2009 Kasm Anneleri

ahh esincim hepimizde aynı sorun sıkılmaları ben bu akşam kkdan edindiğim 2 arkadaşı çağırdım onlarında çocukları var ikisi 3 biride 1 yaşında çok iyi anlaşıyolar bazende biz onlara gidiyoruz kocalarında işine geliyo biz otururken onlarda özgür kalıyo gündüz iş sebebiyle grşemiyoruz bizde akşamları kız kıza oturuyoruz çocuklarda eğleniyo belgesel konusunda bişey diyemem ben kanalda kanlı vurdulu kırdılı şeyler bile çıksa değiştiriyorum

selam kızar nasılsınız eşim evde hasta yatıyo öğle yemeği hazırladım şimdi hümada uyuyo bi bakayım dedim size...benin kızımda daha konuşamıyo sadece dit del anne baba dede mama anane hala bu kadar başka hiç bişey yok o yüzdende sinirli oluyo ama ben takmıyorum babasıda 3yaşında konuşmuş...

canım sen yine calışıyon ne güzel arkadaş cevren olabilir bizi burda komşuluk yok insanlar birbirini tanımıyorlar bile yazın en azından park bahce geziyoz kışın pek cıkamıyoz

slm kızlar nasılsınız kuzular nasıl bu saat olmuş kimse ugramamış buraya burası cok güzel sohbetlerin oldugu kalabalık da oldugumuz bi yerdi nerde herkes diger topiklere baktım 2009 annelerinin hepsi face gitmiş bizim bura niye bukadar sahipsiz kaldı

kızlar ve kuzularrı nasılsınızz nerelerdesinizzz???

ben buralardayım iyi sayılırım haifi kış hastalıkları kuzucuğuma gelince 15 gündür aç geziyo desem yalan olmaz halen yemiyo akşam gelen misafir çocuklarına benim annem annemin çantası Allahhh görsenz bir anne kısmanmadır aldı başını gitti mutfaktayım annemin yanına gitme diye bağırıyo çocuğa
haftasonuda indirimlerden 4 yaş mont alıcam seneye ve daha sonraki sene giysin diye 120-130 tllik montlar 50 tlye düşmüş
sonra haftasonu eşimle uludağa gitme planlarımız var vs vs sen nasılsın nesli nasıl özledinmi kocişini bursanın kızları çok bakımlıdır haaaa demedi deme sık ara adamını

canım bizede dr propan verdi hem doğal tamamen hümayı o iyileştirdi valla...
evet canım yağızada iyi geliyo antibiyotikten katkat iyi yani

canım verirsen eğer günde 3kez bir çay kaşığı tok karnına veriliyor doktor balgam sökücüler çocuğu daha çok öksürtür vermeyelim dedi.
birde bu peditus falan onlarıda vermeyelim öksürüğü dahada arttırı dedi sende verme.
ben bide bikaçgündür sabah aç karnına tahinpekmez veriyorum bi kaşık tahin çok faydalıymış araştır istersen
kaynanam bal ver demişti sabahlar sen zencefilde karıştırıyomuşsun bende deneyeyim ya
öksürüğü tamamen kesilmiyo sinir oluyorum yaaaa gece sürekli buhar makinası açıyorum evi çok sıcak yapma dedi doktor hem boğazı kururmuş hemde burnu tıkanırmış sende çok sıcak yapma ne üşüsün ne terlesin işte anlatamadııııııııım:))))))))

sende bendensin canım yakında ekmeği netten sipariş etcem:))))

canım indirim nerde yani lcw falanmı ben seviyorum bu seri sonu indirimlerini
haziranda kendime çizme almıştım arowun 25 e şimdi aynısı 79,90 olmuş pek hoşuma gitti:)

özledimm kocişimi tabiki amaa kocamı kıskanmam ki hiç

al mont baya ucuzmuş yaa bizimde dayımız adidastan almış geçen yıl giyidi bu yıl giyiyo seneyede giyer gibi ondan sonra başımızın çaresine bakarızz

artık koruyup kollama var bunlarda insanın hoşuna gitmiyi diil dimii neslide öyleeannem benm eşimele şakalssak annem benii yapma diyoo

canım sen insanların ne dediğini takma cahil insanlar her çocuk farklıdır annesi üzülür falan demiyolar çok kızıyorum böylelerine

canım indirim nerde yani lcw falanmı ben seviyorum bu seri sonu indirimlerini
haziranda kendime çizme almıştım arowun 25 e şimdi aynısı 79,90 olmuş pek hoşuma gitti:)

lcwde var ama ben zeyland çocuktakileri beğendim bide bursada çarşı yelpazesi epey geniş

biz 2 sene idare ettik seneye küçük gelir hemde beğenmiyorum ben onu
dayılarda olmasa bizim kuzuların işi zor

kızlar ve kuzularrı nasılsınızz nerelerdesinizzz???

biz iyiyiz eşim izindeydi yarın toplantısı var izin bitti sayılır. iyi bi hafta geçirdik denizi anneme bıraktım sinemaya gittik çok iyi geldi dün izmire gittik bugün yine annemle kaldı biz avmye gittik kışlıklar indirime girmiş denize bikaç bişey aldık

ayy annelerine kıskanırmışlar ben onları yerim yerim eymeni göreyimde kızdırıcm vallhi anne benim diye bende içine edilmiş kanepelerime örtü aldım odamız olmadığından tuğkan sürekli yazı yazıyor boyuyor bilinçli yapmasada başka bişey boyarken kaydırıyor birde klozet takımı aldım benimki çok dandikti bugün ebnde çarşıdaydım yani ne kendime ne tuğkana hiçbişey bakmadım ama heryerde pek indirim

selamlar herkese;

indirim var mağazalarda demek bende bakayım yarın.nagihan mont almak çok akıllıca,ayakkabı falan alamayızda mont ıyı fikirmiş...kış sonuna doğru daha da indirim olurmu acaba:26::26::26:

herkesler iyimiş,sevindim valla.yeter artık bu kadr hastalık..kış kış diyelım uzakdursun topiğimizden

bizde ıyıyız mert'i uyuttum.once evi süpurcem sonrada,yemek faslı işte....

esincim belgeselı sormuşsun.bizde çok severiz ama merte seyrettırmıyorum.dediğin gibi sahnelerden etkılenmesin diye.şimdi açıklamada yapamam.yapsamda anlamaz zaten o yuzden izletmemeye çalışıyorum.geçen gun bir dızıde kavga ediyorlar bizimkide başladı bağıra bağıra birseyler soylemeye.ne dediği anlaşılmıyordu ama halını bir gorseniz kavga edenlere laf yetiştiriyordu resmen hemde onların tavrıyla(yanı herşeyden çok çabuk etkıleniyorlar,en ıyısı uzk tutmmak...

oh ne guzel gezilmiş,alışverişler yapılmış.gule gule kullansın deniz..

gule gule kullan canım sende.evdede ufak tefek değişiklikler iyı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…