- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
canım aynı durum bende de var. hele şu izin dönemindee iyice işler arttı. sabah kalk. ev işleri çokk vefasııız. alçak ev işleri :)) bitmiyo bitmiyo. başımı yastığa koyana kadar hep bir hareket içindeyim bende...
sanırım bu durumu kabullenmek lazım. yoksa katlanılmaz hal alıyor bazen
aynen öyle ben iş yaparken eşim oturuyosa yada tv başındaysa daha bir sinirle yapıyorum yaptığım işi tamam yardım ediyo saolsun ama oturması gözüme batıyo son günlerde her an patlayabilirim :) korkuyorum kendimden
ahh canım bende tiyartoya gittiler diye aramadım eşim tam 3 saat dışardalrdı eşim arkadaşları ile buluşmuş bakmış arkadaşının çocuğunun burnu akıyomuşşş girersek içeri yan yana oturcakz demiş bide elden ele bişie yicekler mutlaka demişki nesli durmaz iş yerine gidelim ordaki hayvanları sevdirelim demiş köpek tavukk birüsürü hayvann sevmişler...tiyatro olayı fos çıktı yani anlatacak bişi yokk
işyerinde daha çok eğlenmiş ama eve geldiğinde tam 1 saat hiç susmadan ağlada eşimin arkadaşının çocuğu içinnn sizde de bu sorunn varmııı ayrılmak istememe çok şükür artık annemede babanesigile babasına ve ebnim peşime ağlamıyooo hatta anne sen yarın okula gitt ben ağlamıcam ben kocaaaaaman aba oldumm dedi eşimle baya güldükk ama dün baya ağladı çocuk içinn baba ben yiğiti isitiom yiğiti istiom diye ağlayıp durduuu
oof şimdik bide yiğitmi çıktı başımıza onu yakalarsak oğuzla sonu kötü olur haberi olsun.. bence hayvanlara gitmesi daha iyi olmuş çocuklar bayılıyor hayvanlara eşinde çok düşünceliymiş maşallah benim bile aklıma gelmiyor bazen hasta çocuğa yaklaştırmamak..
oğuzda uykusuzsa eğer ota foka herşeye ağlıyor beni deli ediyor.. ama normalde ağlamaz..
slm serapppp aynı durum bende de ara ara oluyo cnm ya gün 48 saat olsa bize yine yetmez
hoşgeldin darksea deniz nasıl sen nasılsın
mine bu kocalar hep bir kolayını buluyo tiyatro yerine iş yerine götürmek iyi fikir
bizde haftasonu güzeldi oğlumla bol bol vakit geçirdim öptüm sardım çok üç kağıtçı ya bişey yaptırmak istesin yada ben ona kızayım Allahh başlıyo hemen annecim,aşkım,bitanem,canım annem diyip peşinede yaptıracağı şeyi ekliyo dayan dayanabilirsen
akşam evde hiç sebze kalmamış bende 1soğan doğradım bozulmak üzere olan 3 minik domates 1 havuç ve bir kabağı kavurup pişirdim ocaktan indirmeden süt ilave ettim afiyetle yedi kötüydü ama be bu akşamada balık istedi mahallede pazarda yok netten sipariş mi versem ne
ya oğuzda çok üçkağıtçı normalde bende eşimde sessisizdir yani haksızlığa uğradığımızda bile kendi kendimize sinirleniriz anca :) ama oğuz ooy ooy oyy diyorum kime çekmiş bu sıpa diye bi yaramazlık mı yaptı, beni kızdırdımı, hatasını biliyor ''anneee'' diyor sinirli evet diyorum burnunu sıkarak hihihihihihiii diye gülüyo bide gözümün içine bakıyor kendini sevdircek sıpa dayanamıyorum tabiki..
yani son 1 aydır sadece incelme var selülütlerde çok gitti ama kilo aynı niye anlamdım yaa off demin eski resimlerime baktım da off ben neymişimmm beee eşim dün temmuz ağustos gibi iknci çalışmasına başayalım dedi bi 10 kilo vermem lazımki anca hamile kalabileyimm dimii yoksa bidaha kilo vermem imkansızz gibi bişiii
ben ne zaman kilo hesabı yapcam ya alcam diyorum alamıyorum alamıyorum alamıyorum yapmadığım kalmadı pes artık oğuzun doğumda 20 kg aldım oda gitti.. annem 35 ten sonra alırsın ben öyle oldum sonrada vermeye uğraşırsın diyo bekliyoruz bakalım..
selam kızlarr;
sabah sabah sohbet almış başını gitmiş
minecim operim canım,beni sormuşsun..
nagiş eymen nasıl oldu??hafta sonu doymuşsun kuzuya..
darksee işe donmuşsun ilk gun zordur nher zaman.bak akşama az kaldı kavuşacaksın kuzuya..
coldmıx kullandım bende 3 gecedir şişe yarılandı bile ne minak birseymış o ya,sinir oldum.bende uyudukdan sonra yakasına damlattım hep.artık hasta gibi olduğunda damlatacağım.
serapcım istanbuılda her koşe başı çocuklarla yapılacak birsey,gidilecek tıyatro vs dolu,işine yaramasına sevindim verdiğim linkin..bendede hafif depresyon halleri var galıba,keyıfsizim bu gunlerde nedenini bilemediğim bir şekilde..
ben nedenini biliyorum ben iş yaparken eşim oturuyorsa deli oluyorum.. onun yapacağı bişey yoktu yapılacakları yaptı ama ütü çamaşır bitmiyor.. neden ben kendimi paralarken o yatıyoki yaa haksızlııık :) dün kalktık yawrumla en sonunda tam buğday unlu keki yaptım kalanı buzluğa attım oğuz sıpası çok sevdi.. ben birde içine pekmezde kattım deneyebilirsiiz gayet hoş oldu.. biz bunları yaparken eşim uyuyordu neden neden ben uyurken o bu işleri yapmıyor çok mu şey istiyorum :)
kalp kalbe karşıymış bende az onca kıyma çıkardıydım eymenin koftesinden yapacağım oğluma ve bize..bugun annem bende sabahtan temizlik yaptım.annem şimdi merti uyutuyor bir bakayım dedim size...
opuyorum herkesi çok çokkk
ya bende bu gün köfte yapsam diye geçiriyordum içimden ama kıyma buzlukta hayatta yetişmez akşam yatmadan yavruya bulgurlu yeşil mercimekli pilav yaptım bakalım sevecek mi?