canım kasım anası olmak öyle kolay değil :) hergün yeni bişeyleri çıkıyor bu yawruların Allah yardımcımız olsun.. hiiç stres sinir olma çünkü o sinirler ilerde daha çok lazım olacak doktorun yaptığı gerçekten hata ben sağlık sektöründe olduğum için biliyordum ama mutlaka söylenmeli devlet hastaneleri böyle ben neler gördüm adam damardan verilecek mr ilacını içmiş gelmiş doktora sorsan hasta suçlu ağızlarından cımbızla laf alınıyor sonrada olan hastaya oluyor..
aynen katılıyorumm
bence o teste güvenip yawruyu temel besinlerinden mahrum bırakma bebek sütünden bahsetmişsin ama bence doğal olanı en güzeli sütün proteni alındıktan sonra ne anlamı var ki :26: (kızma ama nacizane düşüncem bu)
bizdede hürrem günüydü ama sonunu yine izleyemedim akşama kadar işyerinde hönk hönk öksürdüm eve gittim sanki sihirli bir değnek beni iyileştirdi birden bütün vücudum rahatladı kafamı koyduğum gibi uyudum tabi önce görevlerimi tamamladım :)
hadi hayırlısı gelişmelerden bizide haberdar et.. muhallebi löp löp yutulan bişey onada ezcık muz falan ez ki löp löp yutmayı unutsun yawru.. Allah yardımcın olsun..
hayırlı olsun canım da tusunami falan diyerek kendine haksızlık etme benim gördüğüm en güsel balık etli insanlardan birisin :) bende o aşamaya gelmek için uğraşıyorum ama olmuyor
gerçekten çok zor bir karar meralin dediği gibi öncelikle memeden kesmek lazım.. oof offf çalışmak mı çalışmamak mı daha iyi anlamadım
inş. hakkında hayırlısı olur eğer işe kesin başlayacaksan kreşten hiiç çekinme ben çok memnunum altını değiştiriyorlar yemeğini gayet güzel yiyor içim rahat etmiyordu ama dün kustu bizim sıpa yediklerini görünce rahatladım
daha ben vermemiştim nohut yemiş bizim sıpa (iğrencim galiba)
canım sanırım çağın hastalığı bu yada büyük şehirde yaşamanın dezavantajı nerdeyse artık çocuklu her evde var hava makinesi Allah tez zamanda şifa versin..