ufff
ağlaya ağlaya bi hal oldu meme için iğrenç iğren diyip memeye tükürüyo biyandan piss pis diyo ağlıyo zilli kızım neyse şimdi öğle uykusuna yattı biraz dinlensin bakalım kalkınca beni ne süprizler beklio bakalım haa bu arad eşim yarın gece nöbetçi ufff tek kaldığım geceler başımm çok ağırıyooo ya
hoşbulduk cnmmm
ne uyanık oluyor bunlar heeee
bizimki de över öyle güzel yapar yemeği gleinim der:) anlatır durur menemen bile yapsam çok güzel yapıyosun der:) yağ mı çekiyor nedir anlamadım menemenin ne albenisi var ayoll
cnm bırakmış ya gözünüz aydın böyle böyle geçecek biz hala memeyi emmeyi yani bırakamadık nolucak bu halimiz bilmiyorum
bu da iyiymiş:)şekercikk ne güzel işte öven bi kaynanan var benim yemeklerim çok güzel olur ama kayınvalidem burun kıvırırr ben de şimdi o neyapsa hiç olmamış derim aslın süper olmur ama ne yapim oda benim yemeklerimi yiyo beğenmiyo bende onun kileri yiyiom beğenmiyom:)))ama neden se her ikimiznde kabağında bişi kalmıyooo:)))
ama bişi diyimmi meme emdiği zamnlarda pek konuşmak istemiyodu ağzından aldığım zmaan konuşuyodu benimle bence konuşmaları için emzik emmemeliler meme konuşmaya engel diye düşünüyorumm
bu da iyiymiş:)
şekerim beni emiyor bizim sıpa hiç emzik emmedi biberon emmedi ki... anne meme emme diyor yere minder koyuyor beraber yatıyoruz önce bi göğsü açtırıyor emiyor sonra anne kapa diğer meme emme diyor onu açıyoruz onu emiyor işi bitince anne kapa kapaa diyor kakıp gidiyor oyun oynamaya:)
kutladı tabeee :) 74 yaşına girdi kayganam...pastasında mum bile vardı ışıkları söndürdük üfledi yanına da benim oğluşum oturdu o da üfledi:) bilmem çok mu iyi gelinim ama saol şekerim gönlüne göre versin Allah. ben kendimi hiç kaynana oalrak düşünemiyorum accık eli maşalı cinsinden olurum sanırsam
anneanne tarık diyalogları 1.
annem soruyo: oğlum kardeş ister misin?
tarık cevap veriyor dudaklarını uzata uzata : istiyorummmmm
bikaç dk sonra annem bi daha soruyor: oğlum kardeş istiyor musun
tarık kısaca: istiyorum diyor:)
bikjaç dk sonra annem gene soruyor kardeş ister misin
tarık iyice sıkılmış:) kısaca: istiyim gibisinden bişey geveliyor:))) görcektiniz çok komikti hali bu aralar komik konuuyorlar
dün de anneme ben işteyken diyormuş ki : benm annem çok güzel, benim annem çok akıllı (trt çocukta bilim çocuğu sid öyle diyor ya) ay çok duygulandım o an kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissettim oğlum beğeniyo ya gerisi boş valla... acayip gurururm okşandı
ya ben azcık geçmişe baktım ama ne yazıyodu unuttum:)
kızım sen de haamrta gelisnin bak yemek yapmaya taliplisin:)
inş cnm yaaa bakalım ben napıcam çocuğu tiksindirmeden bıraktırmak lazımmış kara bant yapıştırmayı filan tavsiye etmiyorlar ya da ekşi acı sürmeyi.maşalah iyi emmiş paşaa yaa nesli yi bıraksaydım hala emiyodu okadar düşkün dü ama ek bişi yemiyorduu ki ozamn bende 13 ayllıkken zorla bıraktırdım sütümde çoktu öldüm göğüsümün ağrısından biizmki hç emzik emmedi bebkliğinde değim gibi yeni emmeye başlmıştı onuda inş atlatıcazzz
ayy ne güldüm bu ara eymende kerdeş istiyo ne hikmetse buda bir geçiş süreci galiba
hamaratlıktan mı yoksa kayganam farklı damak tadında yaptığı için mi bilinmez kadının hakkını yiyemem bazı şeyleride özellikle o pişirsin isterim
yaa kıskanıyorum ama 4 senedir bir kere bile çok güzel olmuş eline sağlık yada benim gelinim iyidir diyen bir kaynanaya sahip değilimhatta bu bayram baklava çok güzel olmuş gelin mi yaptı dediler gözümün içine baka baka ben yaptım dedi bende anne bari beraber yaptık deseydin dedim bozuldum ama bozuntuya vermedim
selam şekerler...:)
bende nurandan ozendim attık kendimi dışarıya eşim izinlıydi .hafta içi ne boş oluyor avmler,rahat rahat..hafta sonu kalabalığının çeyreği bile yoktu mert de istediği gibi dolaşabildi..sabah 10.30 da çıktık,4 gibi geldik.mert'in oyle uykusu arada kaynadı arabada donerken uyudu 10 dk kadr ona yettı galıba,şimdi cin gibi..
mutfak alışverişimizi hallettik,kendime jean,oğlumada 2 kıtap aldım.biri çıkartma kıtabı daha onun yaşına gore değil ama kelebek hastası olduğu için aldım,ve saatlerdir elinden duşurmuyor..
birseyler oğretmekden bahsetmişsiniz.ben ozel olarak oturupda oğretmiyorum ama mert sayılar,renkleri ve şekilleri oğrendi.izlediği çizgi filimlerin ve okuduğumuz kıtapların etkısı oldu galıba birde şu şekillerin olduğu bul taklar var onlarla oynarken ben sarı uçgeni atalım,yeşil altıgenı atalım derken oğrenmiş oldu.sayıları sadece kavram olarak biliyor.10a kadr sayıyor ama neyın ne olduğunu bilmiyor tabiki ,ezbere sayıyor yanı.renkleri ve şekilleri neyın ne olduğunu bilerek kullanıyor.
gamze;tuğkanın doğum gunu kutlu olsun,nice yaşlara.dun zeynebin guzel kızı cemrenınde doğum gunuymuş burdan da kutluyorum duğum gununu minik kızımızın.
derya geçmiş olsun eşine,bir an once toplanır inş.size geçmeden
aferim neslıye kurtulmuşunuz emzikden...
kızlar birsey soracam gunluk toplam ne kadr sut içiyor çocuklar.azı zarar fazlası zarar dengelemek lazımbu sut işinide 2 yaşındakı çocuğa ne kadr sut verilmelı acaba??
gergin olduğundan mı acaba canım bide mevsim geçişi ya kış geç geldi bu yıl o da etkilemiş olabilir veya hormonal bi durum da olabilir bence az daha bekle doktora git.kızlarr test aldım bugün yaptım ama negatifff sonuç ya neden olmuyo acaba?çok gerginimmmm
gergin olduğundan mı acaba canım bide mevsim geçişi ya kış geç geldi bu yıl o da etkilemiş olabilir veya hormonal bi durum da olabilir bence az daha bekle doktora git.
ayy keşke ben de olmasam yarın regl olmam lazımmm karnım bi tuhaf ama ben artık hamile olmak istiyorum