2009 Kasm Anneleri

aynen öyle ben iş yaparken eşim oturuyosa yada tv başındaysa daha bir sinirle yapıyorum yaptığım işi tamam yardım ediyo saolsun ama oturması gözüme batıyo son günlerde her an patlayabilirim :) korkuyorum kendimden

oof şimdik bide yiğitmi çıktı başımıza onu yakalarsak oğuzla sonu kötü olur haberi olsun.. bence hayvanlara gitmesi daha iyi olmuş çocuklar bayılıyor hayvanlara eşinde çok düşünceliymiş maşallah benim bile aklıma gelmiyor bazen hasta çocuğa yaklaştırmamak..
oğuzda uykusuzsa eğer ota foka herşeye ağlıyor beni deli ediyor.. ama normalde ağlamaz..

ya oğuzda çok üçkağıtçı normalde bende eşimde sessisizdir yani haksızlığa uğradığımızda bile kendi kendimize sinirleniriz anca :) ama oğuz ooy ooy oyy diyorum kime çekmiş bu sıpa diye bi yaramazlık mı yaptı, beni kızdırdımı, hatasını biliyor ''anneee'' diyor sinirli evet diyorum burnunu sıkarak hihihihihihiii diye gülüyo bide gözümün içine bakıyor kendini sevdircek sıpa dayanamıyorum tabiki..

ben ne zaman kilo hesabı yapcam ya alcam diyorum alamıyorum alamıyorum alamıyorum yapmadığım kalmadı pes artık oğuzun doğumda 20 kg aldım oda gitti.. annem 35 ten sonra alırsın ben öyle oldum sonrada vermeye uğraşırsın diyo bekliyoruz bakalım..

ya bende bu gün köfte yapsam diye geçiriyordum içimden ama kıyma buzlukta hayatta yetişmez akşam yatmadan yavruya bulgurlu yeşil mercimekli pilav yaptım bakalım sevecek mi?

nesliyi uyutmak zor olsada başardımm
gidip prasalarımı ayıklıyıp doğrıyımmm bariii

anamm kimse yok gelmemişşş neysee bende çıkıyorumm eşim gelicek yemek yicez ben spora gidicemmm öptüm sizie kuzucuklarıı

nuranda olaydı eyidii ama yokkk

slm hanımlar kuzular iyiye gitmiş hastalıklar azalmış sevindim canlarım onlar iyi biz iyi bizde geeçn haftadan beri kaşınıyoruz tuğkan sürekli poposunu kaşıyor anne acıyor diyor özellikle geceleri kalkıp kalkıp ama acımıyor kaşınıyor anladığımız kadarıyla cuma günü götürdüm cerraha olay makat olunca baktı çatlak yok dedi idrar ve kakadan tahlil yapıldı temiz çıktı dr kurttan şüphelendi belirtiler kurt dedi ailecek hepimize ilaç yazdı anlıyacağınız bir kurdumuz eksikti
onun harici iyiyz tuğkan 3 öğün yemek istiyor bu aralar ara öğünü hiç yiyesi yok sizin kuzular kaç öğün yiyor hanımlafr artık bizimle yemeleri kafimidir acaba

canım ben kendi adıma konuşayım pütürlü olayımız yok biliyosun çorbalara devam...sabah kahvalltı yapıo, öğlen çorba, akşamüstü meyve, akşam yemeği ,gecede yatarken muhallebi veriyorum...

cnm bizimde öyleydi kahvaltı+öylen çorba içirmeye çalışıyorum mutlaka akşamğzeri meyve yiyordu hiç istemiyor yemek artık acaba diyorum günler kısa bikaç akranı arkadaştanda duydum artık yedirmiyolarmış bizimle yiyor dediler oyüzden sizleresordum akşamda genelde kuru şeyler yiyor pilavdır yoğurtla makarnadır bulgur et balık tavuk bunları akşam yiyor gecede ıvır zıvır yiyor mandalina bazen 1-2 dilim ayva seviyor kuruyemiş istiyor bazen mısır patlatıyoruz ondan yiyor gece yatarkende ballı süt içiyor bazen içine cicibebede katıyorum özellikle az yediği akşamlar muhallebi yemiyor bizimki işte aslında tok tutar ne güsel

anladım canım ne güzel meyvesini dilimle yiyo dua et ben muz ezcem büskivi eritcem diye uğraşıyorum içinede portakal ya da mandalina sıkıyorum dışardaysak hazır meyvelerden alıyorum ne zamna geçiçek bugünler bilmiorum valla şimdi darı patlatıyoruz sofra bezi yayıyorum ona özel tabağa koyuyorum burasıda senin yerin diyorum 1haftadır böle az az yemeye başladı darıdan bakalım alıştırmaya çalışıyorum ama iş yemeğe gelince öğürüyo blendır yapıom bende...sizinde gayet güzel ve besleyici ama beslenmeniz normal 3yaşında anca günde 3öğüne düşerler sanırım...

merhaba canım. bizimki kahvaltı, sonra bazen meyve suyu, öğlen yemeği,akşam yemeği,bazen kuruyemiş,kivi, sonra ballı muzlu süt...
valla böyle öğünler az olunca yiyor daha fazlasına benim sabrım el vermiyor artık (

canım allah sabır versin... mesela ağzına küçük parçalar halinde köfte versen yiyemez mi. belki çok acıkınca yer...
gerçi sen herşeyi denemişsindir ama nebileyim bir fikir işte :26:

nerdesiniiiz. hadi gelin arkadaşlar...
nagiş,derya,mine,meral,bircan.... hadi ama

ben burdayım da başka konular okuyodum hayretler içindeyim rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın ne günlere kaldık ya
bircan Allah sana kolaylık versin cnm başka ne diyebilirim ki
gamze hakkaten ya bir kurdumuz eksikti şaka bir yana hepiniz kullanın ilacı ancak öyle geçiyo altını alırken falan incele gerçekten var mı kakada iğrencim ama öyle yani

süpürge makinam bozuldu annem yolda geliyooooevi nasıl süpürcem şimdi yaa eşim makinayı tamire götürdü makinam çok iyidi ya acayip çekiyodu yenisini alsak bile o kadar iyi çıkmaz kesinnneşim bu akşam bursaya gidiyooo15 gün yokkkne kadar kötü bi günnn

ay canım dur bi ya. sıkma canını giden süpürge olsun...
annen yabancımı, süpürge bozuldu dersin... gerçi sen eşinin gitmesina dayanamıyosunheralde.
off o ayrılıkları en iyi ben bilirim. benim eşim 6 ay yoktu. baharda giitti. sonbaharda geldi. tabi haftasonları geldi ama yabancı memlekette 5 gün bi başımızaydık oğlumla.

yaaa süpürgeenin bozulmasına diil yeniside alınırr ama canavr gibi bişiydi benim süpürgemm hayatımda görebileceğim en iyi süpürgeee küçüçüktü amaa deli gibi çekiyodu yapıştımı halıyaaa offf offf...

eşimde gidicek oda ayrı bişi zatennn neysee
nagiş göz kulak ol kocişimeee ters bi durum olursa hemen söndürrr:)))

tünaydın hnımlarr vallhi sbh sbh bir kahveye misafir ağırladım şimdidde kendim gittim bir arkadaştan geldim tuğkanı doyurdum ev eriştesi yapmıştım yoğurtla yedi şimdi uyuycak aakşama nezaman uyur allah kerim
vallhi hepimiz kullanıcaz nagihancım ilacı aile tedavisi verdi işin garibi kaksını hiç incelememmi sürekli bakıyorum hiç yok bişey kaka tahlilindede çıkmadı bişey ama muhtemelen kurtttur dedi dr ama şurubu akşam içirdim hiç akşam uyanmadı kaşınmaya muhtemelen öyleymiş

derksea cnm sizinki bizimkinin 1 haftaki hali şimdi mesela yemek yedi akşamüzeri meyve yemez şimdi akşam yemeği yiycek aman yesinler iştahları sağlıkları yerinde olsunda ne yapalım istedikleri gibi yesinler onlar baya kurtardı işi

bircan cnm demişsin kendi dilim yiyor die yediği bazen mandalina bazende ayva diğerleri bizimde malesef hep püre hergün elma armut muz kivi nevarsa evde püre yapıyorum bende

allah kavuştursun cnm annen geliyormuş oyalanır neslide babayı aramaz inş. ay anneme gidiyorum bende 5 gün en fazla ayrı kalıyoruz obile zor geliyor
süpürgeni tamir ederler cnm ya dert etme

nerdesiniiiz. hadi gelin arkadaşlar...
nagiş,derya,mine,meral,bircan.... hadi ama

gelim canım,ama siz yoksunuz kı(

annem bende 2 gundur ayıp olmasın kadıncağıza diye girmiyorum..birde benim laptopun şarjı dolmuyor artık,değiştirmrk lazım.kablolu kullanıyorum mertde hiç rahat vermiyor,kabloyu çıkarıyor asılıyor ,o uyurken anca iş,yemekdı derken vakıt geçiveriyor..birde elimde enfes bir kıtap var onada bırakamıyorum doğrusu...

hay allah geçmiş olsun canım ya neyse ilaçlar iyi gelmiş kaşıntı geçmiş.neden oluyormuş acaba bir bilgin var mı??
birde tahlılde çıkmazmıydı kurt olsa dıye aklıma takıldı...

3 oğun yenıyor.oğlenle,akşam arasında meyve,çerez atıştırıyor.akşamdan sonra yıne çerez,kestane yıyor.akşam yemeğini erken yemişse yada az yemişse muhalebi veriyorum ,muhalebi dediğim sute 3 kaşık kadar konmulş hipp organik tahıllı gayet sıvı kıvamda...

kızlar ya mert hiç oyle pudıng,sutlaç gibi şeyler yemiyor.dun sutlu irmik yaptım kendimize merte yediremedim..acıkınca kabak çekırdeği,leblebi,fıstık vs istiyor.buh-gunlerde kabak çekirdeğine fena taktı.patlamış darınında kabukkısmı boğazıns takılırmı diye teretdutlerim var ondan hiç vermedim.

son bayramdan sonra çikolatayla tanıştı.bir aydırda ara ara veriyordum ama geçen hafta uyanır uyanmaz istemeye başladı,veriyorum bir daha bir daha diye istiyor doymuyordu.şimdi 3 gundur vermiyorum istediğinde oyalıyorum,başka şeylerle kandırıyorum.hiç yemesin demıyorum arada yesin hergunde bir miktar verebilirdim ama mert ipin ucunu kaçırdı malesef o yuzden artık yasakkk...

eskı ot süpurgelere donuş yapuıver şekerim 15 gunluğune bir seycik olmmaz..

allah kavuştursun canım,sayılı gun çabuk geçer bir bakmışsın eşin donuvermiş,uzme kendini herseyın çaresi var allah sağlık sıhat versin yeterki...

merhaba arkadaşlar
2011 temmuz annesiyim ben size bişi sormak istiyorum :)
chicco num liteway yada multiway model arabalarını kullanan varmı aranızda ?
ben yeni bi bebek arabası almak istiyorum da bu modelleri kullanan ve yorumda bulunabilecek varmı
artı ve eksi yönleriyle
bebek büyüdüğünde bu arabalara sığamayacağı (rahat oturamayacağı) ve ön barının olmayışının sıkıntı yaratacağını duydum
kullanan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…