2009 Kasm Anneleri

nagihan yarın oğlen uyumayacak mız mız olur diye dert etme.çocukları gorunce,oyundu,pastaydı derken uyku falan kalmaz onda.akşamada erkenden uyutursun sende koçişle başbaşa kalır bir kahve içersin.dun biz dışardaydık ya mert'in oğle uykusu kaynadı akşam da 9 uyudu.1 saat-1,5 saat deyıp geçme bir nefes aldık yav..şimdide 3 saatdır uyuyor.akşamı kımbilir kaçda uyuyacak.
ben artık uyku konusunda nirvanaya ulaştım.saldım çayıra mevlam kayıra.bazen oyle uyusun,bazen uyumasın umrumda değil artık.pazar gunleride dışarı çıkacaksak oğlen uykusundan sonra çıkmayı beklemeyeceğim.gunler kısa zaten hava kararıveriyor..

meralcim ben senin gibi saldım çayıra diyemiyorum uyku konusunda illaki uyusun istiyorum yoksa çağan gece oturuyooo

offf gidiyim kızımın yanına uzanıyım öpeyim kokluyayyım bide tekrardan piskoloğa gitsem iyi olcakk eşim izne ayrılsın hemen gidicemm ne verirse onu kullanıcamm bu seferr

inşallah öyle olur cnm eymen zaten çok zor uyuyo öğlenleri uyudumuda 2,5-3saat uyuyo akşamda bizi uyutuyo resmen bakalım inşallah eğlenceli olur giderken birkaç parça oyuncak alayım yanıma hır çıkmasın lakin heryere kamyon chuck götürmek istiyo o merette amma ağır ya 2-3 kilo var

benimde chuck'im olsa bende her yere gotururdum yani

mert hala uyuyor 3 sat olacak nerdeyse,dunun acısını çıkarıyor herhalde
bugun gorumceme yemeğe davetlıyız ondan ellemiyorum uyusun ordan gelmemiz epey geç olur..bugun yemek yapma derdim yok pek bi rahatım

mert hala uyuyor 3 sat olacak nerdeyse,dunun acısını çıkarıyor herhalde
bugun gorumceme yemeğe davetlıyız ondan ellemiyorum uyusun ordan gelmemiz epey geç olur..bugun yemek yapma derdim yok pek bi rahatım

ohhh sefan olsun cnm ne rahat oluyo dimi rutin işlerin biri bile listeden çıksa bende de ev temizliği ütü ne ararsan hepsi sırada ba akşam kkdan arkadaşlarla grşeceğiz dün akşam bir domates çorbası yaptım yanınada bulgur pilavımı yapsam oğlumla ben yeriz babamız pek sevmezde bende aksine bayılırım

benim eşimde bulgur pilavı sevmez. yapınca beğenmez bana beyaz pilav yap der. (yani prinç pilavı)
ama bende bööyle tereyağlı bayılırım. hele domatesli biberli olursa 2 tabak yerim ya

kızlar öğlen mercimek çorbası yaptım. yanına ne yapsam acaba. düşünüp duruyom. yok mu bir fikir verecek olan?

benim eşimde bulgur pilavı sevmez. yapınca beğenmez bana beyaz pilav yap der. (yani prinç pilavı)
ama bende bööyle tereyağlı bayılırım. hele domatesli biberli olursa 2 tabak yerim ya

ay benim eşimle oğlumda 3 öğün pilav yeseler hayır demezler

kızlar öğlen mercimek çorbası yaptım. yanına ne yapsam acaba. düşünüp duruyom. yok mu bir fikir verecek olan?

şimdi ben mercimeği artık şöyle yapıyorum havuç+soğan+sarımsak+patates+kabak+kereviz vs yani evde ne varsa ekleyerek çünkü sebze çorbası sevmiyorum içine mercimek atarak bastırıyorum tadı
makarna yap cnm yoğurtlu tereyağlı ben bayılırım

evde yoğurt yok. sütüm bugün geldi. bu akşam mayalıcam daha. fırına patates atsam bide rus salatası yapsam olur heralde

evde yoğurt yok. sütüm bugün geldi. bu akşam mayalıcam daha. fırına patates atsam bide rus salatası yapsam olur heralde

çorban varsa bitek fırında patates yeter :) vayy hamarat arkadaşım yoğurtta mayalıyo bizde sütçü sabah geçtiği için ben o işten muhafım mahalle bakkalına günlük yoğurt geliyo tava yoğurdu ondan alıyorum

bende senin gibi hissediyorum bazen işten ayrıldığıma bile pişmanım sabah 7:30 uyandı bu saat oldu hala uyumadı delilirtti beni biraz önce odasına götürdüm uyuyalım diye tutturdu callıou izlicem diye tepine tepine ağlıyo en sonunda istediğini yaptırdı şimdi kuzu gibi oturdu izliyo

yok canım ya hamaratlığımdan değil de boğazımızdan şöyle sağlıklı bişeyler geçsin diye işte...
bizimde daireki temizlikçi teyzemizin ineği var.ondan alıyorum sütü.

hoşgeldin canım. ben denizin annesi

ya bizimkinin tv filan hiç ilgisi yok. ne caillou izler ne pepe....
bi arabayla ilgil birşey varsa bakar biraz. bide müzikli reklam çıkınca şöyle bir bakar göz ucuyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…