2009 Kasm Anneleri

canım bende de troid var ama cok calışıyo kilo almam lazımış ama ben kiloluyum dogumda aldıklarımı veremedim kilo almadım ama dogum kilomu koruyom troid şişlik sinir carpıntı saç dökülmesi uyku bozuklu yapıyo

saç dökülmesini etkildeğini bilmiyorumm ben benim buralar acayip dökülüyo eşimde dalga geçiyomevsimin geldi tüy döküyon diyooo sevineyimmi üzlüyemmi bilemeidmm bende sinir sters hat safhada zatennadam ona alıştı artık

eşine katılıyorum çocuklar gerçekten arkadaş arıyo eymenin arayışı son zamanlarda hat safhada
ben hayır derimde eşimi çiğneyemiyorum alt kattın tadilatı yedi bitirdi beni yok fayan bakma yok parke yok dolap hepsi bitti sıra mobilyaya geldi sabah eymen akşam dinozor parkına gidicez diyo babannemizde aa biz babanla mobilya bakmaya gidicez baban öyle dedi diyo eşimi aradım sordum yoo ben öyle bişey demedim diyo eşime inanırım dememiştir emri vaki işte

slm hanımlar bizimkininde canı çok sıkılıyor aşağı yukarı yetmiyor gibi şimdi bikaç gündür sürekli atta gitcem ,okula gitcem, annaneme gitcem ,emineye gidicem (teyzemiz)hep aklında gezmek var hergün pazr varsa pazara markete çıkarıp mutlaka hava aldırıyorum ama kesmiyor pazara gittik şimdi yine sokağa girince anne atta g,delim diye başladı ağlamaya apartmana girdik oturdu merdivenlere gelmiycem diyor bende bıraktım çıktım üst kata babannesi çıktı aldı :)
nagihan yazını erken görseydim çıkın bana gelin derdim vallhi

aslında ne güzel birlikte büyürler ama hiç cesaretim yok mdie bulantıları muayeneler onu geçtim doğum lohusalık ooof oooofffffff
:26: ikinci çocuğuda aynı aya denk getirelim ordada mesela 2012 ekim anası eylül anası olalım
oğuzun pijama partisi varmış 30 aralıkta haydi veliler en güzel en ilginç pijamayı kim bulcak demişler ilginç pijamamı alcaz annamadım akşam sormam lazım
herkese hayırlı akşamlar ben bebemi kaç gündür öpemiyorum içim gidiyor siz benim yerime kocaman kocaman öpün yawruları..

keşke azıcık daha yakın olsak az kaldı gamzecim şu araba işini bir çözeyim bizi tutana aşk olsun

cnm benim plan tutarsa 2012 aralık yada 2013 ocak-şubat anası olabilürünnnn benim hamişlik kolay geçtiya korkmuyorum tabi 2. ilki gibi olacak değil Allah bilir artık :)ay ne pijaması şimdi durduk yere pijamamı alınacak aaa bu kreşlerde bir alem hep mesraf dimi ama

iyi akşamlar hanımlarr geçmişi okuyayım dedim ancak bitti bi okudum bi iş yaptım bi baktımki akşam olmuş kimse kalmamışş
nurancım geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ama bencede erken daha

dilekcim,kreşlere bezlı de alıyorlar,sen bir an once emzirmeyı bıraktırmaya bak.

kesinlikle çalışacam diyorsan bir sekılde yoluna girer ilk bir kaç ay sıkıntılı olsada..
kesinlikle diyemiyorum işte canım öyle zor geliyoki.bide memeyi nasıl bıraktırcam acı falan sürdüm yok siliyo yıkatıyo gene emiyo vermesem çok ağlıyo((

vallahi canım bilmiyorumki çalışmakmı zor çalışmamakmı.hem eve destek olayım hem biraz sosyalleşeyim istiyorum ama aklıma oğluşum gelince nefesim kesiliyo çalışamam hayatta diyorum.
:))))nohut yemiş ohh yarasın diycemde çıkmış hepsi hiç iğrenç değilsin emin ol ben oğluşum kaka yapınca ohh nasıl güzel kokuyo diyenlerdenim:)))

iyi akşamlar hanımlarr geçmişi okuyayım dedim ancak bitti bi okudum bi iş yaptım bi baktımki akşam olmuş kimse kalmamışş
nurancım geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ama bencede erken daha

sagol deryacigim ben de cok uzuldum ama yapacak birsey yok simdilik diyete devam... sen neler yapiyorsun canim cagan nasil daha iyi mi? burada bile bugun ruzgar fena hava sogudu ankara daha da soguktur eminim...

gunaydin hanimlar gunaydin gamze nasilsin tugkan nasil? istahi duzeldi mi birseyler yiyor degil mi?

günaydınnnn bursaya kar yağdı şehirde yok ama karşı dağlar beyazlamış soğuk havada bize hediye kaldı dışarısı çok soğuk
nurancım paşalar nasıl,gamze siz nasılsınız
veeee flaş flaş 2 kg vermişim bu sabah tartıda 70i gördüm tabi vücut suyu atmıştır ama su mu gitmiş ya bişeyler

sagol deryacigim ben de cok uzuldum ama yapacak birsey yok simdilik diyete devam... sen neler yapiyorsun canim cagan nasil daha iyi mi? burada bile bugun ruzgar fena hava sogudu ankara daha da soguktur eminim...

bende iyiyim canım çağanda yanımda arabalarıyla oynuyo burası hem soğuk hemde bugün yılın ilk karı düştü buraya

günaydın nagihancım kız ne çabuk 2 kilo verdin aç karnına tartıldıysan ondandırşaka şaka hadi bakalım çok kararlı gördüm seni inş pes etmezsin ben çabuk pes ediyorum ama yapmam lazım benimde yaa çok yağlandım bu aralar

valla cnm bende anlamadım tartımı bozuk nedir ama 72 gösterende 70 gösterende aynı tartı bakalım haftasonu dijital tartı alayımda görürüz kesin sonucu çok azimliyim derya bu azmimde cuma zayıflama grubuna katılmamın payı büyük bide çalışıyorumya öğünler düzenli evde olunca saatler falan karışıyo

hımm kar mı?bize çok uzak bir kelıme

nagihancım maşallah çok iyi,daha kaç gun oldu diyete başlayalı bu hızla yakında gorursun sen 60'ı.karatay dıyeti mi yapıyorsun?

gunaydin hanimlar gunaydin gamze nasilsin tugkan nasil? istahi duzeldi mi birseyler yiyor degil mi?

günaydın cnm tuğkan iyi çok şükür şikayetimiz kalmadı iştahıda geçen haftaya göre süper hiç olmassa öğünlerini bişekilde yiyor çok işthala yemesede oyunla falan idare ediyoruz cnm sen bana o solüsyonun adını özleden atarmısın şimdi bende pazartesi günü alerji uzamanına gidicezya bizede yüksek ihtimal test yapıcak bende o sütüne meyve sduyuna katılan ilaçtan kullnıyoruz bir süredir benonu haftasonu vermesemmi acaba testler gerçeği yansıtabilsin kaç gün vermemek gerekiyormuş acaba sana bişey söyledilermi cnm ialerji ilacını kaç gün vermemeli

bu arada günaydın hanımlarrr derya hoşgeldin çağancık nasıl
nagihan akşam gidebildinmi gezmelere
bizde tuğkanı uyutuktan sonra eşimle yürüyüşe çıktık bir ıslandıkki sormayın :)

hımm kar mı?bize çok uzak bir kelıme

nagihancım maşallah çok iyi,daha kaç gun oldu diyete başlayalı bu hızla yakında gorursun sen 60'ı.karatay dıyeti mi yapıyorsun?

yok cnm karatay falan yapmıyorum gelemem öyle şeylere sadece daha önce diyetisyenimin verdiği programa uyuyorum 6öğün yiyorum düzenli besleniyorum sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı ara meyve öğle çorba salata ara kuru meyve akşam bir porsiyon yemek salata yoğurt ara meyve yada süt günde 3 fincan yeşil çay ve 1,5-2lt su bu kadar bu 2 kgda sanırım yeşil çay sayesinde vücut ödemi attı
ilk başta hızlı veriyorumda sonra yavaşlıyo daha öncede böyle olmuştu

günaydınn;

bende mertin bazı cumlelerini anlamadığımda,bozuntuya vermeden anlıyormuş gibi yapıp tamam anneceim,haklısın canım,hımm oyle mı gibi şleyler soyluyorum.

nagihan,sizin çiş olayının benzerini bizde salı gunu yaşadık.mert ishal olduğundan beri kakasının daha bir farkına vardı,kakasını soyluyor.salı akşamı' anne kakam var, tuvalete yapcam' dedi.'lazımlık olur mu' dedim.'kamam(tamam) dedi.oturttum lazımlığa biraz oturdu,yapmadı kaktı.gitti parkeye çişini yaptı, ben neden lazımlığa yapmadın,bak orası pis oldu diye soylendim'özür'dedi.(biz honk diye kaldık tabi bu arada ozuru de kullandı diye)neyse yıne kaka diye oturdu sonra yıne kalkınca altın bağladım.2 sn sonra bezine doldurdu..

derya nabersin?çok ihmal ediyorsun sanki buraları

Son düzenleme:
ay ankaraya kar düştüyse hava felakettir nagihanında dediği gibi biz soğuğunu çekiyoruz karı az görsekte bütün kış dağa yağan karın soğuğu bizim üzerimizdedir
nagihan 2 kg mı maşallah diyorum bu hızla 60 ı çabuk görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…