2009 Kasm Anneleri

şimdi benim kaygana alt kata taşınıyoya klozet falan sıfır yapıldı bende dedim ki siz burayı kullanmayın (zaten kullanmıyolarda yinede tembihledim )üzerine adaptör alalım eymen çiş yapsın hem yeniler eskilere göre epey alçak bakalım deneyeceğiz ne yapayım kayganam pek herşeye yetişemediği için hijyen pek yok kızmayın dedim diye

gunaydın...

gamze tuğkan kaçta uyuyor,ne guzel dışarı çıkabilmişsiniz?dun 10.30 du mert uyuduğunda bir one çekemedim şu uyku saatını,bebek dediğin bu saatede kalır mı sinir oluyorum bazenbirde hemende uyumuyor uğraştırıyor sıpa

günaydın cnm maşallah merte vallhi bu iyibir işaret söylemeleri farkında olmaları bile güsel bir belirti tuğkanda bikaçtır yaptığını söylüyor bende tamam annecim yap bezine diyorum :) hiç kalkıp götürmüyorum iyice gelişsin kasları vallhi .
mert özür dilemesi süper sanırım kaydedip kaydedip birden çıkartıyolar busbh bende altını aldım tv açıktı oda reklamlarda bebek gördü anne ayy küçücük bebek dedi derin dedi (arkadaşımın kızı )bütün bebekler derin evet annecim çok küçük bebek dedim oda kardeş dedi bende senin gibi şok oldum hiç kullanmadığı bir kelime çünkü sen kardeş istiyomusun dedim kardeş istiyom dedi bende kıskıs güldüm akşama babsına söyleticem babasının canına minnet gerçide çok hoşuna gidicek eminim eşimin

birileri eymeni anlatıyo sanki :) bide yatağa girince çenesi düşüyo mu meral ?
meral teyzesi oğlumun tatlı yapan resmini gördün mü ?nasıl annesine yardım ediyo ? oğlumu alan gelin yaşadı

ben adaptor almıştım yazında ona da oturtamamıştım

senin diyet ıyımış işim ozu o aslında sık sık az az yemek.benimde gobeği eritmem lazım.memik falan çeksem gobeğe iyi geliyor aslında..

cnm bizimkininde pek farkı yok günler çok kısa yetmiyoronlara resmen tuğkan normalde 10dedimi götürüyorum uykuya ama dün gündüz yarım saat falan uyumuştu bende 9u geçe başladım uyutma çalışmalarına 9,30 gibi uyudu ama normali bu değil yani 10 gibi başlıyoruz buçuğu buluyor

kızlar akşama ne yemek yapmalı ya tuğkana domatesli şehriye çorbası var öylene akşam için menüleri öğreneyim sizden kopya çekeyim

günaydın kızlar ohh diyete başlanmış kilolar verilmiş ben en son tartıldığımda 57 kiloydum ama göbeğim hala yerli yerinde maaşallah.
ikinci çocuklara kararda vermişiniz ayaküstü ben kesinlikle istemiyorum rabbim oğluma uzun ömürler versinde zaten yalnız doğurdum yalnız büyütüyorum eşin sağolsun yardım ediyoda adamda çok çalışıyo neyse hayırlısı

bundan sonra boyle honk diye kalmaları,şok olmaları çok yaşayacağız galiba.

tuğkana da maşallah bak onda ne guzel anlatmış derdini,konuşmuyor falan diyordun birde..

canım çok iyiymiş uyku saati bizim yanımızda.yağız en erken 11 yatıyo gece 100 kez uyanıyo sabahta en geç 9 gibi kalkıyo e ben mutsuz yağız mutsuz eşim mutsuz her daim uykusuz.
bazen erken uyuyacağı tutuyo dün gece gibi sonra sabah dörtte kalkıp 7 fialan uyuyoruz uyku sorunumuz çoook büyük bizim gerçi alıştım ben ama genede zorluyo açıkçası

bundan sonra boyle honk diye kalmaları,şok olmaları çok yaşayacağız galiba.

tuğkana da maşallah bak onda ne guzel anlatmış derdini,konuşmuyor falan diyordun birde..

canım kendini çok güsel anlatıyor ama kelimelerle bu hafta sanki çok daha değişti konuşması değişik kelimeleri var bizi şaşırdtıyor sürekli daha bir basit cümleleri kuruyor herhalde sökücek cümle olayınıda bu hızla giderse

birileri eymeni anlatıyo sanki :) bide yatağa girince çenesi düşüyo mu meral ?
meral teyzesi oğlumun tatlı yapan resmini gördün mü ?nasıl annesine yardım ediyo ? oğlumu alan gelin yaşadı

hiç sorma nagihancım duşmez mı?yarı uykulu olduğundan anlaşılmıyor bazen dedikleri yavrumda tekrar tekrar soyluyor.mert bu hafta boyunca durmadan pazar gunu gittiğimiz yerde gorduklerimizi anlattı durdu.anneee uçurtma gorduk,at gorduk,kaykay gordukk...

he valla pek bi hamarat eğmen paşa..daha oncede tozları alırkenkı fotolarını gormuştuk:))o puding tadından yenmemiştir deme annesi..bu arada eymenin suveterleride çok sık olmuş,annenişn eline sağlık..mertle ayakkabıları aynı markaydı ya gidip aynı rengi seçmişiz birde bizimde oyle

tuğkan gece bir ağrısı yoksa acıkamışsa susamamışsa bebekliğinden beri uyanmaz oyüzdenbeni rahata çok çabuk alıştırdı şimdi misal sünet olduğumuz gece uyuymamıştı ağrısı vardı sağa sola dönmeye korkuyordu ben biyere çarpar diye korkuyordum o gece sbhı zor etmiştik uyumaya alışıncada anne için uykusuz geceler çok zor 11 saatte uyur akşam uykularını akşam 10 da yatıyor desek sbh 9 da kalkıyor maşallah oğluşuma ma öylen uykumuz 1 saat1,30 saat yetiyor herhalde

kızlar akşama ne yemek yapmalı ya tuğkana domatesli şehriye çorbası var öylene akşam için menüleri öğreneyim sizden kopya çekeyim

mert için dun somun çorbası yapmıştım,az sonra yıne ondan içircem.mercimek çorbası istıyor canım onu yapacam akşam için ama yanına ne yapacağımı henüz bilmiyorum..

maşallah size ben 2 yıldır 3 saat deliksiz uyumadım hiç adil değil ama bu

slm kızlar nasılsınızzz ayy bu kabızlıkla başım dertte yaaa offf süt yapıyo bizde heralde yaa ee vermesemde olmuyoo zaten iki günde 1 bardak falan vermeye çalışıyorumm yedikleri de ıspanak pırasa sebze türü ne yapcam bilmiyorum çiş konusunda epey yol katettik gibi araştırmalarıma göre bebekler uykularında hiç çiş yapmazmış uynadıktan sonra yaparlarmış yani bizde öyylee bunun farkınada vardıkk gece çiş yapmayı bıraktıı gündüz uykusunda da yapmıyo kalkarkalmz vc gidiyoruz oraya yapıyor arada söylüyorr çişiii yaptıktan sonra aferin bana ben aba oldum diyip kendini alkışlıyorrrgünde iki kez falan kaçırıyorr ondada yarısını tutuyor yarısınıda vc ye yapıyorr bide bir önerim var ne kadar çiş yapsa altına kaçırsada mutlaka vc ye oturtun bunu bilsin azda olsa oraya yapsın arkadaşlarımm
bu akşam izmire gidicez kaynım gile neslinn yoğun isteği üzrenie amcasın oğlu var furkan araların 15 20 günmü ne var fukkanı çok özledim gidielim diiyip diyip duruyo söz verdik yarın anneme geçiicez dedemle aneannem geliyo onları görmeye gitcez pazar günüde evimize döncezzz aslında hiç gitmeye niyetim yok gerçi özleidm dedemleride ama gitmessek annem küserrr zaten çok bozuluyo babamın tarafını daha çok seviyom diyee ama ne yapimmm deliriryorum babamın tarafı için çok seviyorumm

gunaydın dilek,gece sık uyanması emdiği için aslında..mert de oğleydi hiç abartısız soyluyorum 10 kere kalktığımız oluyordu,2 memeden çekip uyuyup kalıyordu ama yat kalk insan salak gibi oluyor.şimdi deliksiz uyuduğunu soyleyemeyeceğim ama bunada şukur..

biraz daha sabret bir aya kalmaz daha ıyı olur

maşallah nesliye en önemlisi gece cnm ya süper vallhi gece çok büyük dert diyor herkez gündüzü nasıl olsa halleder insan ama siz maşallah vallhi bitmiş sizin işiniz topu bize atınız iyi yolculuklar vallhi nesli gezmeleri haketmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…