleri boşaltıcam

hoşgeldin gamzecim evine...çok geçmiş olsun sanada ve kolay gelsinnn

slm minecim hayırdır neden apar topar gittiler anlamadım?canım çayın yanına ıslak kek yapabilirsin

meraba kızlaaaar. naber?
ben kpds çalışmaya çalışıyorum... şöle arnızda iyi gaz veren varmı aCep :44:

günaydın hanımlar nasılsınız?ben biraz hasta gibiyim üşüyorum ya doğalgaz yanıyo,ısıtıcı açık ama ben üşüyorum hatta donuyorum ..
darkseacım canım gaz vermeyi isterdim ama kendimi çok iyi hissetmiyorum

günaydın bende çok hastayım boğazım şişmiş sanki kulaklarım bile ağır işitiyo gözlerimden uyku akıyo
derya bir tane foto koydum eymenin bak bakalım beğencenmi paşamı

günaydın bende çok hastayım boğazım şişmiş sanki kulaklarım bile ağır işitiyo gözlerimden uyku akıyo
derya bir tane foto koydum eymenin bak bakalım beğencenmi paşamı

geçmiş olsun nagişcimmm..foto yokki canım nerde hani bulamadımm

maşallah akla bak yaaa
ayy ne güzel evli mutlu çocuklusunuz hep.. ben yeni evliyim seneye düşünüoz da kafama takılanlar var daha öncede sormuştum burada ama pek yanıt alamadım sende tecrübelisin sonuçta gebe kalmışsın öncede, tükürük yada vazelin kayganlaştırma amacıyla kullanmak etkilermi hamile kalmayı, bir de mantar ? ilişki sonrası da bi sürü şey diyen var ayağa kalkma duş alma felan gibi.. bunlar mantıklımı sizce? püf noktaları nedir çok soru oldu ama

evet seni hatırlıyorum ama ben bu tür sorulardan hoşlanmıyorum o yüzden kusura bakma cvp veremiycem diğer arkadasları bilemem ama..

Son düzenleme:
evet seni hatırlıyorum ama ben bu tür sorulardan hoşlanmıyorum o yüzden kusura bakma cvp veremiycem diğer arkadasları bilemem ama..
nagişinde dediği gibi mevlam nasip ettikten sonra olur hiç bişey yapmasan bile

senin cvbı görünce mesajımı düzenledim haklısın

gunaydın guzel annelerim

deryacım,nagihancım geçmiş olsun,iyi bakın kendinizede hemancecik toparlanın bakayım.unutmayın biz anneyız hasta olamalıyız
darksee,sen yaparsın canım,yabancı dil sınavı nedir kı sen ne sınavları geçmişsin,bu yanında ballı kaymak kalır

bugunde ballı,karabiberi gogsune surdum mertin,hiç oksurmedı butun gece, sabah uyanınca bir iki oksurdu o kadr.gun içindede bal,limon,zencefil karışımından verdim..ılık birseyler içirmeye çalıştım azda olsa içtı..birde sağan suyuyla,balı karıştırıp içirmekde ıyı geliyormuş ama onu denemeye cesaretım yok acıkçası zaten diğerlerini zor içiyor birde onu içirip,tamamen soğutmak istemiyorum..:26::26:

ay derya son 30 yılın en soğuk gunleriymiş ,allah yardımcınız olsun canım burası 5 derece donuyoruz,orası -6'ymiş..bizimde sadece oturduğumuz oda ıle yatak odası ısınıyor.merti banyo yaptırmaya korkuyorum 2,3 gunde bir yıkardım yarın 1 hafta olacak.koktu oğluşum

sağol meralcim evet canım biz anneyiz akşam eşim diyoki dur sakın sen hasta olma bize lazımsınoldu dedim sanki hasta olmayı ben istiyorum..
soğan suyu acı olur canım ya içermiki yapsan bile mert?evet canım yaz gelsin artık yaa bu ne soğuklar böyle burası felaket geceleri -13 e kadar gidiyo soğukluk bıktık artık donmaktann..
kızlarr yarın indesgn ve sayfa tasarımı uygulamaları kursuna yazılcam ALLAH kısmet ederse grafikerlik yanii aradım şimdi kontejanları varmış 2 ay bi kurs gördükten sonra arkadasım iş bulcak bana hem masa başı hemde erken çıkıyosun akşamları

oo senin ki iyiymiş benim eymeni yıkamadığım bazen 10 günü buluyo bide meral karabiberi sürünce üstüne yapış yapış oluyomu nasıl yaptın eymende de inatçı bir öksürük var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…