2009 Kasm Anneleri

kızlarrr kursa netten ön kayıt yaptırdım yarında kesin kayıt yaptıracağım

kızlarr ne yemek yapacaksınız bugünn benim aklıma hiç bişey gelmiyo hadi kopya çekeyim sizlerden yazında

evet seni hatırlıyorum ama ben bu tür sorulardan hoşlanmıyorum o yüzden kusura bakma cvp veremiycem diğer arkadasları bilemem ama..

ayy utandırdın ebni utanarak sormuştum zaten haklısın ayıp burdan sormak kusura bakmayın .. bayan bayana olunca rahat sordum, herşeyin hayırlısı olacağı varsa Allah isterse oluyo zaten..

hadi hayırlısı olsun cnm elinde bir mesleğin olur

kızlarr ne yemek yapacaksınız bugünn benim aklıma hiç bişey gelmiyo hadi kopya çekeyim sizlerden yazında

valla cnm evde karnıbahar ve brokoli var haşlanmış üzerine sarımsaklı zeytinyağı ve yoğurt eklerim bide sıcacık mercimek çorbası istiyo cnm yeterde artar zaten hastayım 11de drye çıkıcam kesin antibiyotik verecek akşamdan beri zencefilli bal yiyorum eymene uyguladıklarımı kendime uyguluyorum

???????????????

Son düzenleme:
deryaaa bilmiyorumki akşama bi tabak lahana sarması varr cnım bişi yapmak istemiyo şimdide nesliye çorba yaptımm bize bimiyorum...bu arada ne kursuna kayıt oldun ben anlamadım arkadaşımm

dün misafirlerim geldii herşey çok güzeldi ilk defa görmeme rağmen bayan baya hoştuu vana gidicekler önmüzdeki haftaa ama gidince nerede kalacağını oda bilmiyorr piskolojileri alt üstolmuş girer girermez eve ilk önce çatlak varmı diye baktılarr o derece yanii allah yardımcıları olsunn neslide oğularını sevdi annesini hiç üzmedii her seyini paylaştıı

ya bende matı yapmayı düşünüyorum bide senin gibi mercimek çorbası canım istedi hemde çağanda içiyor..senin menüde iyiymiş bak canım karnıbahar istedi benimde brokoliyi sevmemde

deryaaa bilmiyorumki akşama bi tabak lahana sarması varr cnım bişi yapmak istemiyo şimdide nesliye çorba yaptımm bize bimiyorum...bu arada ne kursuna kayıt oldun ben anlamadım arkadaşımm

canım indesign diye geçiyo sayfa tasarımı yapıyosun yani kitap,dergi filan tasarlaması yapıyosun arkadasım bu işi yapıyo hem rahat hemde maaşıda güzel .hımm lahana sarmasıda güzel ama şu anda yapamam..afiyet olsun nesliyede

ne güzel minecim ısınmışsın,sevmişsin misafirlerini ..ya zor vallaha sizin meslek yaa..
kızlar ya şimdi bi yandan sakız çiğniyorum bi yandan size yazıyorum çağanda yanıma oturmuş benim sakız çiğnememi taklit ediyo yaa

meralll msni açarsan camden konusuruz canım hem mertide görmüş olur çağan

mert soğanı çok seviyor aslında salatalarda soğanı ayıplayıp yıyor.elinede taze soğan falan veriyorum hatur hutur yıyor ama boyle suyunu veririm sevmez,diğer ballı karışımları da içmez bu sefer diye denemeyeceğim.şimdilik ıyı oksuruk olayı baktım kotuye gidiyor son çare veririm...
oo senin ki iyiymiş benim eymeni yıkamadığım bazen 10 günü buluyo bide meral karabiberi sürünce üstüne yapış yapış oluyomu nasıl yaptın eymende de inatçı bir öksürük var
nagişcim bir gun sırtına bir gun gogsune suruyoruz bunu hatırlatayım oncelıkle,iki taraflı surme sakın.yok cildi kremlenmiş gibi oluyor sabah açınca,karabiber tozları oluyor ama onuda elinle sılkıtınce birsey kalmıyor.karışımı cilde surdukden sonra mertin mendilleri vardı tulbent gibi onu ısıtıp koyuyorum ustune,badiside batmıyor..surerken yanına ıslak mendil alama kendi elini silersin hemencecik

hayırlısı olsun canım,birseylerle uğraşmak iyi gelir..

çok zor vallahi canım hemde çok seneye tainimiz vana çıkarsa eşimle gidemiyorum iki yıl ayrı kalıcazz dua ediyorum inş diyarbakır olurr

tabi canım şimdilik iyiyse deneme ama inş dahada iyiyye gider canım..evet canım bişeylerle uğraşmak güzel evde çok sıkılıyorum zaten bayağı iyi gelecek bana sonrada işe başlıycam

çok zor vallahi canım hemde çok seneye tainimiz vana çıkarsa eşimle gidemiyorum iki yıl ayrı kalıcazz dua ediyorum inş diyarbakır olurr

kız dur inş vana çıkmaz ayrılıkta çok ama çok zor bide 2 sene yaa az bi süre değil..ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

ben et çıkardım bifteklık,duduklude pişiriyorum domates soslu sarımsaklı çok pıratık ve guzel oluyor.yaninada pilav yapacağım.eşim et yemıyor o bugun geç gelecek o yuzden oğluşumla bana yapıyorum.yanınada marul salatası yaparım bugun çorba yapmayacağım..
ay haklılar valla,zor ya allah yardımcıları olsun.neslıyede arkadaş gelmiş ıyı olmuş kaynaşmışınız..

meralll msni açarsan camden konusuruz canım hem mertide görmüş olur çağan

canım şimdi çıkmam lazım mertin yemeğini çorbasını hazırlayayımda erken yedireceğim.sabah erken kalktı erken uyusun oğlende.sonra açalım olur mu??

neslihan koltuğu açtırdı iki yastık getirdi odasından bide battaniye çıkarttırdı koltuğun atından anne keyif yapalım diyoo şimdi akşam kadar bu yatak kalkmazz tabiki bendee hepinizi öpüyorum kızlarrr

iki ihtimal var ya diyarbakır vann off şimdiden stresi sardıı vallaaa neyse hakkımızda hayırlısı

hayırlısı olsun mınecim inş istediğiniz gibi olur.ne kadr çok tahin oluyor,tam bir yeere alıştın derken hop başka bir yere taşınıyorsun..van olursa sen neden gidemiyorsun onu anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…