- 18 Mayıs 2009
- 2.101
- 9
ya canım bi kaç cümleden hiç bişi anlamadım azcık açık yazabilirmisin ben hastayım algılamamda sorun olabilir :26: kefir mayasi vermeyi bana zaten ayni mahalle de oturuyormusuz kocam bile farketti boyle ucube kadinlar guzel kadinlari cekemiyorlar dedi.... agzima birkac sey geldi ama sustum sen nasil soylemezsin ki asagilik kadin.... bir ay sonra gelecekmisiz o zaman bakilacakmis burda ne demek istedin? kim kime ne dedi nasıl neden annamadım
himmm hanimlar gunaydin herkese oglen oldu gerci ama.... hastalara gecmis olsun kizlar bizim bidiklarin test sonuclarini gorutduk dun dr a bir universite hastanesi gittigimiz... ikisinde de allerji cikti aytes te inek sutu allerjisi varmis inanamadim bir ara cunku hic yanaklar kizlarmiyodu.... diyet yapacakmisim ben de aytes te hic sut ve sut urunu yok simdilik yumurta da yok yumurta beyazina da cikmis zaten geriye ne kaliyor haaaa kirmizi ette yok hayvansal diye amaannnnnn neymis bu boyle sadece muhallebi de kullandigim hipp o da yok sutlu olan butun muhallebiler yok sasirdim kaldim...
nartan da da besin allerjisi cikti ama ne oldugu anlasilamadi cunku sayin doktor bize ilac lamadan gelmesi gerekir demedi ben de kasintisi olasin diye allerji ilaci verdim birkac aksam ozel e gitmezsen insanlarin hicccc umurunda degilsin ve bu test yapildiktan sonra ogreniyorum ben test te yapildi o kadar agladi ki nartan anlatamam iste sonuc bulunamad ne oldugu boyle asagilik kompleksli kadin dokotorlardan nefret ediyorum.... sonra diyetisyene gittik o da cok guzel bir kadindi mavi gozlu yogurt yiyemeyecegi icin kefir onerdi ve kefir mayasi vermeyi bana zaten ayni mahalle de oturuyormusuz kocam bile farketti boyle ucube kadinlar guzel kadinlari cekemiyorlar dedi.... agzima birkac sey geldi ama sustum sen nasil soylemezsin ki asagilik kadin.... bir ay sonra gelecekmisiz o zaman bakilacakmis yani nartan in neye allerjisi var bilinmiyor.... uuuuuuuuuu
slm kızlarr dün aşk tesadüfleri izledik eşimlee çok güzeldi incir reçelinden daha iyiydi benceee ...
bugünde göl evini izlicez eşimle eşim izlemiş daha önce ama senin için bir daha izleyebilirim dediii...
biz genel olarak evimizde olduğumuz hergece bir film izleriz eşimlee....okadar çok film izliyoruz kii isimleirni say deseniz sayamam hatırlayamıyorum sanırım bendee omega 3 eksikliği varrneslinin vitamin ilacındanmı içsem nee
ayyy bide eşime izmire kurs çıktı 1 aylığına ben ne kadersiz ne bahtsız insanım ya ben uzaklaşmak istedikçe allahım beni izmire itiyooo bana rahat yokkk ben anladımmm kurs bi aksilk olmassa ocak 3 te başlıyo ve 1 ay sürüyo o bittikten sınra bursaya göreve gidicek 15 günlüğüne oda şubatta offf yaaa ne zormuş asker eşi olmakkk haaa arkadaşlarıma kalırsa benim durumum çok iyiyimiş ohhh diyorlar anacım ben mütavazi sakin bi hayat istiyorum evimde oturmak istiyorum kendi yatağımda yatmak istiyorum çocuğumla rahat rahat ilgilenmek istiyorumm:2::2:en önemli huzurlu olmak istiyorumm eyyy devlet baba duy sesimide kocamı biyerle göndermekten vazgeçç
bu arada bu gün hastaneye gittim kan verdim trodileirm için cuma alıcaz sonuçlarııı
neslim uyuyo uyansın ben spora gidicemmm
ve son olarak hepinizi öpüyorummm bizede dua edin kurs işi iptal olsunnn....
saolun canlarım evet bende suç var ama hüma malesef 8aylıktan beri ne havucu ne salatalığı istedi veriodum yere atıodu bide bizim katılma huyumuz vardı çok istikrarlı başlamıştım işe aslında kesinlikle blendır yapmıcaktım ama ilk denemede taze fasulyeyi ezdim yedireyim dedim istemedi bi katıldı tıkandı mosmor oldu dr a sordum blendır yap dedi ...evet ceviz çerez tarzı şeyleri bile yiyemio hiç çiğnemeyi bilmio lap yutuyo ağzında bekletio önce 2kaşık 2kaşık yutuyo...çerez tarzı şeyleri rendeliyorum mecburen yada aç bırakıcam yoksa 4 5yaşına kadar gidiyomuş bu böyle 2.çocuktan o yüzden korkuyorum hümanın yemesiylemi uğraşcam bebeklemi ilgilencem şaşırdım
destekleriniz için saolun kızlar heyecanlandım birden bundan sonra akşam yemeklerini deneyeceğim yemezse vermicem ama muhallebiyi kesmiyim bii süre daha çok severek yiyio onu yesin bari öbürlerini pütürlü yesin artık yeter...
nurancım geçmiş olsun,dur hemen panik olma..aytes daha çok kuçuk alerji boyutunda olduğunu sanmıyorum saydığın gıdalara tepkısı..yeni yeni telore ediyor vucudu bunları ilk başta boyle çıkması normal değilmidir.birde tum saydıkalarına alerjisi varsa bunları yediğinde sadece yanaklar mı kızarır,alerjide vucutta da kızarıklıklar,kaşıntılar hatta kabarıklıklar olması gerekmez mı?valla ben birsey anlamadım bu işten..
nartana gelince testı tekrarlancakmış,haklısın dr kızmakla,insanlar herseyı bilmek zorundaymış gibi davranabiliyorlar.sen nerden bilebilirdin.şimdi tekrar uğraş dur(
deneme........................deneme
cnm o granülün adını yazabilirmisin bana bizde kullandık da acaba aynısımı ben gece sütüne katıyordum anlamıyorduserap bu kadin dr allerji uzmani ya cok ama cok gicik davrandi tepkimiz ona allerji testinden once ilac kullanilmamasi gerektigini soylemiyor ve diyet uzmani dr ise iyi olan kefir mayasi verebilirim diyen o da iyi dokotr iste sinirden ve bu cocuklardan ancak bu kadar anlatabilmisim...
nagihancigim aytes te sadece yanaklar kizariyor ya ondan baktirayim dedim baska birsey yok hatta bir ara sut urunleri verdigim halde kizarmamisti ama napalim biraz bakayim vermemeyim de deneyeyim ama bir bebek sutu var sut proteini icermiyor muhallebisi icin kullaniyorum resmen aci iki kasik pekmez bile tadlandiramadi maalesef ne yapacagim????
nartan da henuz anlasilamadi ama su an iyi kizarma yok surekli nemlendiriyorum sukur hergun icmemiz gereken bir granul suda eritmemek gerekmis muzla verdim ooooo dedi istemedi iciremem sanirim cok huylu calpol u bile icmez....
deneme denemeeee basarili nagis hadi bakalim sana kolay gelsin arkandayiz basaricaksin... eymenin annesiiii...
günaydın cnm sağol cnm sizede geçmiş oslun bizden geçti çok şükür biz 1 yaşından beri o mankinadan kullnıyoruz belli aralıklarla tuğkanda hiç istemezdi ilk başlarda kendini yerlere atıyordu ama ağlarken alması çok iyimiş bronşlar komple açılırmış ağlarken ama yürek dayanmıyor ağlamalarına ben uyklu arasında yapardım istemediği dönemler şimdi alıştı anne bundan yap şurup verme diyor :)günaydın :) hastalar geçmiş olsun diliyorum epeydir giremedim ne var ne yok herkes iyidir umarım Öykü geçen hafta epey hasta oldu ventolin verdi doktor hava makinası aldık pek istemedi zorla yaptık artık bu hafta daha iyi gibi çok uykum var haftaya da kayınvalideler gelecek ne yapacağım bilmem iyi hoş ama her laf sokar bişiy diyincede öyle demek istemedim der hiç ısınamadık birbirimize kayınpederde çok konuşur küfürlü falan konuşuyor çocuğun yanında da öyle devam ederse söyliecem valla
günaydın cnm sağol cnm sizede geçmiş oslun bizden geçti çok şükür biz 1 yaşından beri o mankinadan kullnıyoruz belli aralıklarla tuğkanda hiç istemezdi ilk başlarda kendini yerlere atıyordu ama ağlarken alması çok iyimiş bronşlar komple açılırmış ağlarken ama yürek dayanmıyor ağlamalarına ben uyklu arasında yapardım istemediği dönemler şimdi alıştı anne bundan yap şurup verme diyor :)
kızlar çokamadım işin içinden yahuuu.şimdi ben çalışmayı düşünüyorum ama hiç içim elvermiyo oğluşuma bi türlü kıyamıyorum hem emiyo hem daha tuvalete alıştırmadım.bide bana o kadar yapışıkki ben nasıl kreşe göndereyim hop diye düşünüp duruyorum.iş olana kadar kreşe alıştırayım diyorum eşimde sen başlarsan ben alıştırırım diyo ama ben gözlerimle görmeliyim.o yüzden emzirme bitene ve tuvalete alışana kadar askıya aldım bu fikri ama hala kararsızım.hiç hazır değilim gibi geliyo oğluşumdan ayrılmaya.siz ne diyorsunuz
günaydın hanımlarrrrr neredesiniz bu sbh bizde oğluşumla yatak keyfi yaptık kahvaltımızı ettik şimdik babannesine indi bende fırsattan istifade size
ay yavrum benim çok zor valla kış gelsin hiç istemiyorum
bir kalksam yerimden kırmızı pirinç yapacağım kızıma :) çok üşengecim bu ara
gunaydınn.bizde kahvaltımızı yaptık sonra oyun hamurlarıyla oynadık..şimdi mert kendi kendine takılıyor:)
suzan geçmiş olsun,oykude mı geçen hafta hastaydı.tum kasım bebişleri geçen hafta dokuldu zaten.mertde ishal oldu sonrada yemeden içmeden kesildi 6 gun boyuncaşimdi iyi çok şukur...
bende gordun onuda pek bir zahmetlı,hiç uğraşamam şu an anlamıyorlar zaten 4,5 yaş için daha iyi bir aktıvite gibi geldi bana..