2009 Kasm Anneleri

sağol cnm rahatladı çok şükür kakada şöyle çıkmadı cnm normal kak tahlili istemiş bizden dengesiz dr aslında parazit istemesi gerekirmiş onda çıkarmış kurt ama gece yattıktan sonra kaşınması kurt işaretiymiş çünkü gece yumurtlamaya çıkarlarmış ayy çok iğrenç bir muhabbet ama

muhallebi bizimkide yemez cnm tatlı şeyleri hiç sevmiyr tiremisu yaptım önceki gün kekle kesinlikle yemek istemedi ikindide yesinistedim malesef teyzesi ağzına çaktırmadan 1 lokma muhalebi deydirdi iyi geldi döndü istedi çokta önyargılı aslında denese belki çok sevicek

ben kullanmadım fikrim yok ama hafif bir araba almanı tavsiye edebilirim.birde dunya para vermeye gerek yok dıye düşünuyorum çunku yurumeye başladıklarında oturtmak imkansız oluyor arabayı verimli olarak kullanabileceğin 18 aylık olana kadrkı zaman..biz artık çoğunlukla dışarı çıkarken yanımıza almıyoruz bile..

Son düzenleme:
malesef cnm ondan değil arabamız kraftın 3 tekerleklisi tek yönlü ama hafifi tam benim gibi çocukla otobüslerde çok vakti geçenler için hafif ne puset ne araba ikisinin ortası bişey çok memnunum

malesef cnm ondan değil arabamız kraftın 3 tekerleklisi tek yönlü ama hafifi tam benim gibi çocukla otobüslerde çok vakti geçenler için hafif ne puset ne araba ikisinin ortası bişey çok memnunum

gamzeee bizde de ondan var:))bende çok memnunumm,mavisimi var sızdede yoksaa..

ben oğluşuma meyve hazırlayım,hoşçakalınnn

gamzeee bizde de ondan var:))bende çok memnunumm,mavisimi var sızdede yoksaa..

ben oğluşuma meyve hazırlayım,hoşçakalınnn
aynen cnm mavisi yaşasın araba kardeşliği
hadi afiyet bal şeker olsun mertimize meyvesi löplöp et olsun :)

Son düzenleme:

vakit ayırıp cevap verdiğinz için teşekkür ederim
inşallah işime yarayan bi modele karar verip alabilirim

geçmişi pek okuyamadım ama süpürgem tamirden geldii içine 20 tl sıkışmış 20 tl ye tami oldu yaniii şükürkiii kabloda sorun varmışş hepinizi öptümmmm

canım allah sabır versin... mesela ağzına küçük parçalar halinde köfte versen yiyemez mi. belki çok acıkınca yer...
gerçi sen herşeyi denemişsindir ama nebileyim bir fikir işte :26:

aminnn canım saolasın kesinlikle ağzını açmaz kaşıkla yiyo herşeyi elle reddediyo ve pütür geldiğindede ağlıyoo ah bi aç bırakabilsem olcak belki ama içim el vermiyo...

aminnn canım saolasın kesinlikle ağzını açmaz kaşıkla yiyo herşeyi elle reddediyo ve pütür geldiğindede ağlıyoo ah bi aç bırakabilsem olcak belki ama içim el vermiyo...

canım benim seni anlıyorum. ahh şu annelik... vicdan el vermez ki... ama bunu çocuğunun iyiliği için yapmalısın. korkma hiçbişeycik olmaz 1-2 günden...
çok acıktımı ver eline ekmeği kemirsin. güzel güzel köfteler, pilavlar, makarnalar yemenin tadına bir varsın oda çok sevecek zaten bu işi...

gunaydınnnnn;herkesler iyi mi?hasta bebişlerimiz ıyıleşmişlerdir umarım...

dun mertin son azılarından birinin gelmekde olduğu farkettim.etten çıkmış beyaz beyaz gozukuyor ama daha çok minnacak.gecede huzursuz uyudu karnımı ağrıdı yoksa dışındenmıydı bilemedim..ay daha 3 dişi daha gelecek..tam ohh geceleri iyi uyuyor derken şimdi yıne yeniden dişler çıktı ortaya..sizinkilerde dişler ne durumda???

geçmişi pek okuyamadım ama süpürgem tamirden geldii içine 20 tl sıkışmış 20 tl ye tami oldu yaniii şükürkiii kabloda sorun varmışş hepinizi öptümmmm

hadi gozun aydın minecim,kavuşmuşsun hemencecik süpurgeye

aynen cnm mavisi yaşasın araba kardeşliği
hadi afiyet bal şeker olsun mertimize meyvesi löplöp et olsun :)

teşekkur ederiz teyzesi:)9

günaydın hnaımlarrr nasılsınız benim kuzumda babannesne indi bende sbh işimi hallediyorum
ah bircancım vallhi işin çok zor arkadaşım gerçekten eline ekmek versen sadece pilav yapsan hep ortada tabak kalsa mutlaka atıştırmaya yeltenecektir aç ne yapsın çok rahat edersin cnm sonrasında inş.biran evvel çözersiniz busorunu
cnm ben uzunca zamndır dişlerine hiç bakmadım gelsinde bakıcam ama yoktur tahminim henüz biz zaten her dişte hasta olduk gece uyumadı bu belirtiler yok bikaç zamandır

slm kızlar hergün girip okuyorum ama yazamıyorum grip geçti ama halsizlik uyku hali geçmedi bide mustafanın uyku düzeni bozuldu geç cok geç yatıyo sabahda cok gec kalkıyo birde akşam üstü koltukta oturdu yerde uyukluyo benide tüm dengem alt üst oldusizler nasılsınınz minecim allah kavuştrsun meral mertin resimlerine bayıldım maşallah pek yakışıklı olmuş mustafa anne cocuk bak diye babasınada gösterdi ....diger kasım annelere sizler nasılsınız kuzular nasıl

hastalık sonrası oyle oluyor esincim,toparlanırsınız enkısa zamanda.hastalıklar bitmişse ya duzen yıne kurulur..

yerim ben o mustafayı bende hep gosteriyorum sızın çocuklarının fotolarını merte.kardeş,kardeş dıye sevinıyor...bende sızın karlı fotonuza bayıldım,bizim hiç oyle fotolarımız olmayacak galıba,sanırsam.kar yuzu gorduğumuz yok da.ama acayıp soğudu havalar 2 gunde

şşşişşt naber minecim. ben burdayım

pışttt darkseaa naberrr??deniz ne yapıyor...senin o akıllı oğluşuna soylede bizim mertede çiş,kaka olayını oğrenmenin tuyolarını versinn...adam altını doldı-uruyor hiç umrunda değil,yaptıkdan sonra bile soylediği yok

gelsin mert bizim burada kar cok oynasınlar cok yagdı da eridi bizim buralara yagıyo sizin oralara sogu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…