slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz ama sürekli evdeyiz hava soguk sıkılıyoz kuzumla kızlar mustafa belgeseli cok seviyo sürekli izlemek istiyor ben biraz endişeleniyom hani hayvanlar birbirlerinide yiyorlar ya nasıl üzülüyo nan nan kaç diyo onlara
ahh esincim hepimizde aynı sorun sıkılmaları ben bu akşam kkdan edindiğim 2 arkadaşı çağırdım onlarında çocukları var ikisi 3 biride 1 yaşında çok iyi anlaşıyolar bazende biz onlara gidiyoruz kocalarında işine geliyo biz otururken onlarda özgür kalıyogündüz iş sebebiyle grşemiyoruz bizde akşamları kız kıza oturuyoruz çocuklarda eğleniyo belgesel konusunda bişey diyemem ben kanalda kanlı vurdulu kırdılı şeyler bile çıksa değiştiriyorum
bizimde yok arkadaşımızzz en garip bizizzz
minecim yakın olsak ne güzel olurdu bizimde bi komşumuz vardı oda taşındı
kızlar ve kuzularrı nasılsınızz nerelerdesinizzz???
evet canım yağızada iyi geliyo antibiyotikten katkat iyi yanicanım bizede dr propan verdi hem doğal tamamen hümayı o iyileştirdi valla...
herkese günaydın ve iyi haftalar dileriimmm..
canım etrafta soracak doktor mu var hemencecik antibiyotik yaz yolla yapıyorlar.. çocuğun içi dışı bal zencefil oldu bu kış 2 litre balı bitirmek üzereyiz dahada veririz gibime geliyo :) kullanmayacağım şimdilik öksürük baya azaldı ama öksürük artarsa ki inş. artmaz şurupu hemen araştırdım doktora sormadan kullanma konusunda söz veremem bitkiselmiş azcık ucundan denerim valla :))
vallahi öyle bende tiskinmiyorum yerim onun heryerini bazen uyurken poposunu burnuma dayıyo çişi bile mis gibi kokuyor yawrumun özledim bak yaa :2:
canım hemen anlat nesli orda ne yapmış? ne tepki vermiş nasılmış? ben kaç haftadır götürmek istiyorum eşim oğuz durmaz bakmaz diyor.. burda kültür merkezlerinin çok güzel etkinlikleri oluyor hemde bileti 2 lira meralciğim sayesinde haberdar olmuştum ama henüz gitmek nasip olmadı bi anlatıversen yawru neler yapmış merak ettim..
hayırlı işleeer bol güneşler dilerim canım :)) izin mi? oda ne yaaa aaa aaa... sabancı amcam(keşke gerçekten amcam olaydı be) ne demiş çalışmak çalışmak çalışmak...
bu arada iki gündür sebebini bilmediğim bir sinir peşimi bırakmıyor depresyona girdim galiba.. herşeyi düşünmekten organize etmekten yetiştirmeye çalışmaktan bıktım.. çıldırma aşamasındayımuykum geldi ooh hemen yatayım dediğim anda bile oğuza su koy, yatağına damla damlat, tezgahın üstünü topla dişini fırçala, ortalıktaki oyuncakları topla oğuzun ve benim giyileceklerimi hazırla.. erkekler ne rahat ya tamam yardım ediyo ama mesela evi o süpürüyo ben siliyorum ütüden anlamaz(yada numara yapıyodur anlamıyorum diye bilemiyorum) yemek işine canı isterse karışır oooh ne ala memleket ya on dönüm bostan yan gel yat osman hepimizin Allah yardımcısı olsun..
slm serapppp aynı durum bende de ara ara oluyo cnm ya gün 48 saat olsa bize yine yetmez
hoşgeldin darksea deniz nasıl sen nasılsın
mine bu kocalar hep bir kolayını buluyo tiyatro yerine iş yerine götürmek iyi fikir
bizde haftasonu güzeldi oğlumla bol bol vakit geçirdim öptüm sardımçok üç kağıtçı ya bişey yaptırmak istesin yada ben ona kızayım Allahh başlıyo hemen annecim,aşkım,bitanem,canım annem diyip peşinede yaptıracağı şeyi ekliyo dayan dayanabilirsen
akşam evde hiç sebze kalmamış bende 1soğan doğradım bozulmak üzere olan 3 minik domates 1 havuç ve bir kabağı kavurup pişirdim ocaktan indirmeden süt ilave ettim afiyetle yedi kötüydü ama bebu akşamada balık istedi mahallede pazarda yok netten sipariş mi versem ne
ben buralardayım iyi sayılırım haifi kış hastalıkları kuzucuğuma gelince 15 gündür aç geziyo desem yalan olmaz halen yemiyo akşam gelen misafir çocuklarına benim annem annemin çantası Allahhh görsenz bir anne kısmanmadır aldı başını gitti mutfaktayım annemin yanına gitme diye bağırıyo çocuğa
haftasonuda indirimlerden 4 yaş mont alıcam seneye ve daha sonraki sene giysin diye 120-130 tllik montlar 50 tlye düşmüş
sonra haftasonu eşimle uludağa gitme planlarımız var vs vs sen nasılsın nesli nasıl özledinmi kocişinibursanın kızları çok bakımlıdır haaaa demedi deme sık ara adamını
ben buralardayım iyi sayılırım haifi kış hastalıkları kuzucuğuma gelince 15 gündür aç geziyo desem yalan olmaz halen yemiyo akşam gelen misafir çocuklarına benim annem annemin çantası Allahhh görsenz bir anne kısmanmadır aldı başını gitti mutfaktayım annemin yanına gitme diye bağırıyo çocuğa
haftasonuda indirimlerden 4 yaş mont alıcam seneye ve daha sonraki sene giysin diye 120-130 tllik montlar 50 tlye düşmüş
sonra haftasonu eşimle uludağa gitme planlarımız var vs vs sen nasılsın nesli nasıl özledinmi kocişinibursanın kızları çok bakımlıdır haaaa demedi deme sık ara adamını
deryacım naber tatlım. dün bir kadın geldi bize ay bu çocuk neden konuşamıyo dedi. bide deniz çok utangaç, kaçtı kadından filan başlarda. çok üzülüyorum ya. bu süreç hiç geçmicek gibi geliyo. günleri sayıyorum resmen.takıntı yaptım. nisan-mayıs gibi kreşe vereceğim mecburen ya. çağanın konuşması nasıl. neler söyleyebiliyor mesela canım
canım indirim nerde yani lcw falanmı ben seviyorum bu seri sonu indirimlerini
haziranda kendime çizme almıştım arowun 25 e şimdi aynısı 79,90 olmuş pek hoşuma gitti:)
özledimm kocişimi tabiki amaa kocamı kıskanmam ki hiç
al mont baya ucuzmuş yaa bizimde dayımız adidastan almış geçen yıl giyidi bu yıl giyiyo seneyede giyer gibi ondan sonra başımızın çaresine bakarızz
artık koruyup kollama var bunlarda insanın hoşuna gitmiyi diil dimii neslide öyleeannem benm eşimele şakalssak annem benii yapma diyoo
kızlar ve kuzularrı nasılsınızz nerelerdesinizzz???
esincim belgeselı sormuşsun.bizde çok severiz ama merte seyrettırmıyorum.dediğin gibi sahnelerden etkılenmesin diye.şimdi açıklamada yapamam.yapsamda anlamaz zaten o yuzden izletmemeye çalışıyorum.geçen gun bir dızıde kavga ediyorlar bizimkide başladı bağıra bağıra birseyler soylemeye.ne dediği anlaşılmıyordu ama halını bir gorseniz kavga edenlere laf yetiştiriyordu resmen hemde onların tavrıylaslm kızlar nasılsınız kuzular nasıl bu saat olmuş kimse ugramamış buraya burası cok güzel sohbetlerin oldugu kalabalık da oldugumuz bi yerdi nerde herkes diger topiklere baktım 2009 annelerinin hepsi face gitmiş bizim bura niye bukadar sahipsiz kaldı
oh ne guzel gezilmiş,alışverişler yapılmış.gule gule kullansın deniz..biz iyiyiz eşim izindeydi yarın toplantısı var izin bitti sayılır. iyi bi hafta geçirdik denizi anneme bıraktım sinemaya gittik çok iyi geldi dün izmire gittik bugün yine annemle kaldı biz avmye gittik kışlıklar indirime girmiş denize bikaç bişey aldık
ayy annelerine kıskanırmışlar ben onları yerim yerim eymeni göreyimde kızdırıcm vallhi anne benim diye bende içine edilmiş kanepelerime örtü aldım odamız olmadığından tuğkan sürekli yazı yazıyor boyuyor bilinçli yapmasada başka bişey boyarken kaydırıyor birde klozet takımı aldım benimki çok dandikti bugün ebnde çarşıdaydım yani ne kendime ne tuğkana hiçbişey bakmadım ama heryerde pek indirim