selam şekerler...:)
bende nurandan ozendim attık kendimi dışarıya eşim izinlıydi .hafta içi ne boş oluyor avmler,rahat rahat..hafta sonu kalabalığının çeyreği bile yoktu mert de istediği gibi dolaşabildi..sabah 10.30 da çıktık,4 gibi geldik.mert'in oyle uykusu arada kaynadı arabada donerken uyudu 10 dk kadr ona yettı galıba,şimdi cin gibi..
mutfak alışverişimizi hallettik,kendime jean,oğlumada 2 kıtap aldım.biri çıkartma kıtabı daha onun yaşına gore değil ama kelebek hastası olduğu için aldım,ve saatlerdir elinden duşurmuyor..
birseyler oğretmekden bahsetmişsiniz.ben ozel olarak oturupda oğretmiyorum ama mert sayılar,renkleri ve şekilleri oğrendi.izlediği çizgi filimlerin ve okuduğumuz kıtapların etkısı oldu galıba birde şu şekillerin olduğu bul taklar var onlarla oynarken ben sarı uçgeni atalım,yeşil altıgenı atalım derken oğrenmiş oldu.sayıları sadece kavram olarak biliyor.10a kadr sayıyor ama neyın ne olduğunu bilmiyor tabiki ,ezbere sayıyor yanı.renkleri ve şekilleri neyın ne olduğunu bilerek kullanıyor.
gamze;tuğkanın doğum gunu kutlu olsun,nice yaşlara.dun zeynebin guzel kızı cemrenınde doğum gunuymuş burdan da kutluyorum duğum gununu minik kızımızın.
derya geçmiş olsun eşine,bir an once toplanır inş.size geçmeden
aferim neslıye kurtulmuşunuz emzikden...
kızlar birsey soracam gunluk toplam ne kadr sut içiyor çocuklar.azı zarar fazlası zarar dengelemek lazımbu sut işinide 2 yaşındakı çocuğa ne kadr sut verilmelı acaba??