sağol cnm rahatladı çok şükür kakada şöyle çıkmadı cnm normal kak tahlili istemiş bizden dengesiz dr aslında parazit istemesi gerekirmiş onda çıkarmış kurt ama gece yattıktan sonra kaşınması kurt işaretiymiş çünkü gece yumurtlamaya çıkarlarmış ayy çok iğrenç bir muhabbet amahay allah geçmiş olsun canım ya neyse ilaçlar iyi gelmiş kaşıntı geçmiş.neden oluyormuş acaba bir bilgin var mı??
birde tahlılde çıkmazmıydı kurt olsa dıye aklıma takıldı...
3 oğun yenıyor.oğlenle,akşam arasında meyve,çerez atıştırıyor.akşamdan sonra yıne çerez,kestane yıyor.akşam yemeğini erken yemişse yada az yemişse muhalebi veriyorum ,muhalebi dediğim sute 3 kaşık kadar konmulş hipp organik tahıllı gayet sıvı kıvamda...
kızlar ya mert hiç oyle pudıng,sutlaç gibi şeyler yemiyor.dun sutlu irmik yaptım kendimize merte yediremedim..acıkınca kabak çekırdeği,leblebi,fıstık vs istiyor.buh-gunlerde kabak çekirdeğine fena taktı.patlamış darınında kabukkısmı boğazıns takılırmı diye teretdutlerim var ondan hiç vermedim.
son bayramdan sonra çikolatayla tanıştı.bir aydırda ara ara veriyordum ama geçen hafta uyanır uyanmaz istemeye başladı,veriyorum bir daha bir daha diye istiyor doymuyordu.şimdi 3 gundur vermiyorum istediğinde oyalıyorum,başka şeylerle kandırıyorum.hiç yemesin demıyorum arada yesin hergunde bir miktar verebilirdim ama mert ipin ucunu kaçırdı malesef o yuzden artık yasakkk...
merhaba arkadaşlar
2011 temmuz annesiyim ben size bişi sormak istiyorum :)
chicco num liteway yada multiway model arabalarını kullanan varmı aranızda ?
ben yeni bi bebek arabası almak istiyorum da bu modelleri kullanan ve yorumda bulunabilecek varmı
artı ve eksi yönleriyle
bebek büyüdüğünde bu arabalara sığamayacağı (rahat oturamayacağı) ve ön barının olmayışının sıkıntı yaratacağını duydum
kullanan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim :)
malesef cnm ondan değil arabamız kraftın 3 tekerleklisi tek yönlü ama hafifi tam benim gibi çocukla otobüslerde çok vakti geçenler için hafif ne puset ne araba ikisinin ortası bişey çok memnunummerhaba arkadaşlar
2011 temmuz annesiyim ben size bişi sormak istiyorum :)
chicco num liteway yada multiway model arabalarını kullanan varmı aranızda ?
ben yeni bi bebek arabası almak istiyorum da bu modelleri kullanan ve yorumda bulunabilecek varmı
artı ve eksi yönleriyle
bebek büyüdüğünde bu arabalara sığamayacağı (rahat oturamayacağı) ve ön barının olmayışının sıkıntı yaratacağını duydum
kullanan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim :)
sağol cnm rahatladı çok şükür kakada şöyle çıkmadı cnm normal kak tahlili istemiş bizden dengesiz dr aslında parazit istemesi gerekirmiş onda çıkarmış kurt ama gece yattıktan sonra kaşınması kurt işaretiymiş çünkü gece yumurtlamaya çıkarlarmış ayy çok iğrenç bir muhabbet ama
muhallebi bizimkide yemez cnm tatlı şeyleri hiç sevmiyr tiremisu yaptım önceki gün kekle kesinlikle yemek istemedi ikindide yesinistedim malesef teyzesi ağzına çaktırmadan 1 lokma muhalebi deydirdi iyi geldi döndü istedi çokta önyargılı aslında denese belki çok sevicek[/iğrenç l
artık bana iğrenç gelmiyor boyle muhabetler,açık açık yazalım konuşalım kkı başımıza geldiğinde fikrimiz olsun. bak sizin tecrubenizden bizde bilgilendik:))
malesef cnm ondan değil arabamız kraftın 3 tekerleklisi tek yönlü ama hafifi tam benim gibi çocukla otobüslerde çok vakti geçenler için hafif ne puset ne araba ikisinin ortası bişey çok memnunum
aynen cnm mavisi yaşasın araba kardeşliğigamzeee bizde de ondan var:))bende çok memnunumm,mavisimi var sızdede yoksaa..
ben oğluşuma meyve hazırlayım,hoşçakalınnn
ben kullanmadım fikrim yok ama hafif bir araba almanı tavsiye edebilirim.birde dunya para vermeye gerek yok dıye düşünuyorum çunku yurumeye başladıklarında oturtmak imkansız oluyor arabayı verimli olarak kullanabileceğin 18 aylık olana kadrkı zaman..biz artık çoğunlukla dışarı çıkarken yanımıza almıyoruz bile..
malesef cnm ondan değil arabamız kraftın 3 tekerleklisi tek yönlü ama hafifi tam benim gibi çocukla otobüslerde çok vakti geçenler için hafif ne puset ne araba ikisinin ortası bişey çok memnunum
canım allah sabır versin... mesela ağzına küçük parçalar halinde köfte versen yiyemez mi. belki çok acıkınca yer...
gerçi sen herşeyi denemişsindir ama nebileyim bir fikir işte :26:
aminnn canım saolasın kesinlikle ağzını açmaz kaşıkla yiyo herşeyi elle reddediyo ve pütür geldiğindede ağlıyoo ah bi aç bırakabilsem olcak belki ama içim el vermiyo...
geçmişi pek okuyamadım ama süpürgem tamirden geldii içine 20 tl sıkışmış20 tl ye tami oldu yaniii şükürkiii kabloda sorun varmışş hepinizi öptümmmm
aynen cnm mavisi yaşasın araba kardeşliği
hadi afiyet bal şeker olsun mertimize meyvesi löplöp et olsun :)
teşekürlerr kızlarrr
kimse yokk nerde bu devlet nerde bu kızlaarrrrr alooo
slm kızlar hergün girip okuyorum ama yazamıyorum grip geçti ama halsizlik uyku hali geçmedi bide mustafanın uyku düzeni bozuldu geç cok geç yatıyo sabahda cok gec kalkıyo birde akşam üstü koltukta oturdu yerde uyukluyo benide tüm dengem alt üst oldusizler nasılsınınz minecim allah kavuştrsun meral mertin resimlerine bayıldım maşallah pek yakışıklı olmuş mustafa anne cocuk bak diye babasınada gösterdi ....diger kasım annelere sizler nasılsınız kuzular nasıl
şşşişşt naber minecim. ben burdayım
hastalık sonrası oyle oluyor esincim,toparlanırsınız enkısa zamanda.hastalıklar bitmişse ya duzen yıne kurulur..
yerim ben o mustafayı bende hep gosteriyorum sızın çocuklarının fotolarını merte.kardeş,kardeş dıye sevinıyor...bende sızın karlı fotonuza bayıldım,bizim hiç oyle fotolarımız olmayacak galıba,sanırsam.kar yuzu gorduğumuz yok da.ama acayıp soğuduhavalar 2 gunde