2009 Kasm Anneleri

herkese gunaydınlar,ıyı guzel bir hafta sonu olsun hepimiz için...

derya,nagihan teşekkur canlarım bir yaş daha buyudum işte

aynı anlattığın şeyi yaşıyoruz cnm sen daha ayrıntılı söylemişsin 2 gündür uyku tulumunu alalı rahatladı gibi
bide cumartesi mevlit vardı eşimin amcasında eymeni yatak odasına uyuttum benden 1 ay sonra doğum yapmış bir kız var kızını uyutmaya girdi neyse 15 dk sonra çıktı ayyy nagihan eymen büyük adam gibi horluyo demez mi dedim çocuk hasta grip normaldir çok sinirlendim ama o kalabalıkta söylenecek laf mı yani sen önce aynaya bak çocuğa bakmaktan bir haber babannesini çok seviyo bana hiç gelmiyo tatile giderken bile bıraktık evde durmuyo diyo valla dedim benimkide kimselere gitmiyo ya gıcık oluyorum hem kendi bebelerine bakmayıp bir kez dur bile demeyen annelerin annelik dersi vermelerine

denemedim meralcim karaturbu eymen bu ara bal yemeyi reddediyo
bugün 100 tl harcıcam yaaa 5tane bebiş var hediye alınacak çarşıdan uyduruk bişey almaktansa c&a daki 20 tlye indirime girmiş kadife eşofman takımlardan alsam olur mu dersiniz gördünüz mü onları eymene almıştım sıcacık epeyde kullanmıştık :44:

slm kızlar derya cok geçmiş olsun mustafa eymen gibi uykuda cok öksürüyordu şükür iki gecedir iyi eymenede geçmiş olsun kızlar ben ılık suya bal bikaç damla limon damlatıp içirdim balgamıda attı öksüregde iyi geldi mustafa hala uyuyo bende kendi uyanana kadar uydanırmayım bügün gündüz uyumaz akşamda erken uyur diye düşünüyorum ...dün başım agrıdı biraz koltuga uzanmıştım ben fark etmedim burnum kanamış yanımda oynuyordu geldi anne murnun kanıyo diyo nasıl üzülüyo öpeyimde geçsin diyo nezaman büyüdü bunlar dünyaya gelen büyüyo

günaydın hanımlarrrr ben geldim geçmişi okuyamadım okuyunca yazıcam ayrıntıları ben çok feci grip oldum onun harici iyi geçti aneane maceramız hepinizi öptük gelirim yine valizleri boşaltıcam

neden 5 bebeğe hediye alınıyor nagişcim,meraklandım şimcik:26::26:eymende gormedim ama ıyımış fıyatı kaçırma al bence,buyuk beden al da seneye giysinler.bu sene için vardır giysileri...lcw dede bayağı uygun şeyler var kadıfe pantolon aldım dun merte 19 tl,3,4 yaş aldım bu sene paçadan kıvırırım,seneye tam olur.28 falandı o pantolonlar sezon başında vaktın olursa orayada bakabilirsin..

en sinir tıpler boyleleri valla.kendi çocuğu hiç hastalanıp burnu tıkanmamış herhalde

günaydın hanımlarrrr ben geldim geçmişi okuyamadım okuyunca yazıcam ayrıntıları ben çok feci grip oldum onun harici iyi geçti aneane maceramız hepinizi öptük gelirim yine valizleri boşaltıcam

hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah kuzuya geçmez

şimdi cnm hepsi eymen doğduğunda hediyeleriyle birebir gelen insanlar kimisi pasta aldı geldi kimisi giysi kimisi bebek bezi :) gerçi kullanamadık yeni doğandı bezler halada dolapta bekliyolar ee eymende 3700 doğmuştu hemen 2 numaraya geçtik onun için iyadeyi ziyaret
gamzecim hoşgeldin çok geçmiş olsun tuğkan iyiyse senin grip olman dert değil (ne kötüyüm dimi )annelerin hasta olma lüksü bile olmaz hemencik toparlan

laf olsun diye konuşan tipler bunlar bide çok bilmişlik yaparlar ya

senin dediğin gibide yapıyorum.direk,bal,limon ve zencefil karışımını da ıçırıyorum yok geçmedi..dun sırtına bal karabibr surdum,daha iyiydi sanki.bugunde gogsune sureceğim bakalım nasıl olacak...

kızlar acayıp soğuk bugun kar yağan yerler daha şanslısınız bence.burda kurubi ayaz var.vuuuuu donuyorum mutfağa gittiğimde...

sm kızlar nasılsınızz dün gece akşam kayınvalideler apar topar gittilerr bu gün evde kızımla yanlızız...

eşimin arkadaşı gelebiirmiş eşiyle vandan gelmişler ama kesin bişi söylemmemiş belki uğrarlarmış çay içerlermiş:44::44:çayın yanına ne yapim şaşırdım valla kesin diilmiş gelecekleri belirsizliği hiç sevmiyorum bu ara misafirden gözümü açamıyorum artık dinlenmek istiyorumm

ayyy bende sevmem belirsizlikleri helede misafirin belirsizi gelecek dersin hazırlanırsın gelmez gelmez dersin gelir ıyyy Allah kolaylık versin de kocanın olmadığını bile bile neden geliyolar ki :44:

ve nesihandan duaa allahım babama çokk para ver amin:))))

amin amin bizede bizede
biliyo zilli yarın öbürgün makyajı var saçı var kıyafeti var çokk para olsun ki babası onada versin

eşim bursadan geldi canımm tee çarşamba günü hemdee o gitti kayınvalideler gedi onar dün gitti bu gün başka ve hala haber yokk vala gelrilerse ekler alırım tuzu kurbaiye falan alırım ne yapim artıkk hiç keyfim yok zatennn tanımıyorumdaa eşimin devresiymiş vandaydılarr tatile gelmişlerr

meralcim öncelikle yeni yaşın hayırlı olsun. güle güle yaşlan
valla ne bileyim hoşuma gitti kadir tuğcunun yorumları,azıları. benim mantığıma uydu. vee çok rahatlattı beni. bu bile çok önemli bence. içimi karartan doktorlardan çook daha iyidir.
ya bide benim oğlmun sırtı çok terliyo. herkes bronşitlide oyüzden diyo. şu bronşiti kökten söken birşey var mı acaba. yada terlemesini durduracak?
kıyafet değiştirmekten bende oğlumda bıktık gece uyanınca bile pijama değişiyoruz. hep başımızın ucunda yedekler var

teşekkur ederim canım..benimde hoşuma gidiyor bu dr.bazı fikirleri uçuk ama bende rahatlıyorum.ilaçlar konusunda çok şey oğrendim sayesinde..basıt bir grıbı bile antıbıyotıkle halletmeye çalışan drların duşmanı kadir tuğcuyu seviyorum..bu terleme konusunu sorsana kadir beye,hemen donup cevaplıyor sanırım..

aman minecim salla boşver tanımıyormuşsun nasılsaohh kayın valıdelerde erkenden gitmiş,rahatına bak

nesli yavrum dualara başladın demek,maşallah sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…