ayy ciddimii ben istemiyorum canımm kızlar çok iyi bilirben çağandan sonra çok zor istemiyorum bakamam daha toparlanamadım bile hala çok huysuz o günlere tekrar dönmek istemiyorum çok zor günler yaşadım hemde annemlerin desteği olduğu halde ama eşim bu konuda malum o yüzden yok canım ben almayayım alanada mani olmayayım rabbim senin gibi isteyenlere ve olmayanlara nasip etsin
ciddi valaaaaaa
şekerim şaka bi yana yaşım gitti gidiyor bi an önce doğurmam lazım kardeş lazım benim sıpama ben ölüp gidince kime dayanacak oğluşum(( koca dünyada yapayalnız bırakamam ben onu. hem biizm gibiler çok çocuk yapmalı yani aydın düşünceli bilinçli anneler, çocuğuyla ilgilenen anneler...yoksa hiçbir şey değişmeyecek bu düzende.
kızlarr test aldım bugün yaptım ama negatifff sonuç ya neden olmuyo acaba?çok gerginimmmm
gunaydınnn;
aşağı yukarı hepimiz aynı miktarda sut veriyoruz o zaman.kahvalyıda ve yatmadan once olmak uzeree 2 kere sut veriyorum toplam 300,350 ml oluyor..
şekercik çok haklısın okumuş,kulturlu kesimin çok doğurması lazım,sizi desteklıyorum kızlar,doğurun 1'er,2'şer tane daha..beni soracak olursanız benim cesaretim yok,3-5 yaş daha genç olsaydım doğurabilirdim:26:
gamze doğum gunu menunuz süpermiş,ellerine sağlık.nagiş sen şimdi doğum gunune gidiyon deme, yerken o guzelım yıyecekleri bızıde duşun bizim yerimizede ye emi
eymene saatler olsun,mert'in de traş vaktı geldi.çok kestırmıyoruz sadece uçlarından aldırıyoruz gozune girmesin diye arkalar uzun at kuyruğu yapılabilecek kıvamda saçlar..
sağol cnm keşke hepimiz aynı şehirde olsakta hep beraber kutlayabilseydik d.gnülerini süper olurdu bizimkinede teyzesi öğretmiş saçlarınıtararken at tuyruğu diyor bizim teyzeler çocuğ şekilden şekile sokuyor topluyorlar pelik yapıyorlar iki taraftan babası kızıyor inatlarına yapıyorlar
bizimde babası şu kek pastalardan almış dün gece mum diktik maytapta koyduk 10 kere yaktık üfledi yaktık üfledi okadar mutlu olduki
herkese çok uzun bir aradan sonra slm
şifremi unutmuşum yeni bir isimle geldim aranıza
sgumus ben
gunaydin kizlar nasilsinizzzzzz.. biz iyiyiz sukur bir tavuk koydum ocaga tavuk corbasi yapacagim ikisi de icer diye dusunuyorum ben de bize tavuklu pilav yapacagim yanina iste aksam menusu hazir ben de yine her zamanki gibi cikacagim nartan uyuynca ikisini de birakacagim ayyyy cidden ya ben leylegi havada gordum evde fenalik geciriyorum ben cikmam lazim
meralcigim jean in hayirli olsun gule gule gunlerde kullan ben de cok severim hem spor hem sik olabiliyorsun jean le
hoşgeldinnn..
nerelerdeydin:)oğlun nasıl?
ayyyy bize cocuk yapin diyen tembel meral e bakin yawwwsaka maka yani bir kardes te fena olmaz hani mert kuzusuna canim bak kimi gorsem ve sorsam tek cocuk yapanlarin hepsi ama hepsi cok pisman keske o zamanlar oyle dusunmeyip ir tane daha yapsaydim sen cok iyi yapmissin diyorlar valla ben de iyi ki yapmisim diyorum.... bak iyi dusun sonradan pisman olmak ta var.. [/Q
UOTE]
kardeşın kotusumu olur ya süper olurda işte ben goze alamıyorum,kem kum:)))
yoğur,peynırde yıyorlar yetiyordur verdiğimiz miktar herhalde nurancım fazlasıda kansızlık yapıyor ya.benim tanıdık mertden 2 ay kuçuk oğluna gunde 6 tane 200ml lık paketlerden içirdiği soylemişti.çocukda zayıf,bana fazla geldi ama karışmakda istemedim kendi deneyımlı benden buyuk falan sonra dr gitmişler doktor fazla bulmuş sutu kesin demiş yemek yesin ,çocuk demiş..
hoşbulduk canım 1 sene önce işi bıraktım denize kendim bakıyorum ondan pek fırsat bulupta giremiyordum
ayın 1 inde 2. yaşımızı kutladık inatlarımız başladı tutturuyor yuvarlanıp gidiyooruz
sen nasılsın
sütten konu açılmış deniz sabah erken uyanıyor 7-7:30 gibi yarım saat sonra 150 ml süt içiyor kahvaltıdada 100 ml akşamüstüde 200ml gece beslenmemiz yok
evet canuım hattırlıyorum,işi bıraktığını.doğum gunu kutlu olsun denizin nice yaşlara....
sağol canım bende iyiyim evde mertle uğraşmakla geçiyor gunler.o inat hepsinde var zaten bunlar akrep bebişleri sonuçda
genelde uyumlu olmakla birlikte bazen tutuyor inadı.illa isteğini yaptıracak bazen ikna oluyor bazen ağlıyor oyle işte orta yolu bulmaya çalışıyoruz..