hoşgeldin meral nasılsın canım?mert nasıl?
deryacım iyiyiz biz canım.oturduğumuz odanın kapısının kilidi bozulmuş.ana oğul odada kılıtlı kaldık,bir muddet.telefonlarlar,pc de başka odadaydı.neysekı tornovida varmışda kılıdı sokup,açtım..aksıyonlu bir sabah yaşadık yani:))annem gelecek onu beklıyorum,mert'i de uyutramadım.oyle işte:))opuyorum çağanı ve seni..
esincim geçmiş olsun,bu oksuruk bir yapıştımı kurtuluş yok galıba.mertde tam kurtulamada çok nadırde olsa oksuruyor
geçmiş olsun canım yaa bi dra götür istersen
saogul canım dün dr saglık ocagına götürecektim cok kar yagıyodu cıkamadık hafta sonuda eşim çalışıyo artık pazartesi götürecem allahtan ateşi yok
ayy geçmiş olsun canım bende aynı senin gibi olmuştum çağanla odada kalmıştık kapının kolu elimde kırılmıştı ocaktada düdüklü vardı ikimizde ağladık oğlumla en sonunda kapıyı kırıp öyle çıkmıştım şimdi oturduğumuz odanın kapısı yok..çağan uyududa uyandı bile ama sürekli ağlıyo çok mızmız hiç bişey yaptırmıyo yanında oturursam bişey yok ayağa kalkarsam ağlamaya başlıyo..ohh annen geliyomuşş ne güzel bende çağıracaktım ama gelmiyo işteee .bizde oğlumla öpt siziii
ay ya siznki daha da kotuymuş benimde aklıma geldi hemen ocakda birsey varmıydı diye..neden acaba mızmızkı deryacım biryeri falan mı ağrıyor kı belkıde dişlerdir..bizimki uyumadı annemle komsu gezmesine gittiler.bend eortalığı topladım,şimdi yemek hazırlıklarına başlayacağım.akşama ablamlarla ,yeğenlerimde gelecek bugun benim doğum gunum de
selam kızlar nasılsınız dr a gittim bugün kese görünmedi testlerimi yanıma almıştım 2.çizgi çok silik olmayabilir dedi kan testi yaptırdık 366çıktı 4haftalık hamilesin dedi tekrar gidicez 1hafta sonra bakalım kese görüncekmi...
günaydın hanımlarr açılışı ben yapayım dedimm..nasılsınız bakalım?kuzucuklar nasıl?benim biraz canım sıkkın dün yine çağan ateşlendi hiçbişey yokken öğle uykusuna yattı bi kalktı uyuduğu 1 saat bi kalktı 40 derece ateşş hemen soyuttum dolven verdim akşama kadar bişeyi yoktu akşam yine hiç farketmedim bile 7.30 gibi yine 39,1 bi kerede verdim dolven düştü bidaha çıkmadı eşimi ikna ettim bademciğini aldırmayı düşünüyoruz ama kaç yaşında yapılıyo tam bilmiyorum araştıracağım işte.sabah yine çok erken uyandık 6da çok uykum var eşimde yeni gitti işe bende evleri toplayacağım..
günaydın
derya,esin çok geçmiş olsun paşalara eymende hasta desem hasta değil iyi desem iyi değil gündüz iyi gece öksürüyo burnu tıkanıyo falan filan yaz gelsin artıkta paşalar iyileşsin
meral doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere torunlarını sevene kadar sağlıklı kal inş
dark sea deniz nasıl sende face yokmu sende gelsene gruba
canım geçmiş olsun ya. bizim gibi olmuşsunuz sizde. 3 gün düşmemişti ateşi. maalesef antibiyotik başlamıştık...
bademciğini almak nerden çıktı ki derya :26:
günaydın
derya,esin çok geçmiş olsun paşalara eymende hasta desem hasta değil iyi desem iyi değil gündüz iyi gece öksürüyo burnu tıkanıyo falan filan yaz gelsin artıkta paşalar iyileşsin
meral doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere torunlarını sevene kadar sağlıklı kal inş
dark sea deniz nasıl sende face yokmu sende gelsene gruba
günaydın tatlım..
benim face yok. eşimle birbirimize yasakladık. ama siz face takılıyosanız yavaş yavaş koparsınız burdan. sizden önceki arkadaşlar hep öyle oldu. desene yine aprak dökümü başlicak ve ben yine yalnız kalacam
sağol canım antibiyotik zaten kullanıyorum 2 haftadır ona rağmen çıkıyo ateşi..canım arkadaslar bilir geçen senede çok ateşleniyodu 2 güne bir abartmıyorum bunu bademcik yapıyo canım ufacık bişeyde hemen mikrop kapıyo benim teyzemin torunuda böyle çekiyodu 3 yaşında ameliyat oldu geçenlerde sordum nasıl şimdi ateşleniyomu diyee bi kaç normal hastalığın dışında ateşlenmesi olmuyormuş artık durup dururken birden yükseliyoo çok şükürki hiç havale geçirmedi çağan ben ondan korkuyorum dün akşam artık eşime kızdım o karşıydı aldırmaya ikna oldu gibi araştıracağım iştee
hımm. deryacım teyzenin torunu öyle oldu diye çağanında öyle olduğunu anlamına gelmez ya tatlım. çoook iyi bir uzmana götür. bakalım o ne diyecek. sonuçta bademcik gereksiz bir organ değil ki.
bugünlerde dr kadir tuğcu ya sardım. sürekli yazılarını okuyorum. dur bi bakim bademcik için bişey demiş mi:26: