- 18 Mayıs 2009
- 2.101
- 9
ya canım bi kaç cümleden hiç bişi anlamadım azcık açık yazabilirmisin ben hastayım algılamamda sorun olabilir :26: kefir mayasi vermeyi bana zaten ayni mahalle de oturuyormusuz kocam bile farketti boyle ucube kadinlar guzel kadinlari cekemiyorlar dedi.... agzima birkac sey geldi ama sustum sen nasil soylemezsin ki asagilik kadin.... bir ay sonra gelecekmisiz o zaman bakilacakmis burda ne demek istedin? kim kime ne dedi nasıl neden annamadım
serap bu kadin dr allerji uzmani ya cok ama cok gicik davrandi tepkimiz ona allerji testinden once ilac kullanilmamasi gerektigini soylemiyor ve diyet uzmani dr ise iyi olan kefir mayasi verebilirim diyen o da iyi dokotr iste sinirden ve bu cocuklardan ancak bu kadar anlatabilmisim...
nagihancigim aytes te sadece yanaklar kizariyor ya ondan baktirayim dedim baska birsey yok hatta bir ara sut urunleri verdigim halde kizarmamisti ama napalim biraz bakayim vermemeyim de deneyeyim ama bir bebek sutu var sut proteini icermiyor muhallebisi icin kullaniyorum resmen aci iki kasik pekmez bile tadlandiramadi maalesef ne yapacagim????
nartan da henuz anlasilamadi ama su an iyi kizarma yok surekli nemlendiriyorum sukur hergun icmemiz gereken bir granul suda eritmemek gerekmis muzla verdim ooooo dedi istemedi iciremem sanirim cok huylu calpol u bile icmez....