2009 Kasm Anneleri

ERİŞTEYE EYMENDE BAYILIYO annem yaptı eymende yiyecek diye ekstra süt ve yumurtayla yoğurdum diyo ama pazartesi yaptım acaba yeşil mercimek alsam içine bir tutam erişte atarak yemeğinimi yapsam çok severimde ben

nagiş bende şiimdi annemi aradım anne nesli erişteyi seviyo yapcam tarif verirmisin deidm bana tarifini verdi ben şimdi kalkyımda zeynebe yapim dedii zeynepte yiyo dedi yanii ben nesliyede yapim falan yokk teklif bile etmedi aslınde bende ben yaparım demesini bekliyodumm hiç oralı olmadıı bile zeynepte benim abimin kızı bu aradaa 1.5 yaşında

valla bizde şimdilik herşey eymene biraderin çocuğu olunca ne olur bilmem
ev makarnası yapmış bir sürü erişte vs,kızılcıktan marmelat(sulandırınca paşa kola niyetine içiyo ) salça getirmiş hamarat anacığım ben istemiyorum hiçbişeycik herşey var buralarda diyorum sadece marmelat ve makarna istedim (oda eymen için )ama varya gelin resmen dolduruyo bagajı sanki muhtaçlar aklına ne gelirse mantıdan sarmaya kadar

yok ya bizim gelin gözü acyip tokk oda ben gelmeden önce ablaa ne isiton al götür diyoo kızm herşey var diyom olsun abla para vermeyin diyorr boşuna burda kim verio diyom babaar diyoo annelerle bir yemek yiyolar yeme içmesi ayrılınca bilem aynı olurmuuam olur büyük bi ihtimal yaa severim bn biizm gelini

bende severim sonuçta bana zararı yok
ben gider karnım acıktı bu ara epeyce homini gırtlak oldum yiyom yiyom doymayem doktor bey

erişteyi bende cevizli çok severim tuğkanda yiyor banada ancım yaptı hatta kayınvalideme bile yaptı kardeşime onun kayınvalidesinede bizde kayınvalidelerde sanslı annem onlarıda ayırmıyor anacım genç daha herşeyimizi yaptı yardımada gitik gerçi salça,erişete,turşu,peynir,lor,zeytin,z.yağı,pekmez reçellerimizi,yaprağımızı,kuru hamurumuzu köyden destektam destek tuğkan iki taraftada tek şuanda herşey onun için kardeşimin bebği olana kadar büyür zaten kuzum ayy kardeşimin olsunda bie yapmasınlar yeğen kimbilir nasıl sevilir

sağol canım aynen öyle yapıyorum geçen o uyuttu ben istemiyorum dinlenicem siz vakit geçirin dedim

ohhh güzelmiş ama ben evde balık kokusundan nefret ederim ((

kuzu kapama hımmm güzeldir ama evde yapılmışını yemedim senin kaygananın maşallahı var

etki kuru fasülye ,etli patatesbirde kuzu kapama yapar kendileri çok marifetlidir maşalallahh
yunanistnlı bizimkiler pek öyle ahım şahım yemek kültürleri yok standart şeyler

etki kuru fasülye ,etli patatesbirde kuzu kapama yapar kendileri çok marifetlidir maşalallahh
yunanistnlı bizimkiler pek öyle ahım şahım yemek kültürleri yok standart şeyler

kesinlikle katılıyorum muhacırlarda pek yemek kültürü yok patates favorileri,bide börek mesela ana yemek yerine börek bide çok zahmetli yemekleri pek yapmazlar yinede muhabbetçi halden anlayan hoş insanlar dimi

naber kızlar dün bakamdaım toplantı vardı ordaydım kafam oldu bi dünya ordan eltime gittik kaynanamın doğum günüydü işte geldik anca yattık uyuduk bugün de boştu benim bakınıyordum öyleeee siz napıyosunuz

kesinlikle katılıyorum muhacırlarda pek yemek kültürü yok patates favorileri,bide börek mesela ana yemek yerine börek bide çok zahmetli yemekleri pek yapmazlar yinede muhabbetçi halden anlayan hoş insanlar dimi
tek çeşittir cnm ne olursa olsun börekse börek çorbaysa çorba pilavsa pilav anası giirişi sonucu hepsi bu yani
çok memnunum bak kayınvalidemden hiç şikayetim olmmaıştır bonkördür yapar yedirir tuğkana ölür anlayışlıdır arkadan laf söylemez her güzelin bir kusuru oluyor tek kusurları yemek olsun aman

haklısın canım tek kusuru bu olsunnnn

hoşgeldin şekerim anammm geline bak kaygana doğum günü kutlamış Allah banada senin gibi gelin versin amin amin

aman Allah bozmasın geçimsizlik zordur helede dip dibeyken buna şükür diyelim bende çoğu zaman beraber yemek yiyelim denilince yemekleri ben yapayım derim

şekercik hoşgeldin cnm vallhi maşallah sana vallhi annmede bizim 88 yaşındaki babanneme kutlar her yıl biz hayırsızx gelin :)
dipdibe vallhi çok zor ama yapıacak bişey yok benim kayınvalidem derhep kahveyi bile benden güzel yapar çok güsel yemekler yapar oda farkında siz gibi bişey yapılacaksa ben yaparım mecburen

kutladı tabeee :) 74 yaşına girdi kayganam...pastasında mum bile vardı ışıkları söndürdük üfledi yanına da benim oğluşum oturdu o da üfledi:) bilmem çok mu iyi gelinim ama saol şekerim gönlüne göre versin Allah. ben kendimi hiç kaynana oalrak düşünemiyorum accık eli maşalı cinsinden olurum sanırsam
anneanne tarık diyalogları 1.
annem soruyo: oğlum kardeş ister misin?
tarık cevap veriyor dudaklarını uzata uzata : istiyorummmmm
bikaç dk sonra annem bi daha soruyor: oğlum kardeş istiyor musun
tarık kısaca: istiyorum diyor:)
bikjaç dk sonra annem gene soruyor kardeş ister misin
tarık iyice sıkılmış:) kısaca: istiyim gibisinden bişey geveliyor:))) görcektiniz çok komikti hali bu aralar komik konuuyorlar
dün de anneme ben işteyken diyormuş ki : benm annem çok güzel, benim annem çok akıllı (trt çocukta bilim çocuğu sid öyle diyor ya) ay çok duygulandım o an kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissettim oğlum beğeniyo ya gerisi boş valla... acayip gurururm okşandı
ya ben azcık geçmişe baktım ama ne yazıyodu unuttum:)

kızım sen de haamrta gelisnin bak yemek yapmaya taliplisin:)

hoşbulduk cnmmm
ne uyanık oluyor bunlar heeee
bizimki de över öyle güzel yapar yemeği gleinim der:) anlatır durur menemen bile yapsam çok güzel yapıyosun der:) yağ mı çekiyor nedir anlamadım menemenin ne albenisi var ayoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…