tşk edriz teyzesi saçları az va cansız uzayınca çirkin duruyo kulaklarının üstüne kıl gibi iniyo yanları kabarıyo babası gibi inat saçları gerçi kendide inat :)derya allah gönlüne göre versin cnm istemiyorsan umarım bir sürpriz olmaz
nagihan eymene sıhhtler olsun biz henüz hiç traş olmadık bu kışta yptırmıycaz yaza traş edicez bakalım nasıl kıyabilicez bilmiyorum
gunaydınnn;
aşağı yukarı hepimiz aynı miktarda sut veriyoruz o zaman.kahvalyıda ve yatmadan once olmak uzeree 2 kere sut veriyorum toplam 300,350 ml oluyor..
şekercik çok haklısın okumuş,kulturlu kesimin çok doğurması lazım,sizi desteklıyorum kızlar,doğurun 1'er,2'şer tane daha..beni soracak olursanız benim cesaretim yok,3-5 yaş daha genç olsaydım doğurabilirdim:26:
gamze doğum gunu menunuz süpermiş,ellerine sağlık.nagiş sen şimdi doğum gunune gidiyon deme, yerken o guzelım yıyecekleri bızıde duşun bizim yerimizede ye emi
eymene saatler olsun,mert'in de traş vaktı geldi.çok kestırmıyoruz sadece uçlarından aldırıyoruz gozune girmesin diye arkalar uzun at kuyruğu yapılabilecek kıvamda saçlar..
tşk ederiz meralcim bizde at kuyruğu kıvamında saç yok ki
ohhh sizin yerinize falan yiyemem anacım gelin kendiniz yiyin bi zahmet zatiii duba gibiyim aaaa
herkese çok uzun bir aradan sonra slm
şifremi unutmuşum yeni bir isimle geldim aranıza
sgumus ben
hoşgeldin
meralcigim ben gunluk 200-300 ml kadar sut veriyorum oglenleri vermek istemedim sonra istahini keser diye az mi ben de bilmiyorum bir doktor 500 ml mutlaka sut icmeli diyor hani su catlak dokotr a\var ya diger dokotrlari begenmeyen elestiren iste o...
nagis eymen e de saatler olsun demek guzelce oturup tiras oluyor masallah diyorum...
tşk ederim cnm valla nasıl tıraş oluyo bilmem babasıyla gidiyo akşam anne sende gel dedi bende anneler berbere gitmez dimi babası dedim babasıda evet oğlum anneler gitmez biz ikimiz baba oğul takılalım tamam mı dedi pamam dedi gittiler
süt konusunda versem eymen 1lt içer ama süt içerse yemek yemiyo bence 250 cc yeter 1 kase yoğurt yiyo peynirle pek arası yok ama yumuşak ekmeğe domates peynir yapmıştım kendime bayıla bayıla yedi sıpa