serap bu kadin dr allerji uzmani ya cok ama cok gicik davrandi tepkimiz ona allerji testinden once ilac kullanilmamasi gerektigini soylemiyor ve diyet uzmani dr ise iyi olan kefir mayasi verebilirim diyen o da iyi dokotr iste sinirden ve bu cocuklardan ancak bu kadar anlatabilmisim...
nagihancigim aytes te sadece yanaklar kizariyor ya ondan baktirayim dedim baska birsey yok hatta bir ara sut urunleri verdigim halde kizarmamisti ama napalim biraz bakayim vermemeyim de deneyeyim ama bir bebek sutu var sut proteini icermiyor muhallebisi icin kullaniyorum resmen aci iki kasik pekmez bile tadlandiramadi maalesef ne yapacagim????
nartan da henuz anlasilamadi ama su an iyi kizarma yok surekli nemlendiriyorum sukur hergun icmemiz gereken bir granul suda eritmemek gerekmis muzla verdim ooooo dedi istemedi iciremem sanirim cok huylu calpol u bile icmez....
nurancım geçmiş olsun,dur hemen panik olma..aytes daha çok kuçuk alerji boyutunda olduğunu sanmıyorum saydığın gıdalara tepkısı..yeni yeni telore ediyor vucudu bunları ilk başta boyle çıkması normal değilmidir.birde tum saydıkalarına alerjisi varsa bunları yediğinde sadece yanaklar mı kızarır,alerjide vucutta da kızarıklıklar,kaşıntılar hatta kabarıklıklar olması gerekmez mı?valla ben birsey anlamadım bu işten..
nartana gelince testı tekrarlancakmış,haklısın dr kızmakla,insanlar herseyı bilmek zorundaymış gibi davranabiliyorlar.sen nerden bilebilirdin.şimdi tekrar uğraş dur(
hım gol evide guzel film,keanu reeves olurda bir film kotu mu olur,iyi seyırler size.bizde bugun hurrem gunu onu izleriz anca....
destekleriniz için saolun kızlar heyecanlandım birden bundan sonra akşam yemeklerini deneyeceğim yemezse vermicem ama muhallebiyi kesmiyim bii süre daha çok severek yiyio onu yesin bari öbürlerini pütürlü yesin artık yeter...
deneme........................deneme
kızlar çokamadım işin içinden yahuuu.şimdi ben çalışmayı düşünüyorum ama hiç içim elvermiyo oğluşuma bi türlü kıyamıyorum hem emiyo hem daha tuvalete alıştırmadım.bide bana o kadar yapışıkki ben nasıl kreşe göndereyim hop diye düşünüp duruyorum.iş olana kadar kreşe alıştırayım diyorum eşimde sen başlarsan ben alıştırırım diyo ama ben gözlerimle görmeliyim.o yüzden emzirme bitene ve tuvalete alışana kadar askıya aldım bu fikri ama hala kararsızım.hiç hazır değilim gibi geliyo oğluşumdan ayrılmaya.siz ne diyorsunuz
günaydın :) hastalar geçmiş olsun diliyorum epeydir giremedim ne var ne yok herkes iyidir umarım Öykü geçen hafta epey hasta oldu ventolin verdi doktor hava makinası aldık pek istemedi zorla yaptık artık bu hafta daha iyi gibi çok uykum var haftaya da kayınvalideler gelecek ne yapacağım bilmem iyi hoş ama her laf sokar bişiy diyincede öyle demek istemedim der hiç ısınamadık birbirimize kayınpederde çok konuşur küfürlü falan konuşuyor çocuğun yanında da öyle devam ederse söyliecem valla
sağol canım teşekkürlercanım kasım anası olmak öyle kolay değil :) hergün yeni bişeyleri çıkıyor bu yawruların Allah yardımcımız olsun.. hiiç stres sinir olma çünkü o sinirler ilerde daha çok lazım olacak doktorun yaptığı gerçekten hata ben sağlık sektöründe olduğum için biliyordum ama mutlaka söylenmeli devlet hastaneleri böyle ben neler gördüm adam damardan verilecek mr ilacını içmiş gelmiş doktora sorsan hasta suçlu ağızlarından cımbızla laf alınıyor sonrada olan hastaya oluyor..
aynen katılıyorummbence o teste güvenip yawruyu temel besinlerinden mahrum bırakma bebek sütünden bahsetmişsin ama bence doğal olanı en güzeli sütün proteni alındıktan sonra ne anlamı var ki :26: (kızma ama nacizane düşüncem bu)
bizdede hürrem günüydü ama sonunu yine izleyemedim akşama kadar işyerinde hönk hönk öksürdüm eve gittim sanki sihirli bir değnek beni iyileştirdi birden bütün vücudum rahatladı kafamı koyduğum gibi uyudum tabi önce görevlerimi tamamladım :)
hadi hayırlısı gelişmelerden bizide haberdar et.. muhallebi löp löp yutulan bişey onada ezcık muz falan ez ki löp löp yutmayı unutsun yawru.. Allah yardımcın olsun..
hayırlı olsun canım da tusunami falan diyerek kendine haksızlık etme benim gördüğüm en güsel balık etli insanlardan birisin :) bende o aşamaya gelmek için uğraşıyorum ama olmuyor
gerçekten çok zor bir karar meralin dediği gibi öncelikle memeden kesmek lazım.. oof offf çalışmak mı çalışmamak mı daha iyi anlamadım
inş. hakkında hayırlısı olur eğer işe kesin başlayacaksan kreşten hiiç çekinme ben çok memnunum altını değiştiriyorlar yemeğini gayet güzel yiyor içim rahat etmiyordu ama dün kustu bizim sıpa yediklerini görünce rahatladımdaha ben vermemiştim nohut yemiş bizim sıpa (iğrencim galiba)
canım sanırım çağın hastalığı bu yada büyük şehirde yaşamanın dezavantajı nerdeyse artık çocuklu her evde var hava makinesi Allah tez zamanda şifa versin..
sevgili arkadaşlarım malumm çocuklar yeni yeni konuşmaya başlıyor bazen çok güzel birşey anlatıyor ve ben anlamıyorum.. efendim oğlum diyorum tekrar söylüyor.. yine anmalıyorum.. tekrar soruyorum yine anlamıyorum en sonunda bozuntuya vermemek için öylemi oğlum diyorum hıhı diyor duruma göre afferin benim oğluma yada ayyy ne güzel diyorum.. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz? ne yapmak lazım?
sevgili arkadaşlarım malumm çocuklar yeni yeni konuşmaya başlıyor bazen çok güzel birşey anlatıyor ve ben anlamıyorum.. efendim oğlum diyorum tekrar söylüyor.. yine anmalıyorum.. tekrar soruyorum yine anlamıyorum en sonunda bozuntuya vermemek için öylemi oğlum diyorum hıhı diyor duruma göre afferin benim oğluma yada ayyy ne güzel diyorum.. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz? ne yapmak lazım?
slm kızlar nasılsınızz ben çok kötüyümm regli oldum yine belimden aşağısı tutmuyorr sporumda kaldı bugünn
neslimde şimdi uyudu size bi bakıyım dedimhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
ayyy delirmek işten değil bunlara azıcık yüz verince gayet free plan yapıyolar bizim işimiz var mı planımız var mı sorun yokbunlardan katımı anladınız herhalde 2 gündür oğlumu avm ye götürme planım suya düşüyo alıp başımı gidesim var
canım geçmiş olsun sporun yanı sıra rejimde yapabiliyonmu?
ben rejimi mine sporu yapıyo ortada buluşucazşaka şaka mine bu konuda çok azımli
sakin ol nagihancım kim olduklarını tam anlamadım ama ben de senin gibi hem calışıp hem cocuk büyütmeyi çok istiyorum ama buralarda pek yalnızım kreşe versem kıyamıyom heralde seneye işe başlayacam çünkü cok istiyorum
faceden gördüm kadarıyla sen şişman degilsin ki bende zayıflamak istiyorum ama cok degil tahta gibi olmayı sevmiyorum bi zamnalar öyleydim sonuçta türk kadınıyız degilmi
ben kıy derim esincim ne kadar geç ayrılırsan okadar zor sonuçta iyi bir kreş olursa zaten çocuklarda dertlerini anlatabiliyolar kötü bişey yapsalar hemen anlarsında evde bizimle geçirdikleri zamandan kaliteli olur hemde eve kalan zamanında kalitesi artar oğlum henüz kreşe gitmiyo ama 2,5-3yaş çok normal bence eymende 3 gündür resmen yalvarıyo appa gidelim diye çocuklar arkadaş arıyo sıkılıyolar evde büyüdüler teyzesi
onunda cvbını eşin vermeli esincim istedikleri zaman nasıl bir kelimede susturyolar analarını
canım geçmiş olsun sporun yanı sıra rejimde yapabiliyonmu?
bende senin yolundayım sadece üzgün anlatıyosa üzülmüş gibi neşeli anlatıyosa sevinmiş gibi yapıyorum :)
geçen akşam anne çiş dedi koştuk wcye oturdu ama yapmadı sonrasımı ooooo evde şenlik havası babamız bir yandan ben bir yandan şenlik vardı abarttık mı ne bi dahada söylemedi
geçmiş olsun canım bende genelde aşırı sinir oluyor çok şükür ağrı hiç çekmedim ama o sinir keşkem ağrım olsa dedirtiyor bana düz bir zemine yatıp bisiklet hareketi yapmak ağrını hafifletir birde belini ve ayağını sıcak tutslm kızlar nasılsınızz ben çok kötüyümm regli oldum yine belimden aşağısı tutmuyorr sporumda kaldı bugünn
neslimde şimdi uyudu size bi bakıyım dedimhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
ayyy delirmek işten değil bunlara azıcık yüz verince gayet free plan yapıyolar bizim işimiz var mı planımız var mı sorun yokbunlardan katımı anladınız herhalde 2 gündür oğlumu avm ye götürme planım suya düşüyo alıp başımı gidesim var