2009 Kasm Anneleri

ciddi valaaaaaa

şekerim şaka bi yana yaşım gitti gidiyor bi an önce doğurmam lazım kardeş lazım benim sıpama ben ölüp gidince kime dayanacak oğluşum(( koca dünyada yapayalnız bırakamam ben onu. hem biizm gibiler çok çocuk yapmalı yani aydın düşünceli bilinçli anneler, çocuğuyla ilgilenen anneler...yoksa hiçbir şey değişmeyecek bu düzende.

kesinlikle katılıyorum doğurun anacım doğurun kardeşsiz kalmasın çocuklar
meral sormuşsun cnm eymende günlük 250 cc içiyo ama ikindi atıştırmasında falan kek bisküvi yerse ve dolapta meyveli süt görmüşse onu mutlaka istiyo buda haftada da 2 bazen hiç olmuyo yeterli diye düşünüyorum
dün babasıyla tıraşa gitti paşam gelincede anne bıcı bıcı yapalım diyo kaşınmaya başladı :)

derya allah gönlüne göre versin cnm istemiyorsan umarım bir sürpriz olmaz
nagihan eymene sıhhtler olsun biz henüz hiç traş olmadık bu kışta yptırmıycaz yaza traş edicez bakalım nasıl kıyabilicez bilmiyorum

gunaydınnn;

aşağı yukarı hepimiz aynı miktarda sut veriyoruz o zaman.kahvalyıda ve yatmadan once olmak uzeree 2 kere sut veriyorum toplam 300,350 ml oluyor..

şekercik çok haklısın okumuş,kulturlu kesimin çok doğurması lazım,sizi desteklıyorum kızlar,doğurun 1'er,2'şer tane daha..beni soracak olursanız benim cesaretim yok,3-5 yaş daha genç olsaydım doğurabilirdim:26:

gamze doğum gunu menunuz süpermiş,ellerine sağlık.nagiş sen şimdi doğum gunune gidiyon deme, yerken o guzelım yıyecekleri bızıde duşun bizim yerimizede ye emi

eymene saatler olsun,mert'in de traş vaktı geldi.çok kestırmıyoruz sadece uçlarından aldırıyoruz gozune girmesin diye arkalar uzun at kuyruğu yapılabilecek kıvamda saçlar..

:26:bu smileyi goren mert 'anne bu ne' diye sordu?bende 'çocuk kararsızmış' dedim.yuzume baktı anlamış gibi bir ifedeyle' hııı' dedi

sağol cnm keşke hepimiz aynı şehirde olsakta hep beraber kutlayabilseydik d.gnülerini süper olurdu bizimkinede teyzesi öğretmiş saçlarınıtararken at tuyruğu diyor bizim teyzeler çocuğ şekilden şekile sokuyor topluyorlar pelik yapıyorlar iki taraftan babası kızıyor inatlarına yapıyorlar

bizimde babası şu kek pastalardan almış dün gece mum diktik maytapta koyduk 10 kere yaktık üfledi yaktık üfledi okadar mutlu olduki

ipek gibi saçlar ya insanın birseyler yapası geliyor,teyzelerde dayanamıyordur ne yapsınlar..
mertde bayıldı mum uflemeye doğum gununde alıştı ya,arada yakıyoruz artık kek falan olduğunda.

herkese çok uzun bir aradan sonra slm
şifremi unutmuşum yeni bir isimle geldim aranıza
sgumus ben

Son düzenleme:
gunaydin kizlar nasilsinizzzzzz.. biz iyiyiz sukur bir tavuk koydum ocaga tavuk corbasi yapacagim ikisi de icer diye dusunuyorum ben de bize tavuklu pilav yapacagim yanina iste aksam menusu hazir ben de yine her zamanki gibi cikacagim nartan uyuynca ikisini de birakacagim ayyyy cidden ya ben leylegi havada gordum evde fenalik geciriyorum ben cikmam lazim

meralcigim jean in hayirli olsun gule gule gunlerde kullan ben de cok severim hem spor hem sik olabiliyorsun jean le

ayyyy bize cocuk yapin diyen tembel meral e bakin yawww saka maka yani bir kardes te fena olmaz hani mert kuzusuna canim bak kimi gorsem ve sorsam tek cocuk yapanlarin hepsi ama hepsi cok pisman keske o zamanlar oyle dusunmeyip ir tane daha yapsaydim sen cok iyi yapmissin diyorlar valla ben de iyi ki yapmisim diyorum.... bak iyi dusun sonradan pisman olmak ta var..

meralcigim ben gunluk 200-300 ml kadar sut veriyorum oglenleri vermek istemedim sonra istahini keser diye az mi ben de bilmiyorum bir doktor 500 ml mutlaka sut icmeli diyor hani su catlak dokotr a\var ya diger dokotrlari begenmeyen elestiren iste o...

nagis eymen e de saatler olsun demek guzelce oturup tiras oluyor masallah diyorum...

oh afiyet olsun,mis gibi,yarasın kuzulara..
donem donem oyle oluyor valla nurancım banada hergun çıkmalıyım dışarı,bazende gunlerce çıkasım olmuyor...iyi aytes sensiz kalbiliyor artık ek gıdalara geçtiğinden sorun olmuyordu deme..

teşekkur ederim canım.jean favorımdir,kumaş pek nadir giyerim..dediğin gibi hem şık,hem spor çok amaçlı kullanıyorum:)

hoşgeldinnn..

nerelerdeydin:)oğlun nasıl?

hoşbulduk canım 1 sene önce işi bıraktım denize kendim bakıyorum ondan pek fırsat bulupta giremiyordum
ayın 1 inde 2. yaşımızı kutladık inatlarımız başladı tutturuyor yuvarlanıp gidiyooruz
sen nasılsın

sütten konu açılmış deniz sabah erken uyanıyor 7-7:30 gibi yarım saat sonra 150 ml süt içiyor kahvaltıdada 100 ml akşamüstüde 200ml gece beslenmemiz yok

evet canuım hattırlıyorum,işi bıraktığını.doğum gunu kutlu olsun denizin nice yaşlara....

sağol canım bende iyiyim evde mertle uğraşmakla geçiyor gunler.o inat hepsinde var zaten bunlar akrep bebişleri sonuçda
genelde uyumlu olmakla birlikte bazen tutuyor inadı.illa isteğini yaptıracak bazen ikna oluyor bazen ağlıyor oyle işte orta yolu bulmaya çalışıyoruz..

sütten konu açılmış deniz sabah erken uyanıyor 7-7:30 gibi yarım saat sonra 150 ml süt içiyor kahvaltıdada 100 ml akşamüstüde 200ml gece beslenmemiz yok

emme olayının bitmesiyle bizimde gece beslenmemız bitti.uyumadan içiriyorum en son sonrada kahvaltısında içiyor..

sağol canım mertin doğumgünü ne zaman adaşlar oğlumla ya 2. ismimiz mert
akrep olduklarını belli ediyorlar bayramın 1. günü eltiminde kızı oldu seninkide akrep yandın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…